25 Estadístiques de ciberseguretat i pirateria 2019

A mesura que el món mou cada vegada més dades en línia, la quantitat d’informació que val la pena explotar els pirates informàtics creix al llarg d’aquest. Les empreses de ciberseguretat busquen cada any els tipus d’atacs i els objectius que canvien. Una cosa és segura: aquesta lluita entre nois i dolents continuarà. Hem llençat algunes de les estadístiques més convincents per al 2019, que van des del ransomware fins al criptocack.


Estadístiques de ciberseguretat

La ciberseguretat és crucial per a la seguretat digital dels ciutadans a nivell mundial, així com per als governs i les empreses. Hi ha molt en joc: de la privadesa a la identitat a la seguretat nacional. Aquests números mostren l’augment mundial dels incompliments de seguretat, atacs i robatoris d’identitat.

 1. El nombre mitjà d’atacs a la seguretat entre el 2017 i el 2018 va créixer un 11% de 130 a 145. (Accenture)
 2. El cost mitjà global d’una infracció de dades ha augmentat un 6,4% respecte de l’any anterior, fins als 3,86 milions de dòlars. (IBM)
 3. Els atacs web augmenten un 56% interanual, des del 2017 al 2018. (Symantec)
  atacs web symantec
 4. El cost mitjà de cada registre perdut o robat que conté informació confidencial i confidencial va augmentar un 4,8% interanual a 148 dòlars. (IBM)
 5. Hi ha hagut un augment del 67% de les infraccions a la seguretat entre el 2014 i el 2019 (Accenture)
 6. Les empreses van representar el 81% de totes les infeccions amb ransomware el 2018 (Symantec)
 7. El cost mitjà de ciberdelinqüència d’una organització és de 13,0 milions de dòlars dòlars, el que va augmentar dels 11,7 milions de dòlars USD el 2017 (Accenture)
 8. El risc global de ciberseguretat es calcula en 5,2 bilions de dòlars a nivell mundial durant els propers cinc anys. (Accenture)
 9. L’automatització, la IA i l’aprenentatge automàtic aporten un estalvi de costos d’aproximadament 2,09 milions de dòlars dòlars per empresa, però només el cobren el 38% de les empreses enquestades. (Accenture)
 10. El cost mitjà d’un atac de programari maliciós el 2018 va ser de 2,6 milions de dòlars dòlars. (Accenture)
 11. El mateix Symantec va bloquejar 3,5 milions d’esdeveniments de cripto-transport al desembre de 2018. (Symantec)

Reconeixement facial & Biometria Estadístiques

El programari de reconeixement facial i seguretat biomètric creix ràpidament i millora la identificació dels humans. És alhora una comoditat i un motiu de preocupació, ja que la informació personal inclou ara cares a les bases de dades. Els aeroports dels Estats Units estan desenvolupant el reconeixement facial als llocs de prova, però la resposta és mixta.

 1. El programari de reconeixement facial utilitzat per la Policia Metropolitana del Regne Unit va retornar falsos positius en més del 98% de les alertes generades. (Independent)
 2. Cap al 2021, el reconeixement facial s’utilitzarà als 20 primers aeroports dels Estats Units per al 100% dels passatgers internacionals, inclosos els ciutadans nord-americans. Això és segons un ordre executiu. (Forbes)
 3. Una prova de juliol de 2018 realitzada per l’ACLU mitjançant la tecnologia Amazon Rekognition que va oferir al públic per Amazon va trobar que la tecnologia va coincidir de manera incorrecta amb 28 membres del Congrés i els va identificar com a persones que havien comès delictes. La gent de color representava el 40% de falses coincidències, tot i que només eren el 20% de les cares escanejades. (ACLU)
 4. Es va trobar que el 50% de les persones no eren favorables al programari de reconeixement facial de les botigues minoristes per prevenir el robatori. (Brookings)
 5. El sondeig de Brooking també va trobar un 50% de les persones que creuen que hi hauria d’haver límits en l’ús de programes de reconeixement facial per part de la llei. (Brookings)
 6. Segons el programa de reconeixement facial de l’Institut Nacional de Normes i Tecnologia (NIST), va millorar 20 vegades millor a la recerca d’una base de dades per trobar una fotografia coincident entre el 2014 i el 2018. Això es va trobar després d’una avaluació del gruix del programari de la indústria del reconeixement facial – 127 algoritmes de programari de 39 desenvolupadors. (CBP)

Hacking & Estadístiques d’incompliment de dades

Segons Norton, “un incompliment de dades és un incident de seguretat en el qual s’accedeix a la informació sense autorització”. Sembla sentir-se sobre un nou incompliment de dades en una gran corporació que exposa informació personal de milions de persones. Les empreses i els governs lluiten constantment contra els pirates informàtics per mantenir la informació dels seus usuaris i ciutadans segurs. Aquí teniu alguns incompliments recents a les notícies d’enguany.

 1. La informació personal de 14,8 milions d’usuaris 500px es va produir un incompliment de seguretat el juliol del 2018. Això només es va anunciar el febrer de 2019. (La Verge)
 2. L’extensió Chrome Clipper Web d’Evernote tenia una vulnerabilitat de seguretat, revelada el 12 de juny de 2019, deixant les dades dels seus 4,6 milions d’usuaris oberts als pirates informàtics. La companyia va corregir la vulnerabilitat, però no està clar si es van comprometre les dades dels usuaris. (Yahoo)
 3. El 10 de juny de 2019 es va revelar que la base de dades de l’agència de duanes i protecció fronterera dels EUA estava compromesa en un ciberataque. Segons l’agència, menys de 100.000 persones van ser afectades ja que es limitava a un únic punt d’entrada a la frontera. (El guardià)
 4. A la recerca de diagnòstics es va produir un important incompliment de seguretat de les dades de pacients, amb prop de 12 milions afectats, incloent dades financeres robades, informació de salut i informació sobre seguretat social. Els pirates informàtics van accedir a un dels venedors de facturació de Quests entre l’agost de 2018 i el març del 2019. Es va informar de notícies el 3 de juny de 2019. (TechCrunch)
 5. El 4 de maig de 2019 es va anunciar que la popular eina de disseny gràfic web Canva estava piratada. Segons els informes, els pirates informatius van robar dades de 139 milions d’usuaris, inclosos noms i adreces de correu electrònic. (Món de l’ordinador)
 6. Quina porra. Es va descobrir un incompliment de dades de WhatsApp el 13 de maig del 2019 que va deixar vulnerables a alguns dels seus 1.500 milions d’usuaris a tot el món. Es va trobar que la companyia propietat de Facebook presentava un defecte de seguretat exposat per la companyia israeliana, el grup NSO. El Grup NSO està acusat de crear tecnologia per espiar periodistes i activistes de drets humans i actualment està sent demandat per un advocat de Londres, objectiu de la pirateria. (Noticies de Nova York)

  Pàgina de seguretat destacada al lloc web de WhatsApp.

 7. És hora de confiar en Facebook encara menys? Al març del 2019, Facebook va admetre no emmagatzemar correctament contrasenyes de fins a 600 milions d’usuaris. Més de 20.000 empleats de la companyia van tenir accés als registres d’usuari. (Facebook)
 8. Connectat a l’anunci de març del 2019, es va anunciar que milions de comptes d’Instagram també es deixaven vulnerables. Els informes interns van declarar que no hi havia compromisos d’aquestes dades (Facebook)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map