InMotion Comentaris: el millor per a WordPress, VPS, per a negocis? Maig 2020

Contents

Què és InMotion Hosting?

InMotion és una empresa d’allotjament web basada a Los Angeles que es troba des del 2001. Acullen més de 300.000 dominis a tot el món i posseeixen un segon centre de dades a Virginia Beach. Una solució d’allotjament final lleugerament més alta que comercialitza en gran mesura el seu servei d’assistència al client i els serveis de disseny web, els clients d’InMotion solen ser empreses que s’escalfen per utilitzar el seu VPS i serveis dedicats al servidor. La companyia també té un amfitrió amb més blogger i biz-centric, anomenat WebHostingHub.


Com de bons són els plans d’InMoció?

InMotion brilla en quatre de les categories principals que busquem en una bona empresa d’allotjament: servei al client, velocitat, seguretat de dades i temps de funcionament. Són realment fiables, accessibles i restauraran les còpies de seguretat habituals que facin del vostre lloc sense cap càrrec addicional. Però hi ha alguns desavantatges notables, com ara el temps d’activació lent i els plans de preus equivocats, que podrien ser suficients per superar-los.

Més informació sobre InMotionHosting.com InMotion Ressenyes 3.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (0 vots) Pros

 1. Velocitat ràpida & Horari de confiança
 2. Còpies de seguretat de dades regulars & Restauracions gratuïtes
 3. Velocitat de transferència ràpida
 4. WordPress fàcil & Integració de cPanel
 5. Suport de primera dada

Contres

 1. Vags Límits de tall
 2. Allotjament de domini limitat
 3. Període d’activació del lloc lent
 4. Estructura de preus confusa

Resum molt molt per a ells, sobretot si sou una empresa de comerç electrònic que busca la fiabilitat del vostre host web. Funcionen sòlidament en velocitat, temps de funcionament, suport i seguretat. Però estigueu atents a les limitacions de dades i a la manca de transparència en els preus. A més, estigui preparat per esperar quan es configuri el lloc. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

La nostra revisió oficial de Hosting InMotion

InMotion és una empresa d’allotjament amb seu als Estats Units amb un atractiu realment bi-costaner, amb centres de dades d’allotjament tant a Califòrnia com a Virgínia. Fundada el 2001, InMotion té una llarga reputació en proporcionar opcions d’allotjament específic per a empreses per a empreses de totes les mides, fins i tot oferint plans personalitzables i específics per a comptes empresarials més grans..

Les millors característiques de l’allotjament InMotion

Amb un mòdic punt de preu inicial i moltes funcions que competeixen amb altres serveis d’allotjament compartit de preus més elevats, InMotion té molt a oferir als usuaris empresaris a la recerca d’allotjament web assequible i potent. A continuació es detallen alguns dels motius pels quals els recomanaríem:

SSD Data Hosting

En general, gran part del món de la tecnologia passa cap als discs durs d’estat sòlid dels discs més antics de HDD i InMotion ha adoptat la capacitat completa de SSD per al seu allotjament de dades. Segons les afirmacions del seu lloc web, l’allotjament SSD proporciona fins a 20 vegades la velocitat de transferència de l’allotjament regular de disc dur. I, tot i que és pràcticament impossible de realitzar una prova aïllada que les compare, ja que InMotion no ofereix cap allotjament de dades HDD com a referència, és segur dir que la tecnologia SSD és més ràpida i que és el futur de l’emmagatzematge de dades gairebé aproximadament. tots els camps.

Integració fàcil de WordPress

Per a molts propietaris de petites empreses que busquen construir un lloc web completament operatiu, WordPress és una gran plataforma amb una funcionalitat versàtil i un potencial de disseny web il·limitat. I InMotion atén a l’usuari de WordPress específicament mitjançant la inclusió d’una funció d’instal·lació d’un clic per aconseguir que el vostre lloc de wordpress es faci ràpidament i fàcilment als seus servidors. A més de la seva fàcil instal·lació, InMotion també té un gran nombre de tutorials de WordPress al seu lloc per ajudar els propietaris d’empreses sense gaire experiència en disseny web per treure el màxim partit de la plataforma. Els seus representants d’atenció al client coneixen els aspectes externs de WordPress, de manera que fins i tot us poden ajudar amb qualsevol problema que pugueu tenir que no estiguin específicament relacionats amb l’allotjament. Això ens porta al nostre següent punt.

El servei al client d’InMotion és súper fiable

InMotion posa en valor el seu servei i suport tècnic al seu lloc web i afirma que cadascun dels seus representants de suport té una mitjana de quatre anys d’experiència en el sector de l’allotjament web. Cadascun dels seus directius també té una mitjana de deu anys d’experiència en allotjament web, cosa que significa que quan marqueu per obtenir ajuda, heu d’aconseguir que algú que sàpiga què fa a l’altre extrem de la línia. Addicionalment, InMotion proporciona programes de formació interna rigorosos a tot el seu personal d’assistència per garantir la qualitat del suport. A tot això s’hi afegeixen els temps de suport ràpids i un equip de suport ben informat, que són funcions increïblement útils per als propietaris d’empreses. A més, podeu accedir-hi a través de diversos suports diferents 24x7x365: assistència telefònica, xat en directe, facturació per correu electrònic i fòrums d’ajuda d’usuaris (que són molt complets). En aquestes àrees, algunes grans empreses d’allotjament fantàstiques, amb un altre suport fantàstic. Per exemple, Dreamhost no té una línia d’assistència telefònica i els gurus de WordPress a Flywheel només funcionen durant l’horari comercial normalitzat.

Excel·lent rendiment del temps i càrrega de la pàgina

Totes les funcions lúdiques i l’assistència útil no importen si el vostre lloc s’arrossega per carregar-lo o es baixa constantment. InMotion Hosting no escatima en aquestes àrees clau, mantenint un excel·lent registre del 99,96% de temps de vida i càrrega de pàgines que són almenys un terç més ràpides de la mitjana. Els recomanaríem només en funció de la seva fiabilitat.

Còpies de seguretat automatitzades & Restauracions gratuïtes

La majoria d’opcions d’allotjament compartides realitzen algun tipus de còpies de seguretat regulars, però moltes cobraran de més per restaurar-les. HostGator, per exemple, realitza una còpia de seguretat del lloc una vegada a la setmana, però requereix que pagueu 19 dòlars per recuperar la còpia de seguretat més recent. Amb InMotion, podeu tenir tranquil·litat sabent que restaurar el vostre lloc no costa més. El petit captura aquí és que no fan còpies de seguretat de fitxers superiors a 10 MB, per la qual cosa haureu d’emmagatzemar les vostres pel·lícules d’alta definició de llargmetratge en un altre lloc. Si ho considereu com a tal, discutirem aquest inconvenient a la següent secció.

Freebies & Altres tocs agradables

Hi ha moltes coses petites que agraden també a InMotion. Inclouen un complement gratuït Sucuri amb el vostre pla d’allotjament, que és una empresa de seguretat força fabulosa que elimina programari maliciós i busca les vulnerabilitats de seguretat del vostre lloc. Integren cPanel al vostre tauler de control, de manera que no cal que tingueu diversos inicis de sessió. La possibilitat de fer escala a un VPS o a un servidor dedicat és més que perfecta. Fan un gran esforç per reduir l’ús d’energia i es mostren orgullosos de reclamar el primer centre de dades verd de Los Angeles. Introdueixen un nom de domini gratuït amb la inscripció. Combinar aquests tocs simpàtics amb la seva millor fiabilitat, els facilita recomanar.

Desavantatges de l’allotjament InMotion

Malgrat totes aquestes funcions fiables, InMotion té alguns inconvenients que necessiten atenció. Encara els recomanaríem a molts, però alguns d’aquests cons poden marcar la diferència per a alguns.

Vags Límits de tall

InMotion ofereix un emmagatzematge il·legal de disc i assignació d’amplada de banda per als seus usuaris, però amb una advertència important: tot l’ús ha d’acord amb els “patrons d’ús normals”. Prohibeixen estrictament qualsevol activitat que condueixi a un “ús excessiu”, però no fan una tasca molt bona per definir a què serveix un ús excessiu i regular en relació amb els seus servidors. Alguns usuaris s’han trobat a la baixa dels serveis d’allotjament amb poca explicació que no pas que comportessin un comportament d’ús excessiu, però sense una definició estricta del que això significa, pot ser difícil evitar una possible pèrdua de servei..

En alguns casos, els límits d’ús es delimiten clarament i perfectament raonables. Per exemple, només es faran una còpia de seguretat de fitxers inferiors a 10 MB i les restauracions són gratuïtes sempre que no superi les 3 restaures a l’any. Però, malauradament, en el cas d’ample de banda, pot ser difícil avaluar el que constitueix exactament un ús excessiu.

Allotjament de domini limitat

Actualment, l’allotjament il·limitat de dominis en un compte compartit és cada cop més estàndard, però InMotion encara estableix límits estrictes en el nombre de dominis que cada usuari pot allotjar. Per al pla bàsic de llançament, els usuaris només poden allotjar fins a dos noms de domini. Per obtenir el pla de preu més alt, els usuaris poden acollir fins a 25 dominis. Molts usuaris no tindran cap problema amb aquests límits, ja que els propietaris de petites empreses normalment només necessitaran un o dos noms de domini per als seus propòsits. Tot i això, el fet que InMotion tingui límits tan estrictes en l’allotjament de dominis a mesura que la indústria s’avanci cap a models més il·limitats és un inconvenient definitiu per a alguns administradors web.

Lent per activar després de l’embarcament

Després de registrar-se a InMotion, requereixen la verificació del telèfon i, en alguns casos, una identificació fotogràfica abans de que el vostre lloc estigui connectat. Aquest procés pot durar més de 48 hores, de vegades, especialment per a clients ubicats fora dels Estats Units. Tot i que no condemnem aquesta pràctica, ja que afegeix una capa de seguretat addicional, comprensible i fins i tot encomiable, aquest temps de retard podria ser un interruptor per els que necessiten accedir a Internet immediatament.

El preu de preus InMotion manca de transparència, només de facturació anual

El baix preu introductori de 5,99 dòlars mensuals publicat a tot el lloc web InMotion només s’aplica si pagueu per endavant durant dos anys. Aquesta no és la pitjor oferta, sobretot, si teniu en compte que DreamHost us demana que pagueu tres anys per endavant per obtenir la millor oferta, però encara es pot sentir malauradament. A més, a diferència de DreamHost, no ofereixen cap pla de facturació de mes a mes. Tots els plans d’InMotion per a hosting compartit s’han de pagar en fragments durant tot l’any.

Linia inferior:

InMotion ofereix serveis d’allotjament web polits i fiables, destinats a ajudar les empreses a créixer. Els recomanaríem fàcilment als professionals que volen que totes les seves bases estiguin cobertes amb molt de potencial. Per als bloggers que busquin alguna cosa flexible, és més feliç amb un servei com SiteGround o la companyia germana de l’InMotion, WebHostingHub..

Més informació a InMotionHosting.com

InMotion Preguntes i respostes

Amb la tecnologia actualment, els serveis d’allotjament web es fan cada cop més comuns que mai. Si ja en els temps antics d’Internet, calia confiar en un o dos principals jugadors, ara podeu registrar-vos amb una desena de llocs d’allotjament diferents, cadascun d’ells amb temptatives ofertes i incentius..

Però, com saps quin és el millor? No podeu dedicar tot el temps a provar cada host per trobar-ne un que s’adapti a les vostres necessitats, ni tampoc podeu cercar Internet per trobar totes les ressenyes dels clients per obtenir una imatge completa del lloc en qüestió..

Per sort, però, és per això que oferim una Q completa&Un dels llocs d’allotjament més ben valorats en línia. En aquest cas, tenim InMotion Hosting, que és una central d’aquesta indústria i que té un dels programes d’allotjament més respectats que podeu trobar a qualsevol lloc.

Però no ho acceptem, consulteu algunes de les preguntes més freqüents sobre InMotion per veure si té tot el que necessita la vostra empresa. Quan es tracta d’allotjament web en línia, només ho farà millor, així que assegureu-vos d’entrar amb els ulls oberts.

Resum d’InMoció

Abans de capbussar-nos en la nostra Q&Una sessió, primer hauríem de donar-vos a conèixer la companyia. InMotion es va fundar el 2001, quan internet encara era a la seva adolescència. El més destacable d’aquesta empresa particular d’allotjament és que és propietat dels empleats, més que una configuració corporativa tradicional. InMotion té dues ubicacions principals. un a LA i l’altre a Virginia Beach, VA. Com que tenen dos llocs, podeu triar el que més us convingui, segons on estiguin els vostres clients. D’aquesta manera, no haureu de preocupar-vos dels temps de retard importants pel fet d’estar en una zona horària diferent.

Preguntes més importants sobre allotjament amb InMotion

Quin sistema operatiu utilitza InMotion?

A diferència de la majoria dels serveis d’allotjament, InMotion només funciona a Linux, cosa que significa que si la vostra empresa utilitza Mac o Windows, no podreu utilitzar-los.

Quants plans d’allotjament s’ofereixen?

Quan us registreu a InMotion, teniu quatre opcions diferents per triar.

Hosting per a negocis: si voleu una xarxa estable i fiable per al vostre negoci, aquest és el paquet que cal obtenir. És una mica bàsic, però té totes les funcions que necessiteu per mantenir la vostra empresa en bon funcionament.

VPS Hosting: Per a aquells que tenen un negoci més robust que experimenta molt de creixement, un pla VPS serà una opció millor. Aquest pla té moltes més eines per ampliar les vostres solucions de xarxa de manera que no experimenteu massa en la manera de fer mal.

Servidors dedicats: Si teniu un gran negoci en línia que comporta molt trànsit, voldreu configurar un servidor dedicat de manera que podreu prometre fiabilitat i connexions segures als vostres clients. InMotion facilita mantenir una gran presència en línia.

Hosting de distribuïdors: per a aquells que vulguin iniciar el seu propi lloc d’allotjament, InMotion us ofereix les eines necessàries per crear i vendre dominis a altres empreses, facilitant la posada en funcionament.

Quin és el percentatge de temps d’Uptime de InMotion?

Segons el lloc, podeu esperar un 99,99% de temps de vida garantit. Quan es van provar els serveis, es va detectar que això era bastant precís. InMotion compta amb un personal dedicat que es troba 24 hores al dia per supervisar els problemes que es poden presentar i solucionar-los sobre la marxa. Com a resultat, obté un servei ràpid i estable sense cap interrupció.

InMotion és totalment redundant?

Sempre que parleu dels serveis d’allotjament, la redundància és sempre una preocupació principal. Al cap i a la fi, no voldríeu deixar-vos al cap perquè hi ha problemes a la xarxa. Afortunadament, InMotion és fantàstic sobre la creació de sistemes de seguretat contra problemes per mantenir els vostres llocs en marxa i funcionar independentment. De fet, tots els servidors tenen una còpia de seguretat cada 36 hores per tenir seguretat.

Quin tipus de suport proporciona InMotion?

Una de les àrees clau en què InMotion prospera és l’atenció al client. En poques paraules, si teniu un problema, haureu de poder resoldre’l en un període relativament curt, sigui per molt gran que sigui el problema. A continuació es mostren alguns exemples de sistemes de suport que podeu esperar amb InMotion.

 • Tutories: si teniu cap pregunta o necessiteu solucionar algun aspecte de la vostra xarxa, l’empresa proporciona nombrosos tutorials en profunditat perquè vosaltres o el vostre equip informàtic pugueu gestionar el vostre sistema sense haver de trucar a InMotion per a qualsevol problema..
 • Articles informatius: per a aquells que no són tan tècnics, InMotion disposa d’una biblioteca d’articles informatius i útils que podeu navegar per trobar la informació que necessiteu en un missatge senzill i fàcil de llegir.
 • Accés directe: Si teniu una emergència i necessiteu alguna cosa per tenir cura immediatament, InMotion compta amb un enorme equip de suport al qual podeu contactar per correu electrònic, xat en directe o per telèfon. Independentment d’on estiguis o l’hora del dia, pots trobar algú que t’ajudi a solucionar el teu problema ràpidament i sense molèsties.
 • Mitjans de comunicació social: Una altra manera de contactar a InMotion per obtenir suport és mitjançant les xarxes socials. Tot i que és preferible contactar amb ells a través de canals oficials, encara podeu veure què tenen a oferir a Facebook, Twitter i Google+ pel que fa a consells o respostes a les vostres preguntes..
InMotion ha estat mai piratejat abans?

Malauradament, el 2011, la companyia va experimentar un gran problema que va afectar més de 700.000 usuaris. Per sort, però, el problema va ser mitigat pel sistema de seguretat d’InMotion i el hack es va solucionar en poques hores. Des de llavors, no hi ha hagut incompliments de seguretat identificats al seu sistema.

Quin tipus de control ofereix InMotion als clients?

Quan us registreu a un pla d’allotjament, podeu accedir al tauler de control de Cpanel 11. A partir d’aquí, podeu configurar comptes de correu electrònic, informació d’inici de sessió i configuració FTP, configuració del vostre DNS, registres de dominis i complements, així com aplicacions i funcions de Google.

Globalment, podeu gestionar gairebé tot el que necessiteu amb el Tauler de control de Cpanel 11, de manera que us serà més fàcil tenir cura de la vostra xarxa empresarial i estar al capdavant de qualsevol problema que pugui sorgir..

InMotion ofereix cap altre complement exclusiu?

Afortunadament, quan us registreu a un pla d’allotjament d’empreses, obteniu unes quantes funcions i bonificacions addicionals que us poden ajudar a aprofitar al màxim la vostra xarxa. En primer lloc, obtindreu cent dòlars en crèdits de Google Adwords, juntament amb setanta-cinc dòlars de crèdit per Bing i Yahoo! Les cerques també.

A més, rebreu el sistema propietari Fantastico, que us permet experimentar amb diferents scripts per ajudar a maximitzar el vostre potencial. Els scripts destacats inclouen WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, entre d’altres. També teniu l’opció d’executar Magneto si compreu un pla d’allotjament de servidor o VPS dedicat.

Finalment, també teniu accés al creador de llocs web d’InMotion, que us pot ajudar a crear un lloc web d’aspecte professional amb plantilles, botons i tot el que necessiteu perquè sigui únic i memorable per als vostres clients. Fins i tot podeu incloure animacions Flash i solucions de comerç electrònic al vostre lloc amb facilitat. Hi ha més de cinc-cents temes i plantilles diferents que podeu fer per distingir el vostre lloc entre la multitud.

Quina és la Política de cancel·lació d’InMotion?

Tècnicament parlant, InMotion no ofereix cap prova gratuïta, cosa que significa que si us registreu, haureu de cancel·lar-vos si no esteu satisfet amb el servei (a diferència de denegar una pertinença completa abans que finalitzi el vostre judici).

Dit això, l’empresa ofereix una garantia de devolució de noranta dies si adquireix un Pla de classe empresarial (mínim d’un a dos anys) o un Pla Virtual dedicat (mínim de sis a dotze mesos). Altres paquets també tenen una garantia de devolució, però només durarà fins a trenta dies.

De la mateixa manera que amb altres llocs d’allotjament, no obtindreu la devolució de la taxa de processament del vostre domini, i podreu obtenir un suplement si sueleu més de 500mb d’ample de banda abans de cancel·lar-lo.

L’altra cosa a tenir en compte és que l’empresa disposa d’un mètode molt específic per cancel·lar serveis. Això significa que no podeu simplement realitzar una sol·licitud amb atenció al client. En el seu lloc, heu de seguir les instruccions que es proporcionen a la pàgina de cancel·lació per assegurar-vos que el vostre compte finalitzi correctament.

Hi ha despeses o taxes ocultes?

Afortunadament, InMotion té una reputació d’integritat, la qual cosa significa que no us haureu de preocupar de que hi hagi cap quota addicional al cicle de facturació. Un cop hàgiu entrat en un pla, pagareu la mateixa quantitat per sempre (o fins que no augmentin els preus).

Si obteniu un pla d’allotjament, obtindreu un domini gratuït?

Si us registreu a InMotion i obteniu un pla d’un o dos anys, obtindreu un nom de domini gratuït durant un any.

Quin llenguatge de programació utilitza InMotion?

Els servidors de la companyia utilitzen les darreres versions de MySQL, Apache i PHP. A més, poden comunicar-se amb altres programes com Ruby, Perl5 i Python, entre d’altres. L’únic idioma que no parlen és, desgraciadament, Windows.

InMotion ofereix un pla d’afiliació?

Si voleu analitzar i fer el seguiment de les dades del vostre lloc web, podeu adquirir un pla d’afiliació a l’empresa. També podeu obtenir pàgines de destinació personalitzades i comissions afegides al vostre pla per a la vostra comoditat.

Què ofereix InMotion pel que fa a la seguretat?

La companyia compta amb un equip de seguretat dedicat que fa el seguiment de les amenaces les 24 hores del dia. També disposen d’un equip de suport que s’assegurarà que el vostre compte estigui protegit dels pirates informàtics i del programari maliciós. A més, ofereixen certificats SSL. Podeu obtenir SSL compartit o comprar-ne el vostre si voleu. Finalment, proporcionen suport tècnic per ajudar-vos a assegurar-vos que la vostra xarxa sigui el més segura possible.

Quin tipus de solucions de comerç electrònic s’ofereixen?

Hi ha dues opcions principals per a llocs de comerç electrònic. El primer és PrestaShop Hosting, que us ofereix una gran quantitat d’eines i funcions per personalitzar l’experiència de compra del vostre negoci. Hi ha més de 270 funcions diferents per ajudar-vos a treure el màxim partit del vostre lloc.

En segon lloc, InMotion ofereix OpenCart Hosting, ideal per a petites empreses que necessiten una configuració senzilla i senzilla. L’OpenCart s’inclou gratuïtament amb tots els plans d’allotjament compartits i es pot instal·lar en un sol pas per a la vostra comoditat.

InMotion ofereix cap pla d’allotjament educatiu?

De fet, InMotion proporciona un servei anomenat Moodle, que podeu utilitzar per configurar classes en línia i gestionar dades i serveis educatius. Podeu crear cursos, programar esdeveniments i, fins i tot, estudiants de grau tot a través d’aquest programa versàtil.

Si ja tinc un lloc de WordPress, puc transferir-lo a InMotion?

Sí, l’empresa facilita la transferència de material que ja heu configurat per Internet. El millor és que és molt fàcil de fer i que és gratuït de transferir, cosa que permet consolidar la vostra presència en línia de manera eficaç i sense molèsties.

InMotion té moltes opcions d’emmagatzematge?

Sí, aquest és un altre àmbit on InMotion sobresurt. Tots els seus plans d’allotjament disposen d’espai de disc il·limitat, el que significa que si teniu tones d’imatges, logotips o documents per al vostre lloc, podeu pujar-les sense haver de preocupar-vos de quedar-vos sense espai..

Quines opcions de pagament estan disponibles?

InMotion és molt flexible quan es tracta de pagar el vostre pla. Podeu utilitzar qualsevol targeta de crèdit important, PayPal, o fins i tot xecs i ordres de diners. Per molt que vulgueu configurar, InMotion us facilita la gestió del vostre compte.

InMotion té captures d’emmagatzematge o amplada de banda?

Tècnicament parlant, no ho són. Pel que fa a l’exercici d’una empresa, teniu un ample d’emmagatzematge de dades i una amplada de banda il·limitada, però si supereu el que es considera una quantitat “normal”, podreu obtenir un suplement. Si us preocupa el pas, podeu contactar amb el servei d’atenció al client i veure si està a prop de cobrar més. Tanmateix, en la seva majoria, no volen que abusis del sistema carregant tones de fitxers i dades que no estiguin relacionades amb l’execució d’una empresa..

Més informació a InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map