Opinions de DreamHost: allotjament WordPress i barat compartit? Maig 2020

DreamHost: ràpid, barat, bo?

DreamHost té algunes de les millors mitjanes de funcionament i velocitat de càrrega de pàgines de qualsevol allotjament compartit del mercat.


A més, ofereixen una amplada de banda il·limitada, noms de domini gratuïts, certificats SSL gratuïts i us compensen els dipòsits en temps lliure. Realment proporcionen un dels acords de nivell de servei més grans disponibles.

Quina és la captura? Dreamhost és més barat que la vostra empresa de hosting compartit mitjà i només se li pot facturar anualment. El cost inicial va desviar-se a molta gent.

Però continua llegint per saber per què pensem que val la pena.

Vegeu la revista editorial DreamHost del lloc oficial 3.9 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Amplada de banda ilimitada i espai de disc
 2. Instal·lació de l’aplicació amb un sol clic
 3. Garantia de devolució de diners de 97 dies
 4. Opció múltiple d’allotjament
 5. Garantia 100% de temps de vida

Contres

 1. Suport per a allotjament compartit Extremadament limitat
 2. No hi ha eines de disseny de llocs web
 3. És més car que els allotjaments compartits
 4. Només de facturació anual

ResumDreamHost pot costar-vos el doble o més que el que paguéssiu per allotjament compartit en qualsevol altre lloc. Però això no vol dir que tenen un preu molt car. Amb un ample de banda il·limitat, SSL gratuïtes, una excel·lent seguretat i una velocitat estel·lar i un temps de funcionament, el valor és força elevat. Recomanem DreamHost per als usuaris de potència d’allotjament compartida que sàpiguen que poden obtenir un gran avantatge. Suport3.5Speed4Features4Value4Transparency4

La nostra revista editorial DreamHost 

Fundada el 1997 per estudiants universitaris del Harvey Mudd College, DreamHost es troba entre els veterans de les empreses nord-americanes d’allotjament web. L’empresa privada acull 1,5 milions de llocs a tot el món i té seu a Los Angeles, Califòrnia, amb oficines a Portland, Oregon.

Si bé DreamHost es troba entre les opcions d’allotjament compartit més cares disponibles, ofereixen un enorme valor.

Amb una velocitat excel·lent, un temps de funcionament, funcions, assistència i una amplada de banda il·limitada, obtindreu la pena dels vostres diners. Dit això, el seu tauler de control personalitzat no és el preferit de tothom, i no són ni el més barat ni el de màxima qualitat del mercat, tot i que tenen un gran equilibri per a la majoria de la gent..

Les millors característiques dels plans DreamHost

DreamHost ofereix un dels millors paquets d’allotjament web al voltant. Són súper fiables, utilitzen programari de procedència oberta i proporcionen una amplada de banda il·limitada.

1. Novetats per al 2019: els plans DreamHost són molt barats

Actualització per al 2019: DreamHost té alguns dels plans més barats i de millor preu en allotjament compartit:

preu inicial de dreamhost

preu inicial de dreamhost Plans i preus compartits de DreamHost

Solia ser que si volies anar amb DreamHost, haguessis estat disposat a cobrir una mica més mensual que el vostre pla mitjà.

Ja no.

DreamHost ha igualat els preus dels grans nois com BlueHost, HostGator i GoDaddy. I lluiten molt.

Ara no podem discutir que quan s’està discutint sobre preus fixos, el pla d’1 $ / mes de GoDaddy és força barat, però voleu mantenir-vos amb un host a llarg termini, no per a preus de subpressió que es converteixen en esquer i canviar..

Sens dubte, recomanem DreamHost, en mans pròpies, a persones que han pensat passar a una opció d’allotjament compartit més cara, ja que el seu lloc supera el servei d’allotjament a la part inferior del soterrani. Les funcions ofereixen lots rivals dels plans premium que altres proveïdors d’allotjament compartits cobren de més. Però si només voleu un lloc senzill a un preu barat i no tingueu la intenció d’utilitzar una tona d’espai de disc o d’ample de banda, probablement millor aneu amb una opció més barata que tingui uns límits clars..

Heus aquí la cosa. Si els compareu amb hostes més “premium” com WP Engine i Kinsta, trobareu que DreamHost és extremadament assequible..

2. Amplada de banda ilimitada i espai de disc

Molts llocs web diuen que ofereixen una amplada de banda ilimitada i espai en disc.

Però el que volen dir realment és que no estableixen un límit clar per a vostè; poden decidir en qualsevol moment si feu servir massa espai.

Hi ha massa pics en el trànsit i és possible que el vostre compte s’hagi suspès per haver abusat de la capacitat del servidor compartit. O bé, la vostra empresa d’allotjament pot insistir de forma passiva i agressiva per passar a un pla d’allotjament més car. Bluehost és un bon exemple d’empresa que ha irritat a molts clients per fer-ho.

DreamHost només té el pla d’allotjament compartit i ofereixen amplitud de banda ilimitada i espai en disc.

No hi ha suspensions per ús excessiu.

No hi ha cap pla més carregat per forçar-vos a entrar-hi.

Si teniu previst cultivar un lloc popular, això és enorme.

I el maquinari és realment compatible amb el trànsit pesat. Quan s’uneix a això amb el fet que sempre es pot actualitzar a un servidor VPS o a un servidor dedicat, el cel és el límit.

3. Instal·lació de l’aplicació amb un sol clic

DreamHost gestiona els seus scripts de manera que pugueu instal·lar WordPress (juntament amb moltes altres aplicacions diferents) amb un clic del ratolí. Aquestes altres aplicacions inclouen galeries de fotos, programari per a carret de la compra, aplicacions de programari CMS i molt més.

El més bonic dels guions és que podeu utilitzar el guió d’una altra persona sense necessitat de conèixer cap codi. Feu un script (molts d’ells són gratuïts) i instal·leu-los al vostre lloc web amb un sol clic. Com a administrador web, podeu gaudir del fet que pugueu veure el vostre lloc i sentir-lo, tot i que vulgueu amb aquesta funció.

4. Garantia de devolució de 97 dies

En realitat, és més llarg que la majoria de proveïdors d’allotjament.

La norma és una garantia de devolució de 30 dies. DreamHost ofereix una garantia de devolució de 97 dies: no és això?

La garantia de devolució de 97 dies funciona així: si cancel·leu els 97 dies inicials després de la inscripció, reemborsarà el 100 per cent dels diners que pagueu..

En cas que cancel·leu després dels 97 dies, us reemborsaran una quantitat prorratejada. Això és realment generós, i també sembla especialment important per a DreamHost, ja que és possible que hagueu de pagar al màxim un any (però més endavant)..

Van superar la garantia de devolució de 90 dies de InMotion Hosting i WebHostingHub durant una setmana addicional.

5. Garantia del 100% en el temps

Si bé la majoria d’altres proveïdors tenen una garantia de temps de vida del 99%, DreamHost ofereix un 100% de garantia de temps de vida. Si, per qualsevol motiu, el vostre lloc web s’ha reduït, acreditaran el vostre compte amb un dia d’allotjament gratuït per cada hora que estigui a baix.

Però, per sort (i per al departament de facturació de DreamHost), no baixen gaire sovint.

DreamHost ha registrat una mitjana de prompte del 99,98% estel·lar en l’últim any.

L’única empresa d’allotjament que millora millor que és A2 Hosting, al 99,99%

6. Dolços Freebies

Potser no es pot trucar de franc ja que pagueu el pla, però ens agrada que DreamHost inclogui un munt de funcions addicionals en el seu pla estàndard d’allotjament compartit que la majoria d’altres amfitrions cobren de forma addicional per.

Obtindreu l’exploració de programari maliciós, un certificat SSL, diversos dominis, un nom de domini gratuït, adreces i adreces de correu electrònic il·limitades i 100 € de crèdit per a Google AdWords per arrencar..

7. Servei d’allotjament web gratuït sense ànim de lucre

Es tracta d’una característica única per a una empresa d’allotjament web. Si ets als Estats Units i gestiona un negoci sense ànim de lucre, com ara una organització benèfica o una església, DreamHost l’acollirà gratuïtament. Proporcionant la documentació adequada de l’IRS, és a dir, la carta de determinació 501 (c) (3) emesa per l’IRS, DreamHost treballarà amb vosaltres i us proporcionarà un allotjament gratuït.

Els desavantatges de DreamHost 

DreamHost té algunes de les funcions més completes del mercat, però hi ha algunes captures. Considereu detingudament aquests punts abans de treure el disparador.

1. El servei d’atenció al client DreamHost manca d’assistència telefònica

Per descomptat, el seu sistema de bitllets de correu electrònic està bastant bé i es poden ajudar ràpidament a través del servei de xat. Però de vegades només volen parlar amb una persona real amb una veu real. Si cada cop us agrada obtenir el mateix agent al telèfon, DreamHost no és per a vosaltres. SiteGround és el nostre líder llunyà en el departament d’atenció al client (a més, podeu trucar-los!).

Vols més amfitrions d’atenció al client més excel·lents? Consulteu la nostra llista dels millors dels millors.

2. Només un pla d’allotjament compartit

D’alguna manera, aquest és un benefici. El fet de tenir un únic pla requereix molta paràlisi de l’anàlisi per triar entre diferents nivells de plans d’allotjament compartits i us impedeix pagar més les funcions que no necessiteu per si de cas. No obstant això, no tothom està realment en condicions de treure el màxim partit de l’amplada de banda il·limitada i de moltes funcions de DreamHost. Un lloc amb només 100 visites al mes pagarà el mateix que un lloc amb 100.000. Segur, el lloc web ocupat està aconseguint molt. Però no tant el petit.

3. L’amor cPanel? DreamHost no.

DreamHost té el seu propi quadre de control i no utilitza el típic estàndard de la indústria cPanel. No es tracta tant d’un tema com de preferència. El quadre de comandament de DreamHost té un aspecte molt més modern que cPanel, però també pot intimidar als no iniciats. I de vegades pot ser irritant haver d’aprendre una nova interfície, sobretot si ja interacciones amb desenes de diferents cada dia. Si realment estàs còmode amb cPanel i es mostra reaç a adoptar alguna cosa nova, DreamHost us decebrà.

Linia inferior

Si sabeu què esteu fent, DreamHost pot ser un somni fet realitat.

Espai de disc il·limitat i amplada de banda il·limitada, juntament amb un servidor dedicat, significa que el vostre lloc web pot créixer des de l’inici fins a un autèntic taquilla sense necessitat de canviar empreses d’allotjament o actualitzar plans..

Ens agrada que DreamHost hagi estat des de 1996, són independents i ofereixen opcions fantàstiques per a principiants. Si decidiu entre DreamHost i altres amfitrions del mercat massiu, aneu amb DreamHost.

Consulteu el lloc oficial més a DreamHost.com

Preguntes i respostes de Dreamhost

Pregunta 1
 • Em sento còmode utilitzant un sistema d’operacions d’allotjament basat en Linux. Quin tipus de sistema d’allotjament ofereix Dreamhost?
 • Esteu d’enhorabona perquè Dreamhost no ofereix als seus clients l’oportunitat d’utilitzar un sistema d’allotjament basat en Windows. Els clients només tenen accés als serveis d’allotjament web basats en Linux. Amb aquest sistema, es reben diverses campanes i xiulets que serveixen per garantir que el vostre nou compte d’allotjament estigui en funcionament el més aviat possible..
Pregunta # 2
 • Quant de temps és vàlid el preu d’introducció?
 • El preu introductori que pagueu a Dreamhost en registrar-vos en un nou compte d’allotjament és vàlid fins al final del vostre període de renovació actual. Aleshores, el preu que pagueu augmenta cada any mentre sigueu sent un client de Dreamhost.
Pregunta # 3
 • Seré capaç de rebre un servidor dedicat i serveis gestionats quan decideixi convertir-me en client amb Dreamhost?
 • Dreamhost us ofereix una gran varietat de plataformes de servidor dedicades prou variades per satisfer qualsevol necessitat d’allotjament que tingueu en compte. Així mateix, l’empresa d’allotjament també ofereix plans de serveis gestionats que us ofereixen una experiència d’allotjament gratuïta sense problemes.
Pregunta # 4
 • Dreamhost ofereix noms de domini gratuïts amb els seus plans d’allotjament?
 • Sí! Dreamhost us proporciona noms de dominis gratuïts quan us registreu a qualsevol dels vostres plans d’allotjament web compartit. Teniu més de 350 extensions de domini de llocs web diferents per triar, la qual cosa us proporciona més oportunitats per a un nom web únic que vagi més enllà del tradicional .com o .net que tothom veu habitualment en línia.
Pregunta # 5
 • Puc registrar un nom de domini amb Dreamhost en el moment que em registri a un dels seus plans d’allotjament?
 • Sí! Dreamhost facilita als seus clients, clients potencials i membres del públic l’oportunitat de comprar noms de domini per al registre. Teniu l’opció de seleccionar un .com, .net., .Info i molt més quan creeu el vostre pla d’allotjament. Tots els registres de noms de domini disposen de protecció de privadesa de domini sense cap cost addicional.
Pregunta # 6
 • Si no estic satisfet amb el servei d’allotjament que rebo després d’haver-me registrat a Dreamhost, hi ha la possibilitat de recuperar els diners?
 • Sí! Dreamhost ofereix a tots els seus clients una garantia de devolució de 97 dies. Si passat aquest temps no està satisfet amb el servei que rep, pots sol·licitar un reembossament. L’empresa us envia l’import íntegre que heu pagat sense fer-vos cap pregunta. No hi ha cap opció de reemborsament disponible per a les compres de noms de domini o altres productes que ofereix l’empresa que allotja.
Pregunta # 7
 • Dreamhost m’ofereix l’opció de tenir un servidor privat virtual (VPS)?
 • Quan configureu un pla d’allotjament amb Dreamhost, teniu quatre opcions VPS separades disponibles al vostre compte. Cada opció està alimentada per SSD, que us permet rebre un alt rendiment amb processament de CPU, configuracions de disc dur, memòria i amplada de banda al vostre compte. La tecnologia més recent permet també rebre un servidor de lectura i escriptura ràpids.
Pregunta # 8
 • Quines són les meves opcions disponibles per contactar amb assistència tècnica sempre que es produeixi un problema amb el meu compte d’allotjament?
 • Teniu tres opcions principals per triar quan necessiteu assistència tècnica. Hi ha un programa d’assistència de devolució de trucades al lloc on realitzes la trucada inicial, deixa un missatge que descriu el teu problema i una tecnologia d’assistència retorna la teva trucada. També teniu una opció d’assistència de correu electrònic i una opció de sistema de bitllets en línia on el suport tècnic us atendrà en línia.
Pregunta # 9
 • Quan entro en contacte amb l’equip d’atenció al client de Dreamhost, quin idioma puc esperar que parlin els tècnics?
 • Tots els tècnics d’atenció al client i suport tècnic de Dreamhost parlen anglès. Inclou qualsevol correu electrònic, resposta de bitllet d’assistència o qualsevol altre tipus de comunicació verbal i escrita que tingueu amb l’empresa. Cadascun dels seus equips d’atenció al client i suport tècnic estan disponibles els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. També podeu trobar suport a través del canal de xarxes socials de Twitter.
Pregunta # 10
 • Quant de temps ha estat Dreamhost en el negoci?
 • La companyia va obrir les seves portes el 1997 quan quatre amics de la universitat van decidir aventurar-se al terreny de negocis en línia. Van començar l’empresa des d’un dormitori universitari i tenien com a objectiu ajudar la gent a trobar un lloc a la comunitat en línia. Aviat avancem fins avui, on l’empresa acull aproximadament 1,5 milions de llocs web diferents que ofereixen bloc, aplicació, comerç electrònic i molt més al món virtual. Actualment donen servei a aproximadament 400.000 clients a tot el món cada dia.
Pregunta # 11
 • On guarda Dreamhost els servidors del seu centre de dades?
 • Dreamhost manté la seva xarxa de servidors de centres de dades en una ubicació remota de Los Angeles, Califòrnia. Els centres tenen control de temperatura i ofereixen seguretat tot el dia per garantir que les vostres dades i la d’altres clients siguin segurs en tot moment.
Pregunta # 12
 • Tinc una varietat de llenguatges de programació per seleccionar quan utilitzeu Dreamhost per als meus serveis d’allotjament?
 • Sí! Dreamhost us ofereix l’oportunitat d’utilitzar un dels diversos llenguatges de programació més populars quan configureu el vostre compte. Podeu seleccionar entre llenguatge PHP, Perl, Ruby on Rails i Ruby segons les vostres necessitats de programació.
Pregunta # 13
 • Tindré disponibles les opcions de distribuïdor mitjançant Dreamhost?
 • Dreamhost compta amb un valuós programa de distribuïdors que, segurament, voldreu aprofitar per configurar el vostre compte d’allotjament. Cadascuna de les seves opcions de distribuïdor us ofereix la possibilitat d’obtenir ingressos addicionals mitjançant diverses opcions personalitzades de bricolatge.
Pregunta # 14
 • Tindré l’oportunitat d’iniciar-me en un programa d’afiliació en crear un compte amb Dreamhost?
 • Absolutament! Dreamhost ofereix amb orgull als usuaris interessats la possibilitat d’aconseguir ingressos addicionals dels seus llocs web que resideixen a la xarxa de servidors Dreamhost. Podeu col·locar enllaços de text al contingut del vostre lloc web i cada vegada que un visitant del lloc fa clic en aquest enllaç, obteniu diners. Cada vegada que feu referència a un amic o membre de la família a Dreamhost per les seves necessitats d’allotjament web, rebrà 97 $ per cada compte nou que quedi a l’empresa..
Pregunta # 15
 • Què s’inclou amb el meu registre de domini de Dreamhost?
 • Serà com a un matí de Nadal quan registreu un nou nom de domini a Dreamhost. A més de tenir més de 350 extensions de domini per escollir, també rebeu la gestió DNS, cosa que facilita l’actualització dels vostres servidors de noms i orienteu els visitants del web en la direcció correcta. Vostè tindrà l’opció de personalitzar aquests servidors de nom a alguna cosa que reflecteixi la seva personalitat o el seu nom comercial. Podeu reenviar aquest nom de domini a qualsevol altra empresa d’allotjament web que desitgeu i que tingueu l’oportunitat de bloquejar el vostre domini com a protecció contra estafadors o pirates informàtics, segons calgui.
Pregunta # 16
 • Voldria utilitzar WordPress per al meu lloc web que vull acollir en un servidor Dreamhost. Aquesta opció està disponible per a mi o necessito escollir una altra opció?
 • Us encantarà les oportunitats d’allotjament que Dreamhost posa a la vostra disposició per a vosaltres i altres usuaris que vulguin utilitzar les eines d’un lloc de WordPress. Per crear un compte d’allotjament de WordPress, només cal registrar-se en un pla d’allotjament compartit o un pla d’allotjament de DreamPress. Cada pla inclou la possibilitat de comptar amb el suport d’un personal tècnic experimentat que estigui disponible les 24 hores del dia i que pugui ajudar en qualsevol problema que es plantegi. També rebeu còpies de seguretat i actualitzacions automàtiques del sistema i accediu a una xarxa d’allotjament que estigui disponible el 100 per cent de les vegades que necessiteu servei. Quan creeu el vostre compte de WordPress, podeu afegir qualsevol tema o complement que vulgueu en qüestió de minuts.
Pregunta # 17
 • Vull obrir un compte d’allotjament amb Dreamhost, però, actualment tinc un lloc web que es troba en un altre servidor d’allotjament. Dreamhost transferirà la informació del meu compte anterior als seus servidors quan obri un nou compte amb ells?
 • Malauradament Dreamhost no passa pels passos de migració del vostre lloc web des de la seva ubicació d’allotjament actual. Tot i així, us ofereixen accés a un equip de suport tècnic amable i útil que us ajudarà a navegar des de l’antiga ubicació d’allotjament fins al vostre lloc nou als servidors Dreamhost. També teniu accés als fòrums de clients on trobareu informació i consells valuosos d’altres usuaris que han transferit els seus comptes amb èxit sense cap problema. Dreamhost us proporciona ajuda addicional fent una biblioteca de fitxers d’ajuda descarregables que us poden ajudar en la tasca de transferència del vostre lloc..
Pregunta # 18
 • Vull executar diversos llocs web per a les meves aficions, interessos personals i empreses. És possible amb un compte Dreamhost o necessitaré obrir diversos comptes per adaptar-se a cada nom de domini?
 • Dreamhost opera una àmplia xarxa de servidors web que permet a la companyia oferir als seus clients l’oportunitat de posseir i operar tants noms de domini com desitgin. Podeu tenir un nom de domini diferent per a cada interès, afició o empresa que us vingui al cap. Cada nom de domini rep tractaments separats, que fan que sigui elegible per a l’amfitrió de beneficis de noms de domini que proporciona Dreamhost. Tindreu l’oportunitat de seleccionar entre més de 350 extensions diferents per a cadascun dels vostres noms de domini. Podeu afegir noms de subdomini a cada lloc sense cap cost addicional si ho desitgeu i cada nom tindrà una protecció de privadesa al seu lloc, mantenint tots els vostres comptes de domini el més segurs possibles de les amenaces en línia..
Pregunta # 19
 • M’agrada utilitzar el programari Prestashop als meus llocs web perquè és fàcil d’utilitzar i compleix les necessitats que tinc per executar un lloc web de comerç electrònic que obté una quantitat important de trànsit. Seré capaç de continuar fent servir Prestashop si passo tot a un compte Dreamhost?
 • Sí, podreu continuar utilitzant Prestashop amb facilitat al vostre compte Dreamhost recent allotjat. Dreamhost té la possibilitat de donar suport a aquest tipus de programari i de proporcionar-vos totes les eines necessàries per permetre que el vostre lloc web funcioni correctament en el procés. El vostre lloc web de comerç electrònic obtindrà els avantatges de tenir accés a una infraestructura de processament ràpid. T’agraden les capacitats del sistema de xarxa i la plataforma d’allotjament de xarxa compartida que Dreamhost proporciona per al nou compte.
Pregunta # 20
 • Una de les raons per les quals estic buscant una nova empresa d’allotjament és les opcions del quadre de control. La meva empresa d’allotjament actual no ofereix una funció del tauler de control fàcil d’utilitzar i crec que resulta molt frustrant quan intento fer canvis al meu lloc web. Quin tipus de panell de control ofereix Dreamhost?
 • Tingueu la seguretat de no tenir cap problema de frustració quan feu servir el tauler de control que proporciona Dreamhost al vostre compte. Mitjançant un sistema operatiu basat en Linux, Dreamhost us ofereix un centre de control de taulers c des del qual podreu gestionar fàcilment tots els aspectes del vostre compte d’allotjament. El tauler c us permet accedir a tots els fitxers del vostre compte, informació de la base de dades, instal·lacions de programari i qualsevol altra cosa que necessiteu per gestionar el vostre compte amb èxit..
Pregunta # 21
 • El meu actual proveïdor d’allotjament no té el departament d’eines. Sovint em trobo passant hores en línia buscant plugins i altres opcions rellevants que ajudin a facilitar el funcionament del meu lloc web. Si passo a Dreamhost, què puc esperar per rebre, que ajudarà a la vida de la meva host?
 • El cel és el límit en termes del que podeu esperar per rebre del vostre nou compte d’allotjament a Dreamhost. Podreu gestionar el vostre compte fàcilment a través del sistema funcional de control de taulers c que serveix de centre central per a totes les activitats del vostre lloc web i d’allotjament. Podeu instal·lar qualsevol aplicació de plug-in o lloc web amb el clic d’un botó gràcies al seu programa d’instal·lació “1 clic”. Hi ha certificats SSL d’última generació que impedeixen que els pirates informàtics i les empreses de correu brossa accedeixin a la informació del vostre lloc web. Se us proporciona una protecció addicional contra les escanejades contínues de programari maliciós que es produeixen entre bastidors. Si la resta del vostre compte falla, hi ha un equip de bona reputació, el servei d’atenció al client i el servei d’assistència tècnica que està al dia 24 hores per ajudar-vos amb tot el que necessiteu.

Consulteu el lloc oficial més a DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map