Sammenligning af Amazon Web Services (AWS) mod GoDaddy: Omkostninger eller bekvemmelighed? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Sammenligning af Amazon Web Services (AWS) mod GoDaddy: Omkostninger eller bekvemmelighed? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Sammenligning af Amazon Web Services (AWS) mod GoDaddy: Omkostninger eller bekvemmelighed? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Sammenligning af Amazon Web Services (AWS) med GoDaddy er som at sammenligne æbler med appelsiner.


Eller som at sammenligne rumfærgen (AWS) med et kommercielt fly (GoDaddy). De vil begge få dig rundt i verden, men den ene er langt mere kompleks, med meget mere potentiale, mens den anden er meget tilgængelig.

GoDaddy er forenklet for begyndere, Amazon Web Services (AWS) er til udviklere og avancerede brugere. Til side kan du få alle fordelene ved AWS-skala og prisfastsættelse, men med administreret support ved at gå med Cloudways.

Bemærk: Fra 2020 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for kun $ 1 / måned med dette link (en speciel GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupon). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke at vare meget længe.

AWS vs GoDaddy: Prissætning

Når du sammenligner AWS og GoDaddy-prissætning, er det at vide, at de priser meget anderledes.

GoDaddy opkræver en fast månedlig pris, så lavt som $ 1 om måneden, med salgsfremmende priser.

AWS tilbyder flere muligheder – både efter minut og fast pris med Amazon LIghtsail.

En kæmpe fordel er, at Amazon faktisk tilbyder gratis hosting for det første år. Nu er det en meget begrænset gratis hostingløsning, men det er en fantastisk måde at komme i gang.

AWS vs Godaddy: Funktioner

Som en nybegynder, prøv at se på disse AWS-indstillinger og ikke blive overvældet:

er hosting muligheder

Mens GoDaddy-hosting er en smule mere ligetil:

godaddy web hosting muligheder

Nu går GoDaddy lidt mere i detaljer end bare disse tre muligheder, men det viser at de er fokuseret på din gennemsnitlige webstedsbygger til mom n pop.

Kunde support

GoDaddy og AWS er ​​målrettet mod to forskellige markeder, og deres support er derfor forskellig.

GoDaddy kører primært deres support gennem telefonen, og de fokuserer virkelig på at hjælpe små virksomheder og personlige webstedsejere.

AWS er ​​beregnet til virksomheder, så med det i tankerne skal du tilføje AWS-support med forretningsstøtte kommer ind på $ 100 / mo.

AWS tilbyder en masse support med deres produkter. Blogs, et link til os, diskussionsfora, hjælp, live chat og support giver enhver mulighed for at oprette forbindelse til en repræsentant.

GoDaddy har online opbevaring, produktsupport, indsender supportbilletter og overfører et domæne. Kundesupport fra begge sider er omtrent lige med forskellige muligheder for dig. Det er vanskeligt at sige, hvilken der er bedre, fordi de tilbyder meget forskellige typer støtte. Hvis du har brug for at oprette forbindelse med nogen med det samme, ville AWS være den bedre mulighed. Hvis du har brug for noget support til produkter, ville GoDaddy være det bedre valg.

Hastighed

Begge giver hurtige hastigheder til at køre dit websted. Hastigheden på AWS ser ud til at være hurtigere end GoDaddy, da du hurtigere kan oprette forbindelse til en repræsentant. Hvis du ser på den hastighed, som du har brug for dit websted til at køre, har GoDaddy nogle hurtige hastigheder for at komme dig i gang. Hastighederne varierer afhængigt af dine behov, men de vil arbejde for at få dig på din vej. Hverken er en frygtelig mulighed, så du vil være god med en af ​​dem. Hvis du leder efter et gratisårsabonnement hos AWS, vil hastigheden være meget langsommere, end du har brug for.

Værdi

Hvis du har råd til prisen på AWS, ville værdien være bedre. Da du får meget mere diskplads med AWS, kan det være værd at den højere prislapp er. For en lavere pris, har GoDaddy den bedre pris.

Du får muligvis ikke de bedste funktioner med GoDaddy, men det er bestemt lettere på tegnebogen. Det hele afhænger af dine behov for at nå dine mål. GoDaddy har flere domæner overført eller slettet, hvilket betyder, at du kan miste dit webstedsdomæne lettere. Du behøver ikke at bekymre dig om det med AWS.

Funktioner

1 TB båndbredde, du får med AWS, giver dig masser af hastighed. 1 TB diskplads, du får med AWS, er en fremragende funktion med AWS. GoDaddy har ubegrænset båndbredde, så du går ikke over din mængde båndbredde. 100 GB diskplads

er dog ikke ideel til opbevaring af meget, hvis information. Antallet af overførsler ind og ud af GoDaddy betyder, at du muligvis finder et domænenavn hurtigere end AWS. Flipsen af ​​det betyder, at du også kan miste dit GoDaddy-domæne hurtigere. Flere ser ud til at nyde AWS sammenlignet med GoDaddy, men de tilbyder begge fremragende produkter.

Uptime

AWS har en enestående oppetid, der tilbyder op til 100%.

GoDaddy har næsten det samme, men de kommer på andenpladsen på 99,94%.

Websteder, som AWS er ​​vært for, fungerer i længere tid end GoDaddy, men forskellen er næsten ubetydelig. Årsagen kan være delvis, fordi GoDaddy er vært for næsten en million forskellige websteder på samme tid. AWS er ​​vært for mindre end 3000 om dagen. Dette uoverensstemmelse får ikke dit sted til at gå ned på et af værtswebstederne. Du får næsten de samme resultater med begge dele, men AWS er ​​den bedre mulighed, hvis du leder efter den bedre oppetid.

Konklusion

Alle kender GoDaddy, det er Wal-Mart, der er vært for. Det er i den billigere ende (skønt ikke den billigste på lang sigt), gør jobbet helt fint og har god støtte. De gør tingene på deres egen måde, men GoDaddy er vant til det.

AWS er ​​perfekt til erfarne webudviklere og sys-administratorer, men ikke til din daglige virksomhedsejer. EN perfekt hybrid der giver dig det bedste af AWS-hastighed og -priser, kombineret med kundesupport er Cloudways, en ny webhostingsplatform, der udnytter AWS-teknik med deres eget interne IT-administratorteam for at hjælpe med at få det bedste bang til din buck plus kundesupport.

Hvis du er interesseret i at sammenligne AWS med en anden overkommelig vært, så tjek vores Amazon AWS vs Bluehost-indlæg. Eller tjek vores Bluehost vs GoDaddy-indlæg for at se, hvordan disse budgetværter står op head to head!

Påmindelse: Fra 2020 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for kun $ 1 / måned med dette link (en speciel GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupon). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke at vare meget længe.

Opdater log

11. mar. 2020: Gennemgå og små redigeringer
2. september 2019:
Opdateret kupon dato, tilføjet Cloudways info.
30. april 2018: Små opdateringer i hele, inklusive AWS-supportpriser. Flere læsbare overskrifter.
25. februar 2018: 
Inkluderet speciel GoDaddy Administreret WordPress Hosting-kupon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector