Opinions de Hosting24 de maig del 2020: plans i preus de hosting

Opinions de Hosting24 de maig del 2020: plans i preus de hosting

Opinions de Hosting24 de maig del 2020: plans i preus de hosting

Què tan bo és Hosting24 Hosting?

Si teniu un pressupost, aquest és probablement un dels millors proveïdors d’allotjament que podeu demanar. Hosting24 se centra més a oferir un preu inferior al que proporcionen un producte de qualitat.


Opinions de Hosting24 2.6 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Amplada de banda ilimitada i espai de disc per a plans d’allotjament compartits
 2. Model de preus excel·lents
 3. Registre de domini gratuït
 4. Lot de 12 plans per triar
 5. Horari excel·lent

Contres

 1. Opcions d’assistència limitada
 2. Ofereix només un sistema operatiu
 3. Faltaven els seus serveis de disseny professional

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

La nostra revisió oficial de Hosting24 Hosting

Hosting24 és un proveïdor d’allotjament web fundat el 2007. Competeixen amb el principi que si tenen preus baixos, obtindran més clients. Fins a cert punt, això és cert. Tanmateix, obtindreu el que pagueu quan es tracta d’aquest proveïdor d’allotjament.

Millors característiques de Hosting24 Hosting

Si teniu un pressupost, aquest és probablement un dels millors proveïdors d’allotjament que podeu demanar. Tot i que obteniu el que pagueu, en algunes àrees, obteniu més del que pagueu, com una amplada de banda ilimitada i un espai de disc.

Amplada de banda ilimitada i espai de disc per a plans d’allotjament compartits

Sempre és agradable veure un proveïdor d’allotjament web oferir una amplada de banda i un espai de disc il·limitats. Tot i que és força habitual, no és normal. Altres proveïdors d’allotjament web us cobraran en funció de la amplada de banda i l’espai de disc que utilitzeu. Com a mínim, mai tindreu usuaris que es queixin de la vostra amplada de banda mensual. Quan passeu a l’allotjament VPS, col·loquen capelles tant a l’ample de banda com a l’espai del disc. Tot i això, ofereixen quantitats generoses.

Model de preus excel·lents

Per als allotjaments compartits que comencen a partir de 3,99 dòlars, segur que obtindreu els diners. Començant amb l’amplada de banda i l’espai de disc il·limitats com a funció, sempre serà agradable veure que no escorcollin altres funcions només perquè pagueu menys. Inclou còpies de seguretat setmanals, una garantia de temps de vida del 99,9% i més de 50 plantilles per escollir quan es construeix el vostre lloc web.

Registre de domini gratuït

Cadascun dels seus plans inclou registre de nom de domini gratuït i renovació gratuïta sempre que romangui el client. Aquesta és una característica premium que no ofereixen molts proveïdors d’allotjament web.

Lot de 12 plans per triar

Hosting24 com a 12 plans d’allotjament que escolliu, vuit dels quals són plans d’allotjament VPS. No tots tenen espai de disc o amplada de banda il·limitada. De fet, tots els seus plans d’allotjament VPS tenen límits. Tanmateix, tenint en compte que aquests límits són enormes, és dubtós que trobareu problemes. De fet, la diferència entre els vuit plans d’allotjament VPS diferents és la quantitat d’espai del disc i l’amplada de banda que obteniu. A partir del pla nº 1, obteniu 10 GB d’ample de banda i 1 TB d’espai de disc. Amb cada pla posterior, obteniu 10 gigaoctets més d’ample de banda en un terabyte més d’espai de disc, fins a 80 GB d’ample de banda i 8 TB d’espai de disc. Això és més que suficient per a moltes persones.

Horari excel·lent

No només tenen una garantia de temps de vida del 99,9%, sinó que ofereixen. Molts usuaris informen que realitzen aquesta supervisió i comproven que és certa.

Bons termes d’allotjament

Tot i que és bastant estàndard, és bo comprovar que les seves condicions d’allotjament són mensuals. No intenten posar-vos el contracte ni intenten fer-vos pagar per un any sencer. Potser no és freqüent trobar un proveïdor d’allotjament web que no ho faci, però hi són.

Desavantatges de Hosting24 Hosting

Hosting24 se centra més a oferir un preu inferior al que proporcionen un producte de qualitat. Aquí és el que hem trobat.

Opcions d’assistència limitada

Hosting24 té un sistema de xat en viu, que és agradable de veure, però, més enllà d’un sistema de correu electrònic i ticketing, no en tenen res més. No ofereixen atenció telefònica, però el curiós és que ofereixen suport mitjançant fax. No puc imaginar que el seu sistema de suport de fax es vegi bloquejat per l’ús.

Un sol sistema operatiu per triar

Hosting24 només ofereix un sistema operatiu. Ofereixen Linux, i no només qualsevol sabor Linux: ofereixen CentOS. Tot i que no és una elecció horrible, m’agradaria que hagués vist la tria entre Windows i Linux. Malauradament, Hosting24 no ofereix això.

Faltaven els seus serveis de disseny professional

Manquen greument els serveis de disseny professional que ofereix Hosting24. Us donen una plantilla per emplenar. En acabar, envieu la plantilla completada a un dissenyador web professional. El que fan és agafar la plantilla, dissenyar el vostre lloc web i impulsar-lo en directe. No us demanaran si esteu d’acord amb el disseny o com en podreu sentir. Ells simplement prenen la plantilla al seu valor nominal, proporcionen al vostre lloc web unes dues hores de treball i, després, la pressionen en directe. Difícilment ho diria “professional”.

Linia inferior

Hosting 24 ofereix un servei web fiable. Tot i així, en manquen d’altres àmbits. La capacitat de triar el vostre sistema d’oferta hauria de ser estàndard. L’espai i l’amplada de banda del disc il·limitats haurien de ser estàndard amb tots els plans. Per sobre de tot, haurien d’oferir assistència telefònica. Malgrat les seves mancances, si esteu iniciant un lloc web completament nou i podríeu utilitzar les opcions del pressupost que ofereix Hosting24, segurament val la pena examinar-les.  

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector