Mitjans de comunicació sobre els temes de mitjans de maig 2020: val la pena?

Contents

Què tan bo és Media Temple Hosting?


Vegeu les revisions del temple oficial sobre mitjans de comunicació 3.8 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (0 vots) Pros

 1. Garantia d’horari
 2. Garantia de devolució
 3. Flexibilitat del correu electrònic

Contres

 1. No hi ha allotjament basat en Windows
 2. Falta d’eines de creació de llocs web
 3. Problema del temps de resposta

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

La nostra revisió oficial de MediaTemple Hosting

MediaTemple d’allotjament ha estat al voltant des de 1998. Des d’aleshores s’han guanyat més de 125.000 clients i han allotjat més d’1,5 milions de llocs web, incloses algunes de les empreses més importants com Starbucks i Toyota.

Són una mica més cars que algunes de les empreses d’allotjament web que hi ha, però per a molta gent val la pena guanyar diners. L’opció més popular que solen sol·licitar les persones quan es tracta d’allotjament web és l’opció d’allotjament compartit. MediaTemple només ofereix una opció d’allotjament compartida a partir de 20 dòlars al mes. Tanmateix, si escolliu el pla anual, espereu pagar només 16,57 dòlars al mes.

Les millors característiques de MediaTemple Hosting

1) Garantia d’horari

La garantia de funcionament de MediaTemple supera les expectatives. Garanteixen que el vostre lloc web augmentarà el 99,9999 per cent del temps. Si el vostre lloc web està a la baixa (per qualsevol motiu), ofereixen un descompte en la vostra quota mensual. Per cada 20 minuts que el vostre lloc web està a la baixa, ofereixen un descompte del 20 per cent. A la seva base, es tracta d’una empresa que es responsabilitza de les seves accions. Prometen que si no poden mantenir el vostre lloc web, us compensaran. Les empreses tenen un mal costum d’equivocar-se i no tenir-ne. Tothom comet errors: fins i tot empreses. Aquest tipus de responsabilitat corporativa no és quelcom que tothom us ofereix.

2) Opcions d’assistència

El pinacle de qualsevol empresa d’allotjament web és de suport. La majoria de la gent del món no és geek tècnica. De fet, la majoria de persones que acaben sent clients d’empreses d’allotjament web són propietaris d’empreses. Dit això, les empreses han de donar-los suport. Si no ho són, els propietaris de les empreses faran el que farà qualsevol persona amb una idea de negoci: passaran a algú que els doni suport adequat.

MediaTemple té una base de dades KB (base de coneixement), un wiki fàcil d’utilitzar i fins i tot fonts d’estat del sistema en viu. El seu blog d’empresa s’actualitza regularment, i els seus equips d’assistència estan basats als Estats Units: a qui podeu contactar per correu electrònic, telèfon i un sistema de ticketing amb la promesa de respondre en 24 hores..

3) Flexibilitat del correu electrònic

El correu electrònic supera ràpidament la popularitat del correu cargol i permet als consumidors estalviar paper i reduir la seva petjada de carboni. Amb el temple de mitjans de comunicació, podeu crear diversos comptes de correu electrònic per tal de gestionar millor la comunicació del vostre lloc. Cada pla d’allotjament compartit inclou tant adreces de correu electrònic de Google Apps for Work com 1.000 adreces.

4) Política de cancel·lació

MediaTemple ofereix una garantia estàndard de devolució de 30 dies per a la majoria dels seus plans. No obstant això, els seus plans dedicats al servidor només ofereixen una garantia de devolució de set dies. Aquest tipus de garanties sempre són un avantatge. Tot i així, semblen limitats. La garantia de devolució de 30 dies només s’aplica a les despeses d’allotjament. No s’aplica a altres serveis, com ara les taxes de registre del nom de domini.

5) Perfecte per revendre

MediaTemple ofereix un programa d’afiliació. És excel·lent per adquirir nous clients, però el que fa que MediaTemplegreat sigui que us ofereixen la possibilitat de revendre el vostre espai d’allotjament. Dit d’una altra manera, si voleu dirigir-vos al negoci de la computació en núvol, MediaTemple proporciona una forma. El preu més baix en els seus plans dedicats al servidor comença al voltant de 2000 dòlars al mes. Tanmateix, si revendrieu la major part d’aquest espai, podríeu guanyar els vostres diners amb benefici. MediaTemple no només coneix la revenda d’espai del servidor, sinó que els recomana.

Desavantatges de MediaTemple Hosting

1) Temps de resposta ràpida

Hi va haver un estudi fet no fa massa temps en el qual es van enumerar algunes de les coses que poden suposar una miserable experiència en el servei al client: els llargs temps de resposta estaven a prop de la part superior de la llista. De fet, les empreses que tenen l’hàbit de trigar massa temps a respondre solen perdre els clients d’aquesta manera.

MediaTemple garanteix un temps de resposta 24 hores per a la majoria de les consultes. La nostra experiència diu que respondran en menys de 12 hores. Per a moltes persones, això és perfecte. Tot i això, MediaTemple és ideal per a empreses més grans. Si jo fos membre d’una d’aquestes empreses més importants i necessités suport, esperaria suport molt més ràpid que això. Almenys, si estic pagant preus primeres, espero assistència premium.

2) No hi ha opcions d’allotjament basades en Windows

MediaTemple només ofereix opcions d’allotjament basades en Linux. Per a moltes persones, aquesta és una bona notícia. Veuen Linux com un sistema operatiu més potent que es pot personalitzar segons les seves necessitats. Tot i això, MediaTemple sembla oblidat que Microsoft continua mantenint el 90 per cent de la quota de mercat del sistema operatiu amb Windows. La majoria de la gent encara utilitza Windows, malgrat les queixes, i seria fantàstic si MediaTemple ofereixés opcions d’allotjament basades en Windows.

3) Els regalos estàndard no són gratuïts

Moltes empreses d’allotjament web ofereixen un conjunt estàndard de regals gratuïts. Inclou un carro de la compra, un programari de blocs i, en alguns casos, un crèdit de Google AdSense. MediaTemple no ofereix cap d’aquestes de forma gratuïta. Són més que compatibles amb tot això, però s’espera que ho siguin. Molts dels freebies estàndard són “ganxos” per moure un client en la seva direcció. Si MediaTemple començés a oferir els regalos habituals, potser experimentarà un petit impuls a la seva base de clients.

4) Necessita més eines de creació de llocs web

És crucial tenir totes les eines disponibles per personalitzar el vostre lloc web per fer-lo únic. Alguns clients consideren que aquestes eines són limitades quan es tracta de Media Temple.

Algunes funcions limitades poden resultar irritants
Els clients s’han queixat que algunes funcions que s’apliquen automàticament són més molestes que una ajuda.

Linia inferior:

No per al novell. Si busqueu una empresa d’allotjament web senzilla per a un bloc personal, n’hi ha de millors. Tanmateix, si busqueu un servidor dedicat potent i amb temps de vida garantit, perquè teniu una empresa a executar, MediaTemple té l’esquena.

Veure lloc oficial

Media Temple Q&A

Si busqueu trobar l’amfitrió perfecte per al vostre lloc web, assenyalar-lo amb les funcions i els avantatges que voleu, encara que obteniu el punt de preu que podeu permetre, us pot semblar una tasca aclaparadora. Sembla que hi ha opcions interminables amb milions per triar arreu del món. Tot i que no els podem revisar, hem decidit presentar-vos els fets sobre els grans protagonistes, com Media Temple, una empresa de Califòrnia amb una llarga història i bona reputació..

Quan va començar Media Temple?

Demian Sellfors va llançar Intergress Technologies com a proveïdor de negocis digitals el 1998, i per al proper any, la companyia es va centrar a proporcionar un servei de qualitat als seus clients, inclòs Media Temple. El 1999, les empreses es van fusionar, mantenint el nom de Media Temple. Sellfors es va convertir en CEO, fundant la popular empresa d’allotjament web. La companyia, ubicada a Los Angeles, va créixer ràpidament, llançant diversos programes que van millorar el servei i les prestacions que va oferir.

El 2006, Media Temple va crear la graella, un servei públic basat en núvol que gestiona els llocs web a molts servidors agrupats diferents, en lloc d’un servidor únic. L’agost de 2013, van actualitzar aquesta funció.

Al juny de 2013, Media Temple va llançar CloudTech, que proporciona als clients un servei de recepció 24 hores premium per part d’enginyers qualificats, va actualitzar la seva plataforma d’allotjament de servidors privats virtual i va començar a oferir LiveChat per a la interacció en temps real amb els clients. La companyia va ser escollida pel Wall Street Journal per auditar un lloc web governamental. Tot el reconeixement i creixement que va experimentar Media Temple va suposar la seva adquisició eventual per part de GoDaddy, una de les majors empreses d’allotjament web, el 2013.

Què significa Media Temple?

Media Temple afirma que, encara que han experimentat un gran creixement durant els últims 18 anys, “una cosa no ha canviat mai: el seu compromís amb l’èxit [dels seus] clients”. Això, segons diuen, és el fil conductor dels seus productes.

Ha de tenir algun impacte, ja que ara allotgen més d’1,5 milions de llocs web repartits en més de 100 països diferents, i veuen més de 125.000 persones i empreses que utilitzen el seu hosting, WordPress, Cloud i altres servidors..

La companyia enumera quatre claus del seu èxit al lloc web:

 • Servei
 • Productes
 • Valor
 • Innovació

Media Temple s’enorgulleix de donar més diners als seus clients i destaca que, encara que puguin costar uns quants dòlars més, els diners que es destinen valen un hardware més ràpid, un software més intel·ligent i un suport de qualitat. La companyia també treballa innovadors a tot el món per crear productes i serveis nous i emocionants, juntament amb col·laboracions, com el seu treball per crear Helix, el primer servei de cloud privat privat amb OpenStack amb Dell i MorphLabs.

Media Temple ofereix allotjament compartit?

Media Temple va crear la seva pròpia estructura d’allotjament compartida amb el llançament de la graella el 2006. L’arquitectura agrupada única va ser dissenyada per oferir als clients opcions d’allotjament més fiables i ràpides que proporcionen altres de la indústria. Algunes funcions són estàndard a cada pla.

 • Emmagatzematge SSD
 • Protecció contra DDoS i altres intrusions
 • Còpia de seguretat i restauració d’arxius de 30 dies
 • 1.000 caixes de correu electrònic
 • Aplicacions gestionades, com WordPress, Drupal o ZenCart
 • Tauler de control fàcil d’utilitzar

Ofereixen tres plans d’allotjament compartits separats; si pagueu el cost anual, obtindreu dos mesos lliures.

Personal (20 dòlars / mes): 100 llocs web amb 100 bases de dades, emmagatzematge SSD de 20 GB, amplada de banda escalable de 1 TB i GPU 2000, o unitat de rendiment de graella, que mesura tots els canvis o peticions realitzades a un servei de graella..

Pro ($ 30 / mes): 500 llocs web, 500 bases de dades, emmagatzematge SSD de 100 GB, ample de banda escalable de 2 TB, GPU 2000, CDN global per a un lloc i detecció i eliminació de programari maliciós per a un lloc..

Agència (120 dòlars / mes durant els primers tres mesos; 150 dòlars / mes per preu regular): 2.500 llocs web, 2.500 bases de dades, 500 GB d’emmagatzematge SSD, amplada de banda escalable de 5 TB i 4.000 GPU. També obté CDN global, detecció i eliminació de programari maliciós i tallafoc d’aplicacions web per a cinc llocs, juntament amb un registre de domini i un certificat SSL per a un lloc..

Com s’estructura l’allotjament VPS de Media Temple?

Media Temple garanteix un 99,999 per cent de temps lliure per al seu allotjament VPS, cosa que significa que el vostre lloc baixarà menys d’un minut cada mes. Estan allotjats en servidors SSD, que es mostren com les opcions més ràpides i proporcionen als clients la flexibilitat per triar entre servidors gestionats o autogestionats.

Autogestionat:

Cada pla inclou accés complet de SSH i root, aprovisionament instantani i una opció entre els sistemes operatius següents: ubuntu, debian, fedora i CentOS.

 • El VPS autogestionat comença al nivell 1 $ 30 al mes per 2 GB de RAM, 20 GB d’emmagatzematge i 2 TB d’ample de banda.
 • Vés al nivell 2 a 50 dòlars mensuals per 4 GB de RAM, 40 GB d’emmagatzematge i 3 TB d’ample de banda.

Els plans principals aconsegueixen un descompte del 20 per cent en els primers tres mesos.

 • El nivell 3 costa 80 dòlars al mes durant els tres primers abans d’aconseguir el preu normal de 100 dòlars al mes. Obteniu 8 GB de RAM, 80 GB d’emmagatzematge i 5 TB d’ample de banda.
 • Nivell 4 (200 dòlars / mes durant els primers tres mesos i 250 dòlars per mes): 16 GB de RAM, 160 GB d’emmagatzematge i amplada de banda de 6 TB.
 • Nivell 5 (400 dòlars / mes primers tres mesos; 500 dòlars / mes després d’això): 32 GB de memòria RAM, 250 GB d’emmagatzematge, ample de banda de 7 TB.
 • Nivell 6 (800 / mesos primers tres mesos; 1000 dòlars / mes després d’això): 64 GB de RAM, 500 GB d’emmagatzematge i 8 TB d’ample de banda.

VPS completament gestionat

Amb la mateixa garantia de temps de vida del 99,999%, el tauler de control Plesk Onyx o cPanel i WHM 11,5, còpies de seguretat diàries, migració i configuració de llocs i diverses funcions, el seu VPS gestionat comença a 249 dòlars al mes. El preu escalable permet entre 2 i 128 GB de memòria, 30 GB i 1 TB d’emmagatzematge i entre 2 i 10 TB d’ample de banda..

Puc obtenir allotjament dedicat a Media Temple?

Tres plans de servidor dedicats per un sol arrendatari inclouen diversos serveis, que permeten allotjament il·limitat de dominis, amplada de banda mensual de 10 TB, 128 GB de DDR3, memòria RAM buffered, processadors Intel Xeon multiusos, 1 emmagatzematge SSD de TB i bateria i flash- escriptura de memòria cau El programari es preinstal·la en els tres plans en funció de les necessitats dels clients.

 • L’autogestionat comença a partir de 2.000 dòlars / mes, amb la gestió del servidor de la línia d’ordres, accés complet a l’arrel i sense serveis gestionats.
 • Els servidors dedicats gestionats comencen a 2.500 dòlars al mes. Podeu obtenir accés root a petició, un tauler de control fàcil d’utilitzar i la gestió de les àrees següents: rendiment bàsic, còpies de seguretat diàries, actualitzacions de sistemes operatius i d’aplicacions, exploració de seguretat i programari maliciós i eliminació, si cal
 • Els servidors dedicats completament gestionats costen 2.699 dòlars al mes. SysAdmin el gestiona tot el sistema i l’accés arrel, i obté respostes prioritàries 24 hores al dia. Tots els aspectes del vostre allotjament estan gestionats completament per Media Temple.
Cloud és el servei que ofereix Media Temple?

Com a soci d’Amazon WebService, Media Temple us ajudarà a moure i crear el vostre lloc web, que serà gestionat completament pels seus SysAdmin i DevOps. Els plans comencen a partir de 499 dòlars mensuals i inclouen assistència certificada SysAdmin les 24 hores del dia. Una consulta gratuïta ajudarà als seus representants a obtenir més informació sobre el vostre projecte i a triar la millor opció per a les vostres necessitats d’allotjament en núvol.

També ofereixen allotjament especialitzat en WordPress a Amazon Cloud, amb una arquitectura única que inclou múltiples capes de redundància que garanteixen un temps de vida 100%. Redundant servidors web, base de dades i fitxers estan distribuïts en diversos centres de dades. La reducció es produeix en pocs minuts. El vostre lloc és extremadament segur i treballeu amb una sola persona tot el temps per assegurar-vos que el vostre lloc sigui sempre tal com voleu. Ofereixen dos plans de WordPress separats, cadascun amb cinc llocs, escalada basada en el trànsit i diverses funcions addicionals. Els plans comencen a 2.500 dòlars cada mes.

Quines altres funcions ofereix Media Temple als seus clients?

Media Temple treballa amb diverses plataformes, com Magento, per al comerç electrònic, juntament amb més de 20 aplicacions gestionades. Podeu comprar certificats SSL al vostre lloc de comerç electrònic si no esteu comprant cap dels plans compartits que inclou el certificat.

Els plans compartits inclouen CloudFlare, que s’ha inclòs com a part de la infraestructura de Grid. La velocitat i la fiabilitat de CloudFlare, juntament amb el nivell addicional de protecció, mantindran el vostre lloc segur.

Com és l’assistència al client de Media Temple?

Media Temple s’enorgulleix del seu servei d’atenció al client i són extremadament ràpids, informats i sensibles. És important recordar que el servei de xat i telèfon telefònic només per a preguntes de vendes. L’assistència tècnica es limita a la missatgeria a través del centre de comptes, però els representants responen ràpidament amb respostes sòlides. Ofereixen atenció al client a Twitter i correu electrònic..

També podeu utilitzar la seva base de dades de preguntes i informació i podeu instal·lar SideKick, un complement de WordPress que us ofereix diferents opcions per rebre indicacions per a preguntes habituals.

Per un suplement, podeu actualitzar el vostre servei d’assistència i treballarà amb enginyers certificats.

On són els centres de dades de Media Temple i la seguretat que tenen?

Media Temple compta amb dos centres de dades altament segurs. El primer, que es va completar el 2007, és VA-IDC4, situat a Ashburn, VA. El disseny flexible inclou una millor potència i capacitat de refrigeració i cadascuna de les 20 aules d’informàtica funciona de manera independent.

El segon, EL-IDC3, es troba a El Segundo, CA. Compleix les especificacions de Tier IV, ofereix espai per al creixement i proporciona un nivell de seguretat encara més profund.

Com és el seu temps de funcionament?

Media Temple garanteix el seu temps lliure per a servidors dedicats i posaran els diners allà on es troben. Són extremadament estables, amb molt poc temps d’inactivitat: un bon signe per al vostre lloc web. Els llocs allotjats a la xarxa no tenen la mateixa garantia i solen tenir més temps d’inactivitat. Encara estan per sobre del 99,9 per cent de la mitjana, però, per 20 dòlars al mes, es preveria un millor temps de funcionament.

Els seus especialistes m’ajudaran a moure el meu lloc web?

Alguns llocs inclouen la migració del lloc, però per als que no ho són, els enginyers de CloudTech mouran el vostre lloc per 150 dòlars per lloc. Mouran qualsevol lloc que sigui compatible amb els seus productes i et reemborsaran els diners si no aconsegueixen moure el vostre lloc.

Tenen bones velocitats de càrrega de pàgina?

Media Temple assenyala que la graella fa llocs fins a sis vegades més ràpids; molts clients actuals no estan d’acord necessàriament amb aquesta velocitat, però recordeu que, en la seva majoria, els seus llocs són més ràpids del que havien estat amb altres hostes.

Garanteixen algun dels seus serveis?

Tot i que hi ha moltes empreses d’allotjament que ofereixen garanties de devolució extremadament llargues, de vegades que arriben als 97 dies, Media Temple ofereix 30 dies, el que és suficient temps per determinar si l’amfitrió és per a vostè..

Quins són els inconvenients de triar Media Temple?

El client ha trobat uns quants cons per allotjar-se amb Media Temple.

 • No ofereixen servidors basats en Windows
 • Tot i que tots els seus plans són més cars que moltes de les opcions d’allotjament més populars, els preus dels seus VPS i els seus plans de servidor dedicats tenen un cost mensual significativament més gran..
 • Més eines per crear llocs web serien molt beneficiosos per als clients nous en disseny web. La seva opció Virb, que té un cost addicional, us permet crear llocs afilats i mòbils. Un cop més, però, costa cada mes i no té els temes populars arrosseguats i cada cop més populars.
 • Moltes de les seves opcions són ideals per a persones amb experiència i coneixements de desenvolupament web; Individus o empreses sense això poden trobar que tenen un moment més difícil al començament aprenent a utilitzar Media Temple.
Per què he de triar Media Temple?

Media Temple ofereix una extensa llista d’opcions d’allotjament, amb moltes oportunitats diferents per ampliar els vostres plans segons les necessitats. Proporcionen una instal·lació d’un clic a diverses aplicacions web; Hi ha una quantitat limitada en els plans allotjats a la graella, però els clients que ofereixen serveis d’allotjament tenen una opció més gran. Els seus representants d’atenció al client són experimentats, professionals i educats.

Media Temple és una empresa que allotja idees per a desenvolupadors experimentats que volen allotjament innovador i d’alta qualitat i no es preocupen pel pressupost. Per a aquells que tinguin un nou allotjament o un pressupost reduït, els preus de Media Temple poden semblar restrictius; la capacitat de créixer i les capacitats de cada pla, però, poden fer que Media Temple sigui una bona elecció.

Més informació sobre MediaTemple.net

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map