WP Engine vs GoDaddy: Sammenlign priser, funktioner og hastighed – 2020

Hvis du sammenligner GoDaddy med WP Engine, sammenligner du æbler med appelsiner.


GoDaddy handler om rabatpriser i skala.

WP Engine er en meget højere kvalitet, WordPress-specifik service.

Ja, GoDaddy tilbyder nu deres Managed WordPress Hosting, men det er mere et marketingnavn, end det er noget, der konkurrerer med, hvad WP Engine tilbyder.

WP Engine vs GoDaddy-prissætning

Normalt vil de fleste tage en beslutning baseret på de oprindelige omkostninger snarere end den samlede værdi.

Vi forstår, at prispoint kan være en fabrikations- eller pausesituation for mange brugere, hvorfor vi sørger for at præsentere disse oplysninger før noget andet. Når det er sagt, er vi nødt til at nævne, at prisen kun er en komponent i den service, du får, så hvis du kan bruge lidt mere og få en bedre værdi, anbefaler vi på det kraftigste at gå den rute.

I sidste ende er mantraet om “du får det, du betaler for” lige så sandt med hosting-tjenester, som det er med alt andet.

For at sikre, at denne sammenligning er så lig som muligt, ser vi på GoDaddys WordPress-hosting-pakker snarere end deres standard hostingplaner. På denne måde kan du se, hvordan de stables op baseret på lignende faktorer.

GoDaddy-hosting priser med et øjeblik

 • Grundlæggende plan: $ 3,99 pr. Måned for at starte, $ 7,99 om måneden for at forny
 • Deluxe-plan: $ 4.49 pr. Måned for at starte, $ 9.99 for at forny
 • Ultimate Plan: $ 7,99 pr. Måned for at starte, $ 14,99 for at forny
 • Udviklerplan: $ 13.99 for at starte, $ 24.99 for at forny

WP-motorpriser

 • Personlig: $ 34 pr. Måned (rabat med vores link)
 • Professionel: $ 99 per måned
 • Forretning: $ 249 per måned
 • Præmie: bede dem om prissætning

Som du kan se, er WP Engine meget mere end GoDaddy, hvilket kan være nok for nogle mennesker til at undgå det helt. Som vi nævnt ovenfor, kan værdi imidlertid være en meget bedre indikator for, hvilken mulighed du skal vælge, så antag ikke, at GoDaddy er det smartere valg, fordi det koster mindre. Når det er sagt, når man sammenligner med prisen alene, er Go Daddy meget mere omkostningseffektiv.

Vinderen: Kom så far

Pengene tilbage garanti

Når det kommer til at opbygge et websted, skal du tage dig tid til at finde ud af, hvordan du programmerer alt og sørger for, at det hele kommer sammen. Som sådan kan du vælge en plan kun for at finde ud af, at du har brug for noget andet efter et par dage med at prøve det. Heldigvis tilbyder mange hosting-tjenester en garanti, der betyder, at hvis du skal annullere din service inden for en bestemt tidsramme, vil de refundere dig uden besvær. I dette tilfælde giver WP Engine dig op til tres dage til at skifte mening, mens GoDaddy tilbyder femogfyrre.

Vinderen: WP-motor

Kunde support

Før vi fordeler de forskellige funktioner og fordele, du får med hver vært, vil vi først se på, hvor godt deres supportsystemer er. Uanset hvor god du er til websidebygning, bliver du til sidst nødt til at tale med nogen i teknisk support, så det er vigtigt, at du altid har adgang til dem og kan få hurtige svar. Med det i tankerne er der fire primære metoder, som værter bruger til at yde support, så lad os se, hvordan hver vært stabler op.

Telefon Support

Når det kommer til at ringe til en support-hotline, ønsker du ikke at skulle vente på vent for altid, før du når en live person. Det er også bedst, hvis du kan ringe til enhver tid dag eller nat, så hvis du arbejder på dit websted midt på aftenen, kan du stadig få hjælp, hvis der går noget galt. Begge tjenester tilbyder 24/7 telefonsupport, og begge af dem sætter dig ikke på vent i alt for længe.

Vinderen: et slips

Live chat

For de fleste er det at vente på vent en af ​​de værste ting at gøre, og det er derfor, at det er en meget bedre måde at gå med en live chat-funktion. På denne måde kan du stadig få dit problem løst i realtid, men du behøver ikke at bekymre dig om akavede stilheder eller dårlig elevatormusik. Begge sider har pålidelige live chatfunktioner, selvom GoDaddy ikke altid er online, så du skal sørge for, at du prøver at nå dem i løbet af almindelige åbningstider. I betragtning af at masser af mennesker arbejder på deres websteder på alle timer om natten, er det slags en betydelig ulempe.

Vinderen: WP-motor

E-mail

For så vidt angår supportsystemer kan du ikke være mere grundlæggende end at have e-mail. Dette er til, når du har et problem, der ikke behøver at blive løst med det samme. Ikke desto mindre ønsker du heller ikke at vente dage efter en reaktion, så det er bydende nødvendigt, at tjenesten straks vender tilbage til dig. Igen har WP Engine en anstændig e-mail-service, men uanset årsag har GoDaddy ikke en e-mail-funktion. Mens du kan ringe til alle døgnets tider og chatte i almindelige forretningstider, virker det lidt underligt, at du ikke kan sende en e-mail for at få dit problem løst.

Vinderen: WP Engine, selvfølgelig

Fora

Den sidste metode for værter til at yde støtte til deres klientel er at have en overflod af tutorials og anden information om almindelige problemer, så folk kan finde løsningen på deres problem uden at skulle tale med nogen eller vente på et svar. Både WP Engine og GoDaddy har sådanne systemer på plads, men GoDaddy har et meget mere omfattende sæt med ofte stillede spørgsmål og instruktionsinformation til rådighed..

Vinderen: Kom så far

Hastighed

Når du bestemmer værdien af ​​en hostingtjeneste, er en af ​​de bedste måder at gøre det at se, hvor godt den kan håndtere belastningshastigheder. I dagens hurtige samfund kan alt, hvad der tager længere end et par sekunder at indlæse, føles som for evigt, hvorfor det er så bydende, at din vært ikke giver dig forsinkelse. Hvis der er problemer med indlæsning, spretter dit publikum fra din side, og du får et dårligt ry.

For at sammenligne hastigheden på begge sider kiggede vi på uafhængige test udført af andre for at se, hvor godt de stables op. Her er resultaterne.

Kom så far

 • Bedste hastighed:31 sekunder
 • Værste hastighed:97 sekunder
 • Gennemsnit: 10 sekunder

WP-motor

 • Bedste hastighed: 503 millisekunder
 • Værste hastighed:58 sekunder
 • Gennemsnit: 872 millisekunder

Som du kan se, er WP Engine meget mere pålidelig og konsistent, mens GoDaddy har en væsentlig bred fejlmargin. Da du ikke ønsker at skulle bekymre dig om, hvorvidt folk har svært ved at indlæse dit websted eller ej, ser det ud til, at WP Engine er den bedre mulighed. Årsagen til de bedre resultater ser ud til at være, at WP Engine er dedikeret til en service, hvorimod GoDaddy gør mere end bare WordPress-hosting, så dens servere er nødt til at svare på forskellige typer data.

Vinderen: WP-motor

Uptime

Sammen med indlæsningstider vil du også sikre dig, at dit websted ikke går ned, hvorfor de fleste værter tilbyder det, der kaldes en oppetidsgaranti. Dette er for at give dig ro i sindet, at din side altid vil være tilgængelig og ikke vil være genstand for netværksforbindelsesproblemer, uanset hvor i verden folk besøger dit websted. Med det i tankerne tilbyder WP Engine en garanti, mens GoDaddy ikke gør det. Dette betyder, at hvis du nogensinde oplever nedetid på GoDaddy’s servere, vil de ikke kompensere dig, så det kan være en aftale for nogle.

Når man sammenligner de to tjenester, er de begge fremragende til at levere høje oppetidsprocenter, men kanten går til WP Engine. Ikke kun har dette websted mere konsistente 100% oppetidsklassificering, men det faktum, at du får en garanti, er et dejligt touch.

Vinderen: WP-motor

Værdi

Nu, hvor vi har set, hvad du kan forvente med hensyn til ydelse og pålidelighed, så lad os gennemgå de grundlæggende pakker, du får med hver hosting-service. For at holde tingene retfærdige og afbalancerede vil vi kun sammenligne de to websteder på WordPress-hosting. Så det betyder, at hvis du vælger standard delt hosting på GoDaddy, kan du få lidt forskellige pakker afhængigt af dine behov.

Kom så far

 • Grundlæggende: Et websted, 25 000 besøgende pr. Måned, 10 GB lagerplads, gratis domæne, SFTP-pakke
 • Deluxe: Et websted, 100 000 besøgende pr. Måned, 15 GB lagerplads, gratis domæne, SEO-plugin
 • Ultimate: To websteder, 400 000 besøgende pr. Måned, 30 GB lagerplads, gratis domæne, et SSL-certifikat
 • Udvikler: Fem websteder, 800K besøgende pr. Måned, 50 GB lagerplads, gratis domæne, et SSL-certifikat

WP-motor

 • Personlig: Et websted, 25 000 besøgende pr. Måned, 10 GB lagerplads, gratis dataoverførsel, gratis SSL-certifikater
 • Professionel: Ti websteder, 100K besøgende pr. Måned, 20 GB lagerplads, gratis dataoverførsel, gratis SSL-certifikater
 • Forretning: Femogtyve websteder, 400 000 besøgende pr. Måned, 30 GB lagerplads, gratis dataoverførsel, gratis SSL-certifikater
 • Præmie: 150 websteder, en million besøgende pr. Måned, 100-300 GB lagerplads, gratis dataoverførsel og SSL-certifikater
 • Enterprise: 150 websteder, fem millioner besøgende pr. Måned, 400 GB-1 TB-opbevaring, gratis dataoverførsel og SSL-certifikater

Som du kan se, giver WP Engine meget mere værdi end GoDaddy.

Som vi så ovenfor, er prispoint imidlertid meget højere, så det giver mening at du kan gøre mere. Ikke desto mindre, når du først går ud over de grundlæggende pakker med hvert program, er det let at se, at WP Engine har meget mere at tilbyde. Det faktum, at du får ubegrænset dataoverførsel og gratis SSL-certifikater til dine websteder uanset din planopsætning, betyder, at WP Engine allerede er et bedre valg. Den eneste store fordel, GoDaddy har, er det faktum, at du kan få et gratis domæne med hver plan.

Ellers begrænser du dig selv meget ved at vælge GoDaddy som din WordPress vært.

Vinderen: WP-motor

Konklusion

Så når det kommer til WordPress-hosting, er det indlysende, at WP Engine har bedre funktioner, mere pålidelighed og bedre kundeservice. Hvis du imidlertid ikke ønsker eller har brug for at bruge WordPress til dit websted, har GoDaddy masser af andre funktioner og fordele, som du kan få adgang til, hvilket gør det til en mere afrundet vært.

Vinderen: WP Engine til WordPress, GoDaddy til alt andet

For at udforske alle dine hostingindstillinger tjek vores WP Engine vs. HostGator sammenligningspost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map