14 millors serveis de monitorització de llocs web (maig 2020)

Si gestioneu un lloc web, aleshores voleu assegurar-vos que el vostre públic pugui visitar-lo i interactuar amb ell sense cap problema o retard. Aquests dies, els temps de retard i les interrupcions del servidor poden provocar importants contratemps per a un lloc, provocant una mala experiència per als usuaris finals.


Però, com podeu estar segur que els vostres visitants obtinguin els millors resultats? Com podeu provar el vostre lloc en diversos servidors per veure si hi ha problemes? Afortunadament, podeu utilitzar un servei de monitorització de llocs web per vigilar les vostres pàgines per assegurar-vos que el vostre contingut es distribueixi tal i com hauria de ser.

millors serveis de monitorització de llocs web

millors serveis de monitorització de llocs web El nostre millor intent per veure com seria la supervisió d’un lloc web amb lupa.

Avui veurem els millors serveis de supervisió de llocs web i us mostrarem què fan i com poden mantenir el vostre lloc amb el màxim rendiment a tot el món, 24 hores al dia. Anem a submergir-nos i veure què hi han d’oferir.

Què és un servei de seguiment de llocs web?

En el seu nucli central, una empresa que ofereix serveis de supervisió interactuarà amb el vostre lloc web des de diversos servidors diferents. L’objectiu final és identificar problemes relacionats amb la latència, el temps d’aturada o el retard. Si, per exemple, un servidor baixa a Gran Bretanya, voldreu estar segur que el vostre lloc reverteix de manera que les persones de la zona no rebin un missatge d’error quan visiten la vostra pàgina..

En la seva majoria, aquests monitors us enviaran informes que s’omplen de gràfics i gràfics detallats que descriuen els diversos problemes que poden afectar el vostre lloc. A més, el control de rendiment en temps real us pot notificar els problemes que es produeixen perquè el vostre equip de xarxa pugui trobar una solució més ràpid. Algunes de les dades essencials que recopilen aquests serveis poden incloure-

 • Rendiment del lloc: hi ha certes pàgines o enllaços que triguen més a carregar-se que altres? Quins elements t’alenteixen?
 • Rendiment de la xarxa: com afecta la vostra xarxa local en el temps i la velocitat del vostre lloc web? Conèixer aquests detalls us pot ajudar a reassignar recursos per evitar augments que poden augmentar els temps de resposta.
 • Salut del servidor: hi ha colls d’ampolla que poden causar problemes en el futur? Quins servidors tenen problemes i quins funcionen perfectament?

En alguns casos, és possible que pugueu controlar les vostres capacitats del servidor i assignar els vostres recursos a la part posterior amb un servei de control de llocs web. Si no teniu un equip informàtic dedicat a la vostra disposició, pot ser inestimable tenir accés a aquestes eines de control addicionals de manera que pugueu fer accions en lloc de veure que el vostre lloc baixava sense recurs..

Què és la supervisió en temps de servidor?

El temps d’activitat és la taxa en què el vostre lloc es manté actiu. Mentre els servidors funcionin sense problemes, no hi hauria d’haver cap raó per la qual les persones no poden accedir al vostre lloc enlloc. Tanmateix, per molt que tinguin cura de la gent, els servidors sempre seran uns passius.

Amb la supervisió de l’horari del servidor, se us notificarà si hi ha una interrupció perquè pugueu iniciar-vos en acció. Tenint en compte que heu de confiar en diversos servidors per mantenir el vostre lloc en bon funcionament (és a dir, servidor de dades, servidor de correu electrònic, servidor FTP, etc.), és imprescindible que pugueu veure com funcionen en un moment donat..

Molts serveis de supervisió de llocs web ofereixen això com a part del vostre paquet estàndard, però de vegades serà un servei addicional ja que requereix informació i notificació en temps real. Tot i que estigui subministrat, heu d’assegurar-vos que en tingueu, per no experimentar temps d’inactivitat que us costaran.

Com configurar un servei de control de llocs web

Afortunadament, mai no ha estat més fàcil utilitzar un servei de monitorització de llocs web. En gran part, només heu de subscriure-us i introduir les dades del vostre lloc perquè puguin comprovar-ne.

Quan escolliu el servei adequat a les vostres necessitats, us ajuda a assegurar-vos que funcionen bé amb la mida del vostre lloc. Per exemple, si necessiteu molt trànsit, necessiteu informes més detallats perquè pugueu tenir el vostre equip informàtic informat de qualsevol problema potencial..

En la seva majoria, molts d’aquests programes comptaran amb diferents nivells de servei per satisfer les vostres necessitats. Voleu passar i veure quines opcions tenen el que necessiteu per no quedar-vos amb fiabilitat subpar.

La majoria dels programes que us mostrarem ofereixen proves gratuïtes. Tanmateix, el que és fonamental recordar és que hi ha una diferència entre una subscripció gratuïta i una prova gratuïta. El segon significa que haureu de pagar diners per seguir fent servir el mateix servei, mentre que el primer sempre serà gratuït, sigui quina sigui la vostra permanència en actiu.

Millors serveis de monitoratge de llocs web gratuïts

Si el vostre lloc segueix trobant a la seva audiència, pot ser difícil justificar el pagament d’una forta quota mensual per al control de rendiment, especialment si no teniu un munt de trànsit. Com a tal, volem oferir-vos algunes opcions gratuïtes per ajudar-vos a començar.

Cadascun d’aquests serveis també ofereix opcions de pagament, de manera que si t’agrada el que han d’oferir, pots actualitzar i obtenir un millor rendiment en molt poc temps..

Estatuscake

Quan busqueu serveis de supervisió gratuïts, voleu estar segur que podreu obtenir rendiments decents sense haver de pagar més. En la seva majoria, els plans gratuïts es limitaran significativament en comparació amb les opcions premium, el que significa que només obtindreu un control bàsic sobre el rendiment del vostre lloc sense gaires detalls addicionals..

Amb Statuscake, la seva opció gratuïta inclou

 • 10 proves: superviseu fins a 10 URL
 • Velocitat de comprovació de cinc minuts: es refresca cada cinc minuts
 • Ubicacions de prova aleatòria: no podeu seleccionar d’on provareu
 • Alertes de correu electrònic il·limitades: envieu-vos una alerta sempre que tingueu problemes
 • Informes públics de marca: mostra els resultats a la vostra audiència (el reportatge té el logotip de Statuscake)
 • Comproveu les etiquetes: filtreu les proves per il·lustrar els resultats amb més claredat

En general, per un servei gratuït, ens agrada el que ofereix Statuscake. Tanmateix, si teniu més de deu pàgines per al vostre lloc, esteu una mica de sort. Afortunadament, els plans de pagament no són massa cars.

Opcions pagades

 • Superior: 24,49 dòlars / mes: ideal per a petites empreses
 • Negoci: 79,99 dòlars / mes: ideal per a la majoria de llocs mitjans / grans

També tenen una solució de control empresarial si teniu més pàgines o necessiteu més control sobre les vostres dades. El pla de negoci pot consultar fins a 300 URL i ofereix una taxa de refresc de 30 segons.

Statuscake també ofereix més solucions de seguiment, incloses

 • Monitorització de velocitats de pàgines
 • Monitorització SSL
 • Escàner de virus
 • Monitorització de dominis
 • Monitorització del servidor

Robot a l’hora

Els desenvolupadors de Uptime Robot van començar el 2010 a creure oferir serveis de monitorització gratuïts per a tots els llocs. Atès que és imprescindible que algú mantingui els seus llocs en funcionament, vol proporcionar una solució senzilla i eficaç per a les masses.

Amb el seu pla gratuït, podeu obtenir fins a 50 proves amb una velocitat de refresc de cinc minuts. A més, Uptime Robot registrarà el rendiment durant un màxim de dos mesos perquè pugueu veure com canvia el vostre lloc amb el pas del temps. L’únic inconvenient és que no tindreu accés a diferents ubicacions de control. El servei està basat a Dallas, TX, de manera que altres països poden ser manejats.

En comparació amb altres serveis gratuïts, aquesta és de molt la millor opció. En alguns casos, és possible que no hagueu d’actualitzar a la versió premium. Tanmateix, si ho fa, és de 48 dòlars al mes i ofereix-

Diverses ubicacions de servidors fora dels Estats Units

 • 1000 monitors d’URL
 • Freqüència d’actualització d’un minut
 • 12 mesos de registre
 • 80 alertes SMS al mes

En general, ens agrada Uptime Robot com un servei gratuït, però li manquen moltes funcions addicionals que podeu trobar amb altres empreses. Per exemple, no proporcionen dades sobre informació sobre les pàgines, de manera que no podreu veure la velocitat de càrrega del vostre lloc. Així, si voleu pagar un servei premium, potser voldreu triar-ne un de diferent.

Montàstic

Tot i que aquest lloc tècnicament ofereix una opció gratuïta, no hauríeu de pensar en utilitzar-lo regularment. Només permet consultar fins a tres URL i la velocitat de refresc és de 30 minuts. Si publiqueu un bloc petit o alguna cosa, pot ajudar-vos a fer una revisió instantània, però no val la pena subscriure-vos-hi si no pagareu.

L’opció premium per a Montastic és de 29 dòlars al mes i us permet consultar fins a 200 URL amb una taxa de refresc de cinc minuts. Només ofereix alertes per correu electrònic (no hi ha SMS) i us avisarà tant quan el lloc no es faci com quan es faci la còpia de seguretat (un bon bonus).

Un cop més, si gestioneu un petit bloc o un lloc similar, pot ser que Montastic us sigui suficient. Tot i així, com que no tenen moltes funcions detallades presents en altres serveis de supervisió, recomanem pagar preus premium en un altre lloc.

Els millors serveis de monitoratge de llocs web pagats

Com hem comentat, la majoria d’aquests llocs oferiran proves gratuïtes. Us recomanem que us el proveu abans d’inscriure’s a un contracte, de manera que podreu estar segur que no us trobareu amb problemes.

Pingdom

Prova gratuïta: 14 dies

Preus del pla: especial 9,95 dòlars – 199 $ / mes

Xifres de verificació: 10-250 (opcions empresarials disponibles)

Beneficis destacats

 • Supervisió d’Uptime
 • Monitorització de velocitats de pàgines
 • Monitorització del servidor
 • Alertes actives
 • Monitorització de transaccions
 • Perspectives dels visitants

A més del temps de funcionament i el control de la velocitat de pàgines, una cosa que Pingdom ofereix és Visitor Insights. Aquí, obteniu dades reals de persones que visiten les vostres pàgines per veure el vostre rendiment en temps real. Aquestes dades us poden ajudar a fer canvis al vostre lloc en funció de com la utilitzen més les persones. A més, és útil la supervisió de transaccions si opera una aparador en línia. Consulteu si algun problema de processament pot comportar insatisfacció del client.

LogicMonitor

Prova gratuïta: 14 dies

Preus del Pla: ha de sol·licitar un pressupost (tres opcions del pla)

Consulteu números: 10-300

Beneficis destacats

 • Monitorització de xarxa
 • Monitorització del servidor
 • Monitorització de llocs web
 • Monitorització en núvol
 • Monitorització d’aplicacions
 • Configuració de xarxa

En general, LogicMonitor està dissenyat per a equips informàtics. Podeu personalitzar els vostres informes i analítiques per complir els vostres criteris i podeu arreglar problemes al tauler. Tot i que el nombre de comprovacions d’URL és limitat, hauria de ser suficient per a la majoria de les empreses.

Nova relíquia

Prova gratuïta: 14 dies

Preu: 149 dòlars al mes

Comproveu els números: Il·limitats

Beneficis destacats

 • Mètriques de rendiment de l’aplicació
 • Monitorització d’infraestructures
 • Configuració i Monitorització per a mòbils
 • Insights and Analytics
 • Sintètica: dades i projeccions del comportament del client
 • Optimització del navegador

El que és bo de New Relic és que ofereix moltes més solucions que la majoria de serveis de monitorització de llocs web. Si voleu tenir més control sobre les vostres dades i sobre com podeu utilitzar-les, aleshores, Nova relíquia és el pla que voleu obtenir. En general, està pensat per a grans empreses que volen un paquet de solucions complet, juntament amb informació valuosa de dades sobre els seus usuaris. Haureu de pagar més per alguns d’aquests serveis, però poden valdre la pena el tipus d’anàlisi i control que rebeu.

UpTrends

Prova gratuïta: 30 dies

Preu del pla: 11,33 $ – 158,61 $ / mes

Xifres de verificació: 10-250 (solucions empresarials disponibles)

Beneficis destacats

 • Supervisió d’Uptime
 • Monitorització de velocitats de pàgines
 • Monitorització API
 • Monitorització real d’usuaris (RUM)
 • Monitorització del servidor
 • Monitorització d’aplicacions

El diferent de UpTrends és que ofereixen paquets bàsics i avançats de monitorització. Amb les opcions avançades, podeu personalitzar tot, des del nombre de controls fins a la velocitat dels vostres intervals. A més, obté dades d’usuari il·limitades i podeu accedir al sistema per a qualsevol nombre d’operadors.

RapidSpike

Prova gratuïta: 10 dies

Preu del pla: 36,95 dòlars – 106,95 dòlars al mes

Comproveu els números: monitors de 3-10 pàgines (més disponibles per a l’actualització)

Beneficis destacats

 • Monitorització de temps en temps i de pàgines
 • Monitorització SSL i Whois
 • Supervisió i protecció de la seguretat
 • Seguiment i seguiment de SEO
 • RUM

Tot i que només obteniu un bon nombre de comprovacions de pàgines intel·ligents, RapidSpike també ofereix proves de RUM, API i control de seguretat. RapidSpike és diferent pel fet que no només comprova el temps de funcionament i els fulls de pàgina, sinó que obté una lectura completa del rendiment del vostre lloc perquè us ajusteu en conseqüència..

El que no ens agrada, però, és que haureu de pagar molt per fer xecs addicionals. A més, els intervals són generalment de 10 a 20 minuts, que són molt més lents que la majoria dels altres serveis. En general, RapidSpike ofereix moltes dades i anàlisis diferents, però és molt més car que altres opcions similars.

Monitis (Anteriorment Monitor.us)

Prova gratuïta: 14 dies

Preu del pla: personalitzat

Comproveu els números: personalitzats

Beneficis destacats

 • Plans totalment personalitzables
 • Monitorització de llocs web
 • RUM
 • Monitorització del servidor
 • Monitorització d’aplicacions
 • Monitorització de xarxa

Monitis solia oferir Monitor.us com a servei gratuït independent (tot i que també hi havia una opció premium). Ara han fusionat els dos per proporcionar millors capacitats de control. El que és fantàstic de Monitis és que podeu triar tot el vostre pla. Introduïu el nombre de monitors que voleu al mes i obteniu un preu personalitzat. Cada monitor està separat per classe (és a dir, uptime davant seguretat), de manera que només pagueu pel que necessiteu. Monitis també ofereix solucions per a empreses i distribuïdors, si cal.

Lloc24x7

Prova gratuïta: 30 dies

Preu del pla: 9 $ – 225 $ / mes

Xifres de verificació: 10-100 (més informació sobre solucions empresarials)

Beneficis destacats

 • Monitorització de llocs web
 • Monitorització del servidor
 • Monitorització d’aplicacions
 • Monitorització real d’usuaris (RUM)
 • Monitorització de xarxa

En general, site24x7 és assequible i ampli. Cada solució de control us ofereix moltes opcions i suport de dades diferents perquè pugueu solucionar els problemes que puguin sorgir. Ens agrada perquè funciona tant per a llocs de baix trànsit com d’alta circulació, cosa que la converteix en una opció viable i assequible per a tothom.

Host-Tracker

Prova gratuïta: 30 dies

Preu del pla: 9,92 dòlars – 74,92 dòlars al mes

Comproveu els números: 10-150 URL

Beneficis destacats

 • Consulta de disponibilitat
 • Monitorització de la llista negra
 • Gestió d’AdWords
 • Monitorització del servidor
 • Monitorització de velocitats de pàgines
 • Comprovació de domini i SSL
 • Informes personalitzables

El que és bo sobre Host Tracker és que es simplifiquen per a la seva comoditat. És un procés relativament senzill, només cal que els proporcionin els URL i s’ocuparan de la resta. Si preferiu adoptar un enfocament menys intensiu en el monitoratge de llocs web, Host Tracker pot ser una bona opció per a vosaltres. A més, rebeu alguns serveis addicionals, com ara la gestió d’AdWords, i podreu veure si us trobeu en llistes negres.

SmartBear

Prova gratuïta: 14 dies

Preu del pla: depèn del servei

Consulteu números: varia

Beneficis destacats

 • Programes de cicle de vida de l’API
 • Prova de programari
 • Monitorització de llocs interns i externs
 • Col·laboració i optimització de codi
 • Optimització i Prova de mòbils

En comparació amb els altres llocs d’aquesta llista, SmartBear és molt més que una eina de control de llocs web. Aquest programa està dissenyat perquè els desenvolupadors i programadors facin gairebé tot el que necessiten per fer el rendiment del seu lloc. SmartBear ofereix solucions completes per a una àmplia varietat de problemes. Hi ha tantes opcions per triar que pot ser una mica aclaparadora. En general, això està pensat per a professionals. Si no sabeu el que necessiteu, seguiu un servei d’atenció a principiants.

GeckoBoard

Prova gratuïta: 30 dies

Preu del pla: 25 $ – 599 $ / mes

Comproveu els números: N / A

Beneficis destacats

GeckoBoard és un tipus de servei diferent, ja que permet crear taulers de control per mostrar les mètriques del vostre lloc. En lloc de proporcionar serveis de monitorització, aquest programa s’integra amb un altre servei de monitorització i el projecta en una pantalla per a la seva comoditat. Aquest servei els agradarà a les oficines informàtiques que puguin beneficiar-se d’un quadre de comandament centralitzat, però només sabeu que realment no prova ni controla les dades. En lloc d’això, només el recull i us permet personalitzar la manera de mostrar-la.

ContentKing

Prova gratuïta: 30 dies

Preu del pla: 11,26 $ – 342,52 $ / mes

Comproveu els números: 100-1m pàgines

Beneficis destacats

 • Visió general del contingut
 • Optimització de contingut
 • Monitorització de contingut
 • Col·laboració de continguts

Aquest servei està creat per a creadors de contingut. De manera que, si gestioneu un bloc o alguna cosa similar, us agradarà el que ofereix ContentKing. El més interessant de l’estructura de preus és que trieu el nombre de pàgines que teniu i, a continuació, obteniu tots els serveis que ofereixen en funció d’aquest número.

Podeu optimitzar el vostre contingut per a diferents dispositius, permetre la col·laboració entre plataformes i supervisar el canvi del contingut amb el pas del temps.

Conclusió

El vostre lloc web és una part crucial del vostre negoci. Assegureu-vos que el controleu eficaçment i seguiu al capdavant dels problemes abans que es produeixin. Amb les eines adequades de control de llocs web, podeu mantenir el vostre lloc optimitzat per obtenir un màxim rendiment del lloc web en tot moment. Benvinguts al futur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map