JustHost revisa maig 2020: preus, plans, horaris i estadístiques

Contents

Què és JustHost?

JustHost és un proveïdor d’allotjament web que ofereix serveis d’allotjament compartit basats en Linux. JustHost va ser fundada el 2002 a Glendale, Califòrnia, i va ser adquirida per Endurance International Group el 2012.


Què tan bo és JustHost Hosting?

JustHost ofereix paquets d’allotjament compartits relativament estàndards a un preu força competitiu. No hi ha molt que els distingeixi d’altres empreses adquirides per EIG, sinó que demostren molts dels signes rellevants d’aquesta adquisició. Tot i que us pot temptar l’atenció atractiva de preus d’introducció i les dades d’inscripció, el servei real que s’entrega és mediocre en el millor dels casos. JustHost es queda molt per darrere dels seus competidors en velocitat, temps d’obtenció i atenció al client. Veure lloc oficial

Revisió només sobre el servei d’allotjament: val la pena un tret?

Només amfitrió: potser tens un amic que els utilitza i, per tant, vas pensar que val la pena provar.

O has estat amb allotjament amb ells des que van començar el 2002 i et preguntes si encara els queda bé.

Si mires per la web, les opinions sobre Just Host no són massa agradables.

Et donarem la nostra opinió i et deixarem pensar.

Sembla que els paquets d’allotjament compartits de l’amfitrió només constitueixen un motiu fonamental per al vostre negoci: un preu competitiu, un camí clar i assequible per ampliar-se, un munt d’espai d’emmagatzematge i molts altres avantatges per arrencar..

La qualitat del servei prestat, tanmateix, és de tota magnitud. Amb velocitats de càrrega de pàgines lentes, per sota de la mitjana de temps de funcionament i frustrants pràctiques d’atenció al client, recomanem passar a Just Host. A prop del mateix preu, podeu obtenir paquets similars amb un millor servei amb SiteGround o Bluehost (una altra marca EIG).

Les millors característiques de només allotjament d’allotjament

Per segur, Just Host ofereix algunes funcions atractives que fan que valgui la pena considerar-les. A continuació es presenten alguns motius pels quals potser us han cridat l’atenció.

1) Paquets competitius en termes d’espai

Amb el seu pla més bàsic, Just Host ofereix 100 MB d’emmagatzematge, 100 adreces de correu electrònic, còpies de seguretat i un nom de domini gratuït i transferències il·limitades de dades mensuals. Aquest és un paquet força competitiu per un preu base de 3,50 dòlars / mes. També hi ha un camí clar per escalar-se amb només allotjament, ja que es poden allotjar dominis il·limitats amb només 1,50 dòlars addicionals al mes. És fàcil veure com algú pot interessar-se en Just Host en funció del punt de preu per espai ofert.

2) Registre instantani

Un procés de registre immediat per a molts clients, especialment els internacionals, és un procés de signatura prohibitiu. Alguns host requereixen que es verifiqui la vostra identificació i molts requereixen que els truqueu durant les hores laborals per completar la verificació. Per a qualsevol persona que visqui fora dels Estats, o fins i tot només en una altra zona horària, navegar per l’horari del centre de trucades és només una molèstia més que tots pensem que la indústria hauria d’haver augmentat fins ara. Per obtenir el crèdit de Just Host, subministren el vostre servidor a l’instant. El seu procés d’inscripció és fàcil i el vostre lloc estarà a punt per començar en directe immediatament després de la inscripció.

3) Nom de domini gratuït

Ens agrada un nom de domini gratuït igual que qualsevol. I, si només teniu allotjament amb un any, us estalviareu 10 dòlars.

Però no és una cosa que segelli l’acord, només una cosa agradable de tenir

4) Garantia de devolució de 30 dies

Ens agrada, i és un signe d’un amfitrió fantàstic. Si estan disposats a rebre un reemborsament complet dins dels 30 dies, val la pena el seu temps. Estan disposats a gastar temps i diners per fer-lo feliç, per tant, aquest és un avantatge definitiu que un host angoixador no ho faria

5) Recolzat per una gran empresa

Això és a la vegada un pro i un contra. Van ser comprats per EIG el 2012, la qual cosa és bo per motius de seguretat. Ja sabeu que no deixaran que tot es fongui i no vengui la targeta de crèdit als pirates informàtics. En el pitjor dels casos, et faran traslladar-te a Bluehost. L’inconvenient és que són una gran corporació. És possible que tingueu temps d’espera lents, suport subpar i funcions generals avorrides d’una gran empresa.

6) Integració d’aplicacions i Freebies

Si hi ha alguna cosa a favor de triar un servidor web de propietat corporativa, és que hi ha avantatges definitius en forma d’integració fàcil amb altres empreses, com Google. Just Host funciona perfectament amb tots els complements estàndard de Google, així com amb altres 100 plataformes de codi obert. Just Host també publicarà crèdits publicitaris de Google i Bing, que és un bon avantatge per a un nou lloc web que desitgi experimentar amb AdWords i SEO.

 

Desavantatges de només allotjament d’allotjament

Tot i que certament hi ha algunes coses a les quals Just Host realitza una bona feina, la nostra posició és que hi ha molts llocs on no es poden trobar. Si la velocitat, el temps de funcionament i el servei al client són importants per a vosaltres, i ho són per a la majoria de la gent, haureu de donar un passi dur a Just Host. Aquí hi ha més informació sobre aquestes mancances, així com alguns altres problemes que plantegem amb els seus serveis:

1) Per sota de la mitjana de la indústria en temps de vigència

La mitjana de temps d’operació de l’amfitrió 2015-2016 només va arribar al 99,89%. A un laic, això pot semblar una mitjana força bona. Però si feu les matemàtiques, es tradueixen a gairebé 100 hores d’aturada a l’any. A més, es tracta d’una forma significativa per darrere de la mitjana de la indústria del 99,96% de la vida útil. Si el vostre lloc web està ingressat, cada hora d’aturada us costa diners, això és una cosa que cal tenir en compte abans d’escollir Just Host com a proveïdor d’allotjament web..

2) Per sota de la mitjana de la indústria en velocitat

Els temps de càrrega de pàgina són molt importants tant pel que fa al rànquing del motor de cerca com per a la vostra experiència general dels usuaris. No només els usuaris són propensos a rebotar del vostre lloc si triguen massa a carregar-se, sinó que Google també empènyerà el vostre lloc més avall en els resultats de la cerca si creuen que el vostre lloc és massa lent. Per aquesta raó, no és un detractor petit que la mitjana de temps de càrrega de pàgines de Just Host sigui entre un 30-40% i més baixa que la mitjana del sector. Amb una velocitat de càrrega de pàgina aproximada a 950 ms, es troben considerablement per darrere d’altres servidors de preus similars. L’allotjament A2, l’amfitrió més ràpid que hem revisat fins ara, carrega pàgines en 210 ms. Una altra empresa de propietat EIG amb un cost similar, A Small Orange, carrega pàgines en uns 520ms.

3) Assistència al client lenta amb Upsells per arrencar

Una ràpida revisió de les revisions dels clients sobre el servei d’atenció al client de Just Host parla de volums. Com passa freqüentment amb les empreses EIG, les queixes relacionades amb el servei d’atenció al client comencen a augmentar-se immediatament després de l’adquisició. Just Host no és una excepció. Podeu esperar esperar entre 10 i 20 minuts per connectar-vos al servei d’atenció al client, ja sigui a través del telèfon o del xat instantani. Un cop ho facis, els representants no semblaran que et trobin allà on ets; sovint se us proporcionaran enllaços a les seves pàgines de preguntes freqüents o recomanacions per resoldre problemes bàsics que ja heu provat. A més, tindreu problemes sorprenents a cada torn. Si bé els augments no són el pitjor que una empresa pot fer als seus clients, aquesta pràctica és terriblement frustrant quan només esteu intentant solucionar un problema..

4) No es garanteixen les còpies de seguretat del servidor

Just Host enumera les còpies de seguretat del servidor setmanal com un dels serveis que ofereixen, cosa que fan molts dels seus competidors, si no amb més freqüència. Tanmateix, llegiu la lletra petita i veureu que aquestes còpies de seguretat no estan garantides. No és molt tranquil, no? Evidentment, la seguretat de les vostres dades no es pot confiar completament amb Just Host, així que si heu de triar-les com a proveïdor de serveis, assegureu-vos que realitzeu còpies de seguretat manuals..

5) Sense VPS

Molts proveïdors d’allotjament ofereixen una opció VPS com a actualització d’un pla d’allotjament compartit. Short for Virtual Private Server, significa que esteu llogant una secció dedicada d’espai a un servidor. Just Host no té aquesta opció. A més, Just Host no ofereix opcions d’allotjament en núvol. Si bé els seus plans d’allotjament compartits s’escalen d’una manera previsible i útil, Just Host no és l’empresa que tria si voleu escalar el vostre negoci mitjançant VPS.

6) Cap missatge de correu electrònic Catchall

Una de les característiques principals que només falta Just Host és una funció de correu electrònic catchall. Tot i que Just Host ofereix una quantitat il·limitada de dominis, aquest missatge de correu electrònic catchall pot fer que us perdeu alguns missatges de correu electrònic importants.

Linia inferior:

Aquest preu de 3,45 dòlars per mes que us va atreure a Just Host en primer lloc comporta una gran captura: només obteniu aquest preu si esteu disposats a comprar els seus serveis durant 3 anys. Sobretot, tenint en compte que la seva garantia de devolució només està disponible durant els primers 30 dies de servei, és a dir, és una quantitat molt gran de diners que se us demana que cobreu de manera anticipada. Tot i que molts estarien encantats de pagar per endavant el servei adequat, és a dir, Just Host no ofereix el cas més convincent per què hauríeu de mantenir-vos en contacte amb ells durant un període de temps tan llarg. Si escolliu un amfitrió corporatiu, us recomanem GoDaddy o HostGator, on els models de negoci siguin més madurs.

Veure més funcions Opinions de JustHost 2.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Configuració ràpida
 2. Netegeu el camí a escala amb l’allotjament compartit
 3. Ofertes d’espai competitives
 4. Domini Lliure

Contres

 1. Sense VPS
 2. No hi ha correu electrònic Catchall
 3. Ups posteriors no garantits
 4. El servei d’atenció al client és Lackluster
 5. Per sota de la velocitat mitjana i temps de treball

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

Preguntes i respostes de JustHost

Amb tantes opcions d’allotjament web disponibles, com saps quin servei és l’adequat per al vostre lloc web o llocs d’empresa? Sabem que pot ser una decisió difícil, i és per això que fem la major part de la vostra recerca. Heu estat pensant en utilitzar JustHost per a les vostres necessitats d’allotjament web? En cas afirmatiu, esteu al lloc correcte. En aquest article, començarem amb una àmplia secció de preguntes freqüents (FAQ) que conté informació sobre les preocupacions més habituals que tenen les persones. Aleshores, tractarem per què escollir JustHost pot ser una bona opció per a vosaltres. Comencem:

JustHost ofereix allotjament o Linux o Windows?

Els seus serveis d’allotjament web només són Linux i no inclouen allotjament Windows.

JustHost intentarà augmentar el preu mensual quan arribi el moment de renovar el meu contracte?

En signar els primers termes del servei, rebrà un descompte. Després d’això, cada vegada que renoveu se us facturarà el preu normal del vostre pla de servei.

Feu que els plans JustHost incloguin un domini gratuït?

Sí, tots els plans de JustHost inclouen un únic registre gratuït de noms de domini. Si teniu un pla compartit, només serà gratuït durant un any.

Si tinc algun temps d’inactivitat, JustHost em proporcionarà un reemborsament?

No. Els serveis web de JustHost no tenen garanties de funcionament i, per tant, no obtindreu res de baixa en temps morts.

JustHost té una garantia de devolució?

Sí, si decidiu cancel·lar el vostre servei en un termini màxim de 30 dies, podreu obtenir un reemborsament complet del cost del vostre pla. Passat el període de 30 dies, les devolucions es comproven per la part del servei mensual que no es va utilitzar. Si cancel·leu el vostre contracte, podreu cobrar-vos pels vostres noms de domini.

JustHost ofereix plans d’allotjament amb servidor privat virtual (VPS)?

Sí, ho fan absolutament. Ofereixen quatre opcions diferents d’allotjament VPS de manera que pugueu triar la que necessiteu.

L’assistència al client de JustHost té un número de telèfon on puc arribar-hi?

Sí, el seu servei d’atenció al client està disponible a través de xat en directe i telèfon 24 hores.

Quins llenguatges de programació admet JustHost?

JustHost admet tots els idiomes que funcionen en servidors Linux, inclòs PHP, Python, Perl i Ruby on Rails.

Hi ha opcions de distribuïdor si trio JustHost?

No, no ofereixen cap pla de revenda.

JustHost m’ajudarà a transferir el meu lloc web existent als seus servidors?

No, no ho faran. JustHost no ofereix cap tipus de servei de transferència de llocs web.

Puc tenir més d’un lloc web al meu compte alhora?

Per descomptat, cada pla JustHost inclou noms de domini il·limitats, de manera que podeu tenir tants llocs web com vulgueu.

Hi ha un programari del tauler de control inclòs en el pla JustHost?

Sí, teniu programari cPanel amb tots els plans de hosting.

Quins mètodes de pagament JustHost accepta per fer els meus pagaments mensuals o anuals?

Accepten xec, comanda de diners, Discover, American Express, Visa, MasterCard i PayPal per a qualsevol pagament regular del servei..

Puc configurar el meu compte d’allotjament web per efectuar pagaments mensuals?

Sí, podeu pagar els vostres serveis d’allotjament web en qualsevol cicle de facturació que trieu: setmanal, mensual o anual. Recordeu que, si decidiu cancel·lar-lo, el reemborsament és proporcional al termini restant del vostre cicle de facturació.

JustHost ofereix qualsevol tipus de servei de còpia de seguretat?

No. Tot i que poden optar per fer una còpia de seguretat dels vostres llocs al vostre criteri, no garanteixen cap tipus de servei de còpia de seguretat. És responsable de les teves còpies de seguretat fora del lloc.

Els estudiants, les escoles o sense ànim de lucre obtenen un descompte per utilitzar els serveis JustHost?

Els estudiants de les universitats participants poden optar a tarifes amb descompte per utilitzar JustHost per als seus serveis d’allotjament web.

Quin pla JustHost és el millor per a la transmissió de vídeo?

Tots els plans de JustHost són iguals per reproduir àudio i vídeo d’alta qualitat.

On es troba el servei d’allotjament web JustHost?

JustHost compta amb un centre de dades situat a Chicago, Illinois, amb més de 2.000 servidors i quatre tècnics in situ en tot moment.

JustHost té un bloc i està a Twitter?

Tenen un bloc, però l’última entrada va ser fa molt de temps. La darrera entrada a Twitter va ser fins i tot més llarga que la publicació al bloc, de manera que no estan actius en cap d’ells.

Puc fer servir WordPress al servei de JustHost?

Per descomptat que pot. WordPress és totalment compatible amb aquest servei d’allotjament web.

Per què hauríeu de triar JustHost
 • Quan us registreu als serveis JustHost, obteniu un registre de nom de domini gratuït. O bé, si escolliu, podeu transferir un nom de domini en lloc seu.
 • Podeu allotjar tants dominis com vulgueu des del vostre servidor. Quan us registreu a JustHost, obteniu l’avantatge de poder gestionar tots els vostres llocs web des d’un quadre de control. Teniu tants o tants llocs web com necessiteu, perquè no hi ha cap límit.
 • Tens un excel·lent funcionament. Tot i que a JustHost no es garanteix el temps de funcionament, estan a l’empresa per oferir-vos una plataforma d’allotjament segura i fiable. Tots els servidors disposen de tecnologia de processador de quad i la generació de còpia de seguretat l’ofereixen els generadors. El centre de dades està vigilat en tot moment, de manera que qualsevol problema es pot tractar gairebé immediatament.
 • Atenció al client que sempre està disponible. Amb aquest servei d’allotjament web, podeu esperar resoldre els problemes de forma ràpida i senzilla, ja que sempre tenen tècnics disponibles. Podeu contactar amb ells mitjançant tres mètodes fàcils: correu electrònic, xat i telèfon. Els tres canals es poden utilitzar 24 hores al dia.
 • És assequible i és il·limitat. Com que no es garanteix el temps de funcionament a JustHost, poden oferir preus millors que alguns dels serveis d’allotjament web més coneguts. El que aquí us ofereixen és un servei a un preu molt elevat i tot il·limitat. Allotjament de dominis il·limitat, comptes de correu electrònic il·limitats, transferències il·limitades de llocs web i espai d’emmagatzematge il·limitat. Obteniu més i pagueu menys, però podríeu patir temps d’inactivitat.
 • Us podeu integrar amb el tauler de control. Obteniu programari cPanel amb el vostre contracte JustHost, que us permet configurar els vostres llocs web tal com vulgueu i promocionar-los de manera molt més eficaç. Podeu utilitzar eines publicitàries, instal·lar aplicacions i fins i tot utilitzar dissenys de plantilles per fer-vos un gestor de llocs web molt millor.
 • És fàcil. A diferència d’altres empreses d’allotjament web, JustHost intenta que tot sigui el més simple possible perquè no hi hagi confusions. Des de la inscripció fins a l’ús del programari del tauler de control, tot està configurat per mantenir les coses fàcils. Tot el seu procés està dissenyat per fer la vostra vida més fàcil, no més complicada.
 • Obteniu cPanel. Aquest programari d’interfície del quadre de control és un premi guanyador per un motiu. És molt fàcil d’utilitzar, de manera que podeu gestionar tots els aspectes del vostre compte d’allotjament, permetent configurar correus electrònics, noms de domini, utilitzar informació de bases de dades i estadístiques d’accés per a tots els vostres llocs web. cPanel el converteix en l’amfitrió, no en el client.
 • Scripts gratuïts. Quan us registreu a JustHost, obteniu tota una biblioteca de scripts i serà completament gratuïta. Mitjançant SimpleScripts, podeu instal·lar qualsevol dels scripts principals, inclosos Joomla, osCommerce, phpBB i el popular WordPress. Aquesta és una bona eina i un gran valor.
 • Tenen una garantia de devolució. Si decidiu provar JustHost, hi ha molt poc risc. Tots els plans de hosting inclouen una garantia de devolució de 30 dies, sempre que cancel·leu abans de transcórrer els primers 30 dies, reemborsarà el vostre preu de compra complet. Si cancel·leu el compte al cap de trenta dies, obtindreu un reembossament que es proporcionarà una funció proporcional en funció del temps que resti al vostre contracte. Totes les devolucions exclouen les despeses de registre i configuració pagades, però conserveu els noms de domini que hagueu registrat mentre feu servir JustHost. Hi ha molt poc risc de provar serveis JustHost, però molts beneficis importants.
Pensaments finals

Si busqueu una opció de baix cost per a un servei d’allotjament web, haureu de fer un bon cop d’ull JustHost.  Aquesta empresa d’allotjament web ofereix uns serveis bastant bàsics, però satisfan les necessitats de la majoria d’usuaris mitjans.

L’assistència al client és bastant bona, però la indisponibilitat de l’allotjament de Windows és un problema.

Tot és bàsic aquí, per la qual cosa els usuaris avançats han de seguir comprant i qualsevol client empresarial voldria evitar aquest servei ja que no garanteixen el temps de funcionament. Mentre llegíem les ressenyes dels clients en línia, ens vam adonar que gairebé totes eren extremadament negatives, destacant problemes greus, temps morts importants i problemes per arribar al servei d’atenció al client..

Aquestes moltes males ressenyes indiquen alguns problemes greus, de manera que el nostre consell és estar atent si trieu aquest servei. Per als usuaris mitjans que desitgen un contracte barat i compren de preu, JustHost pot ser el servei perfecte d’allotjament web per a vostè. Per als llocs web de comerç i comerç electrònic, es tracta d’un no.

Més informació a JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map