SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

SiteGround vs Bluehost 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

TLDR; Hvis du bestemmer deg mellom SiteGround og Bluehost, anbefaler vi SiteGround som den beste verten av total verdi. Du vil få toppnivå-støtte, bedre funksjoner og generell hosting av høyere kvalitet. Bluehost har noen prisfordeler. Les videre for full oversikt.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


SiteGround er et av de raskest voksende hosting-selskapene i verden, og sannsynligvis den beste verten for de fleste. Med upåklagelig kundestøtte, gode funksjoner og lave priser er det mye å like om dette globale hostingfirmaet.

4.8

Anmelder

4.9

Brukere (79 stemmer)

VS

Bluehost er et av de mest populære hostingfirmaene i hele verden, men er det riktig for deg? Med navnet anerkjennelse og forbedret kundesupport, er det et solid valg for nybegynnere.

4.5

Anmelder

4.6

Brukere (12 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

SiteGround-priser starter latterlig lave for funksjonene du får. Den ene klagen fra de fleste brukere er at prisene hopper opp til full pris etter det første året, til nesten det dobbelte. SiteGround tilbyr fantastiske rabatter mesteparten av tiden – slik at du alltid kan finne en god avtale. Alt fra SiteGround til dedikert hosting er en veldig rimelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Salgs pris$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Vanlig pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Best fornybegynnereMellomPros

Vis priser

Poeng: 4.5

Bluehost har noen av de rimeligste prisene på inngangsnivå, med delt hosting som den mest populære til rock-bottom priser. Vi trakk et halvt poeng for priser på grunn av 3-årsperioden som kreves for den beste avtalen, men samlet sett er det omtrent så billig som det blir:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Vanlig pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Best fornybegynnereWordPressBedrifter

Vis priser

Verdi

Poeng: 5.0

Du kommer ikke til å finne bedre vertsverdi på markedet enn SiteGround, vi kan ikke synge rosene deres nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhetskopieringer og gratis SSL, dekker SiteGround alle de grunnleggende du trenger for å starte.

Vi anbefalte sterkt å oppgradere for å gå etter GrowBig-planen – det får du ubegrenset nettsteder, dobbelt lagring og WordPress-iscenesettelse (stol på at du vil ha det). I tillegg får du gratis migrasjon, noe som sparer mye mas. Den eneste klagen vår med SiteGround-verdien er den begrensede diskplassen, som kan fylles raskt.

Poeng: 4.5

Etter vår mening er Bluehost en enorm verdi. Med priser som starter på bare $ 2,95 / mo (kampanjepris), får du fortsatt støtte til et veldig stort selskap med forventet kundesupport og kvalitet på tjenesten. Noen av de viktigste funksjonene som er inkludert i rock-bunn-startprisen som gir verdien, er uavhengig båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og 50 SSD i lagring.

Vi tror at Plus-delt hosting er en bedre avtale med ubegrenset nettsteder inkludert, ubegrenset lagring og ubegrensede domener. Når du går over på andre planer, vil du se en samlet stor verdi for pengene du bruker. Du kommer sannelig ikke til å få super premium-funksjoner, men verdien vil være veldig høy. 

Kundeservice

Poeng: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorlig episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-post og chat. Supportagenter er vennlige, hjelpsomme og går virkelig utover for å løse dine problemer.

Ta en titt på vår komplette SiteGround-gjennomgang for å se prisene kundene synger – alt kommer til støtte. De har knekt den cookien. Hvis du er nybegynner, bør støtte være prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over en hvilken som helst annen vert for det aspektet. 

Mer informasjon

Poeng: 3,5

Bluehost kundesupport er en blandet veske. Noen nyere anmeldere har aldri hatt noe problem, andre har historier om å vente på lenge og få subpar-støtte.

Med 24/7 support via både telefon og live chat – kan du alltid få tak i dem. I motsetning til andre, mer premium support, kan det hende at du ikke får teknologien av høyeste kvalitet og heller ikke den raskeste tjenesten.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, noe som er omtrent like bra som det blir. Tredjeparts testing bekrefter, viser området fra 99,95% til 100% måned etter måned.

SiteGround tilbyr proaktiv overvåking med deres tilpassede programvarestabel, og AI for å avverge aggressive botangrep. Ikke bekymre deg for oppetid med SiteGround, de har det dekket.

Poeng: 4.5

Rapporter over hele nettet viser at oppetid Bluehost er ganske sterk på 99,99% til 100%.

Det er imidlertid vanskelig å finne om de tilbyr noen spesifikke oppetidsgarantier som HostGator (søsterselskapet) gjør det. Deres server oppetid avtale side lover bare vage løfter om mindre enn 15 minutters driftsstans før de blir løst. 

Deres delte hosting-side henviser ikke til et spesifikt oppetidsløfte. Så selv med gode oppetidsrapporter totalt sett med minimal driftsstans, dokker vi dem et halvt poeng på grunn av mangel på åpenhet om dette problemet.

Hastighet

Poeng: 4.5

SiteGround tilbyr flere nivåer av hastighetsoptimalisering: CDN-optimalisering, Cloudflare, dynamisk hurtigbufring og memcaching. Alle disse hjelper deg med å forbedre nettstedets hastighet med SiteGround-bygget teknologi.

I tillegg er kundesupportteamet alltid tilgjengelig for å gi deg en hånd og gi tips om hvordan du kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Det kan være raskere verter der ute, men dette er noe av det beste for verdien.

Poeng: 3,5

Bluehost har gjort betydelig hastighetsfremgang de siste årene. Det pleide å være mange brukerklager, men de har oppgradert maskinvaren for å ta dette på alvor.

Du trenger imidlertid bare å hoppe til Twitter å se mange klager. Nå kommer mange av hastighetsproblemene fra nettstedets samlede oppsett og ikke bare hosting, så husk å ta hensyn til det. Bluehost har også mange kunder, så det er sikkert noen klager. 

Bluehost nevnte de ærefulle omtale i vårt raskeste sammenligningsinnlegg for webhotell. Sjekk det innlegget hvis du trenger det ultimate nettstedets hastighet.

Funksjoner

Poeng: 5.0

SiteGround har noen av de beste utvalgene av funksjoner fra alle verter. Ikke bare tilbyr de sine egne tilpassede verktøy for å gjøre livet ditt enklere, men de utnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts teknologier.

Min favoritt av funksjonene inkluderer WordPress-iscenesettelse, memcached speed-teknologi, og hele rekken av oppgraderingsalternativer SiteGround gir.

Se alle funksjoner

Poeng: 3,5

Bluehost har alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å komme i gang, og en veldig rimelig måte å begynne bloggere på. De inkluderer en gratis SSL fra Let’s Encrypt, som er et must, så vel som uovervåket båndbredde.

Når du sammenligner med andre selskaper som SiteGround og A2 Hosting, mangler Bluehost imidlertid noen ekstra funksjoner som er svært nyttige. En klage er det faktum at du må betale for migrasjoner, noe som er irriterende.

Du må også oppgradere til noen av de dyrere delte planene som Choice Plus og Pro for å få sikkerhetskopier av nettsteder – som er kritiske for hvert nettsted.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector