Namecheap Hosting Opinions de maig 2020: compartit, EasyWP i VPS

Contents

Què és Namecheap Hosting?

Recordeu-vos quan GoDaddy es va posar en problemes amb el seu fundador disparant elefants?


Well Namecheap va aprofitar la seva base moral i va ajudar els clients impactats a passar a la seva plataforma.

Ells us ajuden quan voleu un nom de domini, però, i el seu hosting?

Aquesta empresa va ser fundada el 2000 per un home anomenat Richard Kirkendall, i és propietat i opera independent.

Durant la primera meitat de la seva existència, Namecheap només va proporcionar registradors de noms de domini, però des del 2007 es van expandir per oferir també opcions d’allotjament compartides. Les oficines de Namecheap estan centrades a Los Angeles i, fins ara, tenen una llista de clients de més de dos milions.

Què tan bo és Namecheap Hosting?

Com el seu nom indica, aquest lloc és conegut pels seus noms de domini barats.

Però ara estan sent uns teixons de mel i fan la seva reivindicació en allotjament web.

Per només 10 dòlars a l’any.

Des de fa més de quinze anys, l’empresa té una bona reputació com a registrador de dominis i els serveis d’allotjament web estan bé, encara que no siguin tan notables com altres llocs. En general, el millor de Namecheap és el preu, però tenen un bon servei d’atenció al client i proporcionen tot el que necessiteu perquè el vostre lloc web funcioni. Si busqueu una cosa senzilla i senzilla, Namecheap pot ser una opció decent, suposant que voleu estalviar diners. Tanmateix, si necessiteu una cosa més robusta o voleu allotjar diversos llocs o feu res altament complex, Namecheap pot ser extremadament limitant.

Consulteu els comentaris oficials del lloc web Namecheap 3.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Rendible
 2. Atenció al client decent
 3. Registrador de dominis amb experiència
 4. Interfície fàcil d’utilitzar
 5. Horaris fiables
 6. Característiques empresarials decents

Contres

 1. Ofertes limitades
 2. Els plans de valor són molt més restringits
 3. No és ideal per a grans empreses o que acull molts llocs
 4. Els problemes poden aparèixer de forma regular

Resum Pel que fa als serveis d’allotjament web, Namecheap no és certament al primer nivell. No obstant això, per a qualsevol persona que busqui alguna cosa rendible sense cap tipus de voladís, aquesta podria ser una bona opció. El preu és el millor per a això, però això no significa necessàriament que tingui un gran valor. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

La nostra revisió oficial de Hosting Namecheap

Aquesta empresa va ser fundada el 2000 per un home anomenat Richard Kirkendall, i és propietat i opera independent. Durant la primera meitat de la seva existència, Namecheap només va proporcionar registradors de noms de domini, però des del 2007 es van expandir per oferir també opcions d’allotjament compartides. Les oficines de Namecheap estan centrades a Los Angeles i, fins ara, tenen una llista de clients de més de dos milions. Namecheap està acreditat per la ICANN.

Les millors característiques de Namecheap Hosting

Abans d’endinsar-nos en els nombrosos problemes que s’ofereixen amb Namecheap Hosting (per desgràcia n’hi ha uns quants), comencem per mirar les coses que fan bé. Estar en negoci durant tant de temps i tenir tants clients (per això, diuen) vol dir que han d’estar fent algunes coses bé, per la qual cosa hauríem de destacar els aspectes positius que suposa obtenir un domini i un lloc web barats de Namecheap..

1. Efectiu i econòmic

Hi ha quatre plans que podeu triar i tots són ridículament barats en comparació amb altres llocs. On Namecheap brilla realment és al seu preu introductori, que comença a partir de 9,88 dòlars per al paquet Value. La llista de preus és la següent.

 • Valor: Començar 9,88 dòlars, renovar-se a 38,88 dòlars l’any
 • Professional: Començar 19,88 dòlars, 78,88 dòlars per renovació anual
 • Definitiva: 29,88 dòlars per començar, renova’t a 129,88 dòlars l’any
 • Business Pro: Començar 19,88 dòlars, per renovar 17,98 dòlars al mes

Com veieu, podeu començar per un preu introductori molt baix. Però, obteniu molts diners? No exactament. Però més endavant entrarem en això.

2. A bord ràpid i fàcil

Sempre que us registreu amb un nou lloc d’allotjament, heu d’aconseguir tota la informació i posar-vos en funcionament tot. Alguns llocs poden complicar-la innecessàriament, cosa que significa que si encara no coneixeu el disseny, pot ser confús i prendre més temps del que calgui. Namecheap, per sort, fa que el procés de bord sigui extremadament senzill. Tan aviat us rebeu un correu electrònic de benvinguda i us podreu iniciar la sessió immediatament després. Tot està disposat de manera eficaç, és a dir, que no us farà cap gir i que heu de trucar al servei d’atenció al client.

3. Suport

Al mirar les revisions dels clients, sembla haver-hi alguna discrepància amb el sistema d’assistència. D’una banda, alguns usuaris afirmaran que se’ls ha donat el troc, mentre que, d’altra banda, diferents persones diuen que l’assistència al client és el millor del lloc. Amb la nostra experiència limitada, hem de dir que, en general, el servei prestat és lleugerament superior a la mitjana, els temps de resposta són relativament ràpids.

Una cosa que preferiríem és si disposen d’assistència telefònica, però podeu fer xat en directe, cosa que vol dir que podríeu arreglar el vostre problema en una hora més o menys. L’altra opció és obrir un bitllet, que pot durar des de cinc hores fins a un dia complet, segons el volum de clients.

4. Gestió del lloc web

Com hem esmentat anteriorment, Namecheap només és adequat per a qualsevol persona que no necessiti moltes funcions o funcionalitats a la seva pàgina. La majoria de les queixes que hem vist eren d’usuaris que volien integrar moltes aplicacions i programes afegits al seu lloc web, cosa que no és ideal per a aquest amfitrió.

Dit això, suposant que la senzillesa sigui el vostre joc final, Namecheap us facilita les coses. Una vegada que vau començar al vostre lloc, el final és molt minimalista i fàcil d’utilitzar, cosa que significa que no necessiteu un títol en informàtica per navegar per les opcions del menú. Hi ha qui podria dir que és massa senzill.

5. Opcions de còpia de seguretat

Sempre que administreu un lloc web, heu d’assegurar-vos que feu una còpia de seguretat del vostre material regularment. Namecheap es treu aquesta càrrega de les espatlles, però fa una còpia de seguretat del vostre lloc dues vegades per setmana. Tot i que us recomanem que ho feu també pel vostre compte, aquesta és una bonica característica que ofereixen, així que si us oblideu de fer-ho, a la llarga.

6. Funcions del lloc web

Si bé les funcions addicionals que ofereix Namecheap són limitades en comparació amb altres llocs, les que té són força bones.

 • Softaculous: pel que fa a la instal·lació de scripts i aplicacions de tercers, aquest programa facilita les coses perquè permet situar-ho tot amb un sol clic.
 • CloudFlare: aquest programa de tercers pot ajudar a accelerar el vostre lloc i fer-vos més mòbils. Namecheap us permet integrar-vos amb CloudFlare per obtenir un millor rendiment.
 • Google Apps: per a qualsevol persona que estimi Google, podeu instal·lar les aplicacions de l’empresa al vostre lloc web mitjançant Namecheap

7. Horari

Quan aneu a qualsevol lloc d’allotjament, tots afirmaran que garanteixen més del 99% de fiabilitat de l’horari de treball. Fins al que podríem dir, Namecheap no enuncia allò que poden oferir si aquest percentatge es redueix, cosa que significa que la seva garantia pot ser només una promesa buida.

Dit això, no hem vist problemes relatius a la durada del temps, cosa que significa que semblen tenir-ho tot sota control. La majoria de les queixes que hem vist han tingut lloc amb funcions i scripts que no funcionen correctament, però sembla que ningú tingui molts problemes amb el temps de funcionament. Per descomptat, de vegades succeeixen coses, però el lloc general compleix la seva promesa.

8. Registrador de dominis

En primer lloc, Namecheap va començar com a registre per a dominis i, per tant, això és el que fa molt bé el lloc. Si voleu comprar un domini i tenir-lo allotjat en un altre lloc, Namecheap us ho fa increïblement fàcil. De fet, molts llocs principals utilitzen aquest servei i passen per un lloc d’allotjament diferent perquè és tan rendible i fàcil d’utilitzar. En general, encara que no utilitzeu Namecheap per a allotjament de llocs web (probablement no ho faríeu), pot ser una opció excel·lent per comprar dominis.

Desavantatges de Namecheap Hosting

Ara que hem estudiat el costat positiu de Namecheap, hauríem de llençar la moneda i veure què no funciona. Malauradament, en aquest cas, el dolent supera els bons, però si necessiteu un lloc d’allotjament barat i no tingueu gaires requisits addicionals, potser no us haureu de preocupar de res d’aquestes coses..

1. Opcions limitades

Quan es revisen els serveis d’allotjament, Namecheap aporta taps sobre el nombre de dominis i bases de dades que podeu tenir. Bviament, com més barat és el vostre paquet, menys obtindreu, però en aquest cas, les limitacions són més del que espereu. Aquí teniu el desglossament.

 • Paquet de valor: Tres dominis, 20 GB d’espai de disc, cinquanta bases de dades i cinquanta comptes de correu electrònic.
 • Professional: Deu dominis, 50 GB d’espai de disc, 100 bases de dades i comptes de correu electrònic
 • Definitiva: Cinquanta dominis, 50 GB d’espai en disc, 100 bases de dades i comptes de correu electrònic
 • Business Pro: 20 GB d’espai al disc i 5.000 GB d’ample de banda

Com veieu, no obtindreu els diners que podríeu esperar. Tanmateix, si no veieu cap problema per quedar-se sota aquests límits, trobareu que Namecheap és molt més rendible que la competència. Tanmateix, tampoc obtindreu el mateix nivell de funcionalitat i rendiment, així que també ho heu de tenir en compte.

L’altra cosa d’aquests taps és que no són tan directes com altres llocs. Com que teniu una limitació en tots els aspectes, això significa que podríeu necessitar actualitzar el vostre paquet per una de diverses raons. Per exemple, pot ser que tingueu un lloc i un domini, però si necessiteu més de 20 GB d’espai en disc, haureu d’actualitzar. De la mateixa manera, si necessiteu més bases de dades, haureu d’actualitzar, etc. Altres serveis d’allotjament alliberen les coses perquè s’actualitzeu quan augmenteu i afegiu més funcions. Amb Namecheap, podeu continuar operant un lloc web únic i haureu d’actualitzar-vos, independentment de la mida que tingueu.

2. Velocitat

Una altra limitació important de Namecheap és la velocitat amb què es carrega la vostra pàgina. Si suposeu que voleu que la gent miri el vostre lloc web, heu d’assegurar-vos que no trigareu gaire a carregar-se; altrament, els vostres clients reblaran abans que no hagin vist res. Per tant, heu de trobar un servei d’allotjament que us asseguri que el vostre lloc apareixerà ràpidament, independentment de quin dispositiu s’utilitzi.

En aquest sentit, Namecheap no és tan fantàstic. Novament, si teniu una pàgina senzilla sense gaires gràfics ni aplicacions complexes, probablement no us haureu de preocupar. Però si el vostre lloc comença a tenir funcions o funcionalitats addicionals, podríeu tenir problemes. En general, Namecheap no és tan ràpid a la càrrega de pàgines que la competició.

3. Garantia de devolució de diners

Tot i que no sempre és el millor indicador de la fortalesa d’una empresa, una manera d’entendre la fiabilitat de la confiança d’un negoci és si ofereixen o no una garantia de devolució. Això significa que la companyia està al darrere del seu producte 100%, cosa que proporciona als clients una sensació de seguretat i confort.

Tenint en compte això, Namecheap ofereix aquesta garantia, però té un abast extremadament limitat. La majoria de llocs d’allotjament que ofereixen aquest acord ho faran durant trenta dies. Aquí només teniu dues setmanes per decidir si us convé, cosa que no és el temps suficient al nostre llibre. Per tant, cal que ho indiquem com a negatiu, ja que sembla que el lloc espera atraure els novells que no saben que dues setmanes són massa curtes per avaluar una empresa d’allotjament. Si Namecheap estigués més confiat en els seus serveis, oferiria almenys trenta dies.

4. Només Linux

Tot i que aquesta limitació no és necessàriament suficient per condemnar el lloc, val la pena assenyalar que Namecheap només ofereix serveis per a Linux, cosa que significa que els usuaris de Windows o Mac no tenen sort. El que és remarcable és que aquest lloc està orientat als usuaris del lloc web per primera vegada, que molt probablement no utilitzaran Linux per configurar la seva pàgina. Tot i això, això és el que ha de oferir el lloc.

Linia inferior

En general, a l’hora de mirar tots els avantatges i els contres, hem de dir que l’únic que hi ha per Namecheap és que tenen preus més baixos que la competència. Si voleu confiar en aquesta empresa per tenir el vostre domini, aleshores us recomanem fer-ho, ja que és el que millor fa. Tanmateix, quan es tracta de serveis d’allotjament, Namecheap té massa problemes per convertir-lo en una solució viable.

Dit això, però, si sou el tipus de persona que està molt més preocupat pel preu que pel rendiment, podeu donar una oportunitat a Namecheap. Tot i això, els preus més baixos no suposen un millor valor, cosa que significa que podríeu obtenir funcions i funcionalitats molt millors per una mica més de diners, i no haureu de fer front a cap mal de cap més enllà de la línia..

En definitiva, Namecheap va començar a ser un excel·lent registrador de dominis i, a continuació, va decidir provar-se a l’hosting. Tot i així, com que no era el propòsit original, el lloc no s’especialitza en serveis d’allotjament, és a dir, que té un rendiment poc brillant.

La línia de fons és comprar el vostre domini aquí, però allotjar-lo en altres llocs.

Veure més funcions

Preguntes freqüents d’allotjament de Namecheap

Si encara esteu a la tanca de Namecheap o penseu registrar-vos, a continuació us presentem algunes de les preguntes més habituals que la gent té sobre el servei. Si no trobeu el que busqueu aquí, us recomanem que contacteu directament amb el lloc web. Haurien de poder respondre qualsevol pregunta que tingueu, tot i que heu de tenir en compte que intentaran vendre-vos un paquet, de manera que pot semblar millor del que és.

Podeu allotjar diversos llocs web mitjançant Namecheap?

Sí, es pot, tot i que es limita al nombre. Una cosa a tenir en compte, però, és que esteu encapçalats a l’espai del disc i a les bases de dades, cosa que significa que, fins i tot si només disposeu de dos llocs, potser haureu d’actualitzar a un nivell més alt per permetre més emmagatzematge de dades. Tot i això, Namecheap us permet allotjar com a mínim tres llocs i com a màxim una cinquantena.

Quin tipus d’allotjament està disponible?

Namecheap ofereix quatre tipus diferents de serveis d’allotjament. Servidors compartits, revendedors, VPS i dedicats.

El lloc ofereix dominis gratuïts si us registreu al seu pla d’allotjament?

No, Namecheap no proporciona dominis gratuïts. Com que va començar com a registre, heu de comprar els vostres dominis per separat. Afortunadament, són molt rendibles.

Hi ha taxes amagades?

Afortunadament, Namecheap està molt avançat pel que fa a preus i costos, cosa que significa que no hauríeu de trobar cap càrrec que no es mostrés a la llista i que us mostrés abans de la inscripció.

Puc allotjar el meu correu electrònic a través de Namecheap si no tinc un lloc web?

Sí, el lloc ofereix serveis dedicats d’allotjament de correu electrònic. Podeu obtenir espai i emmagatzematge de discs per als vostres correus electrònics, així com protecció anti-spam.

Namecheap ofereix una garantia de devolució de diners?

Sí, però només és vàlid durant catorze dies (dues setmanes). Tanmateix, si escolliu un pla de servidor dedicat, no teniu aquesta opció. A més, si incorporeu tarifes addicionals durant les dues primeres setmanes, no seran retornades aquestes.

Aquest lloc ofereix una estructuració de diferents plans de pagament?

Sí, Namecheap és molt divers quant a com es pot pagar pels seus serveis. Podeu optar per pagar mensualment, anualment, quinzenal o fins i tot quinzenal si voleu. El pla Business Pro, però, només està disponible per a la renovació mensual, de manera que no es pot prepagar per un any sencer. En general, com més gasteu per davant, més estalviareu a llarg termini.

Pel que fa a la forma de pagar, el lloc té totes les targetes de crèdit importants, així com PayPal i fins i tot BitCoin.

Quins tipus d’opcions d’assistència al client té Namecheap?

El mètode principal per contactar amb l’equip d’assistència és mitjançant un sistema de tickets o obrint xat en directe. En aquest moment no tenen cap servei telefònic. També podeu accedir a la base de dades de coneixement del lloc per trobar respostes a problemes habituals.

On es troben els centres de dades de Namecheap?

Tenen nombroses ubicacions a Amèrica del Nord, com Dallas, Phoenix i Atlanta. La seu del lloc es troba a Los Angeles. Namecheap també disposa de centres de dades al Regne Unit i a Europa si esteu fora dels Estats Units.

Namecheap té redundàncies per als seus centres de dades?

Sí, com a tots els llocs d’allotjament, Namecheap té redundàncies de potència, característiques de seguretat i xarxa.

El lloc ofereix una garantia de temps de funcionament?

Si teniu un pla de servidor compartit o dedicat, Namecheap us ofereix un 100% de garantia de servei. Si obteniu un pla de revendedor o un pla VPS, aquest percentatge baixa fins al 99,9%. Si teniu alguna experiència inferior a això, podeu optar a una extensió del cicle. Tanmateix, heu d’enviar una entrada en un termini de deu dies per poder-vos qualificar.

Namecheap ofereix plans il·limitats?

Sí, un parell de plans oferts tenen un ample de banda i un espai de disc il·limitats. Però has de pagar una prima per això.

Namecheap té el seu propi sistema de taulers de control?

No, el lloc utilitza cPanel, que és un sistema estàndard per a la gestió del vostre lloc web.

El lloc fa còpies de seguretat de les meves dades?

Sí, obtindreu una còpia de seguretat dues vegades a la setmana, tot i que el lloc diu que només és per a “restauració”. Això vol dir que hauríeu de fer una còpia de seguretat pel vostre compte. Podeu sol·licitar còpies de seguretat addicionals de Namecheap de forma gratuïta.

Quin tipus de llenguatge de programació s’accepta en aquest lloc?

Namecheap permet que molts programes estàndard del sector s’integrin al vostre lloc web. Els noms principals són MySQL, Perl, Ruby on Rails i PHP.

Puc transferir el meu domini o lloc web a Namecheap?

Si, tu pots. El lloc té un equip de transició que us ajudarà a portar els noms de domini i llocs web existents als servidors. El millor de tot és que si el vostre antic host tenia una configuració diferent del tauler de control, Namecheap ho farà compatible amb cPanel. Podeu transferir tot el material existent, independentment del pla que trieu.

Si sóc nou a crear un lloc web, Namecheap ofereix eines per ajudar-me?

Sí, podeu trobar moltes eines a tota la indústria per ajudar-vos a crear el vostre lloc web fàcilment. Els més comuns són WordPress, Joomla i Drupal. Podeu configurar tot amb un clic mitjançant Softaculous. Aquestes eines funcionen tant si esteu iniciant un simple bloc com si configureu una botiga en línia.

Quin tipus d’opcions de seguretat proporciona Namecheap?

Fins ara, el lloc només protegeix la vostra informació mitjançant un tallafoc. El lloc també té a casa un equip de seguretat que vetllarà per qualsevol problema.

Puc proporcionar la transmissió de vídeo al meu lloc web mitjançant Namecheap?

Sí, però ho heu de fer mitjançant un VPS o un pla de servidor dedicat. Si utilitzeu un paquet d’allotjament compartit, no podreu reproduir el vídeo ja que afectarà la velocitat del servidor.

Més informació sobre NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map