WP Engine vs GoDaddy: Sammenlign priser, funksjoner og hastighet – 2020

Hvis du sammenligner GoDaddy med WP Engine, sammenligner du epler med appelsiner.


GoDaddy handler om rabatterte priser.

WP Engine er en WordPress-spesifikk tjeneste med mye høyere kvalitet.

Ja, GoDaddy tilbyr nå Managed WordPress Hosting, men det er mer et markedsføringsnavn enn det er noe som konkurrerer med det WP Engine tilbyr.

WP Engine vs GoDaddy Prising

Vanligvis vil de fleste ta en beslutning basert på startkostnadene, snarere enn den samlede verdien.

Vi forstår at prispoeng kan være en merkevare- eller pausesituasjon for mange brukere, og det er derfor vi sørger for å presentere den informasjonen før noe annet. Når det er sagt, må vi nevne at prisen bare er en del av tjenesten du får, så hvis du kan bruke litt mer og få en bedre verdi, anbefaler vi på det sterkeste å gå den ruten.

Til slutt er mantraet om “du får det du betaler for” like sant med hosting-tjenester som det er med noe annet.

For å sikre at denne sammenligningen er så lik som mulig, ser vi på GoDaddy’s WordPress hosting-pakker i stedet for deres standard hostingplaner. På denne måten kan du se hvordan de stabler seg basert på lignende faktorer.

GoDaddy Hosting Prising på et øyeblikk

 • Grunnleggende plan: $ 3,99 per måned for å starte, $ 7,99 i måneden for å fornye
 • Deluxe-plan: $ 4.49 per måned for å starte, $ 9.99 for å fornye
 • Ultimate Plan: $ 7.99 per måned for å starte, $ 14.99 for å fornye
 • Utviklerplan: $ 13.99 for å starte, $ 24.99 for å fornye

WP-motorpriser

 • Personlig: $ 34 per måned (rabatt med lenken vår)
 • Profesjonell: 99 dollar per måned
 • Virksomhet: 249 dollar per måned
 • Premium: spør dem om priser

Som du kan se er WP Engine mye mer enn GoDaddy, noe som kan være nok for noen å unngå det helt. Som vi nevnte ovenfor, kan imidlertid verdien være en mye bedre indikator på hvilket alternativ du bør velge, så ikke antar at GoDaddy er det smartere valget fordi det koster mindre. Når det er sagt, er Go Daddy, sammenlignet med pris alene, mye mer kostnadseffektiv.

Vinneren: Gå pappa

Pengene tilbake-garanti

Når det gjelder bygging av et nettsted, må du ta deg tid til å finne ut hvordan du programmerer alt og sørger for at det hele kommer sammen. Som sådan kan du velge en plan bare for å finne ut at du trenger noe annet etter noen dager med å prøve det. Heldigvis tilbyr mange hostingtjenester en garanti som betyr at hvis du må avbryte tjenesten din innen en bestemt tidsramme, vil de tilbakebetale deg uten problemer. I dette tilfellet gir WP Engine deg opp til seksti dager til å ombestemme deg, mens GoDaddy tilbyr førtifem.

Vinneren: WP-motor

Kundeservice

Før vi deler ned de forskjellige funksjonene og fordelene du får med hver vert, vil vi først se på hvor godt støttesystemene deres er. Uansett hvor flink du er med å bygge nettsteder, vil du til slutt måtte snakke med noen som har teknisk support, så det er viktig at du til enhver tid har tilgang til dem og kan få raske svar. Med det i bakhodet er det fire primære metoder som vertene bruker for å gi støtte, så la oss se hvordan hver vert stabler opp.

Telefonstøtte

Når det gjelder å ringe en støttelinje, vil du ikke måtte vente på vent før du kommer til en live person. Det er også best hvis du kan ringe når som helst dag eller natt, slik at hvis du jobber på nettstedet ditt midt på kvelden, kan du fortsatt få hjelp hvis noe går galt. Begge tjenestene tilbyr døgnåpen telefonsupport, og begge av dem setter deg ikke på vent for lenge.

Vinneren: et slips

Live chat

For de fleste er venting på vent en av de verste tingene å gjøre, og det er derfor det å ha en live chat-funksjon vanligvis er en mye bedre vei å gå. På denne måten kan du fortsatt få problemet løst i sanntid, men du trenger ikke å bekymre deg for vanskelige stillheter eller dårlig heismusikk. Begge nettstedene har pålitelige live chat-funksjoner, selv om GoDaddy ikke alltid er online, så du må sørge for at du prøver å nå dem i løpet av ordinær arbeidstid. Tatt i betraktning at mange mennesker jobber på sine nettsteder til alle døgnets tider, er dette en slags ulempe.

Vinneren: WP-motor

e-post

Så langt støttesystemer går, kan du ikke være mer grunnleggende enn å ha e-post. Dette er når du har et problem som ikke trenger å bli løst umiddelbart. Ikke desto mindre ønsker du heller ikke å vente dager på svar på svar, så det er viktig at tjenesten kommer tilbake til deg omgående. Igjen har WP Engine en anstendig e-posttjeneste, men uansett grunn har GoDaddy ikke en e-postfunksjon. Selv om du kan ringe til alle døgnets tider og chatte i løpet av vanlige forretningstider, virker det ganske rart at du ikke kan sende en e-post for å få problemet løst.

Vinneren: WP Engine, tydeligvis

Forums

Den endelige metoden for verter å gi støtte til klientellet er å ha en mengde veiledninger og annen informasjon om vanlige problemer, slik at folk kan slå opp løsningen på problemet sitt uten å måtte snakke med noen eller vente på svar. Både WP Engine og GoDaddy har slike systemer på plass, men GoDaddy har et mye mer omfattende sett med vanlige spørsmål og instruksjonsinformasjon..

Vinneren: Gå pappa

Hastighet

Når du bestemmer verdien av en vertstjeneste, er en av de beste måtene å gjøre det på å se hvor godt den kan takle lastehastigheter. I dagens raske samfunn kan alt som tar lengre tid enn noen få sekunder å laste føles som for alltid, og det er derfor det er så viktig at verten ikke gir deg etterslep. Hvis det er lasteproblemer, spretter publikum av siden din, og du vil få et dårlig rykte.

For å sammenligne hastigheten på begge nettstedene, så vi på uavhengige tester utført av andre for å se hvor godt de stabler opp. Her er resultatene.

Gå pappa

 • Beste hastighet:31 sekunder
 • Verste hastighet:97 sekunder
 • Gjennomsnitt: 10 sekunder

WP-motor

 • Beste hastighet: 503 millisekunder
 • Verste hastighet:58 sekunder
 • Gjennomsnitt: 872 millisekunder

Som du kan se, er WP Engine mye mer pålitelig og konsekvent, mens GoDaddy har en betydelig bred feilmargin. Siden du ikke ønsker å bekymre deg for om folk har vanskelig for å laste inn nettstedet ditt, virker det som WP Engine er det bedre alternativet. Årsaken til de bedre resultatene ser ut til å være at WP Engine er dedikert til én tjeneste, mens GoDaddy gjør mer enn bare WordPress-hosting, så serverne sine må svare på forskjellige typer data.

Vinneren: WP-motor

oppetid

Sammen med lastetidene, vil du også sørge for at nettstedet ikke krasjer, og det er grunnen til at de fleste verter tilbyr det som kalles en oppetidsgaranti. Dette er for å gi deg trygghet om at siden din alltid vil være tilgjengelig og ikke vil være underlagt problemer med nettverkstilkoblingen, uavhengig av hvor i verden folk bruker nettstedet ditt. Med det i bakhodet tilbyr WP Engine en garanti mens GoDaddy ikke gjør det. Dette betyr at hvis du noen gang opplever driftsstans på GoDaddys servere, vil de ikke kompensere deg, så det kan være en avtale for noen.

Når du sammenligner de to tjenestene, er de begge gode til å gi høye oppetidsprocenter, men kanten går til WP Engine. Ikke bare har dette nettstedet mer konsistente 100% oppetidskrav, men det at du får en garanti er en fin touch.

Vinneren: WP-motor

Verdi

Nå som vi har sett hva du kan forvente så langt som ytelse og pålitelighet, la oss gå over de grunnleggende pakkene du får med hver hosting-tjeneste. For å holde ting rettferdig og balansert vil vi bare sammenligne de to nettstedene på WordPress hosting. Så det betyr at hvis du velger standard delt hosting på GoDaddy, kan du få litt forskjellige pakker avhengig av dine behov.

Gå pappa

 • Basic: Ett nettsted, 25 000 besøkende per måned, 10 GB lagring, gratis domene, SFTP-pakke
 • Deluxe: Ett nettsted, 100 000 besøkende per måned, 15 GB lagring, gratis domene, SEO-plugin
 • Ultimat: To nettsteder, 400 000 besøkende per måned, 30 GB lagring, gratis domene, ett SSL-sertifikat
 • Utvikler: Fem nettsteder, 800 000 besøkende per måned, 50 GB lagring, gratis domene, ett SSL-sertifikat

WP-motor

 • Personlig: Ett nettsted, 25 000 besøkende per måned, 10 GB lagring, gratis dataoverføring, gratis SSL-sertifikater
 • Profesjonell: Ti nettsteder, 100 000 besøkende per måned, 20 GB lagring, gratis dataoverføring, gratis SSL-sertifikater
 • Virksomhet: Tjuefem nettsteder, 400 000 besøkende per måned, 30 GB lagring, gratis dataoverføring, gratis SSL-sertifikater
 • Premium: 150 nettsteder, en million besøkende per måned, 100-300 GB lagring, gratis dataoverføring og SSL-sertifikater
 • Bedriften: 150 nettsteder, fem millioner besøkende per måned, 400 GB-1 TB-lagring, gratis dataoverføring og SSL-sertifikater

Som du ser gir WP Engine mye mer verdi enn GoDaddy.

Som vi så ovenfor, er imidlertid prispunktene mye høyere, så det er fornuftig at du kan gjøre mer. Likevel, når du har gått ut over de grunnleggende pakkene med hvert program, er det lett å se at WP Engine har mye mer å tilby. Det faktum at du får ubegrenset dataoverføring og gratis SSL-sertifikater for nettstedene uavhengig av planoppsettet, betyr at WP Engine allerede er et bedre valg. Den eneste store fordelen som GoDaddy har, er det faktum at du kan få et gratis domene med hver plan.

Ellers begrenser du deg alvorlig ved å velge GoDaddy som WordPress-vert.

Vinneren: WP-motor

Konklusjon

Når det gjelder WordPress-hosting, er det åpenbart at WP Engine har bedre funksjoner, mer pålitelighet og bedre kundeservice. Imidlertid, hvis du ikke vil eller trenger å bruke WordPress på nettstedet ditt, har GoDaddy mange andre funksjoner og fordeler du kan få tilgang til, noe som gjør det til en mer avrundet vert.

Vinneren: WP Engine for WordPress, GoDaddy for noe annet

For å utforske alle hostingalternativene dine, sjekk ut sammenligningsinnlegget vårt til WP Engine vs. HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map