SiteGround vs DreamHost 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

SiteGround og DreamHost er to av våre beste anbefalte verter: rimelige priser, verdi og gode generelle funksjoner. På slutten av dagen anbefaler vi SiteGround som totalvinneren. Les videre for å se hvorfor.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


SiteGround er et av de raskest voksende hosting-selskapene i verden, og sannsynligvis den beste verten for de fleste. Med upåklagelig kundestøtte, gode funksjoner og lave priser er det mye å like om dette globale hostingfirmaet.

4.8

Anmelder

4.9

Brukere (79 stemmer)

VS

DreamHost er et av de store, billige hostingselskapene som nettopp har eksistert for alltid. De ble grunnlagt i 1996 og har noen fornøyde kunder med 20+ år. Hvis du leter etter billig massemarkedshotell, er DreamHost en av de beste.

3.9

Anmelder

3.8

brukere 

Priser

Poeng: 4.5

SiteGround-priser starter latterlig lave for funksjonene du får. Den ene klagen fra de fleste brukere er at prisene hopper opp til full pris etter det første året, til nesten det dobbelte. SiteGround tilbyr fantastiske rabatter mesteparten av tiden – slik at du alltid kan finne en god avtale. Alt fra SiteGround til dedikert hosting er en veldig rimelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Salgs pris$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Vanlig pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Best fornybegynnereMellomPros

Vis priser

Poeng: 4.5

DreamHost pleide å være dyrere enn andre delte verter, men nå er de akkurat der oppe med de billigste. Med en årlig delt hostingplan kan du komme inn døra for bare $ 2,59 i måneden. Hvis du ikke vil ha forpliktelsen, kan du gå månedlig på bare $ 4,95 / mo. Den beste delen? DreamHost løfter ikke opp prisen på deg etter den første perioden – de er billige og rettferdige rundt.

SharedDreamPressVPS Business
Årlig pris$ 2.59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månedlig pris$ 4.95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Best fornybegynnereMellomliggende WordPress-nettstederVoksende småbedrifter

Vis priser

Verdi

Poeng: 5.0

Du kommer ikke til å finne bedre vertsverdi på markedet enn SiteGround, vi kan ikke synge rosene deres nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhetskopieringer og gratis SSL, dekker SiteGround alle de grunnleggende du trenger for å starte.

Vi anbefalte sterkt å oppgradere for å gå etter GrowBig-planen – det får du ubegrenset nettsteder, dobbelt lagring og WordPress-iscenesettelse (stol på at du vil ha det). I tillegg får du gratis migrasjon, noe som sparer mye mas. Den eneste klagen vår med SiteGround-verdien er den begrensede diskplassen, som kan fylles raskt.

Poeng: 4.5

Når det gjelder verdi, er DreamHost en av de beste. Lav pris kombinert med nyttige funksjoner og en super generøs 97-dagers pengene-tilbake-garanti er en gevinst for små bedrifter.

I tillegg tilbyr de ubegrenset båndbredde, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikater, og kompenserer deg for fall i oppetid. De gir virkelig en av de største servicenivåavtalene som er tilgjengelige.

Sammenlignet med Bluehost og HostGator, kommer DreamHost sterkt ut. Den eneste verten med et bedre forslag kan være SiteGround.

Kundeservice

Poeng: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorlig episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-post og chat. Supportagenter er vennlige, hjelpsomme og går virkelig utover for å løse dine problemer.

Ta en titt på vår komplette SiteGround-gjennomgang for å se prisene kundene synger – alt kommer til støtte. De har knekt den cookien. Hvis du er nybegynner, bør støtte være prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over en hvilken som helst annen vert for det aspektet. 

Mer informasjon

Poeng: 3,5

Ett område DreamHost bare ikke er perfekt i er kundestøtte. Støtte gis via e-post og live chat, eller du kan be om tilbakeringing. Hmm, en slags skritter. De har ikke 24/7/365-støtten som de fleste vertsbedrifter har.

I tillegg, selv om du er på nettstedet som en potensiell kunde, får du beskjed om å komme tilbake i arbeidstiden. Realiteten er at hosting-støtte er en 24/7 jobb – og DreamHost er ikke opp til å snus.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, noe som er omtrent like bra som det blir. Tredjeparts testing bekrefter, viser området fra 99,95% til 100% måned etter måned.

SiteGround tilbyr proaktiv overvåking med deres tilpassede programvarestabel, og AI for å avverge aggressive botangrep. Ikke bekymre deg for oppetid med SiteGround, de har det dekket.

Poeng: 4.0

Rapporter over hele nettet viser driften av DreamHost relativt sterk på 99,99% til 100%.

Den beste delen? Deres 100% oppetid garanti. Hvis nettstedet ditt er nede, vil de kreditere kontoen din med en dag med gratis hosting for hver time som den er nede.

Den gode tingen er at oppetiden deres det siste året har vært omtrent 99,98% i gjennomsnitt – så ikke forvent at du trenger å innbetale den kreditten.

Hastighet

Poeng: 4.5

SiteGround tilbyr flere nivåer av hastighetsoptimalisering: CDN-optimalisering, Cloudflare, dynamisk hurtigbufring og memcaching. Alle disse hjelper deg med å forbedre nettstedets hastighet med SiteGround-bygget teknologi.

I tillegg er kundesupportteamet alltid tilgjengelig for å gi deg en hånd og gi tips om hvordan du kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Det kan være raskere verter der ute, men dette er noe av det beste for verdien.

Poeng: 4.0

DreamHost har gode rapporter om hastighet og er solid i topp 25% av vertene så langt som lastetid. De fokuserer ikke på det som en hovedfunksjon, men du ser ikke mange klager fra kunder.

På DreamPress-planen har de optimalisert databasene sine bare for WordPress, samt implementert Memcache. Så de har fart i tankene helt sikkert. Husk å chatte med deres støtte hvis det er en stor bekymring for deg.

Funksjoner

Poeng: 5.0

SiteGround har noen av de beste utvalgene av funksjoner fra alle verter. Ikke bare tilbyr de sine egne tilpassede verktøy for å gjøre livet ditt enklere, men de utnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts teknologier.

Min favoritt av funksjonene inkluderer WordPress-iscenesettelse, memcached speed-teknologi, og hele rekken av oppgraderingsalternativer SiteGround gir.

Se alle funksjoner

Poeng: 4.0

Pund for pund, DreamHost tilbyr noen av de beste funksjonene til et hvilket som helst billig hostingfirma. Deres billigste delte plan inkluderer et gratis domene, ubegrenset båndbredde, WordPress forhåndsinstallert og et gratis SSL-sertifikat. Deres DreamPress WordPress-hosting er et sterkt verdiproposisjon for fullt utstyrte WordPress-hosting som kan konkurrere på et eller annet nivå med WP Engine og Kinsta.

Du får ikke gratis overføringer, og du går glipp av telefonsupport 24/7 som andre verter tilbyr, så vi må legge dem til rette for et poeng. Totalt sett – stor vert, flotte funksjoner.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map