Opinions de CoolHandle maig de 2020: plans i preus de hosting

Opinions de CoolHandle maig de 2020: plans i preus de hosting

Opinions de CoolHandle maig de 2020: plans i preus de hosting

Contents

CoolHandle: un amfitrió rellevant el 2020?

Aquesta companyia d’allotjament va ser fundada el 2001 per un grup de professionals de l’informàtica que volien entrar al joc d’allotjament del lloc web. El lloc va funcionar independentment durant diversos anys fins que va ser adquirit per ProNetHosting el 2010, i des de llavors forma part de l’equip de ProNet. El lloc està gestionat per un grup de suport de l’empresa original així com el nou. CoolHandle té la seu a Los Angeles, Califòrnia.


Què tan bo és CoolHandle Hosting?

En comparació amb els altres llocs web d’allotjament que hi ha, CoolHandle no fa cap revolució. Tot i que l’equip original tenia altes aspiracions per canviar el joc d’allotjament web (almenys segons la seva bio), encara han de complir aquesta promesa. Tanmateix, obteniu el que pagueu amb aquesta empresa, així que no us involucreu pensant que farà res més significatiu que alguns dels altres llocs d’allotjament que hi ha..

Veure lloc oficial Opinions sobre CoolHandle 3.1 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Velocitat ràpida
 2. Allotjament VPS disponible
 3. Excel·lent a escala web

Contres

 1. L’assistència al client es queda endarrerida
 2. Més car que altres llocs similars

SummaryCoolHandle és exclusivament per a sistemes operatius basats en Linux, cosa que suposa un orgull per al lloc. Ofereixen tres plans d’allotjament i tres plans per a VPS. També podeu fer la revenda i també tenen un altre pla de tres nivells. Cada actualització us ofereix més funcions i bonificacions, com podríeu esperar, i tot es canvia bé cada vegada. En general, un lloc decent, si no és notable. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

La nostra revisió oficial de CoolHandleHosting

Per a aquells que encara estigueu interessats en CoolHandle, seguiu llegint els punts de vista d’aquesta empresa d’allotjament.

Aquí trobareu informació sobre els seus plans i l’estructura de preus, així com podreu veure què funciona i no ho fa, de manera que sabeu què espereu.

Just fora de la porta, sabreu que CoolHandle no compleix la seva promesa d’introduir nous estàndards d’or per a la velocitat i la fiabilitat, de manera que pot ser una bandera vermella si us preocupa la companyia que es troba darrere de la seva paraula..

En general, aquest lloc sembla tractar d’atendre a les petites empreses, però no fa una tasca fantàstica d’ajudar a qui no sap ja què fa. L’assistència al client és la queixa més gran d’aquest lloc, de manera que no espereu resoldre els vostres problemes de forma tan ràpida ni eficaç com amb altres llocs..

Millors funcions de CoolHandle Hosting

Tot i que aquest servei d’allotjament no té res realment destacable, hi ha molts avantatges per unir-se. Per tant, si finalitzeu la inscripció a CoolHandle, podeu esperar per obtenir tot el que pagueu i, després, alguns. Tenint això en compte, aquí teniu les característiques principals d’aquest lloc.

Velocitats ràpides i fiables

En comparació amb alguns dels llocs d’allotjament que hi ha, CoolHandle és més ràpid que la majoria. Fins i tot pot quedar impressionat amb la velocitat que obteniu, que és una de les millors funcions que obteniu quan us registreu.

La raó dels alts nivells de velocitat és que CoolHandle té molta redundància incorporada i utilitzen algunes de les millors xarxes per evitar el retard. L’empresa té la seu a LA juntament amb dotze dels majors proveïdors d’internet del país, de manera que obteniu un sistema més fiable del que probablement espereu.

A més, CoolHandle utilitza diversos proveïdors aigües superior de nivell 1, el que significa que pot evitar les interrupcions i els picos en el trànsit en línia per assegurar que obteniu el mateix nivell de velocitat i qualitat, sigui quina sigui la situació..

Excel·lent capacitat d’escalada

Quan es tracta d’operar un lloc web, generalment es comença petit i es fa més gran a mesura que es genera més trànsit. CoolHandle fa un gran treball de permetre-vos actualitzar de manera incremental la vostra pàgina web per tal de seguir amb la demanda. Per començar, els paquets d’allotjament s’uneixen meravellosament i, un cop preparats per passar a VPS i hosting especialitzat, ho podeu fer de manera molt senzilla. Tot i que cada secció només té tres nivells per triar, n’ofereu el que necessiteu amb cada servei.

Transferència de domini a granel

Si us dediqueu a comprar i negociar noms de domini, CoolHandle us fa molt fàcil fer-ho. Els preus són decents i l’empresa sap gestionar dominis, de manera que en podríeu beneficiar molt si això és el que us interessa. Ara mateix, podeu registrar fins a 18 dominis al lloc.

Programes de bonificació

Si dirigiu la vostra empresa a Linux, estareu més que satisfets amb les funcions de programació que ofereix CoolHandle. Tots els usuaris nous obtenen de forma gratuïta l’script Fantastico, que us permet carregar WordPress, Galeria d’imatges i OSCommerce i altres programes. El lloc també és compatible amb programes com Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python i PHP5. Fins i tot podeu obtenir gratuïtament un paquet d’optimització de motors de cerca de forma gratuïta si us inclinés.

L’altra cosa que us agradarà de CoolHandle és que utilitza el popular cPanel per permetre-vos gestionar el vostre lloc web, molt millor que intentar passar per un sistema propietari..

Desavantatges de l’allotjament CoolHandle

Per molt bé que sigui un lloc web o servei, sempre hi haurà adjunts. En aquest cas, CoolHandle no té molts problemes. Tanmateix, els problemes que predominen poden ser suficients per apagar la majoria de la gent, així que tingueu en compte abans d’afegir-vos.

Atenció al client limitat

Una de les majors queixes d’aquesta empresa és que el servei d’atenció al client no està disponible sovint i pot resultar inefectiu de vegades. Al lloc web, s’afirma que disposa de proveïdors de serveis 24/7, però una prova d’aquesta afirmació demostra que és majoritàriament falsa.

D’una banda, si truqueu a l’equip d’assistència, normalment tindreu algú en un termini curt. Tanmateix, on les coses realment baixen és al sistema de xat i entrades del lloc. Els membres de l’assistència semblen iniciar-se i desactivar-se de manera aleatòria, cosa que suggereix que el lloc no té un equip dedicat per resoldre cap problema.

En general, l’assistència al client és millor i terrible en el pitjor. L’aspecte més frustrant és que no sembla haver-hi molta coherència, és per això que algunes de les ressenyes són tan oposades. Si contacteu amb l’assistència, poden ser amables i útils i es resoldrà ràpidament el problema. Tot i això, hi haurà moments en què no es pot obtenir una resposta durant molt de temps, cosa que pot ser frustrant.

Finalment, el lloc ofereix alguns tutorials de vídeo per ajudar els clients a resoldre problemes habituals, però la biblioteca d’informació és limitada i no ajuda amb problemes complexos, cosa que significa que si sabeu el que esteu fent, podríeu tenir problemes per solucionar-vos. insectes importants.

Preu

Com passa amb tots els llocs d’allotjament, CoolHandle us premia per inscriure-vos a una estada a llarg termini. Això vol dir que si aneu de mes en mes, pagareu més, però si opteu per un paquet de sis o dotze mesos, podríeu pagar molt menys en general. Quan feu un mes alhora, el preu del pla oscil·la entre 29,95 dòlars per al paquet bàsic i 49,95 dòlars per a la configuració de Pro. Quan es tracti de plans VPS, pagareu almenys 49,95 dòlars fins a 149,95 dòlars.

No obstant això, si decidiu comprar un pla a llarg termini, podríeu acabar pagant fins a 4,95 dòlars al mes. Aquest és un punt de preu estel·lar, però això vol dir que estigueu bloquejat al servei més temps, cosa que significa que si teniu problemes o voleu canviar d’amfitrió, no teniu sort.

El lloc també ofereix una garantia de devolució de 30 dies, però alguns usuaris han denunciat problemes amb l’obtenció d’un reemborsament mentre estaven dins d’aquest període. Això es deu parcialment a l’incoherent equip d’atenció al client, però és preocupant que un lloc web tingui aquest problema en primer lloc..

En general, l’estructura de preus no és terrible, però és més cara que altres llocs amb característiques similars i sistemes de suport millors.

Linia inferior:

Si haguéssiu de triar un servei d’allotjament per al vostre lloc web, probablement faríeu millor la cerca d’altres opcions i compareu preus i funcions. Tot i que això no vol dir que registrar-se amb CoolHandle és una mala idea, només vol dir que hi ha tants altres llocs d’allotjament que tenen millors serveis i més valor que derroten el propòsit d’aquest. Si ja heu signat amb aquest lloc, no creieu que heu de canviar, sobretot si esteu satisfets amb el seu servei.

En definitiva, CoolHandle és un servei decent d’allotjament web, però es pot fer millor.

Veure més funcions

Preguntes freqüents sobre allotjament a CoolHandle

Per ajudar a proporcionar la màxima informació possible sobre CoolHandle, hem recopilat una llista de preguntes que us poden proporcionar una visió addicional d’aquest servei per poder entrar amb els ulls oberts. Si no veus cap pregunta aquí, cal respondre, pots contactar directament amb CoolHandle al seu lloc web per obtenir més informació..

Quins són els plans d’allotjament que ofereix CoolHandle?

El lloc té tres nivells d’allotjament diferents: Starter, Business i Pro. Cadascuna d’elles ofereix les mateixes funcions, però obté més de tot a mesura que augmentes. Aquí teniu el que podeu esperar de cada nivell.

 • Inici: cinc dominis, cinc dominis estacionats, cinc subdominis, cinc bases de dades MySQL, cinc caixes de correu electrònic i cinc comptes FTP. També obteniu espai i amplada de banda il·limitats.
 • Negocis: cent de cada element incloent dominis, subdominis, dominis estacionats, bases de dades MySQL, comptes FTP i bases de dades PostgreSQL. A més, rebeu mil comptes de correu electrònic i espai de disc i amplada de banda il·limitats. Hi ha l’opció d’obtenir una adreça IP dedicada i un SSL privat a aquest nivell.
 • Pro: obteniu una quantitat il·limitada de tot. També podeu obtenir una adreça IP dedicada i un SSL privat.

Pel que fa a comptes VPS, CoolHandle té un altre sistema de tres nivells. Cada nivell inclou un nom de domini gratuït i una adreça IP dedicada. Es detallen de la manera següent:

 • VPS 01: 512 MB de RAM, 20 GB d’emmagatzematge i 500 GB d’ample de banda
 • VPS 02: Un GB de RAM, 30 GB d’emmagatzematge i 1000 GB d’ample de banda. També obteniu un servidor gestionat amb aquest paquet
 • VPS 03: Dos GB de RAM, 60 GB d’emmagatzematge i 2000 GB d’ample de banda. A més del servidor, podeu obtenir una altra adreça IP dedicada
CoolHandle ofereix allotjament dedicat al servidor?

Sí, podeu obtenir aquest tipus de servei a través de CoolHandle. El lloc ofereix tots els paquets dedicats al servidor: el processador Intel 3GHz, dos GB de RAM, 160 GB d’emmagatzematge (x2) i dos TB d’ample de banda. Amb servidors dedicats, també obtindreu una adreça IP dedicada i un certificat SSL privat.

Funciona CoolHandle amb Windows?

Com que funciona actualment, el lloc només ofereix serveis per al sistema operatiu Linux. Tanmateix, podeu trobar un enllaç a un servei compatible amb el Windows anomenat CoolWinHosting. Tanmateix, aquest lloc sembla ser diferent de CoolHandle i té diferents serveis i preus.

El lloc ofereix una garantia de temps de funcionament?

Sí, CoolHandle promet que experimentarà un 99,9% de temps de funcionament. Les proves independents demostren que això és precís.

Puc trobar CoolHandle a les xarxes socials?

Sí, l’equip d’assistència està actiu a Facebook i Twitter i interactuarà amb els clients que hi contactin a través d’aquests canals.

CoolHandle ofereix un reemborsament complet si cancel·la a la finestra de garantia?

Sí, però només si compreu un paquet estàndard. Si obteniu qualsevol altra actualització o complement, no se us reemborsarà per aquestes compres. Si es compara amb altres llocs, això sembla una política de devolució estàndard.

Ofereix que el lloc ofereix serveis de revenda?

Sí, podeu revendre-la mitjançant CoolHandle. El lloc té tres nivells de servei que van des dels 35 GB d’espai de disc i 250 GB d’amplada de banda fins als 200 GB d’espai de disc i 1000 GB d’ample de banda, segons el vostre nivell. També obteniu adreces IP dedicades i accés a scripts com PHP i WordPress.

Hi ha cap comissió per la creació d’un lloc web a través d’aquesta empresa?

No, no hi ha cap quota addicional per posar en funcionament el vostre lloc. CoolHandle també proporciona programari gratuït de creadors de llocs web per ajudar-vos a començar.

Quan es diu amplada de banda ilimitada i espai en disc, és realment il·limitat?

Com en tots els llocs d’allotjament, mai no podreu aconseguir veritablement il·limitats de tot. Com a tal, quedareu bloquejats a mesura que la companyia consideri adequada, així que no us sorprendràs si descobriu que el pla il·limitat té limitacions..

Puc allotjar un lloc de reproducció de vídeos mitjançant CoolHandle?

Tècnicament, sí. Tot i així, haureu d’assegurar-vos que disposeu de recursos suficients per assegurar-vos que el vostre lloc no es retarda. Per sort, cada pla inclou un ample de banda i un espai de disc il·limitats, però heu d’assegurar-vos que utilitzeu una extensió de reproducció de vídeo per assegurar-vos que la reproducció és fiable. CoolHandle té una extensió FFMPEG disponible, però no té clar quin nivell haureu de fer-lo funcionar de manera eficient i sense cap retard..

Hi ha un programa de derivació ofert per aquest lloc?

Sí, CoolHandle té un programa de recompenses per als clients que facin referència al negoci nou al lloc. No figuren a la llista els preus i els beneficis exactes, però podeu contactar directament amb l’empresa per obtenir aquesta informació.

Puc obtenir dominis gratuïts a través de CoolHandle?

Sí, obteniu un domini gratuït amb cada paquet. Tanmateix, si voleu tenir diversos dominis, haureu de pagar per més addicionals més enllà del primer.

Puc transferir el meu domini actual a aquest lloc?

Sí, CoolHandle us permet transferir dominis a una tarifa nominal. El preu dependrà de l’extensió, com .com o .net. Tenen una llista de preus disponible al lloc.

CoolHandle admet scripts com Joomla, Magento i Drupal?

Tot i que el lloc no té aquests scripts disponibles tal com és, podríeu donar-los suport teòricament mitjançant el servei sense cap problema. El marc existeix per fer-ho realitat.

El lloc ofereix serveis de còpia de seguretat?

No, no ho és. No obstant això, els clients tenen accés a eines que us permetran crear les vostres pròpies còpies de seguretat tal com considereu oportunes.

CoolHandle té funcions de seguretat afegides?

Sí, el lloc ofereix una supervisió segura del centre de dades que inclou programari antivirus i antispam. També inclou 24 // 7 vigilància de dades.

Com puc pagar els serveis que ofereix CoolHandle?

El lloc té totes les formes de pagament principals, incloses les targetes de crèdit com Visa i Mastercard, així com PayPal.

He de signar un contracte quan m’inscric amb el lloc?

No, CoolHandle no requereix que cap usuari signi un contracte. Tanmateix, quan teniu un pla de preus de sis o dotze mesos, haureu de cancel·lar-vos en el termini de 30 dies per obtenir un reemborsament complet ja que es descompten aquests plans..

Més informació a CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Adblock
  detector