SiteGround vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

SiteGround vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

SiteGround vs GoDaddy 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

La oss komme rett til det: hvis du bestemmer deg mellom SiteGround og GoDaddy, anbefaler vi SiteGround som den beste verten av total verdi. Du vil få toppnivå-støtte, bedre funksjoner og generell hosting av høyere kvalitet. GoDaddy kan friste deg med den søte, tapslederen $ 1 / mo-hosting-avtalen for å få deg i døra, men når du sammenligner på en funksjon-for-funksjon-basis, vinner SiteGround hendene nede.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


SiteGround er et av de raskest voksende hosting-selskapene i verden, og sannsynligvis den beste verten for de fleste. Med upåklagelig kundestøtte, gode funksjoner og lave priser er det mye å like om dette globale hostingfirmaet.

4.8

Anmelder

4.9

Brukere (79 stemmer)

VS

GoDaddy trenger ingen introduksjon – det er sannsynligvis den mest anerkjente leverandøren av verts- og domenenavn i verden. Når det er sagt, er det på samme måte som McDonald’s for hosting – billig, massemarked, men ikke spesielt bra. Sammenlignet med en hvilken som helst annen vert, vinner den andre verten vanligvis. Når det er sagt, hvis du er en lojal GoDaddy-domene, kan det være verdt å holde seg til dem for små prosjekter og enestående telefonstøtte.

3.4

Anmelder

4.1

Brukere (26 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

SiteGround-priser starter latterlig lave for funksjonene du får. Den ene klagen fra de fleste brukere er at prisene hopper opp til full pris etter det første året, til nesten det dobbelte. SiteGround tilbyr fantastiske rabatter mesteparten av tiden – slik at du alltid kan finne en god avtale. Alt fra SiteGround til dedikert hosting er en veldig rimelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Salgs pris$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Vanlig pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Best fornybegynnereMellomPros

Vis priser

Poeng: 5.0

GoDaddys priser er veldig lave og gode for nybegynnere. Med kampanjer som tilbyr økonomihosting til bare $ 1 / mo, er vertskapet praktisk talt gratis. En ting å passe på er imidlertid fornyelsesgraden. Etter at den første perioden er opp, hopper økonomihosting opp til $ 8,99 i måneden, så pass på lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Salgs pris$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo$ 12.99 / mo
Vanlig pris$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Best fornybegynnereLite firmaNettsteder med høy trafikk

Vis priser

Verdi

Poeng: 5.0

Du kommer ikke til å finne bedre vertsverdi på markedet enn SiteGround, vi kan ikke synge rosene deres nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhetskopieringer og gratis SSL, dekker SiteGround alle de grunnleggende du trenger for å starte.

Vi anbefalte sterkt å oppgradere for å gå etter GrowBig-planen – det får du ubegrenset nettsteder, dobbelt lagring og WordPress-iscenesettelse (stol på at du vil ha det). I tillegg får du gratis migrasjon, noe som sparer mye mas. Den eneste klagen vår med SiteGround-verdien er den begrensede diskplassen, som kan fylles raskt.

Poeng: 4.0

GoDaddys verdi er ganske bra for det du får. Du betaler rabatterte priser for en massemarkedsvert. Det du for eksempel får med Economy-planen (som er i salg nå for $ 1 / mo), er en webside, uavhengig båndbredde og 100 GB lagringsplass, og et gratis domene. Selv når prisen hopper opp til en full pris på $ 8.99 / mo, er det fortsatt en anstendig verdi. Når det er sagt, vil vi anbefale å gå Deluxe siden du får ubegrenset nettsteder og lagring (uten grunn).

Alle planer inkluderer 24/7 support, som er et must, så vel som sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse.

To store problemer med disse GoDaddy-delte hostingplanene: ingen gratis SSL-sertifikater, som er i ferd med å bli bransjestandarden, samt en grense på 1 GB på databaser. Hvis du kjører WordPress og har bilder av høy kvalitet, kan du raskt overskride denne databasegrensen. Av disse to grunnene legger vi GoDaddy fullt poeng.

Kundeservice

Poeng: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorlig episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-post og chat. Supportagenter er vennlige, hjelpsomme og går virkelig utover for å løse dine problemer.

Ta en titt på vår komplette SiteGround-gjennomgang for å se prisene kundene synger – alt kommer til støtte. De har knekt den cookien. Hvis du er nybegynner, bør støtte være prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over en hvilken som helst annen vert for det aspektet. 

Mer informasjon

Poeng: 4.0

GoDaddy er stolt av sin døgnåpne telefonsupport, noe som helt gir mening for deres kundemarked på massemarkedet. Et av de svake stedene var det faktum at telefon var den eneste måten å få tak i dem. De har siden endret det, og tilbyr nå chat-støtte, som mange internettnerder foretrekker.

Telefonstøtte er vanligvis av høyere kvalitet, ettersom de reduserer jakten og kan svare på spørsmålene dine raskere. Jeg har funnet at chatstøtte kobles raskt, men du må hoppe gjennom noen bøyler, inkludert å angi pin-nummeret ditt og vente på svaret. Kvaliteten på støtten er vanligvis raske svar, i motsetning til SiteGround, der de gir fulle løsninger. Totalt sett god støtte, men ikke perfekt. 

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, noe som er omtrent like bra som det blir. Tredjeparts testing bekrefter, viser området fra 99,95% til 100% måned etter måned.

SiteGround tilbyr proaktiv overvåking med deres tilpassede programvarestabel, og AI for å avverge aggressive botangrep. Ikke bekymre deg for oppetid med SiteGround, de har det dekket.

Poeng: 3,5

GoDaddys oppetid er rimelig god, ofte på 99,95% eller bedre. Omtaler fra brukere over hele nettet er blandede, men vanligvis er ikke oppetid / nedetid som et stort problem.

GoDaddy har en server oppetid garanti (advarsel – juridisk sjargong!) – men det dekker bare 99.90% (mangler 0,09 der) – noe som betyr at vertskapet ditt kan være nede i 43 minutter i måneden, og de anser det som normalt. Se for deg nettstedet ditt nede i en avgjørende shoppingperiode i nesten en time! Videre gir GoDaddy deg bare 5% kreditt tilbake – som kanskje bare er øre. Vi mener de burde ha høyere standarder og kreditere en hel måned.

Hastighet

Poeng: 4.5

SiteGround tilbyr flere nivåer av hastighetsoptimalisering: CDN-optimalisering, Cloudflare, dynamisk hurtigbufring og memcaching. Alle disse hjelper deg med å forbedre nettstedets hastighet med SiteGround-bygget teknologi.

I tillegg er kundesupportteamet alltid tilgjengelig for å gi deg en hånd og gi tips om hvordan du kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Det kan være raskere verter der ute, men dette er noe av det beste for verdien.

Poeng: 3,5

GoDaddy faller midt i pakken så langt som hastighetstesting går. De prøver å selge deg opp til Ultimate planen deres for å få mer prosessorkraft og hastighet, noe som gnir meg feil vei. Økonomiplaner trenger fart også!

Twitter GoDaddy får en anstendig mengde klager, men forventet ærlig talt mer til en populær vert for dette.

GoDaddy lagde ikke listen over vår raskeste webhotell. Sjekk det innlegget hvis du vil være med på en vinner.

Funksjoner

Poeng: 5.0

SiteGround har noen av de beste utvalgene av funksjoner fra alle verter. Ikke bare tilbyr de sine egne tilpassede verktøy for å gjøre livet ditt enklere, men de utnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts teknologier.

Min favoritt av funksjonene inkluderer WordPress-iscenesettelse, memcached speed-teknologi, og hele rekken av oppgraderingsalternativer SiteGround gir.

Se alle funksjoner

Poeng: 3,5

Ikke en stor fan av GoDaddys funksjoner på grunnleggende planer. De fleste starter nettstedene sine på WordPress i disse dager, og mens GoDaddy har WordPress-hosting, må du igjen oppgradere for å få WordPress-iscenesettelse for eksempel. På GoDaddys økonomihostingsplaner, får du ikke en gratis SSL, får du ikke sikkerhetskopier, og de gjør ikke migreringer.

Mens GoDaddy har noen tilpassede verktøy de har bygd, vil jeg for et selskap som er så stort forvente at de vil tilby flere funksjoner enn en mindre, scrappier vert som SiteGround – men de må tjene på fortjenesten. Totalt sett er funksjonene ok, ikke bra.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector