Google Cloud Opinions de maig 2020 – Planificació de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és Google Cloud Hosting?


Ressenyes de Google Cloud 3.3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (5 vots) Pros

 1. Excel·lent rendiment
 2. Factures en increments de nivell mínim
 3. Excel·lent funcionament de centres de dades interns
 4. Anàlisi Big Data fàcil d’utilitzar amb BigQuery

Contres

 1. Només tres centres de dades
 2. Menys opcions de programari que AWS
 3. No per al Novici

Support3Speed3Features3.5Value4Transparency3

La nostra revisió oficial de Google Cloud Hosting

L’allotjament a Google Cloud és més que un servei IAAS: Infrastructure as a Service. Google, el conglomerat massiu de Silicon Valley que a tots ens agrada estimar i que també proporciona serveis d’allotjament.

A nivell bàsic, Google truca a aquest lloc web de Google. Ha estat utilitzat pels sectors educatiu i governamental durant molt de temps per crear llocs web senzills i fins i tot intranets més senzills. De moment, no estan intentant competir amb altres plataformes i proveïdors d’allotjament web. En canvi, estan intentant la seva mà en la indústria IAAS.

Millors funcions del Google Cloud Hosting

Els dos principals competidors de Google són Amazon Web Services (AWS) i el servei de hosting RackSpace. Estan molt influïts per Linux, en particular per la variant de Linux de Google. Sí – Google té la seva pròpia variant Linux.

Excel·lent rendiment

La plataforma Google Cloud té un rendiment excel·lent. Per provar-ho, vam haver de comparar un mínim de dos serveis diferents. Hem utilitzat RackSpace en la nostra prova, ja que RackSpace acostuma a superar els seus competidors en termes de rendiment. En aquest cas, Google Cloud va superar RackSpace. Quan vam provar Google Cloud amb RackSpace, vam poder assolir els números de referència amb un vCPU des de la plataforma Google Cloud, mentre que es va necessitar RackSpace dos vCPU per aconseguir els mateixos números..

Factures en increments de nivell mínim

Google té una calculadora de preus molt sofisticada i, fins i tot, fan públics els seus algorismes de càlcul, fins al codi JSON nu. Amb tot aquest algorisme, Google us facturarà per increments de nivell. Ells defineixen un mes com a 720 minuts i, a efectes de referència, si passés tot el mes de referència, et cobrarien 720 minuts..

Quan compreu el paquet IAAS, els preus comencen a 6092 dòlars anuals i comencen amb el paquet d’aplicacions web de vuit servidors.

Excel·lent funcionament de centres de dades interns

Això no ha de ser una sorpresa, però l’estàndard de xarxa de Google és de primer nivell. Quan configureu les vostres màquines virtuals, podeu crear ràpids i senzilles xarxes privades virtuals. Inclou subxarxes públiques i privades per organitzar les vostres màquines virtuals. També tindreu accés a tallafocs, passarel·les i encaminadors. Trobareu que són fàcils de configurar, si coneixeu la línia d’ordres de Linux. Per navegar per la plataforma de Google Cloud no cal tenir antecedents en informàtica. Tanmateix, si voleu treure el màxim partit del servei, és molt probable que la vostra millor aposta tingui.

Anàlisi Big Data fàcil d’utilitzar amb BigQuery

El públic objectiu per a la plataforma Google Cloud no són només els usuaris de potència. Utilitzen la interfície de la línia de comandaments per mantenir-se al dia amb altres competidors del sector IAAS. Inclou Microsoft Azure, Amazon Web Services, Cloud RackSpace Managed i IBM / SoftLayer, que s’adrecen a persones amb experiència d’administració de TI, no només a usuaris d’energia elèctrica..

Si formeu aquesta categoria, la plataforma Google Cloud us facilita fer tasques quotidianes com ara assignar adreces IP temporals a les adreces IP.

Desavantatges de Google Cloud Hosting

Hi ha algunes coses que hem trobat que Google Cloud pot millorar. Aquí és el que hem trobat.

Només tres centres de dades

Google Cloud només té tres centres de dades: a nivell mundial. Tenen un a Iowa als Estats Units, un a Bèlgica, Alemanya i un a Taiwan. Per molt bé que Google Cloud pugui fer a les seves proves de referència, el vostre lloc web i les vostres dades només aniran tan ràpid com l’enllaç més feble. Aquesta és la física bàsica. Si tinc un reproductor de Blu-ray connectat a un televisor HD mitjançant un cable RCA, no em faré arribar en alta definició. Forçar el vídeo mitjançant el cable RCA, un cable que no pot gestionar alta definició farà que el meu vídeo no es reprodueixi en alta definició. L’enllaç dèbil seria el cable RCA. Per obtenir HDTV d’un reproductor Blu-ray, he de tenir un reproductor Blu-ray, un cable HDMI i un HDTV. Tots els enllaços han de ser capaços de gestionar l’ample de banda.

El mateix principi s’aplica a Internet. Quan Google Cloud només té tres centres de dades, la xarxa en què es basa Internet pot retardar el vostre lloc web. Qualsevol que tingui l’enllaç més lent entre vosaltres i els vostres recursos determina l’experiència de l’usuari.

Ho diré per a la plataforma Google Cloud. Recentment han obert un centre de dades a Carolina del Sud als Estats Units.

Menys opcions de programari que AWS

Si haguéssiu de fer una comparació colze a cola amb Amazon Web Services i la plataforma Google Cloud, podríeu trobar una manca important de la plataforma Google Cloud. Amazon Web Services ofereix moltes més opcions i paquets de serveis que la plataforma Google Cloud.

No per al Novici

La plataforma Google Cloud no és per als principiants. He esmentat això perquè és un potencial negatiu i permetrà allunyar la gent, tot i que Google ho ha fet de manera intencionada. Per competir amb els jugadors més grans del terreny de joc IAAS, obtindreu el millor ús del servei si teniu antecedents en l’administració informàtica.

Linia inferior

Si compareu la plataforma Google Cloud amb tots els seus competidors, és igual al Microsoft Azure. Si la màquina virtual que jo escollís es basa en el nucli de Linux, jo triaria la plataforma Google Cloud per a la seva compatibilitat. Així mateix, jo triaria la plataforma Microsoft Azure si Windows fos la meva màquina virtual de tria. Tots dos són uns serveis excel·lents i que la plataforma Google Cloud supera de forma paral·lela a Microsoft Azure.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map