SiteGround vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funktioner og mere

Hurtigt tag: hvis du beslutter dig mellem SiteGround og HostGator, anbefaler vi SiteGround som den bedste værdi for den samlede værdi. Du får support på højeste niveau, bedre funktioner og samlet hosting af højere kvalitet. HostGator kommer til en lavere pris til at begynde med, men når man sammenligner på basis af funktion efter funktion, vinder SiteGround vinder.

PRISFASTSÆTTELSE  |  VÆRDISUPPORT  |  OPPETID  |  HASTIGHED  |  FUNKTIONER  |  KONKLUSION  


SiteGround er et af de hurtigst voksende hostingfirmaer i verden og sandsynligvis den bedste vært for de fleste mennesker. Med upåklagelig kundesupport, fantastiske funktioner og lave priser er der meget at lide ved dette globale hostingfirma.

4.8

Anmelder

4.9

Brugere (79 stemmer)

VS

Med over 1 million websteder, der er vært, er HostGator en behemoth. HostGator er en god starter-vært for dem, der leder efter billig hosting med nogle masser af avancerede funktioner.

3.8

Anmelder

4.2

Brugere (11 Stemmer)

Prisfastsættelse

Resultat: 4.5

SiteGround’s priser starter latterligt lave for de funktioner, du får. Den eneste klage fra de fleste brugere er det faktum, at priserne hopper op til den fulde pris efter det første år, næsten dobbelt. SiteGround tilbyder fantastiske rabatter det meste af tiden – så du altid kan finde en god handel. Alt fra SiteGround til dedikeret hosting er en meget overkommelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Udsalgspris$ 3.95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normal pris$ 11,95 / mo$ 11,95 / mo$ 34,95 / mo
Bedst tilbegyndereIntermediateFordele

Se priser

Resultat: 4.5

HostGator har et stort udvalg af planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er meget aggressiv over for deres prisfastsættelse og giver enorme rabatter, da de ser ud til at vinde markedsandele. Deres ambition er din fordel:

SharedWordPressVPS
Udsalgspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29,95 / mo
Normal pris$ 10,95 / mo$ 14,95 / mo$ 89,95 / mo
Bedst tilbegyndereWordPress-webstederVækststeder

Se priser

Værdi

Resultat: 5.0

Du finder ikke en bedre værdi på markedet end SiteGround, vi kan ikke synge deres ros nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhedskopier og gratis SSL dækker SiteGround alle de grundlæggende ting, du har brug for.

Vi anbefalede stærkt at opgradere for at gå til GrowBig-planen – det får du ubegrænset websteder, dobbelt opbevaring og iscenesættelse af WordPress (tro os, du vil have det). Derudover får du gratis migration, hvilket sparer en masse besvær. Vores eneste klage over SiteGround-værdien er den begrænsede diskplads, der hurtigt kan udfyldes.

Resultat: 4.5

HostGator tilbyder en fantastisk værdi for dens priser. Sandheden er, at den ikke er så stærk som SiteGround, som er den overordnede favorit, men HostGator får dig meget godt til rådighed i døren.

Det har en meget stærk værdi generelt, for for det du betaler får du et væld af funktioner som gratis migration, uovervåget båndbredde og support 24/7/365.

Hvor vi ikke ser en stærk værdi, er hvor de opkræver ekstra for andre, som andre inkluderer gratis, såsom sikkerhedskopier – som er kritiske for dit websteds sundhed. De ønsker også at opkræve ekstra for endnu bedre oppetid, som efter vores mening bør være en baseline-funktion inkluderet i alle planer, uanset hvor billig.

Kunde support

Resultat: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorligt episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-mail og chat. Supportagenter er venlige, hjælpsomme og går virkelig ud over at løse dine problemer.

Se vores fulde SiteGround-gennemgang for at se de priser, deres kunder synger – det hele kommer til at støtte. De har knækket den cookie. Hvis du er nybegynder, skal support være din prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over enhver anden vært til dette aspekt. 

Flere detaljer

Resultat: 3

HostGator kontrollerer alle bokse på overfladen med deres support: 24/7 og 365 dage om året. Ved chat og telefonisk. Men kunderne fortæller en anden historie.

Der er masser af klager over langsomme reaktioner, inkompetent personale og samlet sub-par-support. Der er masser af mennesker, der ikke har nogen klager, så vi anbefaler, at du tester deres support, før du køber.

Flere detaljer

Hosting Uptime

Resultat: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, hvilket er næsten så godt, som det bliver. Tredjeparts-test bekræfter, hvilket viser intervallet fra 99,95% til 100% måned efter måned.

SiteGround tilbyder proaktiv overvågning med deres brugerdefinerede softwarestak og AI til at afværge aggressive botangreb. Du skal ikke bekymre dig om oppetid med SiteGround, de har det dækket.

Resultat: 4.5

Med over 99,5% oppetid, afhængigt af kilden, er der ikke meget at klage over med HostGator.

Derudover tilbyder HostGator en gratis måned med hosting, hvis de falder under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt punkt, fordi der har været nogle lejlighedsvise klager fra brugere, og vi foretrækker også at se 99,99% oppetid for de bedste leverandører i klassen.

Hastighed

Resultat: 4.5

SiteGround tilbyder flere niveauer af hastighedsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk cache og memcaching. Alle disse hjælper med at forbedre din webstedshastighed med SiteGround-bygget teknologi.

Derudover er deres kundesupportteam altid tilgængeligt for at give en hånd og tilbyde tip til, hvordan du fremskynder dit websted. Der kan være hurtigere værter derude, men dette er en af ​​de bedste for værdien.

Resultat: 3.0 

Delt hosting har normalt problemer med hastighedsproblemer, rent baseret på hostingens lavere omkostninger. HostGator er godt midt i pakken, når det kommer til hastighed. Når du søger Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte værter som Bluehost, hvilket er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leder efter et hurtigere HostGator-produkt, så tjek HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker endnu hurtigere delt hosting, der ikke vil bryde banken, anbefaler vi dog stærkt enten A2 Hosting eller SiteGround. Du bliver meget gladere med dem.

Funktioner

Resultat: 5.0

SiteGround har nogle af de bedste vifte af funktioner blandt alle værter. Ikke kun tilbyder de deres egne tilpassede værktøjer til at gøre dit liv lettere, men de udnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts-teknologier.

Min favorit af funktionerne inkluderer WordPress-iscenesættelse, memcachet hastighedsteknologi og hele matrixen af ​​opgraderingsmuligheder, som SiteGround giver.

Se alle funktioner

Resultat: 4.0

HostGator sammenlignes ofte med Bluehost for sine priser og funktioner, og generelt tager HostGator gevinsten her.

Mellem de to virksomheder blev HostGator bygget til flere pro-brugere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst andet delt hostingfirma, skal du huske det.

Vi kan godt lide det faktum, at migrationer er inkluderet, de har installationer med et enkelt klik, er på cPanel og tilbyder en driftstidsgaranti på 99,9%. Vi kan stadig lide andre værter som SiteGround bedre til funktioner generelt, men HostGator har det, du har brug for for at komme i gang.

Se alle funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map