SiteGround vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

SiteGround og DreamHost er to af vores top anbefalede værter: fair priser, værdi og gode samlede funktioner. I slutningen af ​​dagen anbefaler vi SiteGround som den samlede vinder. Læs videre for at se hvorfor.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


SiteGround er et af de hurtigst voksende hostingfirmaer i verden og sandsynligvis den bedste vært for de fleste mennesker. Med upåklagelig kundesupport, fantastiske funktioner og lave priser er der meget at lide ved dette globale hostingfirma.

4.8

Anmelder

4.9

Brugere (79 stemmer)

VS

DreamHost er et andet af de store billige hostede selskaber, der lige har eksisteret for evigt. Grundlagt i 1996 og har nogle tilfredse kunder med 20+ år. Hvis du leder efter billig massemarkedshosting, er DreamHost en af ​​de bedste.

3.9

Anmelder

3.8

Brugere 

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

SiteGround’s priser starter latterligt lave for de funktioner, du får. Den eneste klage fra de fleste brugere er det faktum, at priserne hopper op til den fulde pris efter det første år, næsten dobbelt. SiteGround tilbyder fantastiske rabatter det meste af tiden – så du altid kan finde en god handel. Alt fra SiteGround til dedikeret hosting er en meget overkommelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Udsalgspris$ 3.95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normal pris$ 11,95 / mo$ 11,95 / mo$ 34,95 / mo
Bedst tilbegyndereIntermediateFordele

Se priser

Resultat: 4.5

DreamHost plejede at være dyrere end andre delte værter, men nu er de lige derop med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme ind døren til kun $ 2,59 om måneden. Hvis du ikke ønsker forpligtelsen, kan du gå månedligt til kun $ 4,95 / mo. Den bedste del? DreamHost hæver ikke prisen på dig efter den indledende periode – de er billige og fair overalt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2,59 / mo$ 16,95 / mo$ 27,50 / mo
Månedlig pris$ 4,95 / mo$ 19,95 / mo$ 30,00 / mo
Bedst tilbegyndereMellemliggende WordPress-webstederVoksende små virksomheder

Se priser

Værdi

Resultat: 5.0

Du finder ikke en bedre værdi på markedet end SiteGround, vi kan ikke synge deres ros nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhedskopier og gratis SSL dækker SiteGround alle de grundlæggende ting, du har brug for.

Vi anbefalede stærkt at opgradere for at gå til GrowBig-planen – det får du ubegrænset websteder, dobbelt opbevaring og iscenesættelse af WordPress (tro os, du vil have det). Derudover får du gratis migration, hvilket sparer en masse besvær. Vores eneste klage over SiteGround-værdien er den begrænsede diskplads, der hurtigt kan udfyldes.

Resultat: 4.5

Når det kommer til værdi, er DreamHost en af ​​de bedste. Lav pris kombineret med nyttige funktioner og en super generøs 97-dages pengene-tilbage-garanti er en gevinst for små virksomheder.

Derudover tilbyder de ubegrænset båndbredde, gratis domænenavne, gratis SSL-certifikater og kompenserer dig for dips i oppetid. De leverer virkelig en af ​​de største tilgængelige serviceniveauaftaler.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator kommer DreamHost stærkt ud. Den eneste vært med et forslag, der giver bedre værdi, kan være SiteGround.

Kunde support

Resultat: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorligt episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-mail og chat. Supportagenter er venlige, hjælpsomme og går virkelig ud over at løse dine problemer.

Se vores fulde SiteGround-gennemgang for at se de priser, deres kunder synger – det hele kommer til at støtte. De har knækket den cookie. Hvis du er nybegynder, skal support være din prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over enhver anden vært til dette aspekt. 

Flere detaljer

Resultat: 3.5

Et område, som DreamHost bare ikke er perfekt i, er kundesupport. Support ydes via e-mail og live chat, eller du kan bede om et tilbagekald. Hmm, en slags skraber. De har ikke den 24/7/365 support, som de fleste hostingfirmaer har.

Derudover bliver du bedt om at komme tilbage i arbejdstiden, selv når du er på siden som en potentiel kunde. Virkeligheden er, at hosting-support er et døgnjob – og DreamHost er ikke op til at snus.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, hvilket er næsten så godt, som det bliver. Tredjeparts-test bekræfter, hvilket viser intervallet fra 99,95% til 100% måned efter måned.

SiteGround tilbyder proaktiv overvågning med deres brugerdefinerede softwarestak og AI til at afværge aggressive botangreb. Du skal ikke bekymre dig om oppetid med SiteGround, de har det dækket.

Resultat: 4.0

Rapporter på tværs af nettet viser, at DreamHost oppetid er ret stærk på 99,99% til 100%.

Den bedste del? Deres garanti på 100% oppetid. Hvis dit websted af en eller anden grund er nede, vil de kreditere din konto med en dags gratis hosting for hver time, det er nede.

Den gode ting er, at deres oppetid i det forløbne år har været omkring 99,98% i gennemsnit – så forvent ikke et behov for at indbetale denne kredit.

Hastighed

Resultat: 4.5

SiteGround tilbyder flere niveauer af hastighedsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk cache og memcaching. Alle disse hjælper med at forbedre din webstedshastighed med SiteGround-bygget teknologi.

Derudover er deres kundesupportteam altid tilgængeligt for at give en hånd og tilbyde tip til, hvordan du fremskynder dit websted. Der kan være hurtigere værter derude, men dette er en af ​​de bedste for værdien.

Resultat: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighed og er solidt i de øverste 25% af værterne så langt som belastningstid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunktion, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På deres DreamPress-plan har de optimeret deres databaser bare til WordPress såvel som implementeret Memcache. Så de har fart i tankerne med sikkerhed. Sørg for at chatte med deres støtte, hvis det er en enorm bekymring for dig.

Funktioner

Resultat: 5.0

SiteGround har nogle af de bedste vifte af funktioner blandt alle værter. Ikke kun tilbyder de deres egne tilpassede værktøjer til at gøre dit liv lettere, men de udnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts-teknologier.

Min favorit af funktionerne inkluderer WordPress-iscenesættelse, memcachet hastighedsteknologi og hele matrixen af ​​opgraderingsmuligheder, som SiteGround giver.

Se alle funktioner

Resultat: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost tilbyder nogle af de bedste funktioner i ethvert billigt hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domæne, ubegrænset båndbredde, WordPress forudinstalleret og et gratis SSL-certifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et stærkt værdiproposition til fuldt udstyret WordPress-hosting, der kan konkurrere på et eller andet niveau med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis migrationer, og du går glip af telefonsupport døgnet rundt, som andre værter tilbyder, så vi er nødt til at dokke dem et punkt. Generelt – stor vært, gode funktioner.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map