SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

TLDR; Hvis du beslutter dig mellem SiteGround og Bluehost, anbefaler vi SiteGround som den bedste værdi for den samlede værdi. Du får support på højeste niveau, bedre funktioner og samlet hosting af højere kvalitet. Bluehost har nogle prisfordele. Læs videre for at få fuld oversigt.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


SiteGround er et af de hurtigst voksende hostingfirmaer i verden og sandsynligvis den bedste vært for de fleste mennesker. Med upåklagelig kundesupport, fantastiske funktioner og lave priser er der meget at lide ved dette globale hostingfirma.

4.8

Anmelder

4.9

Brugere (79 stemmer)

VS

Bluehost er et af de mest populære hostingfirmaer i hele verden, men er det rigtigt for dig? Med navnegenkendelse og forbedret kundesupport er det et solidt valg for begyndere.

4.5

Anmelder

4.6

Brugere (12 stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

SiteGround’s priser starter latterligt lave for de funktioner, du får. Den eneste klage fra de fleste brugere er det faktum, at priserne hopper op til den fulde pris efter det første år, næsten dobbelt. SiteGround tilbyder fantastiske rabatter det meste af tiden – så du altid kan finde en god handel. Alt fra SiteGround til dedikeret hosting er en meget overkommelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Udsalgspris$ 3.95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normal pris$ 11,95 / mo$ 11,95 / mo$ 34,95 / mo
Bedst tilbegyndereIntermediateFordele

Se priser

Resultat: 4.5

Bluehost har nogle af de mest overkommelige priser på indgangsniveauet, hvor delt hosting er den mest populære til rock-bottom priser. Vi trak et halvt punkt for prisfastsættelse på grund af den 3-årige sigt, der kræves for at få den bedste deal, men samlet set er det omtrent så billigt som det bliver:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,95 / mo$ 19,95 / mo$ 18,99 / mo
Normal pris$ 7,99 / mo$ 29,99 / mo$ 29,99 / mo
Bedst tilbegyndereWordPressVirksomheder

Se priser

Værdi

Resultat: 5.0

Du finder ikke en bedre værdi på markedet end SiteGround, vi kan ikke synge deres ros nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhedskopier og gratis SSL dækker SiteGround alle de grundlæggende ting, du har brug for.

Vi anbefalede stærkt at opgradere for at gå til GrowBig-planen – det får du ubegrænset websteder, dobbelt opbevaring og iscenesættelse af WordPress (tro os, du vil have det). Derudover får du gratis migration, hvilket sparer en masse besvær. Vores eneste klage over SiteGround-værdien er den begrænsede diskplads, der hurtigt kan udfyldes.

Resultat: 4.5

Efter vores mening er Bluehost en enorm værdi. Med priser, der starter på kun $ 2,95 / mo (promo-pris), får du stadig opbakningen til et meget stort firma med den forventede kundesupport og servicekvalitet. Nogle af de øverste funktioner, der er inkluderet i rock-bottom-prisfastsættelsen, der tilføjer værdien, er uovervåget båndbredde, et gratis SSL-certifikat og 50 SSD i lager.

Vi mener, at Plus-delt hosting er en bedre aftale ubegrænset inkluderede websteder, ubegrænset lagerplads og ubegrænsede domæner. Når du går videre til andre planer, ser du en samlet stor værdi for de penge, du bruger. Du vil sandelig ikke få super premium-funktioner, men værdien vil være meget høj. 

Kunde support

Resultat: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorligt episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-mail og chat. Supportagenter er venlige, hjælpsomme og går virkelig ud over at løse dine problemer.

Se vores fulde SiteGround-gennemgang for at se de priser, deres kunder synger – det hele kommer til at støtte. De har knækket den cookie. Hvis du er nybegynder, skal support være din prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over enhver anden vært til dette aspekt. 

Flere detaljer

Resultat: 3.5

Bluehost kundesupport er en blandet taske. Nogle nylige korrekturlæsere har aldrig haft et problem, andre har historier om at vente i lang tid og få subpar support.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du altid få adgang til dem. I modsætning til andre, mere premium support, kan du dog ikke få den højeste kvalitetsteknologi eller den hurtigste service.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, hvilket er næsten så godt, som det bliver. Tredjeparts-test bekræfter, hvilket viser intervallet fra 99,95% til 100% måned efter måned.

SiteGround tilbyder proaktiv overvågning med deres brugerdefinerede softwarestak og AI til at afværge aggressive botangreb. Du skal ikke bekymre dig om oppetid med SiteGround, de har det dækket.

Resultat: 4.5

Rapporter på nettet viser Bluehost oppetid temmelig stærk på 99,99% til 100%.

Det er dog svært at finde ud af, om de tilbyder nogen specifik oppetidsgaranti som HostGator (søsterselskab) gør det. Deres server oppetid aftale side løfter kun vage løfter om mindre end 15 minutters nedetid, før de bliver løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et specifikt oppetidsløfte. Så selv med store oppetidsrapporter samlet set med minimal nedetid, docking vi dem et halvt punkt på grund af en mangel på gennemsigtighed om dette spørgsmål.

Hastighed

Resultat: 4.5

SiteGround tilbyder flere niveauer af hastighedsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk cache og memcaching. Alle disse hjælper med at forbedre din webstedshastighed med SiteGround-bygget teknologi.

Derudover er deres kundesupportteam altid tilgængeligt for at give en hånd og tilbyde tip til, hvordan du fremskynder dit websted. Der kan være hurtigere værter derude, men dette er en af ​​de bedste for værdien.

Resultat: 3.5

Bluehost har gjort markante fremskridt i de senere år. Tidligere var der scoringer af brugerklager, men de har opgraderet deres hardware for at tage dette alvorligt.

Du behøver dog kun pop til Twitter at se masser af klager. Nu kommer mange af hastighedsproblemerne fra det samlede opsætning af dit websted og ikke kun fra hosting, så sørg for at tage det i betragtning. Bluehost har også masser af kunder, så der er sikkert nogle klager. 

Bluehost nævnte de hæderlige omtaler i vores hurtigste sammenligningspost for webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du har brug for den ultimative hastighed på webstedet.

Funktioner

Resultat: 5.0

SiteGround har nogle af de bedste vifte af funktioner blandt alle værter. Ikke kun tilbyder de deres egne tilpassede værktøjer til at gøre dit liv lettere, men de udnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts-teknologier.

Min favorit af funktionerne inkluderer WordPress-iscenesættelse, memcachet hastighedsteknologi og hele matrixen af ​​opgraderingsmuligheder, som SiteGround giver.

Se alle funktioner

Resultat: 3.5

Bluehost har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at komme i gang, og en meget overkommelig måde at starte bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must såvel som uovervåget båndbredde.

Når du sammenligner med andre virksomheder som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost dog nogle ekstra funktioner, der er meget nyttige. En klage er det faktum, at du skal betale for migrationer, hvilket er irriterende.

Du skal også opgradere til nogle af de dyrere delte planer som Choice Plus og Pro for at få sikkerhedskopiering af websteder – som er kritiske for hvert websted.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector