Opinions d’HostMonster maig 2020 – Plans de preus i preus d’allotjament

Opinions d’HostMonster maig 2020 – Plans de preus i preus d’allotjament

Opinions d’HostMonster maig 2020 – Plans de preus i preus d’allotjament

Contents

Què és HostMonster Hosting?

HostMonster és una empresa nord-americana d’allotjament web fundada el 1996 que opera sota el paraigua d’Endurance International Group.


Què tan bo és HostMonster Hosting?

Igual que moltes altres empreses d’allotjament que pertanyen a EIG, HostMonster no manté el ritme amb els estàndards de la indústria de velocitat, temps d’obtenció i atenció al client. Si bé els seus paquets de seguretat i una marca senzilla i conservadora poden resultar atractives per a molts, el seu rendiment a la majoria de les àrees de servei és constantment negatiu..

Veure lloc oficial Revisions de HostMonster 2.3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (4 vots) Pros

 1. Domini gratuït fins a un any
 2. Dominis, subdominis i amplada de banda il·limitats
 3. Característiques de seguretat sòlides

Contres

 1. No hi ha preus de mes a mes
 2. Per sota de la mitjana en velocitat i temps de funcionament
 3. Reputació deficient en el servei al client
 4. No hi ha respostes gratuïtes
 5. Molta Upsells

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

La nostra revisió oficial de HostMonster Hosting.

Malgrat la seva condició de veterans del sector, HostMonster és, malauradament, un altre cas de la denúncia del servei i la innovació després d’una adquisició d’EIG. Igual que les empreses germanes iPage i FatCow, HostMonster es queda molt poc en tots els marcadors més importants d’una empresa d’allotjament de qualitat. És a dir: velocitat, temps de funcionament i atenció al client. Afegiu una estructura de preus confusa, els augments i l’absència d’un to de vendes informat i hem de dir que no recomanaríem HostMonster.

Millors funcions d’allotjament HostMonster

Tot i que recomanem passar a HostMonster, val la pena esmentar les seves característiques que potser us han portat a considerar-les en primer lloc. Per una cosa, la seva marca és senzilla i conservadora, cosa que pot agradar a aquells que estan una mica aclaparats per les empreses de tecnologia més intensa i amb un llenguatge altament tècnic. A més, l’amplada de banda i els dominis il·limitats és un bon avantatge. Però el més important, ofereixen un paquet de seguretat molt complet, que fins i tot ens va impressionar. Aquí teniu la cullera

Constructor de llocs web gratuït

Tot i que WordPress és generalment l’estàndard per a les empreses d’allotjament, i hi ha molts recursos per ajudar fins i tot l’usuari amb menys tecnologia a posar en funcionament una plantilla, per a alguns és reconfortant tenir un creador de llocs web. HostMonster utilitza Weebly, molt intuïtiu i ben considerat en la indústria. Tingueu en compte que si una empresa posa un gran èmfasi en oferir un creador de llocs web gratuït, el seu objectiu demogràfic generalment no és la multitud de tecnologia. No heu de ser un dissenyador web per descarregar una plantilla de WordPress, que fins i tot pot ser més fàcil que arrossegar i deixar anar el vostre lloc web a través de Weebly. No és una cosa dolenta, però parla de volums sobre la profunditat del coneixement que la majoria dels seus clients tenen a l’hora de registrar-se als seus serveis.

Domini gratuït fins a un any.

Un bon percentatge d’empreses d’allotjament ofereixen aquest acord, de manera que HostMonster no és en cap cas una cosa superior. Tot i això, aquest és un avantatge agradable!

Amplada de banda il·limitada, dominis, subdominis, correus electrònics i emmagatzematge

Sembla massa bo per ser veritat, oi? Sens dubte, això és una bona oferta si teniu previst allotjar molts petits llocs web senzills. Però és important tenir en compte que quan les companyies d’allotjament diuen “il·limitades” pel que fa als plans bàsics d’allotjament compartit, això no vol dir que pugueu penjar dades infinites a llocs web infinits. Molt sovint, i en el cas d’HostMonster també posen una tapa a totes les dades, simplement no la fan publicitat. A més, el vostre lloc només pot carregar dades tan ràpidament com es pot comunicar amb el servidor. La qualitat del maquinari al final és el que determina veritablement la definició de “il·limitat” del vostre pla d’allotjament. Si us interessa un allotjament realment il·limitat, us recomanem que mireu DreamHost.

Seguretat integral inclosa

L’únic àmbit on HostMonster està per davant de la competència està en el nivell de seguretat que ofereixen en els seus plans més bàsics. Hi ha certificats SSL, protecció d’enllaços en calent, accés SSH, Spam Assassin i molt més. Aquests serveis tracten la majoria de les principals vulnerabilitats de l’allotjament web, establint una base sòlida de protecció per al vostre lloc.

Desavantatges de l’allotjament HostMonster.

Si HostMonster us va recórrer per qualsevol de les raons indicades anteriorment, us recomanem que llegiu els problemes que hem trobat amb ells. Si bé no hi ha una empresa de hosting perfecta, i la vostra decisió s’ha de basar necessàriament en funció de les vostres necessitats úniques, hi ha alguns programes que han de ser distribuïdors en qualsevol empresa. Malauradament, HostMonster no compleix els nostres estàndards bàsics en algunes zones.

Opcions a nivell d’entrada precioses & No hi ha preus de mes a mes

El preu de nivell d’entrada d’HostMonster és aproximat a l’estàndard de la indústria, però això només és per a la inscripció inicial. Prepareu-vos per multiplicar les vostres tarifes si decidiu romandre amb elles una vegada finalitzat el vostre preu inicial de nivell d’entrada. A més, no ofereixen cap preu de mes a mes. Per rebre el preu mensual anunciat, haureu de pagar durant tres anys d’acollida anticipada. Es tracta d’un compromís enorme per un servei que encara no heu tingut la possibilitat de provar. I la garantia estàndard de devolució de 30 dies no és prou llarga per decidir si està bé amb un contracte tan llarg.

Per sota de la velocitat mitjana i temps de treball

És probable que la velocitat i el temps de funcionament siguin els dos principals indicadors de com de bona és una empresa d’allotjament. Al cap i a la fi, el seu treball és allotjar el vostre lloc web. Si no poden mantenir-lo en marxa o funcionar a la velocitat que els usuaris esperen, per què els pagueu exactament? Malauradament, HostMonster no es pot lliurar en aquest àmbit. Tot i que no tenen el pitjor historial que hem vist, se situen constantment per sota de l’estàndard de la indústria en ambdues àrees. Quan les mitjanes de les empreses d’allotjament web s’assenten en un 99,94% de temps de lliurament i 700ms en temps de càrrega de pàgines, HostMonster és inferior als dos marcadors amb un 99,91% de temps de lliurament i uns 880ms de temps de càrrega de pàgines. Si aquests factors són realment importants per a vosaltres (que haurien de ser), feu un cop d’ull a A2 Hosting, líder del sector en velocitat i temps de funcionament. Una altra empresa que es pren aquest tema seriosament és JaguarPC, que us retornarà 10 vegades el preu per cada hora d’inici del vostre lloc web..

Explicació de funcions confuses & Upsells

El lloc web HostMonster fa un mal treball d’explicar exactament què s’inclou als seus paquets d’allotjament compartits, un altre testimoni del fet que s’orienten a clients sense gaire coneixements tècnics. Això comporta un procés de sortida realment confús en el qual podríeu acabar pagant més per les funcions que creieu incloses. La pàgina de característiques inicials us pot provocar que obteniu recanvis gratuïts del lloc (pràcticament típics a la indústria), però, a la sortida, us adoneu que això costa 3 dòlars més al mes.

Servei d’atenció al client

Si bé podeu esperar que el servei d’atenció al client d’HostMonster respondrà a les vostres consultes en un termini raonable (uns 10 minuts per connectar-vos mitjançant xat instantani i uns altres 2-3 minuts entre respostes), no espereu l’ajuda més informada. Sovint s’ofereixen consells de resolució de problemes estàndard fins i tot quan la vostra pregunta és molt més específica. A més, una ràpida cerca a Google provocarà un bon nombre d’històries frustrades de servei al client. Això sol ser un patró entre les empreses de propietat EIG, la qual cosa ens porta a especular que les prioritats posteriors a l’adquisició no inclouen inversions en atenció al client.

Linia inferior

No recomanem HostMonster, només perquè tinguin un preu per sobre de la mitjana i, per tant, es faci per sota de la mitjana. La seva única funció de bescanvi és la seguretat integral com a part del servei d’allotjament compartit de base. Tot i això, en molts casos, pagar una mica més al mes per un pla de seguretat premium per al vostre lloc web amb una altra empresa d’hosting web costaria el mateix i produiria una millor experiència del client..

Veure més funcions

Preguntes i respostes de HostMonster

Què heu de saber abans de subscriure-us

HostMonster ha estat una opció popular per a moltes persones que busquen allotjament web de baix preu. Com a part de diverses agrupacions d’empreses (primer com a trio d’empreses d’acollida, després part d’una corporació més gran), ha estat una de les opcions menys conegudes. Hem respost a les preguntes més populars que tenen les persones sobre HostMonster per poder prendre la millor decisió quan busqueu una empresa d’allotjament.

Quan va començar HostMonster?

HostMonster es va llançar el 1996, i té la seva seu a Provo, Utah. HostMonster, Bluehost i FastDomain eren de la mateixa família, dirigits pel CEO Matt Heaton, que regularment mantenia els clients actualitzats al seu propi blog personal sobre les novetats de les empreses i els seus serveis..

Les empreses van ser adquirides per EIG, el conglomerat que alberga centrals que ara compta amb més de 40 empreses d’allotjament diferents sota el seu paraigua. Com en molts d’ells, la propietat d’Endurance International Group ha canviat la percepció d’HostMonster en la indústria.

El 2011, Heaton va escriure una publicació al bloc, on també va dimitir públicament com a conseller delegat, donant les regnes a Dan Handy, que va ocupar el càrrec des del 2011 fins al 2015. James Grierson és l’actual conseller delegat d’HostMonster, aportant una àmplia experiència a la taula com a el cofundador i creador de SimpleScripts, la primera botiga d’aplicacions en línia per a productes de codi obert.

Quina és la reivindicació de la fama de HostMonster?

Segons el lloc web d’HostMonster, l’empresa es dedica a la fiabilitat des que va començar fa vint anys. S’especialitzen en un servei al client de qualitat i proporcionen paquets premium que satisfan les necessitats dels clients a preus baixos.

Han basat els seus plans en un paquet senzill que es pot actualitzar per obtenir avantatges i funcions addicionals. La companyia ofereix còpies de seguretat segures, velocitats i hores de treball fiables. Ofereixen aprovisionament instantani per a servidors privats virtuals i allotjament dedicat, múltiples aplicacions i opcions de seguretat i noms de domini gratuïts amb els seus nous plans.

El seu lloc web ofereix els avantatges següents per als clients:

 • Servei d’atenció al client més alt
 • El principal conjunt de funcions disponibles
 • Equipament de qualitat
 • Còpies de seguretat segures
 • Horari màxim garantit
 • Eines d’administració altament funcionals
 • Pràctiques empresarials sòlides i honestes
Parlant de temps de funcionament, com és el temps de funcionament de HostMonster?

La companyia diu que ofereixen el màxim temps de garantia garantit, però no hi ha res en els seus termes sobre el seu temps de funcionament o la garantia si el vostre lloc no compleix el percentatge de temps establert..

Ara bé, estaria bé si rebessin excel·lents crítiques sobre el seu temps de funcionament. L’estàndard de la indústria és del 99,94 per cent de la durada de temps, cosa que significa que durant el 99,94 per cent del mes, el vostre lloc web està en funcionament, en funcionament. Alguns host web garanteixen un temps de funcionament del 99,9 per cent. El temps d’aturada d’aquest nivell és d’uns 43 minuts cada mes. Molts dels amfitrions del web amb aquesta garantia arriben realment a un notable 99,99 per cent, menys de 4,3 minuts cada mes d’aturada. HostMonster, però, no és un. La seva mitjana d’un any es va reduir al 99,91 per cent i només van superar la indústria lleugerament més de la meitat de l’any.

D’altres, però, han trobat una consistència lleugerament més gran, però durant un període de prova d’un mes.

Què significa HostMonster quan diuen “il·limitat”?

Segons els seus termes i polítiques, HostMonster no estableix una limitació arbitrària sobre els recursos que els clients únics poden utilitzar. Això vol dir que, tant com siguin capaços, us proporcionaran tots els fitxers d’emmagatzematge, MySQL, transferència d’arxius, allotjament de dominis i amplada de banda que necessiteu per alimentar correctament el vostre lloc web. Per al vostre lloc, això vol dir que, sempre que seguiu les seves regles, no veureu repercussions negatives ni velocitats més baixes del lloc web. Tot i això, és important tenir present l’ús dels seus recursos, especialment en els períodes de ràpid creixement, ja que hi pot haver reaccions adverses al conjunt del sistema..

Hi ha alguns llindars assenyalats, però; més de 200.000 fitxers, més de 1.000 taules de bases de dades i més de 2 GB de MySQL o PostgreSQL en una base de dades poden causar un rendiment negatiu i més lent del servidor, i és possible que se us demani que reduïu aquests números..

Ofereix HostMonster còpies de seguretat regulars?

Si bé parlen de les seves còpies de seguretat segures, els termes d’HostMonster diuen que de vegades realitzen còpies de seguretat, però no tenen l’obligació de fer-ho. També afirmen que no tenen cap responsabilitat per danys o pèrdues d’arxius i que ni tan sols intentaran fer còpies de seguretat de comptes que superin els 50.000 fitxers o 30 GB d’espai d’emmagatzematge..

Com és el servei al client d’HostMonster?

L’empresa promou el servei d’atenció al client més elevat, però de nou, aquest és un altre àmbit on les ressenyes són molt variades. Un percentatge de clients afavoreixen el servei i el temps de resposta de l’empresa. Han mantingut excel·lents converses amb representants de servei útils, que es preocupen de la seva experiència global. Tot i això, un contingent molt més gran té coses menys que estel·lars sobre el servei de l’empresa.

Els clients denuncien que els seus llocs estaven tancats sense previ avís, que els llocs eren semifuncionals i que la companyia no pot donar suport a les aplicacions que ells mateixos inclouen als seus paquets d’allotjament.

Tenen comptes tant a Facebook com a Twitter, tot i que tots dos estan lleugerament desfasats. L’última publicació de Facebook va ser el 2014 i l’últim tuit va ser l’únic el 2016, publicat al setembre.

No ofereixen còpies de seguretat, però, i la seguretat i la protecció del vostre lloc?

Alguns estudis demostren que tants El 41 per cent dels hacks de WordPress es deuen a situacions amb la seva empresa d’allotjament. HostMonster ha realitzat mesures per solucionar aquesta situació, proporcionant als clients diverses funcions de seguretat, aplicacions i plugins.

Ofereixen accés SSH, suport SSL, protecció d’enllaç directe i Spam Assassin. Ofereixen la certificació SiteLock per a les vostres transaccions comercials en línia. A més, els plans dedicats ofereixen emmagatzematge RAID 1 en mirall, que aporta un nivell addicional de protecció per a les vostres dades i informació del vostre compte..

Quan HostMonster parla del conjunt de funcions principals disponible, què vol dir??

Per al preu dels paquets, HostMonster ofereix una llista increïblement llarga de beneficis i funcions per als seus clients. Inclouen una instal·lació ràpida per a WordPress, tot i que alguns clients han trobat problemes per instal·lar alguns dels complements de WordPress. HostMonster facilita la connexió de Mojo Marketplace, de manera que també podeu triar entre un sistema de gestió de contingut diferent, com Drupal o Joomla.

 • Podeu accedir a una versió limitada i gratuïta de Weebly Sitebuilder per posar en funcionament el vostre lloc.
 • CloudFlare està integrat en els seus plans. El proxy inversa us proporciona més protecció contra els atacs de DDOS i la força bruta, així com un tallafoc. L’aplicació també ofereix una àmplia funcionalitat de memòria cau per oferir al vostre lloc millors velocitats de càrrega de pàgina.
 • HostMonster té moltes funcions de comerç electrònic per a que el vostre lloc de venda funcioni, incloses Agora, Cube Cart i el carret de la compra Zen Cart, certificats generats gratuïtament i directoris protegits amb contrasenya..

A més, inclouen funcions estàndard, com ara càrrega de FTP, correu electrònic, reproducció, suport de vídeo i àudio real, i una àmplia llista de scripts. Els plans també inclouen crèdits d’anuncis de Google AdWords i Bing.

Quan HostMonster parla d’equips de qualitat, què vol dir?

Els comptes compartits s’allotgen en servidors de rendiment de processador de doble quad, amb còpia de seguretat d’UPS i generadors dièsel per a potències de còpia de seguretat. Ofereixen un sistema operatiu Linux, amb un servidor web Apache personalitzat. També ofereixen vigilància de la xarxa 24 hores i múltiples connexions Ethernet de 10 GB.

El centre de dades de l’empresa es troba a Provo, Utah i ofereixen les darreres versions de MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails i Python. Està lligat al darrer sistema SONET, que utilitza senyals làser per transmetre línies de fibra òptica.

Quines són les eines d’administració altament funcionals?

HostMonster executa cPanel pel seu tauler de control. La pell sembla una mica diferent, però el fet que proporcionin això per als administradors és una opció excel·lent, ja que qualsevol que desitgi canviar d’amfitrions ho pot fer fàcilment. cPanel és l’estàndard de la indústria dels panells de control. Com que és tan freqüent, la majoria d’empreses d’allotjament inclouran transferència gratuïta de llocs per als llocs que executin el tauler.

Permeten als clients potencials comprovar les seves millores a cPanel per veure què pensen en el seu lloc web.

Què passa si no m’agrada HostMonster?

La majoria de les empreses d’allotjament ofereixen una garantia de devolució de 30 dies i HostMonster no és diferent. Hi ha algunes que ofereixen garanties molt més llargues, que van des dels 45 fins als 97 dies, de manera que, mentre que HostMonster no és el millor, és certament al centre del paquet. Els seus termes llisten algunes quotes de comissions no reemborsables, però sovint es combinen amb els serveis pagats per a aplicacions i complements de tercers. Mentre cancel·leu durant els primers tres dies, obtindreu tots els diners, tret dels honoraris no reemborsables i el registre gratuït del nom de domini de 15,99 dòlars per nom..

En qualsevol moment, després de tres dies, obtindreu les despeses excepte les despeses no reemborsables, el cost del nom de domini de 15,99 dòlars per nom i les tarifes pagades per Postini o per a una IP dedicada. Després de 30 dies, les despeses no reemborsables i de configuració també queden excloses de les cancel·lacions.

Les sol·licituds de cancel·lació s’han de fer mitjançant telèfon o xat en línia.

Què inclou HostMonster en els seus plans estàndard compartits?

Els tres plans compartits inclouen amplada de banda no modificada, rendiment estàndard i un domini inclòs.

 • Hosting bàsic (4,95 dòlars al mes, normalment 9,49 dòlars al mes): els clients reben un lloc web, 50 GB d’espai web i cinc comptes de correu electrònic. Cada compte obté 100 MB per compte. Obteniu un domini inclòs, cinc dominis estacionats i 25 subdominis.
 • Allotjament més (6,95 dòlars / mes, normalment 12,49 dòlars al mes): obté 10 llocs eb amb 150 GB d’espai. Cada compte inclou un domini inclòs, 20 dominis estacionats i 50 subdominis. Els comptes reben 100 comptes de correu electrònic, amb 500 MB per compte. Aquests plans també inclouen 150 dòlars en ofertes de màrqueting, 24 dòlars anuals en suports extres i un compte de SpamExperts.
 • Prime (6,95 dòlars / mes; normalment 14,99 dòlars el mes): aquest pla compartit és realment il·limitat, sense límits en llocs web, dominis aparcats, dominis subcontractats, comptes de correu electrònic i emmagatzematge de correu electrònic. Hi ha espai i lloc d’amplada de banda no modificats. El compte inclou un domini inclòs. Prime inclou 200 dòlars en ofertes de màrqueting, 80 dòlars cada any en extres, un SpamExperts, un domini de privadesa i SiteBackup Pro.

És important tenir en compte que els preus baixos només són per al primer termini i que els preus poden augmentar dràsticament a la renovació, segons han informat alguns clients.

Com funciona l’allotjament VPS d’HostMonster?

A més del subministrament instantani, l’allotjament VPS inclou serveis gestionats i recursos garantits. Tots vénen amb un nom de domini gratuït i funcionen CentOS 6.5 (64-bit).

 • Estàndard (14,99 dòlars / mes, normalment 29,99 dòlars / mes): obteniu un dual core, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / mes i una IP..
 • Millorat (29,99 dòlars / mes, normalment 59,99 dòlars / mes): obté un dual core, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / mes i dues IP..
 • Premium ($ 44,99 / mes, normalment 89,99 $ / mes): El pla inclou triple nucli, 6 GB de RAM, 120 GB i 3 TB / mes, amb dues IP..
 • Ultimate (59,99 dòlars / mes, normalment 119,99 dòlars / mes): el pla final és un pla de quad core, amb 8 GB de RAM, 240 GB i 4 TB / mes. També inclou dues adreces IP.

Teniu accés complet a l’arrel, la capacitat de gestionar més d’un compte des del vostre host cPanel i una tecnologia Cloud com OpenStack i KVM.

Què passa amb l’hosting dedicat a través d’HostMonster?

Els plans dedicats tenen una garantia de devolució en qualsevol moment i permeten afegir emmagatzematge SAN sempre que ho necessiteu. Ofereixen línies d’assistència exclusiva per a clients dedicats al servidor, accés root i memòria cau millorada. Totes inclouen un nom de domini gratuït i CentOS 6.4 (64-bit)

 • Estàndard (149,99 dòlars / mes): processador Intel Xeon de 2,3 GHz de doble nucli amb memòria cau de 3 MB, 4 GB de memòria RAM i 500 GB (RAID 1). Hi ha 5 TB / mes i tres IP.
 • Millorat (199,99 $ / mes): processador Intel Xeon de 2,5 GHz quad-core amb 8 MB de memòria cau, 8 GB de memòria RAM, 1000 GB (RAID 1) i 10 TB / mes, amb quatre IP..
 • Premium (249,99 dòlars / mes): processador Intel Xeon de 3,3 GHz quad-core, memòria cau 8 MB, 16 GB de memòria RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / mes i cinc IP..
Puc pagar mensualment?

HostMonster és una de les moltes empreses d’allotjament que no ofereixen opcions de pagament mensuals i ofereix els preus més baixos possibles quan us registreu per a contractes llargs. Les opcions inclouen plans de 12, 24 i 36 mesos.

Més informació sobre HostMonster.com

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector