SiteGround vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Lad os komme til det: Hvis du beslutter dig mellem SiteGround og GoDaddy, anbefaler vi SiteGround som den bedste værdi for den samlede værdi. Du får support på højeste niveau, bedre funktioner og samlet hosting af højere kvalitet. GoDaddy kan måske friste dig med deres søde, tab-leder $ 1 / mo-hosting-aftale for at få dig i døren, men når man sammenligner på en funktion-for-funktion-basis, vinder SiteGround hænderne ned.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


SiteGround er et af de hurtigst voksende hostingfirmaer i verden og sandsynligvis den bedste vært for de fleste mennesker. Med upåklagelig kundesupport, fantastiske funktioner og lave priser er der meget at lide ved dette globale hostingfirma.

4.8

Anmelder

4.9

Brugere (79 stemmer)

VS

GoDaddy behøver ingen introduktion – det er sandsynligvis den mest anerkendte udbyder af værter og domænenavne i verden. Når det er sagt, er det lidt som McDonald’s til hosting – billigt, massemarked, men ikke usædvanligt godt. Sammenlignet med enhver anden vært vinder den anden vært normalt. Når det er sagt, hvis du er en loyal GoDaddy-domæner, kan det være værd at holde sig sammen med dem til små projekter og fremragende telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brugere (26 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

SiteGround’s priser starter latterligt lave for de funktioner, du får. Den eneste klage fra de fleste brugere er det faktum, at priserne hopper op til den fulde pris efter det første år, næsten dobbelt. SiteGround tilbyder fantastiske rabatter det meste af tiden – så du altid kan finde en god handel. Alt fra SiteGround til dedikeret hosting er en meget overkommelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Udsalgspris$ 3.95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normal pris$ 11,95 / mo$ 11,95 / mo$ 34,95 / mo
Bedst tilbegyndereIntermediateFordele

Se priser

Resultat: 5.0

GoDaddys priser er meget lave og gode til begyndere. Med promos, der tilbyder økonomihosting til kun $ 1 / mo, er hosting praktisk taget gratis. En ting man skal passe på er imidlertid fornyelsesraterne. Efter din første periode er økonomihosting hoppet op til $ 8,99 om måneden, så pas på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Udsalgspris$ 1,00 / mo$ 7,99 / mo$ 12,99 / mo
Normal pris$ 8,99 / mo$ 11,99 / mo$ 16,99 / mo
Bedst tilbegyndereLille virksomhedSteder med høj trafik

Se priser

Værdi

Resultat: 5.0

Du finder ikke en bedre værdi på markedet end SiteGround, vi kan ikke synge deres ros nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhedskopier og gratis SSL dækker SiteGround alle de grundlæggende ting, du har brug for.

Vi anbefalede stærkt at opgradere for at gå til GrowBig-planen – det får du ubegrænset websteder, dobbelt opbevaring og iscenesættelse af WordPress (tro os, du vil have det). Derudover får du gratis migration, hvilket sparer en masse besvær. Vores eneste klage over SiteGround-værdien er den begrænsede diskplads, der hurtigt kan udfyldes.

Resultat: 4.0

GoDaddys værdi er temmelig god til det, du får. Du betaler rabatpriser for en massemarkeds vært. For eksempel er det, du får med økonomiplanen (der er nu til salg for $ 1 / mo), et websted, uovervåget båndbredde og 100 GB lagerplads og et gratis domæne. Selv når prisen springer op til en fuld pris på $ 8.99 / mo, er det stadig en anstændig værdi. Når det er sagt, vil vi anbefale at gå Deluxe, da du får ubegrænset websteder og opbevaring (inden for grund).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, såvel som sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse delte GoDaddy-hostingplaner: intet gratis SSL-certifikat, der er ved at blive industristandarden, samt en 1 GB-grænse på databaser. Hvis du kører WordPress og har nogle fotos i høj kvalitet, kan du hurtigt overskride denne databasegrænse. Af disse to grunde lægger vi GoDaddy til et fuldt punkt.

Kunde support

Resultat: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorligt episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-mail og chat. Supportagenter er venlige, hjælpsomme og går virkelig ud over at løse dine problemer.

Se vores fulde SiteGround-gennemgang for at se de priser, deres kunder synger – det hele kommer til at støtte. De har knækket den cookie. Hvis du er nybegynder, skal support være din prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over enhver anden vært til dette aspekt. 

Flere detaljer

Resultat: 4.0

GoDaddy er stolt af sin døgnåbne telefonsupport, der helt giver mening for deres massemarkedskundegrundlag. Et af de svage steder var det faktum, at telefonen var den eneste måde at få fat på dem. De har siden ændret det og tilbyder nu chat support, som mange internet nerder foretrækker.

Telefonstøtte er normalt af højere kvalitet, da de skærer sig hen til jagten og kan besvare dine spørgsmål hurtigere. Jeg har fundet, at support til chat opretter forbindelse hurtigt, men du er nødt til at hoppe gennem nogle bøjler, herunder indtaste dit pin-nummer og vente på deres svar. Kvaliteten af ​​support er normalt hurtige svar, i modsætning til SiteGround, hvor de leverer fulde løsninger. Generelt set god støtte, men ikke perfekt. 

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, hvilket er næsten så godt, som det bliver. Tredjeparts-test bekræfter, hvilket viser intervallet fra 99,95% til 100% måned efter måned.

SiteGround tilbyder proaktiv overvågning med deres brugerdefinerede softwarestak og AI til at afværge aggressive botangreb. Du skal ikke bekymre dig om oppetid med SiteGround, de har det dækket.

Resultat: 3.5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Anmeldelser fra brugere overalt på nettet er blandede, men normalt er oppetid / nedetid ikke oplagt som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk jargon!) – men det dækker kun 99,90% (mangler en 0,09 der) – hvilket betyder, at din hosting kan være nede i 43 minutter om måneden, og de betragter det som normalt. Forestil dig dit websted nede i en afgørende shoppingperiode i næsten en time! Derudover giver GoDaddy kun dig 5% kredit tilbage – som måske bare er øre. Vi synes, de skal have højere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighed

Resultat: 4.5

SiteGround tilbyder flere niveauer af hastighedsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk cache og memcaching. Alle disse hjælper med at forbedre din webstedshastighed med SiteGround-bygget teknologi.

Derudover er deres kundesupportteam altid tilgængeligt for at give en hånd og tilbyde tip til, hvordan du fremskynder dit websted. Der kan være hurtigere værter derude, men dette er en af ​​de bedste for værdien.

Resultat: 3.5

GoDaddy falder midt i pakken, så længe hastighedstest går. De prøver at sælge dig til deres Ultimate plan for at få mere processorkraft og hastighed, hvilket gnider mig den forkerte måde. Økonomiplaner har også brug for hastighed!

Twitter GoDaddy får dog et klagemængde, men forventede ærligt talt mere til en vært, der var populær.

GoDaddy lavede ikke listen over vores hurtigste webhosting. Tjek dette indlæg, hvis du vil gå med en vinder.

Funktioner

Resultat: 5.0

SiteGround har nogle af de bedste vifte af funktioner blandt alle værter. Ikke kun tilbyder de deres egne tilpassede værktøjer til at gøre dit liv lettere, men de udnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts-teknologier.

Min favorit af funktionerne inkluderer WordPress-iscenesættelse, memcachet hastighedsteknologi og hele matrixen af ​​opgraderingsmuligheder SiteGround giver.

Se alle funktioner

Resultat: 3.5

Ikke en stor fan af GoDaddys funktioner på grundlæggende planer. De fleste mennesker starter deres sider på WordPress i disse dage, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, skal du igen opgradere for at få WordPress-iscenesættelse for eksempel. På GoDaddy’s økonomihostingsplaner får du ikke en gratis SSL, du får ikke sikkerhedskopier, og de foretager ikke migrationer.

Mens GoDaddy har nogle brugerdefinerede værktøjer, de har bygget, ville jeg for et firma, dette store, forvente, at de tilbyder flere funktioner end en mindre, scrappier vært som SiteGround – men de skal gøre deres fortjeneste. Generelt er funktioner ok, ikke store.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map