14 cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web (mai 2020)

14 cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web (mai 2020)

14 cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web (mai 2020)

Dacă gestionați un site web, atunci doriți să vă asigurați că publicul dvs. poate vizita și interacționa cu acesta fără probleme sau întârzieri. În aceste zile, perioadele de întârziere și întreruperile serverului pot provoca neplăceri semnificative pentru un site, ceea ce duce la o experiență proastă a utilizatorului final.


Dar cum poți fi sigur că vizitatorii tăi obțin cele mai bune rezultate? Cum puteți testa site-ul dvs. pe o varietate de servere pentru a vedea dacă există probleme? Din fericire, puteți utiliza un serviciu de monitorizare a site-ului web pentru a urmări paginile dvs. pentru a vă asigura că conținutul dvs. este livrat așa cum trebuie.

cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web

cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web Cea mai bună încercare de a arăta cum ar fi monitorizarea unui site web cu lupa.

Astăzi vom analiza cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web și vă vom arăta ce fac și cum vă pot menține site-ul la performanțe maxime pe tot globul, 24/7. Să ne scufundăm și să vedem ce au de oferit.

Ce este un serviciu de monitorizare a site-urilor web?

La baza sa, o companie care oferă servicii de monitorizare va interacționa cu site-ul dvs. web dintr-o varietate de servere diferite. Scopul final este de a identifica probleme precum latența, saltul sau perioada de întârziere. Dacă un server coboară în Marea Britanie, de exemplu, doriți să vă asigurați că site-ul dvs. redresează astfel încât persoanele din zonă să nu primească un mesaj de eroare atunci când vă vizitează pagina..

În cea mai mare parte, aceste monitoare vă vor trimite rapoarte care sunt completate cu diagrame detaliate și grafice care prezintă diverse probleme care pot afecta site-ul dvs. De asemenea, monitorizarea performanței în timp real vă poate anunța orice probleme care apar astfel încât echipa dvs. de rețea să găsească o soluție mai rapidă. Unele dintre datele esențiale pe care le colectează aceste servicii pot include-

 • Performanța site-ului: anumite pagini sau link-uri necesită mai mult timp la încărcare decât altele? Ce elemente te încetinesc?
 • Performanța rețelei: cum afectează rețeaua dvs. locală timpul de funcționare și viteza? Cunoașterea acestor detalii vă poate ajuta să realocați resurse pentru a evita creșterile care pot crește timpul de răspuns.
 • Sănătatea serverului: există blocaje care pot cauza probleme în viitor? Ce servere au probleme și care funcționează perfect?

În unele cazuri, este posibil să puteți controla capacitățile serverului și să vă alocați resursele în partea din spate cu un serviciu de monitorizare a site-ului web. Dacă nu aveți la dispoziție o echipă IT dedicată, poate fi de neprețuit să aveți acces la aceste instrumente suplimentare de monitorizare, astfel încât să puteți acționa în loc să urmăriți că site-ul dvs. se duce în jos, fără niciun recurs..

Ce este Monitorizarea Uptime a Serverului?

Uptime este rata cu care site-ul dvs. rămâne activ. Atâta timp cât serverele funcționează fără probleme, nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care oamenii să nu poată accesa site-ul dvs. oriunde în lume. Cu toate acestea, oricât de atenți ar putea fi oamenii, serverele vor avea întotdeauna o anumită răspundere.

Cu monitorizarea uptime a serverului, veți primi o notificare dacă există o întrerupere, astfel încât să puteți începe să acționați. Având în vedere că trebuie să te bazezi pe o varietate de servere diferite pentru ca site-ul tău să funcționeze fără probleme (adică, server de date, server de e-mail, server FTP etc.), este imperativ să vezi cum funcționează la un moment dat..

Multe servicii de monitorizare a site-urilor web vor oferi acest lucru ca parte a pachetului dvs. standard, dar uneori va fi un serviciu suplimentar, deoarece necesită feedback și notificare în timp real. Cu toate acestea, este furnizat, trebuie să vă asigurați că îl aveți, ca să nu vă confruntați cu timpul de oprire care vă va costa.

Cum să configurați un serviciu de monitorizare a site-ului web

Din fericire, nu a fost niciodată mai ușor să folosiți un serviciu de monitorizare a site-urilor web. În cea mai mare parte, tot ce trebuie să faceți este să vă abonați și să introduceți datele site-ului dvs., astfel încât să poată verifica.

Atunci când alegeți serviciul potrivit pentru nevoile dvs., vă ajută să vă asigurați că pot funcționa bine cu dimensiunea site-ului dvs. Dacă aveți mult trafic, de exemplu, aveți nevoie de rapoarte mai detaliate, astfel încât să puteți menține echipa IT informată cu privire la eventualele probleme.

În cea mai mare parte, multe dintre aceste programe vor avea diferite niveluri de servicii pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Veți dori să parcurgeți și să vedeți ce opțiune are ceea ce aveți nevoie, astfel încât să nu rămâneți cu fiabilitate subpar.

Majoritatea programelor pe care vi le vom arăta oferă teste gratuite. Cu toate acestea, ceea ce este esențial de reținut este că există o diferență între abonament gratuit și probă gratuită. Cea din urmă înseamnă că va trebui să plătiți bani pentru a continua să utilizați același serviciu, în timp ce primul va fi întotdeauna gratuit indiferent cât timp veți rămâne activ.

Cele mai bune servicii gratuite de monitorizare a site-urilor web

Dacă site-ul dvs. își găsește în continuare audiența, poate fi greu să justificați să plătiți o taxă lunară grea pentru monitorizarea performanței, mai ales dacă nu aveți o grămadă de trafic. Ca atare, dorim să vă oferim câteva opțiuni gratuite pentru a vă ajuta să începeți.

Fiecare dintre aceste servicii oferă, de asemenea, opțiuni plătite, așa că, dacă vă place ceea ce au de oferit, puteți face upgrade și pentru a obține performanțe mai bune în cel mai scurt timp.

Statuscake

Atunci când te uiți la servicii de monitorizare gratuite, vrei să fii sigur că poți obține rentabilități decente fără să fii nevoit să plătești suplimentar. În cea mai mare parte, planurile gratuite vor fi semnificativ limitate în comparație cu opțiunile premium, ceea ce înseamnă că veți obține o manevră de bază asupra performanței site-ului dvs. fără o mulțime de detalii suplimentare.

Cu Statuscake, opțiunea lor gratuită include

 • 10 teste – monitorizați până la 10 adrese URL
 • Rata de verificare de cinci minute – se reîmprospătează la fiecare cinci minute
 • Locații ale testelor aleatorii – nu puteți selecta de unde faceți testul
 • Alerte e-mail nelimitate – primiți alertă ori de câte ori site-ul dvs. are probleme
 • Raportare publică de marcă – afișează rezultatele către publicul dvs. (raportul are logo-ul statuscake)
 • Verificați etichetele – filtrați-vă testele pentru a ilustra mai clar rezultatele

În general, pentru un serviciu gratuit, ne place ce oferă Statuscake. Cu toate acestea, dacă aveți mai mult de zece pagini pentru site-ul dvs., sunteți un pic din noroc. Din fericire, planurile plătite nu sunt prea scumpe.

Opțiuni plătite

 • Superior: 24,49 USD / lună – ideal pentru întreprinderile mici
 • Afaceri: 79,99 USD / lună – ideal pentru majoritatea site-urilor medii / mari

De asemenea, au o soluție de monitorizare a întreprinderii dacă aveți mai multe pagini sau aveți mai mult control asupra datelor dvs. Planul de afaceri poate verifica până la 300 de adrese URL și oferă o rată de actualizare de 30 de secunde.

Statuscake oferă, de asemenea, mai multe soluții de monitorizare, inclusiv

 • Monitorizarea vitezei de pagină
 • Monitorizare SSL
 • Scaner de viruși
 • Monitorizarea domeniului
 • Monitorizarea serverului

Robot Uptime

Început în 2010, dezvoltatorii Uptime Robot cred în oferirea de servicii de monitorizare gratuite pentru toate site-urile. Întrucât este imperativ ca oricine să își păstreze site-urile în funcțiune, vor să ofere o soluție simplă și eficientă pentru masele.

Cu planul lor gratuit, puteți obține până la 50 de teste cu o rată de actualizare de cinci minute. De asemenea, Uptime Robot vă va înregistra performanța până la două luni, astfel încât să puteți vedea cum se schimbă site-ul dvs. în timp. Singurul dezavantaj este că nu veți avea acces la diferite locații de monitorizare. Serviciul are sediul în Dallas, TX, astfel încât alte țări pot fi vizibile.

În comparație cu alte servicii gratuite, aceasta este de departe cea mai bună opțiune. În unele cazuri, este posibil să nu fie nevoie să faceți upgrade la versiunea lor premium. Cu toate acestea, dacă o faceți, atunci este de 48 de dolari pe lună și oferă-

Mai multe locații de server în afara SUA

 • 1000 de monitoare URL
 • Rata de reîmprospătare de un minut
 • 12 luni de jurnal
 • 80 de alerte SMS pe lună

În general, ne place Uptime Robot ca un serviciu gratuit, dar îi lipsește o mulțime de funcții suplimentare pe care le puteți găsi cu alte companii. De exemplu, acestea nu oferă informații despre viteză de pagină, astfel încât nu veți putea vedea cât de rapid se încarcă site-ul dvs. Astfel, dacă aveți de gând să plătiți pentru un serviciu premium, poate doriți să alegeți unul diferit.

Montastic

Deși acest site oferă tehnic o opțiune gratuită, nu ar trebui să intenționați să-l utilizați în mod regulat. Vă permite doar să verificați până la trei adrese URL, iar rata de actualizare este de 30 de minute. Dacă executați un blog mic sau ceva similar, vă poate ajuta să obțineți un control instantaneu, dar nu merită să vă abonați decât dacă veți plăti.

Opțiunea premium pentru Montastic este de 29 USD / lună și vă permite să verificați până la 200 de adrese URL cu o rată de actualizare de cinci minute. Acesta oferă doar alerte prin e-mail (fără SMS) și vă va anunța atât când site-ul dvs. se va opri, cât și când va reveni (un bonus frumos).

Din nou, dacă gestionați un blog mic sau un site similar, Montastic ar putea fi suficient pentru dvs. Cu toate acestea, deoarece lipsește o mulțime de caracteristici detaliate prezentate în alte servicii de monitorizare, vă sugerăm să plătiți prețuri premium în altă parte.

Cele mai bune servicii de monitorizare a site-urilor web plătite

După cum am menționat, majoritatea acestor site-uri vor oferi încercări gratuite. Vă recomandăm să le testați înainte de a vă înscrie la un contract, pentru a putea fi sigur că nu veți avea probleme.

Pingdom

Încercare gratuită: 14 zile

Prețurile planului: 9,95 USD special – 199 USD / lună

Verificați numerele: 10-250 (opțiuni de întreprindere disponibile)

Beneficii prezentate

 • Monitorizare uptime
 • Monitorizarea vitezei de pagină
 • Monitorizarea serverului
 • Alerte active
 • Monitorizarea tranzacțiilor
 • Perspective pentru vizitatori

În plus față de uptime și monitorizarea vitezei de pagină, un lucru pe care Pingdom îl oferă este Visitor Insights. Aici, veți obține date efective de la persoanele care vă vizitează paginile pentru a vedea cum sunteți performanța în timp real. Aceste date vă pot ajuta să faceți modificări pe site-ul dvs., în funcție de modul în care oamenii îl folosesc cel mai mult. De asemenea, monitorizarea tranzacțiilor este utilă dacă acționați un magazin online. Vedeți dacă problemele de procesare pot duce la nemulțumirea clienților.

LogicMonitor

Încercare gratuită: 14 zile

Prețurile planului: trebuie să solicitați o ofertă (trei opțiuni de plan)

Verificați numerele: 10-300

Beneficii prezentate

 • Monitorizarea rețelei
 • Monitorizarea serverului
 • Monitorizarea site-ului web
 • Monitorizare în cloud
 • Monitorizarea aplicațiilor
 • Configurarea Rețelei

În general, LogicMonitor este proiectat pentru echipele IT. Puteți personaliza raportarea și analiza pentru a îndeplini criteriile dvs. specifice și puteți rezolva problemele pe tabloul de bord. Deși numărul de verificări URL este limitat, ar trebui să fie suficient pentru majoritatea întreprinderilor.

Religie nouă

Încercare gratuită: 14 zile

Preț: 149 USD / lună

Verificați numerele: nelimitat

Beneficii prezentate

 • Valorile performanței aplicației
 • Monitorizarea infrastructurii
 • Configurare și monitorizare mobilă
 • Informații și analize
 • Sintetice – Date și proiecții privind comportamentul clienților
 • Optimizarea browserului

Ceea ce este cu adevărat plăcut la New Relic este că oferă multe mai multe soluții decât majoritatea serviciilor de monitorizare a site-urilor web. Dacă doriți mai mult control asupra datelor dvs. și a modului în care le puteți utiliza, atunci New Relic este planul de a obține. În general, este creat pentru companiile mari care doresc un pachet de soluții cuprinzător, împreună cu informații valoroase despre utilizatori. Va trebui să plătiți în plus pentru unele dintre aceste servicii, dar pot merita să merite pentru tipul de analiză și control pe care îl primiți.

UpTrends

Încercare gratuită: 30 de zile

Preț plan: 11,33 USD – 158,61 USD / lună

Numere de verificare: 10-250 (soluții de întreprindere disponibile)

Beneficii prezentate

 • Monitorizare uptime
 • Monitorizarea vitezei de pagină
 • Monitorizare API
 • Monitorizare reală a utilizatorilor (RUM)
 • Monitorizarea serverului
 • Monitorizarea aplicațiilor

Ceea ce diferă de UpTrends este că oferă pachete de monitorizare de bază și avansate. Cu opțiunile avansate, puteți personaliza totul, de la numărul de verificări până la viteza intervalelor dvs. De asemenea, obțineți date nelimitate despre utilizatori și puteți avea orice număr de operatori care accesează sistemul.

RapidSpike

Încercare gratuită: 10 zile

Preț plan: 36,95 USD – 106,95 USD / lună

Verificați numerele: monitoare de 3-10 pagini (mai multe disponibile pentru actualizare)

Beneficii prezentate

 • Monitorizare Uptime și Pagespeed
 • Monitorizare SSL și Whois
 • Monitorizarea și protecția securității
 • Urmărire și monitorizare SEO
 • ROM

Deși obțineți doar o serie de verificări inteligente de pagină, RapidSpike oferă și teste pentru RUM, API și monitorizare de securitate. RapidSpike este diferit prin faptul că nu verifică doar uptime și viteze de pagină, dar obține o citire cuprinzătoare a performanței site-ului dvs., astfel încât să vă puteți ajusta în consecință.

Ceea ce nu ne place însă este că trebuie să plătiți mult pentru verificări suplimentare. De asemenea, intervalul de timp este de obicei de 10-20 de minute, ceea ce este mult mai lent decât majoritatea celorlalte servicii. În general, RapidSpike oferă o mulțime de date și analize diferite, dar este mult mai scump decât alte opțiuni similare.

Monitis (Fost Monitor.us)

Încercare gratuită: 14 zile

Prețul planului: personalizat

Verificați numerele: personalizate

Beneficii prezentate

 • Planuri complet personalizabile
 • Monitorizarea site-ului web
 • ROM
 • Monitorizarea serverului
 • Monitorizarea aplicațiilor
 • Monitorizarea rețelei

Monitis obișnuia să ofere Monitor.us ca un serviciu gratuit separat (deși exista și o opțiune premium). Acum, le-au îmbinat pe cele două pentru a oferi capacități de monitorizare mai bune. Ce este cu adevărat interesant în ceea ce privește Monitis este că poți alege totul pentru planul tău. Introduceți numărul de monitoare pe care le doriți pe lună și obțineți un preț personalizat. Fiecare monitor este separat de clasă (adică uptime vs. securitate), astfel încât să plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. De asemenea, Monitis oferă soluții pentru întreprinderi și revânzători, dacă este necesar.

Site24x7

Încercare gratuită: 30 de zile

Preț plan: 9 $ – 225 $ / lună

Verificați numerele: 10-100 (mai multe pentru soluții de întreprindere)

Beneficii prezentate

 • Monitorizarea site-ului web
 • Monitorizarea serverului
 • Monitorizarea aplicațiilor
 • Monitorizare reală a utilizatorilor (RUM)
 • Monitorizarea rețelei

În general, site24x7 este atât accesibil, cât și cuprinzător. Fiecare soluție de monitorizare vă oferă o mulțime de opțiuni și suport de date diferite, astfel încât să puteți rezolva orice probleme care pot apărea. Ne place pentru că funcționează atât pentru site-urile cu trafic redus, cât și pentru traficul ridicat, ceea ce îl face o opțiune viabilă și accesibilă pentru toată lumea.

Host-Tracker

Încercare gratuită: 30 de zile

Preț plan: 9,92 USD – 74,92 USD / lună

Verificați numerele: 10-150 de adrese URL

Beneficii prezentate

 • Verificare disponibilitate
 • Monitorizarea listei negre
 • Managementul AdWords
 • Monitorizarea serverului
 • Monitorizarea vitezei de pagină
 • Verificare domeniu și SSL
 • Raportare personalizabilă

Ce este plăcut despre Host Tracker este că sunt simplificate pentru confortul dvs. Este un proces relativ simplu, trebuie doar să le oferiți URL-urile dvs. și se vor ocupa de restul. Dacă preferați să adoptați o abordare mai puțin intensă în ceea ce privește monitorizarea site-urilor, Host Tracker poate fi o opțiune bună pentru dvs. De asemenea, veți primi unele servicii suplimentare, cum ar fi gestionarea AdWords și puteți vedea dacă sunteți pe liste negre.

SmartBear

Încercare gratuită: 14 zile

Prețul planului: depinde de servicii

Verificați numerele: variază

Beneficii prezentate

 • Programe de ciclu API
 • Testare software
 • Monitorizarea site-ului intern și extern
 • Colaborarea și optimizarea codului
 • Optimizare și testare mobilă

În comparație cu celelalte site-uri din această listă, SmartBear este mult mai mult decât un simplu instrument de monitorizare a site-urilor web. Acest program este creat pentru ca dezvoltatorii și programatorii să facă aproape orice trebuie să facă pentru performanța site-ului. SmartBear oferă soluții complete pentru o mare varietate de probleme. Există atât de multe opțiuni din care poate fi puțin copleșitor. În general, acest lucru este destinat profesioniștilor. Dacă nu știți ce aveți nevoie, atunci rămâneți la un serviciu prietenos pentru începători.

GeckoBoard

Încercare gratuită: 30 de zile

Preț plan: 25 USD – 599 USD / lună

Verificați numerele: N / A

Beneficii prezentate

GeckoBoard este un alt tip de serviciu, deoarece vă permite să construiți tablouri de bord pentru afișarea valorilor site-ului dvs. În loc să furnizeze servicii de monitorizare, acest program se integrează cu un alt serviciu de monitorizare și îl proiectează pe un ecran pentru confortul dumneavoastră. Serviciile IT care pot beneficia de un tablou de bord centralizat le vor plăcea acest serviciu, dar știu doar că nu testează sau monitorizează datele. În schimb, doar o colectează și vă permite să personalizați modul în care îl afișați.

ContentKing

Încercare gratuită: 30 de zile

Preț plan: 11,26 USD – 342,52 USD / lună

Verificați numerele: 100-1m pagini

Beneficii prezentate

 • Prezentare generală a conținutului
 • Optimizarea conținutului
 • Monitorizarea conținutului
 • Colaborare conținut

Acest serviciu este creat pentru creatorii de conținut. Deci, dacă gestionați un blog sau ceva similar, vă va plăcea ce are de oferit ContentKing. Ce este interesant în ceea ce privește structura de prețuri este că alegeți numărul de pagini pe care le aveți, iar apoi veți primi toate serviciile pe care le oferă pe baza acestui număr.

Vă puteți optimiza conținutul pentru diferite dispozitive, puteți permite colaborarea între platforme și puteți monitoriza modul în care conținutul dvs. se schimbă în timp.

Concluzie

Site-ul dvs. web este o parte crucială a afacerii dvs. Asigurați-vă că îl monitorizați eficient și rămâneți la capătul problemelor înainte de apariție. Cu instrumentele potrivite de monitorizare a site-ului web, puteți să vă mențineți site-ul optimizat pentru performanțele maxime ale site-ului. Bine ați venit în viitor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector