Opinions de Domain.com maig 2020: Planificació de preus i preus d’allotjament

Opinions de Domain.com maig 2020: Planificació de preus i preus d’allotjament

Opinions de Domain.com maig 2020: Planificació de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és l’allotjament de dominis.com?

Un dels majors proveïdors de noms de domini i allotjament de llocs, Domain.com ofereix una àmplia gamma de plans, inclòs l’allotjament VPS, però s’especialitza en allotjament compartit assequible. Els seus inconvenients inclouen cap garantia de temps d’ús i, amb les seves funcions bàsiques, els extres us costaran més.


Vegeu els comentaris sobre el lloc oficial de Domain.com 2.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (13 vots) Pros

 1. Temps de càrrega ràpids
 2. Atenció al client sensible
 3. Configuració fàcil de lloc web
 4. Funcions de seguretat
 5. Atenció al client útil

Contres

 1. En canvi, no hi ha plans mensuals, sinó que és el pla anual
 2. Els extres us costaran més
 3. No hi ha garantia d’horari

ResumDomain.com és molt similar a moltes altres marques d’allotjament compartit de baix cost i no ofereix gaire funcions per distingir-la de les altres. Tot i això, pot ser l’opció assequible adequada per a persones que busquen un servei d’allotjament de llocs web de nivell bàsic que faciliti la configuració del lloc web. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

La nostra revisió oficial d’allotjament de Domain.com

Si busqueu una destinació bàsica d’allotjament web, Domain.com us pot proporcionar l’emmagatzematge, el correu electrònic i altres eines per proporcionar-vos una base, però manquen algunes funcions i opcions de preus que ofereixen els seus competidors. Són de la mateixa família que Bluehost i HostGator, que formen part del grup Endurance International. 

Millors funcions de l’allotjament de dominis.com

Domain.com ofereix funcions a un preu baix que us permetrà començar amb un amfitrió web d’entrada. En realitat no tenen res que destaqui … a més de tenir Domain.com.

1. Serveis de domini

Els serveis de domini que ofereix Domain.com són alguns dels millors disponibles. No només obteniu el vostre nom de domini, sinó que obteniu moltes funcions per complimentar el vostre lloc web. Coses com el bloqueig de transferència, el reenviament d’URL, el desviament de correu electrònic i la gestió de DNS són fonamentals per ajudar-vos a que el vostre lloc web funcioni i funcioni de manera eficaç. Molts altres serveis d’allotjament web us permeten pagar l’afegit al vostre lloc web, que es pot afegir, sobretot si teniu previst estar amb la companyia d’allotjament durant molt de temps. Tenir tots els complements a la vostra disposició pot fer que el vostre lloc web funcioni amb més eficiència i millori el vostre creixement.

2. Configuració fàcil del lloc web

Domain.com proporciona diverses eines per crear un lloc web, inclosa la molt ben valorada Weebly. Weebly utilitza una funcionalitat arrossegable i que permet crear un lloc atractiu que pot incloure formularis de contacte, enllaços de xarxes socials i molt més en un curt període de temps. Domain.com també us permet configurar el vostre lloc web amb WordPress. És un procés senzill i, un cop instal·lat, podeu crear publicacions i instal·lar complements com ara. Domain.com està optimitzat per millorar el rendiment de WordPress i permet actualitzar automàticament programari i plug-in. També podreu configurar un compte de correu electrònic en qüestió de minuts només visitant l’àrea de correu i creant un nom d’usuari i una contrasenya..

3. Preus

Els preus per als seus plans són assequibles i ofereixen tot el que necessiteu perquè el vostre lloc web funcioni sense problemes. A menys que tingueu previst iniciar un lloc web professional de seguida, no haureu de gastar massa diners per a que tot funcioni. Per un preu de 9,99 dòlars l’any, una persona pot configurar el seu propi lloc web personal. Això és ideal per a aquells que vulguin començar petits, i canvieu el vostre pla quan la vostra empresa comenci a créixer. No trobareu massa empreses que ofereixen menys d’un dòlar al mes per a dominis web. És bo per a aquells que comencin fins que no estiguin preparats per actualitzar els seus plans.

4. Dominis Premium

Ja que s’han utilitzat molts dominis o ja s’estan utilitzant, obtenir un domini premium és la manera ideal de destacar el vostre lloc web. com permet als usuaris trobar un nom de domini premium que destaqui entre la multitud. Tot i que no ha de ser complicat, poden ajudar-vos a trobar un nom de domini premium que condueixi el trànsit al vostre lloc web. Un cop trobeu el vostre nom de domini premium, podeu registrar-lo de seguida, la qual cosa és ideal per a aquells que necessitin tenir el seu lloc web en funcionament. L’ús d’un nom de domini premium és crucial per aportar gent, i el nom únic és ideal per a petites empreses.

5. Serveis de màrqueting

Quan una petita empresa acaba de començar, aconseguir trànsit pot ser difícil. com proporciona excel·lents serveis de màrqueting per ajudar el vostre negoci a créixer. Ofereixen serveis de màrqueting premium que inclouen serveis de disseny complet, serveis de màrqueting i disseny. Funcionen amb Google Apps, optimització de motors de cerca, processament de targetes de crèdit i màrqueting de motors de cerca. Aquesta és l’eina perfecta per a aquells que tinguin problemes per comercialitzar el seu lloc web. L’ús d’aquestes eines pot ajudar a un lloc web a saltar a la part superior d’una cerca de Google, permetent a més persones visitar el lloc web.

6. Serveis de correu electrònic

Domain.com treballa amb Google per millorar els serveis de correu electrònic mitjançant Gmail. Domain.com us oferirà un correu electrònic personalitzat per al vostre lloc web i us permetrà utilitzar la vostra marca com a adreça de correu electrònic. Podeu col·laborar amb Gmail i Google Drive, per facilitar-vos tot. Podeu crear un equip i comunicar-vos amb ells i no heu de treballar massa. Haureu d’iniciar la sessió, però un cop hàgiu accedit, tot estarà configurat i estarà a punt per anar-hi. Podeu accedir al correu electrònic des de qualsevol dispositiu, cosa que us permetrà posar-vos en contacte amb qualsevol persona amb un ràpid clic d’un botó. El preu comença a partir de 4,17 dòlars al mes, cosa que permet que qualsevol persona que desitgi actualitzar el seu sistema de correu electrònic.

7. Funcions de seguretat

Els paquets d’allotjament web de Domain.com tenen una sèrie de funcions de seguretat. Obtindreu un directori i suport SSL protegits amb contrasenya. Un certificat SSL protegirà informació valuosa com les transaccions i inscripcions amb targeta de crèdit.

8. Atenció al client útil

Domain.com té assistència telefònica disponible les 24 hores del dia. També ofereixen un sistema de ticketing per a sol·licituds d’assistència. Les sol·licituds d’urgència s’han de fer per telèfon i les sol·licituds d’entrades normalment es responen en 24 hores. Tindreu accés a la base de coneixement, que abasta tots els fonaments bàsics de l’allotjament del compte, les contrasenyes i l’accés. També hi ha una guia d’usuari i una sèrie de tutorials. El personal d’atenció al client és amable, fàcil d’entendre i força informat.

Desavantatges de l’allotjament de dominis.com

Tot i que Domain.com ofereix una creació senzilla de llocs i un equip de suport útil, hi ha alguns desavantatges del servei.

1. Licitació dels noms de domini

El món tecnològic és competitiu i és comprensible que Domain.com no pugui donar els noms de domini a l’esquerra ia la dreta. Heu de registrar-vos prèviament per tenir l’oportunitat d’obtenir un nom de domini. El Període d’accés precoç és adequat per començar, però costa més. L’única cosa bona per no obtenir el domini que desitge és que se’t reemborsaran els diners que dipositeu per registrar-vos. Tot i que no és un sistema perfecte, estaria bé saber quines són les vostres probabilitats d’obtenir un nom de domini.

2. Problema amb més ràpid temps

Els problemes poden aparèixer en qualsevol moment i és bo saber que es poden resoldre ràpidament. Si bé Domain.com realitza trucades en qualsevol moment, poden començar a deixar-se malament amb alguns problemes pressionants. Tant si es desconeix sobre els productes, com si es respon a una investigació, cal resoldre ràpidament alguns problemes. Coses com ara tancar noms de domini no haurien de succeir, però de vegades es creuen cables. És així, però no hauria de trigar una setmana a resoldre un problema senzill de restablir les contrasenyes. Potser us pot ser útil un millor sistema de ticketing o formació.

3. Pitjor plafó d’administració

El seu panell d’administració sembla tenir diversos anys enrere en les actualitzacions, i millorar-lo suposaria un llarg camí per convertir-lo en un lloc d’allotjament més eficient. Es triguen molt a carregar-se pàgines, cosa que pot frustrar qualsevol persona que visiti el lloc. Tot i que ofereixen nombrosos noms de domini, podrien millorar el seu plafó d’administració per facilitar l’acolliment dels clients. Tot i que pot funcionar per a algunes persones, d’altres que condueixen amb molt de trànsit no poden permetre’s l’espera que la gent s’assegui al voltant de la càrrega de la pàgina..

4. Sense privadesa

Quan es revela la vostra informació privada, pot aparèixer molts problemes en aquesta línia. No es descriuen només alguns fragments sobre la vostra informació personal, sinó que es tracta de tot. Si no haguéssiu de pagar més per ocultar la vostra informació personal, seria ideal. Malauradament, a menys que pagueu per ocultar la vostra informació, heu quedat atrapats. Pot comportar molts problemes dins de la línia, de manera que pot ser millor que els pagueu i que la vostra informació personal quedi oculta al públic. No és ideal, però és millor que tothom esbrini qualsevol informació sobre tu.

5. No hi ha plans mensuals

Domain.com no ofereix opcions d’allotjament web compartit de mes en mes. Heu de triar un pla anual i no hi ha cap oferta per estalviar diners registrant-vos en un pla a llarg termini. Per exemple, pagueu el mateix si us registreu durant un any o tres anys. Pot ser un problema per a les persones que prefereixen no comprometre’s un compromís durant un any o que preferissin dividir els pagaments al llarg d’un any..

6. Els extres us costaran més

Si bé el pla bàsic és assequible, no ofereix cap munt de funcions. Quan obteniu el que necessiteu de l’amfitrió web, podríeu acabar pagant més del que faríeu amb un servei diferent. Domain.com cobra una taxa de transferència de domini si voleu fer un port a través d’un URL i molts altres serveis d’allotjament no ho fan. Si necessiteu més de 100 adreces de correu electrònic, haureu d’actualitzar a un pla superior. El comerç electrònic bàsic té límits en pàgines i productes i li falten altres funcions com ara la visualització prèvia de pàgines abans de publicar-les. Per suprimir aquests límits, haureu de pagar per una versió actualitzada.

7. No hi ha garantia de temps

Domain.com no fa pública cap garantia de temps, ni proporciona dades sobre l’historial o el rendiment d’horari al seu lloc web. Si bé afirmen que fan còpies de seguretat, no s’aclareixen quan es realitzen còpies de seguretat o si estan disponibles per als clients. Domain.com afirma que tenen una instal·lació de nivell 1 que ofereix redundància i seguiment 24 hores. Tot i això, moltes revisions d’usuaris parlen sobre un mal funcionament, mentre que altres ressenyes no tenen cap problema, per la qual cosa no permet als usuaris potencials tenir una imatge clara de les hores de funcionament..

Linia inferior:

Per aquells que busquen un servei de gamma petita o mitjana que ofereixi la major part de la funcionalitat necessària per allotjar un lloc web a un preu reduït, val la pena fer una ullada a Domain.com. Amb els seus principals objectius de compartir els plans d’allotjament, l’allotjament, els preus i el suport són de mitjana i ajudarà els usuaris bàsics a posar en funcionament un lloc en pocs minuts. Tot i que obtindreu un bon suport per a preguntes generals i problemes menys avançats, és possible que els usuaris més avançats no obtinguin tot el que volen amb Domain.com, ja que solen oferir els fonaments bàsics..

Veure més funcions

Preguntes freqüents de Domini.com

Introducció

Domain.com és un lloc d’allotjament que té molts plans. Ha estat qualificat com un dels millors llocs d’allotjament web disponibles i és fàcil entendre el perquè de tants clients hi han participat. Si heu pensat en obtenir un servei d’allotjament i encara no n’heu trobat, potser voldreu considerar l’ús de Domain.com.

Aquesta revisió es fixarà en l’empresa, quins serveis ofereixen i què diuen els seus clients sobre ells. Després de llegir aquesta ressenya, heu d’entendre què converteix Domain.com en un dels millors llocs d’allotjament disponibles.

Què és Domain.com?

Des de l’any 2000, Domain.com ha ajudat el seu client a assolir els seus objectius en línia, i és un dels líders en el registre de dominis i allotjament web. Els seus productes i serveis innovadors tenen un excel·lent valor i s’esforcen per fer feliços els seus clients. La seva missió és oferir productes de qualitat a un preu de qualitat per als seus clients i s’enorgulleixen d’aquesta capacitat.

S’especialitzen en noms de domini assequibles, allotjament web, allotjament VPS, correu electrònic, certificats SSL, disseny web i serveis de màrqueting en línia. Els seus serveis gratuïts inclouen el desviament d’URL, el desviament de correu electrònic, el bloqueig de transferència i les eines de gestió total de DNS. Aquests productes posen el client al seient del conductor del seu lloc web.

Domain.com ha experimentat un creixement extrem en els darrers anys i no és cap misteri el que els converteixi en un dels millors llocs d’allotjament disponibles. Tenen una excel·lent retenció de clients, cosa que ha ajudat la gent a unir-se a Domain.com per a les seves necessitats d’allotjament.

Allò que fa que Domain.com sigui excel·lent?

Domain.com no només proporciona plans d’allotjament per a tothom, sinó que els complements s’inclouen a la majoria de plans. S’inclouen coses com el bloqueig de transferència, el reenviament d’URL, el desviament de correu electrònic i la gestió de DNS amb la majoria dels seus plans. Els seus plans comencen a partir de només 9,99 dòlars i inclou tot el mencionat anteriorment.

Els seus plans de preus varien segons cada nom de domini. Els preus de 9,99 dòlars inclouen noms de domini amb .biz, .com i .me. Si cerqueu una adreça URL professional, .aero, .coop, .jobs, .museum i .tv estan disponibles i aquests plans oscil·len entre 29,99 i 269,99 dòlars. Si bé els plans professionals són més cars, proporcionen tots els serveis que necessita perquè el seu lloc web tingui èxit.

Resum inicial

Si inicieu una empresa o voleu expandir-vos, Domain.com ofereix nombrosos plans per ajudar-vos a fer créixer la vostra xarxa. Tot i que configureu un lloc web privat, us proporcionen totes les eines que necessiteu per tenir èxit. Han implementat noves fases TLD que els fa millors per als que acaben d’iniciar un lloc web.

Tot i que encara queda per recórrer, Domain.com sembla que és un dels millors llocs d’allotjament disponibles. Obteniu totes les eines que necessiteu per començar, i els seus plans inclouen molts complements sobre els altres llocs d’allotjament web que us cobraran per incloure-los al vostre pla. Si teniu pensat en obtenir un servei d’allotjament web, Domain.com és una de les millors empreses per treballar.

Què diuen les persones sobre Domain.com

Molta gent ha parlat de Domain.com i sempre és una bona idea comprovar el que diuen les masses. En aquesta secció, partirem de les coses bones que la gent diu i aprofundirem en les recurrents revisions.

El bo

“És un dels serveis de domini més fàcils que he utilitzat mai. És un servei senzill que proporciona les eines necessàries per tenir èxit. Fa que altres serveis d’allotjament es vegin desordenats i desorganitzats. Puc utilitzar el mateix registre de domini per a tot el que necessito al meu lloc web. “

“Des que he començat a utilitzar Domain.com, m’he adonat del fàcil que és utilitzar aquestes funcions. El WordPress complet, els correus electrònics personalitzats i altres funcions per crear un lloc web estan aquí a la vostra disposició. El seu temps de resposta als correus electrònics i la resolució de problemes són ràpids i fàcils de descobrir. Si bé no sóc aficionat a guardar informació personal oculta pagant un suplement, destaquen en altres àrees. “

“Aquesta és una de les millors empreses d’allotjament. La velocitat dels servidors és increïble, els llocs web es carreguen ràpidament i el suport tècnic és útil i útil. Els seus grans preus no es poden superar i saben tenir cura dels seus clients. Sempre recomano Domain.com als meus amics i companys d’acord amb els seus preus i atenció al client. “

“Les seves característiques són com altres llocs d’allotjament web, però saben mantenir-ho tot en marxa. Tot i que teniu diversos dominis, poden mantenir-lo en funcionament. Una de les meves coses preferides de Domain.com és que estan disposats a ajudar-vos, independentment de quina hora sigui. Això és extremadament important per a mi, i m’encanta que puc trucar-los en qualsevol moment i tenir problemes immediatament resolts. “

“Si bé Domain.com no té totes les funcions que tenen altres llocs d’allotjament web, no deixa de ser un dels millors llocs d’allotjament web disponibles. Podeu provar totes les funcions que ofereixen per maximitzar el potencial del vostre lloc web. Domain.com té tot el que necessites per posar-se en funcionament. No hauríeu de perdre el temps amb altres llocs d’allotjament web quan Domain.com faci de tot i després amb alguns ”.

El dolent

“El plafó d’administració deixa molt a desitjar, i pot utilitzar greument una actualització. El seu panell d’administració obsoleta triga molt a carregar-se i el lloc es tancarà de vegades sense provocacions. Tot i que excel·len en els noms de domini, si busqueu allotjament, potser voldreu anar en una altra direcció. Heu de plantejar-vos obtenir un domini, i després utilitzar un servei diferent per a hosting. “

“No sóc aficionat al servei d’atenció al client i el registre de domini necessita molta feina. Quan envieu una pregunta senzilla, podeu trigar una estona a rebre resposta. Fins i tot si connecteu amb una persona, potser no saben de què parleu, i pot trigar una estona per sortir del telèfon. Li recomanaria anar amb un servei diferent que tingui més coneixement sobre els seus productes i que tan bé et poden ajudar. “

“Vaig prendre la decisió d’obtenir un nom de domini a través de Domain.com. Quan en vaig trobar un que m’agradava, el vaig posar al carret i, quan vaig anar a fer la compra, va aparèixer un error. Vaig quedar-me fora del compte durant dos dies i vaig intentar diversos mitjans per entrar en contacte amb algú. He enviat per correu electrònic, però no he rebut cap resposta. L’endemà, vaig trucar, vaig esperar que revisessin el meu correu, però sense resposta. Finalment, vaig entrar en contacte amb algú que va restablir la meva contrasenya i vaig poder tornar al meu lloc web. No recomanaria aquest lloc d’allotjament per a aquells que necessiten un bon servei al client. “

“Quan els propietaris anteriors van vendre la seva empresa a Domain.com, vaig haver de verificar la meva propietat del meu propi domini. Vaig contactar amb ells per informar-me que seria fora de la ciutat sense accés a Internet i estava segur que el meu domini no se suspendria. Van eliminar informació del registre DNS, que no resolen els problemes correctament. Va trigar diverses hores a arreglar-la. Va ser un procés que no vaig poder utilitzar el seu servei més temps ”.

Veredicte final

Si bé Domain.com té algunes persones queixant-se dels seus serveis i atenció al client, tenen gent que adora el servei absolutament. Després d’escoltar el que la gent ha hagut de dir sobre ells, mirar els seus productes i veure què fan bé i en què podrien treballar, us hauria d’ajudar a determinar si Domain.com és adequat per a vosaltres..

Com puc renovar els meus dominis?

Quan esteu preparat per renovar els vostres dominis, podeu accedir a Domain.com. Escollireu els dominis que voleu renovar i seguiu les indicacions. Es publicaran les tarifes de renovació del domini, fet que us permetrà seleccionar el vostre pla. És un bon moment per actualitzar-vos si esteu preparats. Podeu accedir a les opcions a través del tauler de control.

Què passa amb els dominis no renovats?

Si no voleu perdre els vostres noms de domini, heu de prendre algunes mesures per protegir els vostres dominis que voleu conservar. Obtindreu recordatoris 30 dies abans que caduca i, si no es fa el pagament, el domini caducarà. Es desactivarà i es substituirà entre altres dominis caducats, juntament amb els serveis inclosos amb el pla. Un cop transcorregut el 30, el nom de domini passarà al domini públic, on algú altre pot comprar. Si passen 45 dies sense reclamar-se, es pot aplicar cap càrrec amb la renovació del nom de domini. Al final, si ningú ho reclama, el nom de domini tornarà a entrar al domini públic per a la venda.

Què vol dir si un domini es troba en “Redempció?”

Quan un nom de domini s’envia a bescanviar, pot ser adquirit per una altra part. Tanmateix, podeu bescanviar el domini fins a 30 dies. Haureu d’iniciar sessió al vostre compte i arxivar un bitllet al sistema d’assistència. Les tarifes per un bescanvi són de 99,99 dòlars, i també caldrà pagar una quota de renovació normal. Quan finalitzi el període de bescanvi, hi ha un cicle d’eliminació de cinc dies que permetrà a qualsevol persona registrar-se i rebre el nom de domini.

Què passa si hi ha errors a la informació del meu compte?

Si detecteu algun error al vostre compte, els podeu canviar. Podeu corregir qualsevol camp incorrecte mitjançant la secció “Canvia la informació del compte” i introduïu la informació adequada. Si necessiteu canviar la vostra adreça de correu electrònic, aneu a “Canvia les adreces de correu electrònic” i canvieu-la en conseqüència. Pot ser que tingueu alguns problemes si teniu més d’un domini. Podeu canviar cadascuna per ajudar-vos a finalitzar els canvis actualitzats.

Què és la “renovació automàtica” i puc canviar-ho?

Quan un nom es registra de nou, es posen les precaucions de seguretat per renovar-se automàticament. Evita que els pagaments es facin desaparèixer, amb la qual cosa perdreu el vostre nom de domini. Es mantindrà un control complet amb el sistema de renovació automàtica i se li factura 15 dies abans de la data de caducitat. Si no es produeix el pagament, es farà un segon intent cinc dies abans de la seva caducitat. Tots els càrrecs es col·loquen a la targeta de crèdit que figura al fitxer quan us vau inscriure. Podeu canviar la informació de la vostra targeta si caduca mitjançant l’opció “Actualitzar la informació de la targeta de crèdit” a la pantalla de registre. Podeu configurar la renovació automàtica per al vostre nom de domini, de manera que no la perdreu a la pàgina d’informació del vostre compte.

Què passa si falla la renovació automàtica?

El motiu més probable per què ha fallat la renovació automàtica és perquè la targeta de crèdit que teníeu al fitxer no és vàlida. Podeu resoldre aquest problema actualitzant la informació de la vostra targeta de crèdit mitjançant la informació del vostre compte. Si és inferior al període de caducitat de 15 dies, també caldrà que renoveu el vostre nom de domini.

Per què rebo avisos de renovació de dominis en diferents adreces de correu electrònic?

L’explicació més senzilla és que cada domini té una adreça de correu electrònic diferent per a cada nom de domini. Podeu consolidar tots els noms de domini en una sola adreça de correu electrònic, heu d’assegurar-vos que la informació és la mateixa per a cada nom de domini. Podeu iniciar la sessió al vostre compte i seguir les indicacions de cada domini que tingueu. Podeu canviar l’adreça de correu electrònic perquè només s’enviï a la que feu servir més sovint. Podeu modificar les vostres adreces de correu electrònic i fer-lo més convenient. Més informació sobre Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector