Opinions de Registre.com maig 2020: Planificació i preus de hosting

Opinions de Registre.com maig 2020: Planificació i preus de hosting

Opinions de Registre.com maig 2020: Planificació i preus de hosting

Què és bo l’allotjament de Register.com?


Opinions de Register.com 2.3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (0 vots) Pros

 1. Accés FTP
 2. Còpia de seguretat del lloc durant els darrers 3 dies
 3. Assistència telefònica i per correu electrònic les 24 hores del dia

Contres

 1. Extremadament car
 2. Cobren per la seva eina de construcció de llocs
 3. Pàgines de vendes confuses
 4. Es carreguen de més per correu electrònic

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

La nostra revisió oficial de Hosting Register.com

Register.com és una de les empreses originals de registre de noms de domini que encara es troben avui en dia. Han ampliat la seva línia de productes amb l’allotjament web. La zona on semblen brillar és a l’àrea d’atenció al client.

Millors funcions del Registre.com Hosting

Register.com ofereix tres paquets d’allotjament, tots ells amb una excel·lent atenció al client. El seu nivell més alt (el paquet de comerç electrònic) és compatible amb el processament de targetes de crèdit i les funcions del carretó.

Accés FTP

Molt pocs proveïdors d’allotjament ja ofereixen accés FTP. Tot i que es tracta d’una solució més tècnica, també permet un major grau de flexibilitat i personalització. FTP és un estàndard d’Internet que significa Protocol de transferència d’arxius. Aquest protocol us proporciona la llibertat de transferir fitxers de qualsevol tipus entre un i un altre entre el vostre ordinador i el seu servidor per a una personalització completa.

Còpies de seguretat del lloc

Tot i que aquesta és una característica estàndard per a alguns dels proveïdors d’allotjament, sembla que falta a d’altres. Amb Register.com, no només serà el lloc de còpia de seguretat, sinó que et dona accés a una funció que anomenen Restauració de fitxers. La restauració de fitxers us permet tornar a executar la versió del lloc per esborrar els errors que s’hagin pogut cometre. Ens ha semblat una mica desconcertat que només conserva les vostres dades durant els últims tres dies, però el fet que tinguessin això en absolut és un avantatge.

Assistència telefònica i per correu electrònic les 24 hores del dia

És aquí on brilla el registre.com. Disposen d’assistència durant tot el dia les 24 hores del dia per telèfon i correu electrònic. Tot i que no ofereixen xat en directe, vam trobar que teníem un representant de suport competent al telèfon cada vegada que vam trucar, i vam trucar diverses vegades al dia. Això és significatiu a causa de la tendència en el negoci que fa que les persones passin temps llargs per arribar a un agent de suport en viu.

Desavantatges de l’allotjament de Register.com

Malauradament, hi va haver més que no li va agradar el registre.com i, a continuació, hi va haver una cosa poc freqüent.

Extremadament car

Si teniu en compte el fet que register.com era un dels registradors web originals, aquest sorgeix com una petita sorpresa. Actualment, GoDaddy és el registrador web més freqüent a la xarxa actual. Molts altres proveïdors d’allotjament fan servir la funció de registre de GoDaddy com a pròpia. Tot i això, Go Daddy només cobra 14,99 dòlars per registrar el vostre nom de domini. Register.com cobra 35 dòlars anuals per una adreça de punt com, amb un augment del 250 per cent del registre més popular de la xarxa.

Això és extremadament significatiu tenint en compte que moltes persones utilitzen proveïdors d’allotjament web per aparcar dominis. Un augment del 250 per cent en el registre de noms de domini s’incrementarà extremadament ràpidament, cosa que fa que register.com sigui un dels pitjors llocs per registrar i aparcar dominis.

Cobren per la seva eina de construcció de llocs

Tots els altres proveïdors d’allotjament que proporcionen eines per simplificar la vostra experiència de creació web proporcionen aquestes eines de forma gratuïta. Despeses de Register.com per les seves eines de creació de llocs. Gairebé se sent com si register.com estigui tractant de níquel i escorcollar-lo; està intentant treure’s tots els cèntims. WordPress ofereix eines de creació de llocs millors amb plantilles de forma gratuïta. Per damunt d’això, WordPress és més fàcil d’utilitzar encara que register.com insisteix a cobrar-vos per una eina que tots els altres proveïdors d’allotjament gratuïts ofereixen de forma gratuïta.

Pàgines de vendes confuses

Sempre que veieu una línia de límit que diu: “Crearem el vostre lloc web de forma gratuïta”, és certament alguna cosa que val la pena examinar. Qui no voldria aprofitar un servei així?

El problema és que la lletra petita us dirà clarament que cobraran 94,95 dòlars al mes per aquest servei. Fins i tot l’opció d’allotjament més cara és de menys de 30 dòlars al mes, per la qual cosa es tracta? Construiran el vostre lloc web de forma gratuïta o us cobraran prop de 100 dòlars al mes?

Després d’excavar-ne els termes de servei, vaig comprovar que cobraven 799 dòlars pel servei de construcció de llocs, a més dels 94,95 dòlars mensuals. No estava segur de si això volia ser deliberadament enganyós o si volia dir que no us cobraran per davant per valor de 1139,40 dòlars que us costarà durant els pròxims 12 mesos..

Es carreguen de més per correu electrònic

Això quan vam trobar una mica ridícul. Tots els altres proveïdors d’allotjament inclouen allotjament de correu electrònic com a part del paquet d’allotjament web. Register.com no només té aquestes dues funcions separades, sinó que si voleu gestionar el vostre correu electrònic, heu d’iniciar la sessió en un portal diferent mitjançant un conjunt diferent de credencials per gestionar el vostre correu electrònic i, a continuació, feu el vostre lloc web. Cap dels tres paquets d’allotjament no inclou una adreça de correu electrònic única.

És possible que intentin fer-lo assequible amb un accés al portal de correu web amb 5 MB d’emmagatzematge que costen 9,99 dòlars l’any, però el seu paquet més car amb 10 bústies i 100 MB d’emmagatzematge costen fins a 99,99 dòlars l’any. El correu electrònic no és una mercaderia que es pugui vendre així, fins i tot Google ofereix un correu electrònic personalitzat per domini amb 10 vegades més funcions a un preu més assequible..

Linia inferior

En el millor dels casos, registrar.com es basa en la ignorància de la gent. El seu allotjament web pot ser fiable i pot ser que tingui un servei d’atenció al client estel·lar per anar-hi, però cobren massa els seus serveis i no proporcionen components clau, com ara el correu electrònic, que s’ha d’incloure amb tots els paquets d’allotjament..

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector