Leder du efter en ny webhost? Brug denne checkliste

Leder du efter en ny webhost? Brug denne checkliste

Leder du efter en ny webhost? Brug denne checkliste

Hvis du prøver at vælge en ny webhost, og du er helt fortabt, forstår jeg dig.


Jeg har været der før.

Du skrig på din hostingudbyder gennem deres supporttråde. De sutter ved at svare, de er ikke hjælpsomme, de er ikke villige til at gå på kompromis.

Eller måske har du aldrig oprettet et websted før og har ingen steder at starte.

Måske har du set hundreder af “bedste webhost” -lister og ved ikke, hvem du skal stole på.

Nå i dag, kommer jeg dig lidt nærmere. Brug denne tjekliste til at hjælpe dig med at bestemme, hvem din næste webhost skal være.

Begynders webhosteliste

Dette afsnit dækker det grundlæggende. Hvis du aldrig har brugt en vært før, skal du starte her. Længere nede i artiklen taler vi om avancerede funktioner, der kan blive for forvirrende. Så hvis du lige er startet, skal du gå igennem denne liste. Det hjælper med at sammensætte et Excel-dokument, der sammenligner de hostingfirmaer, du overvejer, og hvor godt de opfylder nedenstående kriterier.

 • Hvilken type support tilbyder hostingfirmaet? Se efter 24/7 support via telefon, e-mail og chat. Mange vært i nødsituationer sker ikke i kontortiden.
 • Hvor hurtig er understøttelsen? Nogle virksomheder kan tage timer eller dage på at svare på billetter (Rackspace). Andre er superhurtige og reagerer med det samme (SiteGround).
 • Hvor mange websteder kan hostingplanen indeholde? Nogle begyndelsespakker hos værter som WP Engine tillader kun et websted. Mens andre som SiteGround og HostGator tillader ubegrænsede websteder. Dette er en vigtig funktion, men baser ikke din beslutning på dette alene.
 • Hvad er oppetidsgarantien? Tilbyder hostingfirmaet en garanteret driftstid på 99,99%? Dette betyder, at de garanterer, at dit websted næsten aldrig går ned. Læs hostinganmeldelser på nettet for at se virkelige brugeroplevelser.
 • Tilbyder værten gratis migration? Migrering af dit websted til en ny vært er en skræmmende opgave. Selv erfarne udviklere og webstedsejere laver fejl, når de overfører værter. Hvis dit hostingfirma tilbyder det for dig, er det en enorm fordel.
 • Sikkerhedskopierer de automatisk dit websted? Der sker fejl. De bedste værter sikkerhedskopierer automatisk dit websted. Nogle uærlige værter inkluderer det ikke og kan opkræve dig op til $ 150 eller mere, hvis du ved et uheld sletter dit websted.
 • Indeholder værten nemme installationer til populære webstedsplatforme? Det er yderst almindeligt, at webhostes inkluderer et-klik-installation til populære applikationer som WordPress, Magento, Drupal osv. Sørg for, at din vært tilbyder dette, hvis ikke, det er et rødt flag.

Avanceret liste over webhost

Gå videre til nogle mere avancerede funktioner, dette er ting, du ikke vil gå glip af, hvis du har lidt mere erfaring. Dette er ting, du måske har fundet i fortiden, som er ekstremt frustrerende at gå glip af. Selv hvis du er nybegynder, hvis du har et forholdsvis stort eller komplekst websted, vil du være opmærksom på disse.

 • Tilbyder værten iscenesættelse med et klik? Oprettelse af en iscenesættelseskopi til webstedsudvikling er ekstremt vigtig. Det kan være en smerte at oprette og overføre iscenesættelsesdomæner. Vælg en vært, der gør dette let.
 • Har du en grænse for størrelserne på en database for at lave en iscenesættelse kopi? Selv hostingfirmaer, der tilbyder iscenesættelse med et enkelt klik, har muligvis en grænse for databasestørrelsen. Dette kan være meget frustrerende. Hvad der bidrager til din databasestørrelse er størrelsen og kvaliteten af ​​billeder, antal sider, uanset om du er på en e-handelsplatform eller ikke, og andre datapunkter.
 • Tilbyder webstedet en Git-integration? FTP er den gamle skole måde at opdatere dit websted på. Ægte webstedsudviklere bruger en form for ændringshåndtering, såsom Git. Gode ​​værter tilbyder en nem integration til dit websted.
 • Begrænset mængde inoder for, at Git kan arbejde? Inoder er små filer, der oprettes af dit websted og kan ofte tilføjes, hvis du bruger et e-handelswebsted eller et andet sted med masser af datapunkter. Det kan være meget frustrerende at have “ubegrænset” hosting, og så er du klar over, at det ikke gælder for inoder.
 • Hvad sker der, hvis dit websted bliver hacket? Et klientwebsted, hvor jeg arbejdede, blev hacket, og webhosten SiteGround faldt hele vores side ned for at forhindre infektion af andre websteder på den delte hosting. Det kan være nødvendigt fra deres perspektiv, men det virkede ikke retfærdigt for os. De advarede os ikke ordentligt, og det forårsagede en enorm hovedpine.
 • Tilbyder værten malwareovervågning? En anden dejlig at have en vare, selvom du også bør få en dedikeret service som Sucuri.net for virkelig at sikre dig, at du er dækket.

Der er en række andre ting, du skal kigge efter, når du vælger en ny vært. At se på prisen er kun et aspekt. Hvis du opretter et lille hobbywebsted, er du i orden med det billigste, du kan finde med anstændige anmeldelser. Men hvis din virksomhed er afhængig af dit websted af høj kvalitet, skal du få en vært, du kan stole på. En vært med de funktioner og kvalitet, du har brug for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector