Hostwinds Opinions de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Hostwinds Opinions de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Hostwinds Opinions de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és el Hostingindwinds?


Consulteu els comentaris sobre els hostwinds del lloc oficial 2.4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (9 vots) Pros

 1. Ofereix preus excel·lents
 2. Ofereix funcions excel·lents
 3. Ofereix opcions d’allotjament a tots els nivells
 4. Garantia de devolució de 60 dies
 5. Hosting amb seu als Estats Units & Assistència

Contres

 1. Manca d’allotjament de WordPress gestionat
 2. Nombre limitat de plans de servidors dedicats
 3. Les condicions del servei no eren molt clares

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

La nostra revisió oficial de Hostwinds Hostinginds

Hostwinds és una empresa d’allotjament amb seu a Estats Units que sembla ser molt més alta que la resta. A banda d’unes quantes pomes dolentes que publiquen algunes queixes pobres sobre l’allotjament Hostwinds, tenen moltes coses bones per fer-ho, cosa que els converteix en un jugador fort de la indústria.

Millors característiques de Hostwinds Hosting

Primer de les coses, parlem de les millors característiques de Hostwinds. Aquestes van ser les millors coses que vaig trobar agradables sobre Hostwinds.

Preus excel·lents

Hostwinds té uns preus excel·lents. A partir del 2016, el seu pla d’allotjament més barat comença a partir de 3,50 dòlars al mes. Puja des d’allà, oferint allotjament comercial i revenda d’allotjament. Tenen un parell de plans de hosting exclusius. Tenen un VPS de pressupost per 7,50 dòlars al mes i disposen d’un Minecraft dedicat, com en el videojoc, que ofereix allotjament perquè els jugadors puguin jugar amb els seus amics i jugar a jocs.

Moltes característiques excel·lents

Les especificacions de maquinari no són tan altes com podríeu esperar, però ho aconsegueixen amb un preu més baix. Entre les seves funcions, podeu trobar:

 • opcions de configuració instantània
 • migració gratuïta
 • comptes FTP il·limitats
 • comptes de correu electrònic il·limitats
 • subdominis il·limitats
 • comptes de MySQL il·limitats
 • amplada de banda ilimitada i espai en disc

Combina tot això amb l’opció d’actualitzar el teu maquinari de forma ràpida i senzilla i tens un reproductor sòlid en el camp dels proveïdors d’allotjament web.

Opcions d’allotjament a tots els nivells

A la superfície, sembla que Hostwinds té una gran varietat d’opcions d’allotjament i ho fan, però no tantes com voldríem veure. Han compartit allotjament, allotjament VPS, opcions de servidor dedicades i fins i tot una opció de servidor en núvol. La majoria d’aquests nivells són diferents, fins i tot tenen una opció VPS de pressupost. L’única cosa que és realment única és el seu servidor Minecraft.

Garantia de devolució de 60 dies

Mentre que la majoria de proveïdors d’allotjament estan ocupats oferint una garantia de devolució de 30 dies, Hostwinds està ocupada oferint una garantia de devolució de 60 dies. Això és el doble del que ofereix la norma industrial. No estem segurs si demostren la garantia de devolució o no de les seves condicions de servei tan clares com m’agradaria que ho haguessin estat. El que vol dir és que tindreu una bona oportunitat d’experimentar realment el servei per vosaltres mateixos o dos mesos complets per decidir si aquest us convé..

Hosting amb seu als Estats Units

Tot i que moltes empreses, fins i tot fora de la indústria de hosting, estan ocupades a subcontractar les seves operacions comercials a l’estranger, Hostwinds segueix estant completament basada als Estats Units. No només allotgen els seus servidors al sòl dels Estats Units, sinó que el seu suport està basat en Estats Units. Aquestes són les bones notícies per als Estats Units que busquen un servei de hosting basat als Estats Units.

Suport basat en Estats Units

Tot el suport per a Hostwinds es basa aquí als Estats Units. Disposen d’un servei ràpid i eficient 24 hores al dia i durant tot l’any. Tot i que podríeu obtenir-les per telèfon, també podeu enviar un bitllet d’assistència. D’acord amb els seus termes de servei, respondran a totes les entrades d’assistència per correu electrònic en una hora. La nostra experiència diu que respondran les entrades de correu electrònic en uns 15 minuts.

Desavantatges d’allotjament d’acollida

No tot el que brilla és or, i això ens inclou a la indústria d’hostaleria. A continuació es presenten els desavantatges de l’allotjament amb Hostwinds.

Manca d’allotjament de WordPress gestionat

Podríeu pensar que, amb tot el que ofereix Hostwinds, que oferirien hosting de WordPress gestionat. Hi ha diferents estadístiques a Internet sobre la quantitat d’internet que utilitza WordPress, però és una part important. Serviria bé els hostwinds si ho oferissin.

Nombre limitat de plans de servidors dedicats

Hostwinds ofereix diversos tipus de plans d’allotjament (compartits, VPS, dedicats i Minecraft). Alguns d’aquests fins i tot tenen opcions de descompte. Tot i això, no ofereixen moltes opcions quan es tracta d’alguns d’aquests plans. El seu pla de servidor dedicat només té una opció. El seu pla VPS en té dos, un de regular i un de descompte. Si ofereixen un tipus de pla, aleshores es poden permetre el subministrament de diferents nivells del pla, cosa que els servidors de host no fan.

Les condicions del servei no eren molt clares

Vaig mirar els termes del servei i no m’agradava el que veia. Hi ha moltes tarifes ocultes que estan promulgant en algunes persones que no estan clarament definides, com ara els reinicis del servidor i les recàrregues del sistema operatiu. Hi ha molts casos que utilitzen un llenguatge obert, cosa que deixa les coses a l’aire per a la seva interpretació. Això legalment els pot permetre fer el que vulguin, independentment del que diguin les Condicions del servei.

Linia inferior

Hostwinds els va molt a favor. Sembla que són escalables, tenen espai i amplada de banda il·limitats, correu electrònic il limitat i comptes FTP i molt més. No hi ha moltes queixes sobre Internet sobre com desenvolupen els seus negocis. N’hi ha alguns, però semblen ser pocs i molt distants. No sembla que tinguin un servei d’atenció al client deficient, que va ser la mateixa experiència que vam tenir amb ells. En total, Hostwinds semblava ser un jugador sòlid com a proveïdor d’allotjament.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Més a Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector