1 i 1 comentaris: és millor i 1 i 1 allotjament Ionos al maig del 2020?

1 i 1 comentaris: és millor i 1 i 1 allotjament Ionos al maig del 2020?

1 i 1 comentaris: és millor i 1 i 1 allotjament Ionos al maig del 2020?

Contents

Què és 1&1 allotjament de Ionos?

1&1 Ionos hosting és una versió rebrandada de 1and1: una empresa alemanya d’allotjament web i un registrador de dominis. Fundada el 1988, es troben entre les empreses d’allotjament web més antigues que encara funcionen avui dia.


Amb centres de dades a tot Europa i també a Lenexa, Kansas, Estats Units, 1and1 és una de les empreses d’allotjament més grans del món.

A finals de 2018, 1and1 es va tornar a convertir en 1&1 Ionos.

De manera que té un nom nou, és bo?

Què tan bo és 1 i 1 d’allotjament?

1and1 es troba entre les marques d’allotjament web més conegudes i amb més llarga durada. Han estat des de ABANS de que Google existís, ja era antic.

Recordo haver vist les seves 6 pàgines d’anuncis en revistes arrebossades a revistes d’empresa – i les recordo amb aspecte tan cursi que mai les tocaria..

Sembla que han crescut, i potser valen la pena disparar per al 2019 i més enllà.

Una pàgina d’origen orgullosa que us mostra un milió d’opcions.

Però, a banda d’aquest reconeixement, no hi ha molt per diferenciar-los dels centenars d’altres servidors web de preus competitius i exclusius que hi ha al mercat avui en dia. Tot i que hi ha un bon nombre de avantatges que es registren amb 1and1, l’experiència de l’usuari és frustrant i la seva fiabilitat no és res de la qual presumir..

Veure lloc oficial 1 i 1 comentaris 3.3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (5 vots) Pros

 1. Preu introductori molt barat
 2. Opcions il·limitades d’espai de disc, llocs web i amplada de banda
 3. Eina de recuperació de dades dels sis dies anteriors
 4. Gestiona el domini i l’allotjament a 1and1 d’un sol compte

Contres

 1. No hi ha assistència de xat en directe
 2. Confusió del tauler de control personalitzat sense cPanel
 3. No hi ha opcions de revendedor
 4. El temps de funcionament i la velocitat són menys que competitius

Resum Amb aquests preus de introducció baixos ($ .99 / mes per al primer any) i llocs web i espai web il·limitats, 1and1 Hosting pot ser molt temptador. Però, amb algunes deficiències greus en el rendiment i l’experiència de l’usuari, probablement no estareu contents quan un primer any hagi augmentat i els preus de les prestacions es retroalimentin fins a les tarifes normals. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

La nostra revisió oficial d’allotjament 1 i 1

Hi ha avantatges definitives per triar una corporació àmplia i de llarga durada com a amfitrió web i de diverses maneres 1&1 Ionos pot estar al límit d’altres noms grans com GoDaddy.

Dit això, la majoria de les coses bones sobre l’allotjament i l’11 no són de cap cosa. Hi ha poca cosa que ofereixen, que els fa únics o líders de qualsevol categoria. I, a més, hem trobat que l’experiència de l’usuari es manté ennuvolada, per sobre de la velocitat inferior a la mitjana i del rendiment de temps. Els recomanem si ja teniu un domini 1and1, o si prioritzeu molt els extres com els crèdits d’AdWords, o potser si necessiteu allotjar molts llocs web de manera molt barata. En cas contrari, hi ha desenes d’altres empreses que ofereixen serveis realment estel·lars sense tantes frustracions.

Millors característiques de 1 i 1 Hosting

Fins i tot fins i tot podem arribar a dir que totes les millors funcions de l’1and1 són realment només zones on són adequades. Però, el desglossament del seu pla més bàsic, en funció de cada funció, pot indicar que tinguin l’avantatge d’altres marques grans com GoDaddy i HostGator.

A continuació es mostren els estàndards de la indústria que 1and1 compleix sense cap problema:

1) Preu introductori súper baix

1and1 ofereix quina és probablement la millor oferta per als clients del primer any al mercat d’allotjament web. Si bé el seu pla d’allotjament compartit més bàsic costa uns 7,99 dòlars mensuals lleugerament per sobre de la mitjana després del primer any, el primer any d’allotjament té un cost de només $ 99 per mes. Això fins i tot supera el WebHostingPad amfitrió ultra pressupost (almenys durant un any).

2) Amplada de banda il·limitada, llocs web i espai web

Especialment quan es considera al costat dels preus especials introductoris, la promesa de tantes capacitats il·limitades és increïblement temptadora. Un cas d’ús en el qual recomanaríem absolutament 1 i 1 seria si haguéssiu d’acollir un munt de llocs web diferents durant un curt període de temps amb un pressupost estricte. En teoria, podeu fer-ho amb 1and1 Hosting per menys d’un dòlar al mes. Ni GoDaddy ni HostGator podrien fer-ho per a vosaltres.

Per descomptat, la promesa d’amplada de banda il·limitada només és tan bona com la infraestructura que la recolza. I tindrem molt més que dir sobre el rendiment de l’1and1 a les àrees de velocitat i temps de funcionament una mica més tard. Si voleu un altre pla il·limitat amb un preu similar al de preus habituals (no introductors) de 1and1, consulteu DreamHost.

3) El domini és gratuït i es pot gestionar amb un sol compte

1and1 llança un nom de domini gratuït amb tots els paquets d’allotjament web comprats. A més, 1and1 és un dels registradors de domini més utilitzats al web. Si abans havíeu comprat noms de domini, podeu allotjar-los perfectament a aquests llocs sense crear cap compte ni iniciar sessió.

4) excel·lents paquets de bonificació empresarial

Gairebé totes les empreses d’allotjament ofereixen algun tipus de paquet de bonificació orientat al negoci. Els paquets oferts per 1and1 hosting competeixen amb els millors. No només rebrà crèdits gratuïts per a Google AdWords, Facebook, Bing i Yahoo, sinó que també obtindràs un certificat SSL de forma gratuïta. 1and1 ofereix més de cent eines populars de llocs, com ara carros de compres, presentacions de diapositives i constructors de llocs, tots ells amb un clic per instal·lar i inclosos al vostre pla. Aquest és un avantatge molt bonic per ficar-se al llit amb una gran corporació: tenen connexions i poden permetre’t un munt de regalets..

5) 1and1 participa en esforços d’allotjament verd

Aquestes funcions no necessàriament tenen res a veure amb la vostra experiència amb allotjament 1 i 1, però us pot resultar fàcil saber que treballa amb l’empresa que valora el seu impacte en el medi ambient. Els seus centres de dades s’han instal·lat amb una font d’energia renovable i practiquen la facturació completament sense paper, una característica que molts gaudeixen. No són HostPapa, però podem apreciar el seu gest cap a les operacions comercials més ecològiques.

Han passat una mica més de luxe que el seu passat cursi.

Inconvenients de 1 i 1 Hosting

Però no és un bon servei d’allotjament. A continuació, es mostren alguns problemes importants que ens impedeixen recomanar de tot cor 1and1 hosting.

1) El servei al client és ràpid, però no molt útil

L’1and1 ofereix suport 24 hores al dia per telèfon i correu electrònic i, en la seva majoria, són molt ràpids per respondre. El problema és que els seus representants no tenen un munt de coneixements tècnics i això es mostra realment quan els poseu al telèfon. Si teniu la intenció de resoldre-les i descriviu adequadament el vostre problema, estalviareu molt de temps i tornada. Però la realitat és que la majoria dels clients no coneixen els aspectes externs de l’allotjament web o exactament quina és la qüestió que manté el seu lloc web, només saben que s’ha trencat alguna cosa i que s’ha de solucionar..

El departament d’atenció al client 1and1 també té una funció de suport al xat en directe. És una mica estrany que a una empresa tan gran amb tants recursos faltés un mètode de suport tan convenient i àmpliament utilitzat.

Des de l’1and1 fa temps que serveix a tants clients, la web està plena de terribles ressenyes sobre aquests. La gran majoria d’aquestes revisions negatives apunten, sorprenentment, al departament d’atenció al client. La reputació de 1and1 els aporta realment i les revisions no han millorat amb els anys. Això ens porta a creure que el servei d’atenció al client és una cosa que s’havia pensat per a ells.

2) No hi ha cPanel, i el seu Tauler de control és confús

1and1 opta per abandonar l’estàndard de la indústria dels taulers de comandament de fons, cPanel. Això no és necessàriament un concepte en si mateix. Molts amfitrions molt recomanables com Flywheel i Dreamhost utilitzen un tauler de control personalitzat. Afterall, cPanel no és l’aplicació més polida al voltant i pot ser una mica més fàcil navegar. El problema és que el tauler de comandament personalitzat de 1and1 aconsegueix ser menys atractiu i molt més confús que cPanel. En primer lloc, l’àrea més destacada del quadre de comandament en si mateixa és un menú d’incidents. En segon lloc, cap de les funcions bàsiques, més utilitzades (com el directori de fitxers o les instal·lacions de WordPress) no es veu clarament. Almenys amb cPanel, s’utilitza tan habitualment que hi ha molts recursos en línia que poden ajudar-vos a esbrinar què cal fer. No és realment el cas del 1 i 1, i trucar al servei d’atenció al client per resoldre un problema senzill com: “Com puc afegir un altre domini al meu compte?” comporta una enorme pèrdua de temps amb molta oportunitat de frustrar-se encara més.

3) Temps de treball poc impressionant & Velocitat

Si tots els problemes relacionats amb el servei d’atenció al client i un quadre de comandament confús poden perdonar-se si 1and1 resulta ser increïblement fiable i ràpid. Però la realitat és que són mitjanes, potser fins i tot una mica per sota de la mitjana del temps. Els temps de càrrega de la pàgina de 1and1 se situen en el rang de 700-800 ms, el que els situa al costat lent de la corba del timbre. I, tot i que segueixen fidel a la seva garantia de temps de vida del 99,9%, no es troben a prop del rang d’amfitrions ultra fiables com Siteground o A2 Hosting.

 

Linia inferior

És difícil dir que no a llocs web il·limitats i amplada de banda per menys d’un dòlar al mes, però 1and1 dóna moltes altres raons per dir que no. Podràs treure molt de profit si ja teniu molts dominis amb ells, però les frustracions relacionades amb la seva velocitat, experiència a l’usuari i servei d’atenció al client continuaran persistint..

1&1 preus per allotjament a Ionos & Plans

Quines opcions teniu per a 1&1 allotjament de Ionos?

És confús perquè cada host web el presenta de manera diferent. Les vostres necessitats difereixen en funció del tipus de lloc que creeu.

El que ens encanta sobre 1&1 Ionos és que exposen els plans amb molta claredat. Són senzills i fins al punt.

Taula de preus 1 i 1

A continuació, detallem ràpidament les opcions:

ImprescindibleNegocisExpert
Preu4 dòlars / mes8 dòlars / mes14 $ / mes
Domini gratuït
Certificat SSL
Assistència 24/7
Llocs web1Fins a 5Fins a 50
Emmagatzematge10 GB100 GB500 GB
Bases de dades 10 (SSD d’1 GB)25 (SSD d’1 GB)50 (SSD d’1 GB)
Comptes de correu electrònic1025500
Domini gratuït
Rendiment inicial LvlBàsicNivell 1Lvl 3
SiteLock Protecció contra programari contra programari maliciós
Xarxa de lliurament de contingut (CDN)
El millor perPrimer puntGrans projectes webMúltiples grans projectes web

La nostra opinió experta? Els plans són decents, però si teniu una plataforma específica com WordPress, aquests plans d’allotjament són força bàsics i potser no tenen totes les funcions que voleu.

Però si voleu allotjament bàsic, aneu a buscar aquests!

I, a més, entren en detalls si realment ho desitgeu, aquí ens desplacem per la pàgina:

Desplaçaments 1 i 1 ionos

Veure més funcions

1&1 Q d’allotjament&A’s

1&1 és un lloc d’allotjament que li agrada treballar tant amb particulars com amb empreses. Si teniu una petita empresa o bloc, podeu haver investigat alguns llocs d’allotjament disponibles disponibles. D’aquesta manera es plantegen algunes de les preguntes més rellevants sobre 1&1, donant-vos més informació per decidir sobre un lloc d’allotjament.

On fa 1&1 tenen oficines?

1&1 està situat a tot el món. Tenen oficines ubicades a Àustria, Alemanya, França, Espanya, Regne Unit, Polònia, Canadà, Itàlia, Mèxic i els Estats Units. La seva seu principal es troba a Chesterbrook, PA, Estats Units. El centre de dades es troba a Lenexa, KS, en un centre verd. Tenen tots els equips que permeten als usuaris tenir tot el que necessiten.

Què fa allotjament de Windows 1&1 oferta?

1&1 proporciona allotjament per a Windows i Linux d’allotjament per a qualsevol usuari. Podeu utilitzar 1&1 per ajudar-vos a determinar quina via seria millor per a vosaltres. Si teniu cap pregunta, no dubteu en contactar amb l’1&1 per assistència.

Hi ha una garantia de temps de funcionament?

1&1 ofereix una garantia de temps de vida. Garanteixen un temps de funcionament del 99,99%. Si baixa del percentatge de temps de funcionament, podeu sol·licitar crèdit per temps d’inactivitat. Segons la quantitat de temps d’inici que tingueu, rebrà un crèdit per temps d’inactivitat.

És possible tenir diversos llocs i dominis en un compte?

Si, tu pots. Els llocs web il·limitats estan disponibles per a la majoria de 1&1 plans, tot i que el nombre de bases de dades pot tenir un límit. Això pot afectar el nombre de llocs que voleu crear. Els plans de WordPress tenen més restriccions i els plans menys costosos limiten els clients a 1 o 5 llocs.

Quines són les opcions d’assistència?

1&1 ofereix diversos mitjans de suport per als seus clients. L’assistència tecnològica 24 hores al dia està disponible a través del telèfon, els xats en viu i el correu electrònic. El seu GoToAssist és una forma d’assistència remota. Cal que s’instal·li programari al vostre ordinador i 1&1 podeu accedir al vostre equip des de la seva zona.

Hi ha una garantia de devolució de diners?

Hi ha una garantia de devolució de 30 dies per a aquells que desitgin suspendre el servei. No tots els allotjaments al núvol són elegibles per rebre una garantia de devolució de diners, per la qual cosa haurà de consultar-ne amb 1&1 si voleu suspendre el servei per comprovar si sou capaç.

Hi ha instal·ladors d’un clic disponibles?

Sí, n’hi ha. Si utilitzeu Linux, té clic&Build, un paquet d’instal·lador d’un clic. Inclou més de 120 scripts i aplicacions web per als seus clients. Si aneu amb aquest pla, inclou WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB i Moodle.

Voluntat 1&1 migre un lloc web existent?

Malauradament, 1&1 no migrarà cap lloc web de forma gratuïta. Pots fer-ho tu mateix o tenir 1&1 ho feu per un preu. L’equip 1&Els usos 1 tenen un cost, per la qual cosa no poden migrar un lloc web de forma gratuïta.

Quin és el contracte mínim per utilitzar 1&1?

Quan cerqueu opcions de contracte, 1&1 tenen un termini mínim d’un mes de la majoria dels seus plans. És ideal per a aquells que volen canviar si no els agrada utilitzar-lo. Si no utilitzeu 1&1 durant els 30 dies complets, podeu ser elegible per rebre un reemborsament complet al vostre compte.

Quin és el tauler de control que ve amb el pla?

Quan us registreu a un pla amb 1&1, tindrà el seu propi tauler de control. El cPanel està proporcionat, però només per a plans d’allotjament en núvol. Si sou un usuari de Windows, teniu Plesk per a les opcions del vostre quadre de control. Podeu parlar amb un representant amb qualsevol pregunta que tingueu.

Faria 1&1 és adequat per a un lloc web de comerç electrònic?

Absolutament. Tenen plans d’allotjament dirigits a llocs web de comerç electrònic. Hi ha scripts i aplicacions de comerç electrònic. Això forma part del clic&Crea el paquet 1&1 ofertes Si necessiteu un certificat SSL, 1&1 proporcionarà el certificat de compra. Podeu utilitzar aplicacions obertes com Magento, PrestaShop, osCommerce o Zen Cart per a la vostra plataforma de comerç electrònic.

És 1&1 ideal per a allotjament i galeries d’imatges?

Si ho són. L’espai de disc i l’ample de banda no modificats s’ofereixen per a qualsevol pla. El clic&El paquet d’instal·lador d’un clic de creació té diversos tipus d’escriptures de galeries de fotos. No hauria de ser un problema, tret que hi hagi fitxers grans que cal descarregar. Si teniu cap pregunta sobre el vostre paquet, podeu contactar amb el número 1&1 per a respostes.

Puc obtenir un CDN a través de l’1&1?

Si, tu pots. CloudFlare és gratuït amb alguns dels paquets d’allotjament, inclòs l’allotjament de WordPress. Mirage i Railgun s’inclouen amb el paquet i, si voleu obtenir un paquet CDN professional, està disponible.

Quins paquets són els millors per a 1&1 allotjament web bàsic?

Hi ha nombrosos paquets bàsics d’allotjament web disponibles amb 1&1. Són fàcils d’utilitzar i són senzills per configurar el vostre lloc web ideal. El paquet d’entrada és ideal per a desenvolupadors web que vulguin començar des d’una petita empresa en una empresa en plena expansió, proporcionant eines per crear llocs web basats en HTML senzills i operatius. 1&1 ofereix un paquet de nivell mitjà que és més potent, té un millor rendiment i un emmagatzematge màxim, permetent una presència web professional. El paquet premium que ofereix 1&L’1 té un rendiment i un emmagatzematge superiors i inclou espai web il·limitat i allotjament de diversos llocs al mateix temps. Inclou un suport d’aplicacions expert que us permet treure el màxim partit del programari de desenvolupament.

Voluntat 1&1 proporciona suport per al desenvolupament, un cop comenci l’allotjament?

1&1 està dedicat a treballar amb els seus clients i tenen diverses maneres d’ajudar-vos a desenvolupar i fer créixer el vostre lloc web. L’1&1 Web Builder us ofereix l’oportunitat de crear el vostre lloc web ideal. La interfície senzilla i intuïtiva us ajuda a crear el vostre impressionant i funcional lloc web. Hi ha plantilles professionals disponibles per seleccionar i editar per a ordinadors i dispositius mòbils. NetObjects Fusion permet a l’usuari tenir un control i creativitat complets per al seu lloc web. 1&1 us ajudarà el lloc web a atraure els ulls de la gent a través de l’1&1 eina de butlletí, sortida de mitjans de comunicació social i 1&L’eina de SEO de 1 per captar l’atenció de la gent. Les potents eines d’anàlisi permeten veure com funciona el vostre lloc web i com utilitzen els visitants.

Fa 1&1 proporcionen un pla d’allotjament web gratuït?

Malauradament, 1&1 no disposa de cap pla d’allotjament gratuït. La majoria de clients que volen un lloc web professional que funcioni 24 hores al dia i els equips 1&Un dels usos són alguns dels millors. Els paquets d’allotjament inclouen un domini únic, que combina els comptes de correu electrònic per als seus clients i l’assistència per a diferents idiomes i bases de dades, que són assequibles. El primer mes és gratuït i es pot allargar uns mesos. Si decidiu tenir un contracte, els primers mesos són gratuïts i els pagaments començaran, sense cap tipus de comissió amagada. Si decidiu no signar cap contracte, el preu normal començarà, però encara aconseguireu els primers 30 dies de franc. Si voleu cancel·lar el vostre pla durant els primers 30 dies, rebeu el reemborsament. És una manera de veure si t’agrada el paquet per veure si seria adequat per a tu.

Quines mesures de seguretat s’han posat en marxa?

La seguretat és important per a tots els clients i 1&1 s’esforça a garantir que tots els llocs web estiguin protegits. El centre de dades d’alt rendiment compta amb les últimes tecnologies. Disposen de 300 Gbit / s de connectivitat (externament) i fiabilitat d’alt rendiment per a allotjament de llocs web. La protecció SSL millorada inclou un tallafoc extern que impedeix atacs externs. La recuperació d’espai web proporciona seguretat a dades valuoses per a allotjament Linux. Si hi ha un atac, els administradors poden restaurar les dades fins a 6 dies a partir de les còpies de seguretat del lloc web. Tots els fitxers individuals de carpetes separades també poden ser restaurats. L’1&1 SiteLock realitza exploracions mensuals sobre aplicacions, SQL, exploracions d’injecció i scripts de llocs creuats. Qualsevol vulnerabilitat s’ha solucionat abans que els pirates informàtics tinguin l’oportunitat d’explotar-los. Si aneu amb l’1&Un paquet SiteLock Premium, que explorarà fins a 500 pàgines, proporcionant a la vostra empresa una tranquil·litat.

Quines opcions hi ha disponibles per a l’expansió?

Quan vulgueu ampliar el vostre lloc web, 1&1 té plans flexibles disponibles. Si calen més opcions d’emmagatzematge i rendiment, cal fer una actualització senzilla. Els servidors geo-redundants 1&1 usos són l’última tecnologia i programari. Les funcions disponibles a l’1&1 es pot actualitzar en qualsevol moment, inclòs el 1&1 SiteLock Basic i 1&1 CDN. SEO Pro, màrqueting en motors de cerca i ListLocal formen part dels paquets bàsics d’allotjament. Podeu afegir totes les funcions addicionals que necessiteu, ajudant-vos a mantenir els vostres costos baixos i al manteniment al mínim. Les aplicacions de codi obert, com WordPress, Joomla! i Drupal permeten afegir les funcions en el futur. Només requereixen uns quants simples clics del ratolí per instal·lar.

Què és el sistema de suport d’allotjament web 1&1 ofertes?

1&1 s’emociona amb més de 13 milions de clients i la seva experiència ha proporcionat molta ajuda a tots els clients. Els seus experts tècnics estan altament capacitats i ofereixen assistència telefònica i electrònica les 24 hores del dia per rebre qualsevol assistència que necessiteu. Totes les preguntes relatives als seus productes es responen ràpidament i podeu trobar el producte adequat per a la vostra empresa en creixement. 1&1 ha estat treballant des del 2001 i són un dels líders de hosting de llocs. El seu servei al client ha estat reconegut per allotjar premis i tots els testimonis del client ho recomanen 1&1. Fins i tot si heu treballat amb allotjament de llocs web, 1&1 us pot proporcionar qualsevol assistència que necessiteu. 1&1 està aquí per ajudar-vos a millorar el vostre lloc i convertir el vostre negoci en un èxit.

Com puc entrar en contacte amb 1&1 per ajudar?

Hi ha algunes maneres diferents de contactar amb 1&1 per qualsevol ajuda que necessiteu. Qualsevol pregunta o dificultat que tingueu, podeu contactar directament amb els experts al 1-866-991-2631. Pel que fa a preguntes de facturació, podeu contactar al 1-877-300-8316 per obtenir assistència. Totes les comandes d’allotjament web, podeu fer-ho en línia o per telèfon a través del departament de vendes al 1-844-871-2631. Més informació a 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector