SiteGround vs HostGator 2020: Sammenlign priser, funksjoner og mer

Rask ta: hvis du bestemmer deg mellom SiteGround og HostGator, anbefaler vi SiteGround som den beste verten av total verdi. Du vil få toppnivå-støtte, bedre funksjoner og generell hosting av høyere kvalitet. HostGator kommer til en lavere pris til å begynne med, men når man sammenligner på en funksjon-for-funksjon-basis, vinner SiteGround.

PRICING  |  VERDIBRUKERSTØTTE  |  OPPETID  |  HASTIGHET  |  FUNKSJONER  |  KONKLUSJON  


SiteGround er et av de raskest voksende hosting-selskapene i verden, og sannsynligvis den beste verten for de fleste. Med upåklagelig kundestøtte, gode funksjoner og lave priser er det mye å like om dette globale hostingfirmaet.

4.8

Anmelder

4.9

Brukere (79 stemmer)

VS

Med over 1 million nettsteder som er vertskap, er HostGator en behemoth. HostGator er en flott startvert for de som leter etter billig hosting med mange avanserte funksjoner.

3.8

Anmelder

4.2

Brukere (11 stemmer)

Priser

Poeng: 4.5

SiteGround-priser starter latterlig lave for funksjonene du får. Den ene klagen fra de fleste brukere er at prisene hopper opp til full pris etter det første året, til nesten det dobbelte. SiteGround tilbyr fantastiske rabatter mesteparten av tiden – slik at du alltid kan finne en god avtale. Alt fra SiteGround til dedikert hosting er en veldig rimelig pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Salgs pris$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Vanlig pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Best fornybegynnereMellomPros

Vis priser

Poeng: 4.5

HostGator har et stort utvalg av planer, alt fra bargain bin-delt hosting til dyre VPS-hosting. HostGator er veldig aggressiv på prisene sine, og gir store rabatter når de ser ut for å få markedsandeler. Deres ambisjon er din fordel:

SharedWordPressVPS
Salgs pris$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / mo
Vanlig pris$ 10.95 / mo$ 14.95 / mo$ 89.95 / mo
Best fornybegynnereWordPress-nettstederVekststeder

Vis priser

Verdi

Poeng: 5.0

Du kommer ikke til å finne bedre vertsverdi på markedet enn SiteGround, vi kan ikke synge rosene deres nok. Med 24/7 support, daglige sikkerhetskopieringer og gratis SSL, dekker SiteGround alle de grunnleggende du trenger for å starte.

Vi anbefalte sterkt å oppgradere for å gå etter GrowBig-planen – det får du ubegrenset nettsteder, dobbelt lagring og WordPress-iscenesettelse (stol på at du vil ha det). I tillegg får du gratis migrasjon, noe som sparer mye mas. Den eneste klagen vår med SiteGround-verdien er den begrensede diskplassen, som kan fylles raskt.

Poeng: 4.5

HostGator tilbyr utrolig verdi for prisene. Sannheten er at den ikke er så sterk som SiteGround, som er den totale favoritten, men HostGator vil gi deg en veldig rimelig inngangsdør.

Det har en veldig sterk verdi samlet sett, for for det du betaler får du massevis av funksjoner som gratis migrasjoner, uovervåket båndbredde og support 24/7/365.

Der vi ikke ser sterk verdi, er der de tar betalt for ekstrautstyr som andre inkluderer gratis, for eksempel sikkerhetskopier – som er avgjørende for nettstedets helse. De vil også belaste ekstra for enda bedre oppetid, som etter vår mening bør være en grunnleggende funksjon som er inkludert i alle planer, uansett hvor billig.

Kundeservice

Poeng: 5.0

SiteGround kundesupport er alvorlig episk. Du får 24/7/365 support via telefon, e-post og chat. Supportagenter er vennlige, hjelpsomme og går virkelig utover for å løse dine problemer.

Ta en titt på vår komplette SiteGround-gjennomgang for å se prisene kundene synger – alt kommer til støtte. De har knekt den cookien. Hvis du er nybegynner, bør støtte være prioritet nr. 1, så gå med SiteGroun over en hvilken som helst annen vert for det aspektet. 

Mer informasjon

Poeng: 3

HostGator sjekker alle boksene på overflaten med deres støtte: 24/7 og 365 dager i året. Med chat og på telefon. Men kundene forteller en annen historie.

Det er mange klager på langsomme svar, inhabil stab og generell støtte under pari. Det er mange mennesker som ikke har noen klager, så vi anbefaler at du tester ut deres støtte før du kjøper.

Mer informasjon

Hosting Uptime

Poeng: 5.0

SiteGround lover 99,99% oppetid, noe som er omtrent like bra som det blir. Tredjeparts testing bekrefter, viser området fra 99,95% til 100% måned etter måned.

SiteGround tilbyr proaktiv overvåking med deres tilpassede programvarestabel, og AI for å avverge aggressive botangrep. Ikke bekymre deg for oppetid med SiteGround, de har det dekket.

Poeng: 4.5

Med over 99,5% oppetid, avhengig av kilden, er det ikke mye å klage på med HostGator.

I tillegg tilbyr HostGator gratis måned med hosting hvis de faller under 99,9% garanti.

Vi har forankret dem et halvt poeng fordi det har kommet noen tilfeldige klager fra brukere, og vi foretrekker også å se 99,99% oppetid for best-in-class leverandører.

Hastighet

Poeng: 4.5

SiteGround tilbyr flere nivåer av hastighetsoptimalisering: CDN-optimalisering, Cloudflare, dynamisk hurtigbufring og memcaching. Alle disse hjelper deg med å forbedre nettstedets hastighet med SiteGround-bygget teknologi.

I tillegg er kundesupportteamet alltid tilgjengelig for å gi deg en hånd og gi tips om hvordan du kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Det kan være raskere verter der ute, men dette er noe av det beste for verdien.

Poeng: 3.0 

Delt hosting har vanligvis problemer med hastighetsproblemer, rent basert på lavere kostnader for hosting. HostGator er godt midt i pakken når det gjelder hastighet. Når du søker Twitter, du ser ikke så mange klager som andre delte verter som Bluehost, som er et godt anekdotisk tegn.

Hvis du leter etter et raskere HostGator-produkt, kan du sjekke HostGator Cloud-hosting. Hvis du ønsker enda raskere delt hosting som ikke vil knekke banken, anbefaler vi imidlertid enten A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mye lykkeligere med de.

Funksjoner

Poeng: 5.0

SiteGround har noen av de beste utvalgene av funksjoner fra alle verter. Ikke bare tilbyr de sine egne tilpassede verktøy for å gjøre livet ditt enklere, men de utnytter cPanel, Cloudflare og andre tredjeparts teknologier.

Min favoritt av funksjonene inkluderer WordPress-iscenesettelse, memcached speed-teknologi, og hele rekken av oppgraderingsalternativer SiteGround gir.

Se alle funksjoner

Poeng: 4.0

HostGator blir ofte sammenlignet med Bluehost for sine priser og funksjoner, og samlet sett tar HostGator gevinsten her.

Mellom de to selskapene ble HostGator bygget for flere proffe brukere. Og når du sammenligner HostGator med et hvilket som helst annet delt hostingfirma, må du huske det.

Vi liker at migrasjoner er inkludert, de har installasjoner med ett klikk, er på cPanel, og tilbyr en oppetidsgaranti på 99,9%. Vi liker fremdeles andre verter som SiteGround bedre for funksjoner generelt, men HostGator har det du trenger for å komme i gang.

Se alle funksjoner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map