Sammenligning av Amazon Web Services (AWS) mot GoDaddy: Cost or Convenience? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Å sammenligne Amazon Web Services (AWS) med GoDaddy er som å sammenligne epler med appelsiner.


Eller som å sammenligne romfergen (AWS) med et kommersielt fly (GoDaddy). De vil begge komme deg rundt i verden, men den ene er langt mer kompleks, med mye mer potensiale, mens den andre er veldig tilgjengelig.

GoDaddy er forenklet for nybegynnere, Amazon Web Services (AWS) er for utviklere og avanserte brukere. Som en side, kan du få alle fordelene med AWS-skala og priser, men med administrert støtte ved å gå med Cloudways.

Merk: Fra 2020 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for bare $ 1 / måned med denne lenken (en spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke å vare så lenge.

AWS vs GoDaddy: Prising

Når du sammenligner prissetting av AWS og GoDaddy, er ting å vite at de koster annerledes.

GoDaddy krever en fast månedlig kostnad, så lav som $ 1 i måneden, med kampanjepriser.

AWS tilbyr flere alternativer – både etter minutt og fast pris med Amazon LIghtsail.

En stor fordel er at Amazon faktisk tilbyr gratis hosting det første året. Nå er det en veldig begrenset gratis hostingløsning, men det er en fin måte å komme i gang.

AWS vs Godaddy: Funksjoner

Som en nybegynner, prøv å se på disse AWS-alternativene og ikke bli overveldet:

er vertsalternativer

Mens GoDaddy-hosting er litt mer oversiktlig:

godaddy webhotellalternativer

Nå går GoDaddy litt mer detaljert enn bare disse tre alternativene, men det viser seg at de er fokusert på din gjennomsnittlige hjemmeside-byggherre for mamma n pop.

Kundeservice

GoDaddy og AWS er ​​rettet mot to forskjellige markeder, og derfor er deres støtte forskjellig.

GoDaddy kjører sin støtte gjennom telefonen først og fremst, og de fokuserer virkelig på å hjelpe små bedrifter og personlige eiere av nettsteder.

AWS er ​​ment for bedrifter, så med det i tankene må du legge til AWS-støtte, med forretningsstøtte kommer inn på $ 100 / mo.

AWS tilbyr mye støtte med produktene sine. Blogger, en kontakt oss-lenke, diskusjonsfora, hjelp, live chat og support lar alle få kontakt med en representant.

GoDaddy har online lagring, produktsupport, sender inn billetter til support og overfører et domene. Kundestøtten fra begge sider er omtrent like, med forskjellige alternativer for deg. Det er vanskelig å si hvilken som er bedre fordi de tilbyr enormt forskjellige typer støtte. Hvis du trenger å få kontakt med noen med en gang, ville AWS være det bedre alternativet. Hvis du trenger litt støtte for produkter, er GoDaddy det bedre valget.

Hastighet

Begge gir raske hastigheter for å kjøre nettstedet ditt. Hastigheten til AWS ser ut til å være raskere enn GoDaddy, siden du kan koble til en representant raskere. Hvis du ser på hvor raskt du trenger nettstedet ditt for å kjøre, har GoDaddy noen raske hastigheter for å komme deg i gang. Hastighetene varierer etter dine behov, men de vil jobbe for å komme deg på vei. Heller ikke er et forferdelig alternativ, så du kommer til å bli bra med ingen av dem. Hvis du leter etter gratisårsabonnementet med AWS, vil hastigheten bli mye saktere enn du trenger.

Verdi

Hvis du har råd til prisen på AWS, ville verdien være bedre. Siden du får mye mer diskplass med AWS, kan det være verdt den høyere prislappen. For en lavere prislapp har GoDaddy den bedre prisen.

Det er ikke sikkert at du får de beste funksjonene med GoDaddy, men det er absolutt enklere på lommeboken. Det hele avhenger av dine behov for å oppnå dine mål. GoDaddy har flere domener overført eller slettet, noe som betyr at du kan miste nettstedets domene enklere. Du trenger ikke å bekymre deg for det med AWS.

Funksjoner

1 TB båndbredde du får med AWS gir deg mye fart. 1 TB diskplass du får med AWS er ​​en utmerket funksjon med AWS. GoDaddy har ubegrenset båndbredde, så du ikke går over mengden båndbredde. 100 GB diskplass

er ikke ideelt for lagring av mye hvis informasjon. Antall overføringer inn og ut av GoDaddy betyr at du kan finne et domenenavn raskere enn AWS. Den andre siden av det betyr at du også kan miste GoDaddy-domenet raskere. Flere ser ut til å glede seg over AWS sammenlignet med GoDaddy, men begge tilbyr utmerkede produkter.

oppetid

AWS har en enestående oppetid, og tilbyr opptil 100%.

GoDaddy har nesten det samme, men de kommer på andreplass på 99,94%.

Nettsteder som er hostet av AWS fungerer lenger enn GoDaddy, men forskjellen er nesten ubetydelig. Årsaken kan være delvis fordi GoDaddy er vertskap for nesten en million forskjellige nettsteder samtidig. AWS vert mindre enn 3000 om dagen. Dette avviket vil ikke føre til at nettstedet ditt krasjer på vertsstedet. Du vil få nesten de samme resultatene med begge deler, men AWS er ​​det bedre alternativet hvis du er ute etter bedre oppetid.

Konklusjon

Alle kjenner GoDaddy, det er Wal-Mart som er vert. Det er på den billigere enden (selv om det ikke er den billigste på lang sikt), gjør jobben helt fint og har god støtte. De gjør ting på sin egen måte, men GoDaddy er vant til det.

AWS er ​​perfekt for erfarne webutviklere og administratorer, men ikke for den daglige bedriftseieren. EN perfekt hybrid som gir deg det beste av AWS-hastighet og -prising, kombinert med kundesupport er Cloudways, en ny webhotellplattform som utnytter AWS tech med sitt eget interne IT-administrasjonsteam for å hjelpe deg med å få det beste smellet for pengene dine pluss kundestøtte.

Hvis du er interessert i å sammenligne AWS med en annen rimelig vert, kan du sjekke ut vårt innlegg fra Amazon AWS vs Bluehost. Eller sjekk innlegget vårt fra Bluehost vs GoDaddy for å se hvordan disse budsjettvertene står opp mot hverandre!

Påminnelse: Fra 2020 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for bare $ 1 / måned med denne lenken (en spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke å vare så lenge.

Oppdater logg

11. mars 2020: Gjennomgang og små redigeringer
2. september 2019:
Oppdatert kupongdato, lagt til Cloudways-informasjon.
30. april 2018: Små oppdateringer gjennom, inkludert AWS støtte prising. Mer leselige overskrifter.
25. februar 2018: 
Inkludert spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map