Myhosting.com Opinions de maig de 2020: plans i preus de hosting

Myhosting.com Opinions de maig de 2020: plans i preus de hosting

Myhosting.com Opinions de maig de 2020: plans i preus de hosting

Contents

Què és bo l’allotjament de Myhosting.com?

MyHosting.com és una empresa privada especialitzada en serveis d’allotjament de llocs web. El seu abast s’expandeix a tot el món, proporcionant serveis a 180 països. Ofereixen diversos serveis que inclouen, noms de domini, serveis VPS i molts altres serveis. Els seus paquets d’allotjament proporcionen una varietat d’opcions per a qualsevol persona que desitgi ampliar la seva presència en línia. Proporcionen un excel·lent servei al client i us ajudaran a triar el millor pla per a la vostra empresa.


Veure lloc oficial Myhosting.com Comentaris 4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (11 vots) Pros

 1. Moltes opcions de plans d’allotjament compartits
 2. Complet de llocs de creació del lloc
 3. Hosting de domini il·limitat
 4. Garantia de devolució de 30 dies

Contres

 1. Cost del constructor de llocs mòbils
 2. Cost de còpia de seguretat addicional
 3. Massa queixes per al suport

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

La nostra revisió oficial de hosting Myhosting.com

Myhosting.com es troba a Toronto, Canadà, com a filial de SoftCom. S’especialitzen en allotjament web compartit proporcionant allotjament de correu electrònic, solucions VPS, servidors Microsoft SharePoint, servidors Microsoft Exchange així com solucions de migració gestionades.

Millors funcions d’allotjament MyHosting.com

Els seus centres de dades es troben a Toronto, Canadà i a Rochester, Nova York, i ofereixen centres de dades de gamma alta amb xarxes de fibra òptica.

Molts plans d’allotjament compartit

Myhosting.com ofereix moltes opcions quan es tracta d’allotjament compartit. Ofereixen plans per a usuaris personals, usuaris comercials i usuaris de comerç electrònic. Tenen plans VPS i opcions d’allotjament dedicades. També disposen de servidors d’intercanvi dedicats a atendre totes les vostres necessitats de comunicació.

Opcions d’allotjament basades en Linux i basades en Windows

Myhosting.com té la possibilitat d’oferir-vos un pla d’allotjament basat en Linux o un pla d’allotjament basat en Windows. Moltes empreses d’allotjament ofereixen una o l’altra, no totes dues. Com a bonus addicional, si actualitzeu el seu pla de negoci, podeu tenir solucions basades en Linux i en Windows sota un sol compte.

Complet de llocs de creació del lloc

Myhosting.com proporciona un creador de llocs amb funcions completes. Al cap i a la fi, allotgen llocs web. Només té sentit que tinguin un creador de llocs amb funcions completes per ajudar els propietaris d’empreses a estrenar a construir el seu primer lloc web. El seu cPanel us permet tenir scripts d’instal·lació d’un clic i us permetran allotjar diverses plataformes de llocs web com Joomla. o WordPress.

Hosting de domini il·limitat

Moltes empreses d’allotjament allà fora posaran un plafó de dades a les vostres capacitats d’allotjament. No Myhosting.com: ofereixen allotjament de dominis il·limitats. Dit d’una altra manera, no els interessa el nombre de visitants que tingueu, com de gran és el vostre lloc web o el nombre de negocis que creixen. Sincerament, més empreses d’allotjament de llocs web haurien d’oferir serveis d’allotjament de dominis il·limitats. Molt pocs propietaris de petites empreses mai alberguen tantes dades que els servidors estan greument gravats. De fet, es tracta d’una característica que permet créixer i ampliar el vostre lloc web, permetent a Myhosting.com tenir cura de les necessitats del vostre negoci quan i com voleu.

Garantia de devolució de 30 dies

Tot i que això és normal, hi ha algunes empreses d’allotjament que tindran una devolució de 30 dies de devolució i només us ofereixen una quantitat prorratejada. Dit d’una altra manera, mai no rebràs cap reemborsament per part d’altres hostes web. Myhosting.com us donarà una garantia de devolució de 30 dies. Mentre cancel·leu durant els primers 30 dies, us donaran un reembossament del 100 per cent.

Desavantatges de l’hosting de Myhosting.com

Cap empresa d’allotjament web no té els seus defectes. Myhosting.com no és diferent, em temo. De fet, hi ha moltes coses en què Myhosting.com podria centrar-se per ser millor.

Costos per a constructors de llocs mòbils

Myhosting.com no hauria de cobrar més als constructors de llocs mòbils. Hi ha massa persones que accedeixen a Internet mitjançant els seus dispositius mòbils. De fet, és més probable que un usuari accedeixi al vostre lloc des del mòbil que en un escriptori. Myhosting.com cobra de manera addicional l’optimització de llocs web per a mòbils, on altres serveis d’allotjament com Bluehost inclouen aquesta funció com a part del paquet estàndard.

Còpies de seguretat cost addicional

Si les dades que guardeu al vostre lloc web són importants, sensibles o difícils de substituir (estem disposats a apostar per almenys un d’aquests tres), tingueu molta cura amb Myhosting.com. Si no voleu pagar més per fer una còpia de seguretat del vostre lloc web, haureu de fer-ho manualment de discs físics o serveis al núvol gratuïts. Tot i que aquest és un problema frustrant freqüent entre els amfitrions de ganga (WebHostingPad i GoDaddy realment no són millors en aquest departament), hi ha molts hostes web, com el hosting A2, que regularment faran una còpia de seguretat de les dades de forma gratuïta o fins i tot us donaran l’opció. de còpia de seguretat manual del vostre lloc.

Cost de migració addicional

Això només és màrqueting deficient. Segur, Myhosting ofereix un servei de migració gestionat. Tot i això, cobren 45 dòlars per això. Si la gent busca un amfitrió nou, gairebé puc garantir que no miraran Myhosting simplement perquè hi ha empreses d’allotjament millors que fan això de forma gratuïta. Entenem que hi ha costos laborals implicats quan teniu un especialista dedicat que ajuda un propietari de l’empresa a migrar les seves dades. Tanmateix, aquest és un cost que hauria d’absorbir l’empresa d’allotjament. En aquest cas, Myhosting hauria d’absorbir aquests costos. És un preu reduït a pagar per atraure als propietaris de petites empreses a triar Myhosting com a plataforma d’allotjament web que triï.

Massa queixes de suport per a pobres

Arreu on mireu en línia, Internet està farcit de crítiques sobre Myhosting.com. La gent lamenta haver-la escollit com a plataforma d’acollida escollida. Segur, al lloc web us diuen que en 10 minuts rebreu una resposta de l’especialista d’assistència. Tanmateix, la resposta enllaçada només indica que s’ha assignat un especialista en assistència al cas. La gent s’ha queixat que triga tres dies a dues setmanes només per obtenir una resposta; fins i tot triguem més a resoldre un problema. No hi ha excusa per a aquest tipus de temps de resposta. Consulteu SiteGround si voleu veure com és una excel·lent xarxa d’assistència al client.

Linia inferior

A la superfície, Myhosting sembla una empresa de sòlids de roca. Tot i això, tenen diversos trencadors. Des dels costos addicionals i ocults fins al nombre de reclamacions de suport que es publiquen per Internet, m’ho penso dues vegades i m’aconsello contra Myhosting. Tanmateix, també hi ha comentaris positius sobre aquests. Hi ha qui els agrada. Diré que moltes de les ressenyes han estat publicades pels mateixos individus. És a dir, quan mireu un lloc de revisió, trobareu que la majoria de les queixes només han estat publicades per algunes persones. Preneu-ho amb un gra de sal quan considereu Myhosting per allotjar el vostre lloc web.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Preguntes freqüents sobre allotjament de MyHosting.com

Quina és la garantia de temps de funcionament?

MyHosting s’enorgulleix de proporcionar un 100% de garantia de vida. Si, per qualsevol motiu, els servidors no funcionen, tots els clients rebran un crèdit d’1 a 1 al seu compte.

Quins són els límits d’espai i de transferència de dades?

En els plans d’allotjament web, MyHosting us permet tenir un espai de disc il limitat i transferències il·limitades de dades al vostre compte.

Si no m’agrada alguna cosa de MyHosting, què poden garantir??

Si no està satisfet amb MyHosting, podràs tornar tots els diners. Teniu trenta dies per retirar-vos i tots els vostres diners són reemborsables.

Quines són les opcions d’assistència que ofereix MyHosting?

Qualsevol client que allotja té accés a molta atenció al client. Podeu utilitzar el correu electrònic, els xats en directe o l’assistència telefònica 24 hores per ajudar-vos a resoldre qualsevol problema. Independentment de quin país estiguis, podreu arribar a algú per ajudar-vos a resoldre qualsevol problema que tingueu.

Quina és la política de còpia de seguretat de MyHosting?

Els servidors VPS es fan una còpia de seguretat regularment, juntament amb les còpies de seguretat que podeu controlar a través del tauler de control. Tanmateix, per als plans d’allotjament compartits, no hi ha cap garantia de còpia de seguretat o recuperació. Si es considera que és una emergència, MyHosting podrà proporcionar còpies de seguretat amb un suplement.

MyHosting em permet transferir un domini existent?

Podeu transferir el vostre domini existent mitjançant MyHosting. Us ajudaran a través del procés per assegurar-vos que funciona correctament.

El meu perfil MyHosting funcionarà en Linux o Windows per a hosting?

Segons les vostres necessitats, podeu utilitzar MyHosting per a Linux o Windows. Si busqueu un pla personal, heu de tenir Linux. Les empreses i el pla de comerç electrònic poden utilitzar qualsevol plataforma. Si busqueu un pla VPS, funcionarà amb Windows i Linux.

Quantes adreces de correu electrònic puc utilitzar i quanta espai hi ha disponible?

Podeu tenir entre 10 i 50 comptes de correu electrònic disponibles amb el vostre pla. Sempre podeu actualitzar-vos per allotjar-vos més missatges de correu electrònic si sorgeixi la necessitat. Si trieu el pla d’allotjament compartit, hi ha un espai de disc il·limitat que us permetrà emmagatzemar tantes adreces de correu electrònic com necessiteu.

És renovar més car que el preu d’introducció?

MyHosting us oferirà descomptes addicionals si podeu pagar per avançat. Si podeu pagar sis mesos de serveis per endavant, estalviareu molts diners. MyHosting té moltes promocions diferents, de manera que no hi ha garantia de que els preus es mantindran iguals quan sigui el moment de renovar-se.

Hi ha algun servei gestionat per MyHosting?

MyHosting ofereix moltes aplicacions gestionades. Podeu tenir un correu electrònic d’Exchange com a part del vostre pla. Haureu de veure quins serveis s’ofereixen amb cada pla per assegurar-vos que disposeu de tot el que necessitareu.

Tindré un domini amb algun dels plans d’allotjament?

MyHosting us proporcionarà un domini. Qualsevol pla d’allotjament compartit que trieu us oferirà la possibilitat d’obtenir un domini gratuït. Haureu de registrar el domini quan us registreu per assegurar-vos que el domini us està dedicat.

Quines mesures de seguretat proporciona MyHosting?

MyHosting es mostra orgullós de la seva seguretat. Utilitzen una gran varietat de programes, inclosos HackerWise, StopTheHacker i SiteLock per assegurar que el vostre lloc web sigui segur i segur.

Puc obtenir un registre de domini independent?

Podeu obtenir un domini autònom quan feu servir MyHosting. S’associen a Tucows i la seva associació permet registrar un nom de domini. Un cop hàgiu registrat el nom de domini, serà el vostre.

VPS allotja part dels seus serveis?

Els plans VPS estan disponibles per utilitzar amb Linux i Windows. Si sou un desenvolupador o opereu una empresa, els vostres plans VPS us funcionaran. El seu objectiu principal és ajudar-vos a proporcionar el millor servei que podreu. Els plans VPS són ideals per a qualsevol persona que desitgi ampliar la seva presència en línia.

Quins idiomes proporciona suport tècnic?

Si necessiteu assistència tècnica, MyHosting només utilitza anglès. Podeu sol·licitar ajuda en un altre idioma.

On es troba la seu?

MyHosting és una empresa amb seu canadenc. Podeu trobar la seva seu a Toronto, Canadà. Es troben a la zona horària estàndard de l’Est, igual que altres ciutats importants.

On puc trobar els centres de dades MyHosting?

MyHosting té centres de dades a Toronto, Canadà i a Rochester, Nova York. utilitzen centres de dades d’Equinix i Earthlink Enterprise per oferir el millor servei al client que poden.

MyHosting suportarà diferents llenguatges de desenvolupament?

Hi ha diversos idiomes compatibles amb MyHosting. Funciona per a servidors Linux i Windows i podeu triar quin idioma us funciona. Si utilitzeu Windows, podeu optar per utilitzar ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl i suport per a Microsoft SQL, MYSQL i PostgreSQL. Si utilitzeu servidors Linux, els servidors LAMP estàndard estan disponibles. També podeu utilitzar APACHE, MYSQL i PHP per a les vostres necessitats de llenguatge de desenvolupament.

Hi ha un programa d’afiliació MyHosting.com?

Sí, i el programa d’afiliació paga una comissió de vendes. Podeu configurar-lo perquè pugueu tenir comissions recurrents també.

Seria capaç d’allotjar diversos llocs i dominis al meu compte?

Si teniu diversos llocs, els plans compartits de MyHosting us permeten combinar-ho tot. L’allotjament de dominis gratuït i il·limitat permet assenyalar diversos dominis en un lloc o subdirector únic. Si trieu l’allotjament VPS, podreu allotjar diversos llocs web al vostre compte sense haver d’obrir diversos comptes.

Quins serveis puc comprar si sóc un consumidor no tècnic?

Els plans d’allotjament tenen un creador de llocs disponible. Podeu triar entre centenars de plantilles per crear el vostre propi lloc. És fàcil configurar i aprendre a dissenyar el vostre lloc, independentment del vostre nivell d’habilitat. Si sou un únic consumidor, rebrà un lloc web de creació de llocs; els plans de negoci inclouen dos constructors d’emplaçaments; i el pla de comerç electrònic en té tres. Funcionen amb Windows i Linux per permetre’t dissenyar el teu lloc en funció de les teves necessitats. Podeu comprar més constructors de llocs si creixeu per adaptar-vos al trànsit.

MyHosting seria l’opció correcta per a un lloc web de comerç electrònic?

Absolutament. MyHosting té diferents plans per a llocs web de comerç electrònic i estan dissenyats per a les exigències del comerç electrònic. MyHosting disposa de certificats SSL i us ofereix les eines necessàries per executar una botiga en línia.

Què és compatible MyHosting per a un lloc de WordPress?

MyHosting ofereix suport de WordPress per a tot el que necessiteu. Inclouen un instal·lador d’aplicacions ideal per ajudar a instal·lar i utilitzar WordPress. Tot i que sigueu un novell, podreu tenir el vostre compte de WordPress funcionant en molt poc temps.

MyHosting proporciona suport PrestaShop?

Si utilitzeu temes del lloc web PrestaShop, MyHosting us donarà servei i us oferirà suport per ajudar-vos amb qualsevol problema.

Puc moure un lloc web de Joomla existent amb MyHosting?

Malauradament, MyHosting no pot proporcionar la migració per a Joomla. Tot i això, ofereixen un programa que us ajudarà a migrar el vostre lloc web de Joomla al vostre compte de MyHosting.

Hi ha assistència de Magento amb MyHosting?

Magento disposa de tots els plans de hosting disponibles. No podreu migrar Magento, però podreu obtenir una aplicació. L’aplicació us permetrà migrar tot el que necessitareu des del vostre compte Magento.

Hi ha panells de control que s’ofereixen amb MyHosting?

Tots els servidors VPS tenen panells de control WHM / cPanel o Plesk. Podeu triar quin us servirà en funció del sistema que utilitzeu.

Com puc pagar un compte MyHosting?

Podeu utilitzar qualsevol targeta de crèdit principal per pagar. MyHosting també accepta pagaments realitzats mitjançant PayPal.

MyHosting serà compatible amb l’allotjament d’imatges i les galeries d’imatges?

Serà i us encantarà saber que la Galeria és un dels àlbums de fotos en línia més populars. També et permet compartir aplicacions i es lliura de forma gratuïta amb tots els comptes de hosting.

Quin és el mínim per a un contracte?

MyHosting permet als clients pagar un mes alhora. Si cerqueu un període de temps més llarg, podeu pagar per avançat fins a tres anys (36 mesos).

Hi ha un servei CDN?

CloudFare CDN s’ofereix a qualsevol persona que necessiti un servei CDN.

Quins paquets de distribuïdors ofereix MyHosting?

Podeu utilitzar un paquet VPS revendedor que funciona amb Windows i Linux. També podeu crear la vostra propietat amb un revendedor personalitzat VPS.

Més a MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector