Opinions d’HostPapa – És Hosting HostPapa adequat per al vostre lloc?

Contents

Què és HostPapa?

HostPapa és una webhost basada en Canadà fundada el 2009. HostPapa és una de les botigues web més ecològiques més barates del mercat, alimentant els servidors, centres de dades i oficines amb un 100% d’energia renovable. A més dels plans d’allotjament compartits, també ofereixen serveis VPS i revendedors.


Què tan bo és HostPapa Hosting?

Per a una empresa d’allotjament amb consciència ecològica, HostPapa és molt assequible i ofereix tot el que poden necessitar els administradors novells. HostPapa és ideal per al client que tingui una visió ambiental que vol crear un lloc web senzill i no preveu una gran quantitat de trànsit o de capacitats de correu electrònic. Però una sèrie de taxes i limitacions ocultes poden frustrar qualsevol administrador web que tingui previst tenir més mans amb el seu lloc web. Si bé ofereixen plans actualitzats que poden fer la feina, els preus d’HostPapa no són barats i el pla bàsic deixa molt a desitjar..

Consulteu els comentaris oficials d’HostPapa 2.9 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (3 vots) Pros

 1. 99,99% Garantia de temps
 2. Un dels hostes verds més barats disponibles
 3. Dominis il·limitats
 4. Suport en anglès, francès i espanyol
 5. Registre gratuït de noms de domini amb subscripció d’un any

Contres

 1. Despeses de cancel·lació costoses
 2. Servidor lent
 3. El servei 24/7 no és realment 24 hores
 4. Limitacions de correu electrònic greus
 5. No hi ha plans d’allotjament escalables

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

La nostra revisió oficial d’HostPapa

HostPapa s’ofereix en una retòrica d’àmbit internacional i respectuós amb el medi ambient que és innegablement atractiu per a molts clients. I cobreixen totes les novetats bàsiques, amb una amplada de banda il·limitada i garantia de funcionament i suport en diversos idiomes per arrencar. Però HostPapa manca seriosament d’escalabilitat quan es tracta dels seus plans d’allotjament compartits, amb moltes característiques i consideracions importants que falten del seu pla bàsic o accessibles només pagant comissions ocultes. Continua la sessió per decidir si els seus serveis són adequats per a vostè.

Les millors característiques de HostPapa Hosting

Finalment! Un webhost verd realment assequible. Si voleu tenir tranquil·litat sobre l’empremta de carboni de la vostra pàgina web senzilla, els preus d’HostPapa els converteixen en una elecció fàcil. El pla més bàsic d’HostPapa té un cost de només 6 dòlars per mes, on GreenGeeks el competidor costa 10 dòlars. Altres empreses com A2 Hosting i Dreamhost participen en programes de compensació de carboni, però HostPapa és totalment verd per un preu molt assequible.

Alimentat 100% per fonts d’energia renovables

Darrerament més empreses d’allotjament han començat a discutir els seus esforços per promoure un servei més ecològic, ja sigui si es dóna als seus empleats l’opció de treballar des de casa o vendre plans especials d’allotjament verd. HostPapa, però, és l’única empresa d’allotjament que coneixem que integra veritablement la sostenibilitat en la seva missió corporativa. Des dels ordinadors portàtils dels seus empleats als servidors on s’allotja el vostre lloc, tot funciona amb fonts d’energia 100% renovables. A més, tots els seus clients tenen l’opció de mostrar les seves insígnies de potència verda als seus llocs. Aquests esforços són encertables per estar segurs i, òbviament, els converteixen en una bona forma per a qualsevol lloc web amb un dobleg ambiental.

Garantia d’horari

HostPapa ofereix un 99,99 per cent de garantia de temps, i la majoria d’opinions d’Hostpapa apunten que això és més o menys cert a la pràctica. Tanmateix, no sembla que tinguin un procés real per compensar els usuaris quan el temps d’activitat es caigui per sota de la taxa garantida. És possible que hàgiu de trucar al servei d’atenció al client per sol·licitar un reemborsament si la vostra tarifa de temps baixa dins de la garantia.

Dominis il·limitats & Ample de banda

Cada pla d’allotjament compartit que ofereix HostPapa ofereix una amplada de banda il·limitada, que és un bonic afegit que us proporcionarà tranquil·litat en cas que el vostre lloc web es faci viral. El pla més barat només ofereix dos dominis (encara millor que molts host de pressupost), però els seus plans actualitzats ofereixen dominis il·limitats. A més, obtindràs un nom de domini completament gratuït amb una subscripció d’un any als seus serveis, un gran avantatge que simplifica el procés per posar en funcionament el teu lloc web..

HostPapa WebMail inclou una robusta protecció contra correu brossa i virus

El pla HostPapa més bàsic inclou 100 adreces de correu electrònic, i els plans actualitzats inclouen altres de manera il·limitada. Això és més o menys estàndard entre els hotelshosts, però HostPapa fa un gran treball amb les seves funcions de seguretat de correu electrònic que s’inclouen fins i tot amb el seu pla bàsic. Alguns grans competidors de grans noms no seran molt importants (estem mirant-vos, HostGator!).

Suport HostPapa en diversos idiomes

HostPapa ofereix atenció al client en anglès, francès i espanyol. El seu lloc web també es pot traduir completament al castellà. Potser això no t’importa si tot el teu personal parla anglès amb fluïdesa, però aquesta característica pot suposar un gran avantatge per a qualsevol negoci amb presència internacional.

VPS escalable & Opcions del pla de distribuïdors

Per a les persones que desitgin actualitzar el seu lloc web i fer créixer el seu negoci, HostPapa ofereix tres plans VPS basats en Linux escalables i basats en Windows. També ofereixen cinc nivells diferents d’opcions de comptes de distribuïdors. Cada pla permet domini il·limitat, bases de dades MySQL, 3 adreces IP i preus flexibles depenent de la quantitat de espai que necessiteu.

Desavantatges de HostPapa Hosting

El preu d’HostPapa pot ser excel·lent per a un servei tan verd, però si compareu els preus amb les funcions que ofereixen altres proveïdors d’allotjament, es poden reduir en moltes àrees. A més, els administradors web han de tenir cura de les despeses ocultes.

Despeses de cancel·lació costoses

HostPapa ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Tot i això, hi ha tarifes ocultes relacionades amb els seus Termes i condicions. Sembla que s’estan beneficiant el registre gratuït del nom de domini si cancel·leu, que us costarà 24,95 dòlars per al registre del nom de domini més una taxa de configuració única de 19,95 dòlars. Això vol dir que si pagueu dos anys abans, que costen 118 dòlars, perdreu més de 40 dòlars directament al marge.

El servei HostPapa no és realment 24/7

HostPapa fa publicitat amb suport 24 hores / 7, però això no és completament cert. El servei d’assistència és de 24 hores els dies laborables, però els representants en servei al client els caps de setmana només estan disponibles de 18:00 a 19:00 EST. A més, hi ha hagut vegades que hem esperat més de 10 minuts per rebre una resposta mitjançant el seu servei de xat en directe. Amb aquest temps de resposta, és possible que acabem d’enviar un correu electrònic.

Integració de WordPress HostPapa: cap WordPress gestionat

HostPapa s’integra amb WordPress, Joomla i sistemes de gestió de continguts més populars. Tot i això, no ofereixen cap pla gestionat de WordPress. Això és obligatori tenir en compte si voleu fer escala.

Limitacions greus de correu electrònic al pla bàsic

Per descomptat, 100 adreces de correu electrònic poden ser molt per a una petita empresa, però això sembla un nombre buit quan la capacitat real del servidor de correu electrònic és tan baixa. Els clients han informat que han arribat als límits de la bústia després d’enviar almenys 300 missatges de correu electrònic al dia. Amb una tapa tan baixa, podeu besar els vostres plans per a un adéu de llista de correu electrònic robust. Pot ser que pugueu tenir 100 adreces de correu electrònic per a la vostra empresa, però els vostres empleats haurien de limitar les seves comunicacions a 3 correus electrònics al dia cadascun. Per evitar aquests límits, haureu de pagar per un pla actualitzat. Aproximadament el mateix preu al mes, Site5 ofereix unes funcions de correu electrònic realment robustes que són perfectes per gestionar les vostres llistes de distribució.

Linia inferior

A la superfície, HostPapa té un aspecte atractiu com a empresa d’allotjament. Tenen una qualificació A + amb el BBB, prenen seriosament la responsabilitat corporativa i tenen una reputació generalitzada. Recomanem amb entusiasme HostPapa als clients amb un respecte ambiental que tinguin intenció de crear una pàgina senzilla que no faci gaire de gestionar. Però si busqueu funcions més robustes, hi ha un munt d’amfitrions que en poden oferir més per més barat.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Preguntes freqüents de HostPapa Hosting

Quina és la garantia de devolució d’HostPapa?

Podeu cancel·lar la vostra comanda amb HostPapa dins dels 30 dies posteriors a la compra. És possible que no es reemborsin algunes tarifes i registres de dominis a causa de la política. Si no heu introduït cap notificació que voleu cancel·lar, no podreu rebre cap reemborsament a les vostres compres..

Com és el procés d’assistència al client a HostPapa?

HostPapa ofereix una opció de xat en viu per a atenció al client, que és normalment la manera més ràpida d’arribar a algú. També podeu enviar un correu electrònic o trucar per ajudar-vos amb qualsevol problema que tingueu amb el vostre lloc web. Quan col·loqueu el bitllet, veureu on esteu a la cua. Podeu introduir el vostre bitllet i podreu veure quan arribarà el vostre número a través del lloc web. HostPapa ofereix suport en francès, anglès i espanyol. Tot i que ofereixen suport 24 hores al dia 7, els temps de resposta solen ser més llargs durant les hores fora.

HostPapa funciona a través del mòbil?

HostPapa ofereix una aplicació per a dispositius iOS i Android. Durant l’ús de l’aplicació, no haureu d’iniciar sessió a través del lloc web. La visualització dels dispositius està lleugerament distribuïda des del lloc web habitual i haureu d’iniciar la sessió al lloc web si necessiteu serveis selectius. En cas contrari, haureu de poder utilitzar l’aplicació per a un accés bàsic durant qualsevol moment.

On es troben els servidors HostPapa?

La seu principal d’HostPapa es troba a Toronto, Canadà. Tenen seguretat d’última generació per protegir la propietat i una excel·lent ciberseguretat per a cada client.

Quins productes ofereix HostPapa?

HostPapa té plans d’allotjament per a particulars i empreses. Ofereixen una gran varietat de productes i serveis, entre ells: allotjament web, allotjament de distribuïdors, serveis de llocs web mòbils, allotjament i constructors de Google Apps, seguretat i certificació de bloqueig de llocs, solucions CloudFlare i màrqueting de correu electrònic. Podeu adaptar els vostres serveis a les vostres necessitats per executar el vostre lloc web de manera eficaç.

Com puc renovar el meu domini?

Per renovar el vostre domini, haureu d’iniciar sessió al vostre compte HostPapa. Podeu triar l’opció “Domini” del menú i, a continuació, seleccionar les que vulgueu renovar. A continuació, seleccioneu la pestanya “Opcions de renovació”, on podeu fer clic a “Renova ara” i després enviar. Us portarà a una pàgina on podeu confirmar les vostres opcions i processar el pagament.

Perdré el meu domini si no em renovo?

Si el vostre domini caduca abans que tingueu l’oportunitat de renovar-vos, teniu algunes opcions. Teniu una finestra de cinc dies per renovar el vostre domini després de la data de caducitat i, a continuació, s’aturaran les notificacions. Si no renoveu el domini, caduca i es considera abandonat. Tingueu almenys 31 dies després del venciment per intentar recuperar-lo des del període de retenció, però pot ser adquirit per un tercer, en el qual perdreu els drets sobre el domini. Tanmateix, si al cap de 44 dies no s’ha comprat, entrarà en un període de gràcia de redempció de 30 dies on podeu tornar a comprar el domini. És més car fer aquesta ruta, però és possible recuperar el domini si no el renoveu.

Què vol dir si el meu domini està en "Redempció"?

El període de redempció pot durar 30 dies després del període de gràcia de renovació inicial. Podeu sol·licitar el domini i inclou una quota de 70 dòlars i una tarifa de renovació normal. Com que és més car intentar recuperar un domini, és millor renovar-lo abans que caduca. Podeu configurar la renovació automàtica per assegurar-vos que no perdeu mai cap pagament.

Hi ha una opció de renovació automàtica del meu domini?

Sí, aquesta és una característica de seguretat que es presenta com a opció predeterminada amb cada compra del domini. Si no voleu la funció de renovació automàtica del vostre domini, haureu de canviar-la manualment. Evita que els dominis caduquen per accident, de manera que no perdeu el lloc web. 15 dies abans que un domini caduca, les renovacions automàtiques es facturaran a la informació enllaçada que vau proporcionar.

12. Puc afegir més CPU, RAM o emmagatzematge al meu compte de WordPress

Podeu fer-ho mitjançant l’enllaç “Afegir recursos” a la pestanya “Complements” del tauler de control HostPapa. Hi ha un cost addicional per a determinats productes que haureu de tenir en compte. Si heu de rebaixar la qualificació, també podeu fer la ruta, sobretot si pagueu pels productes que no utilitzeu.

Què significa OHWM??

OHWM és un acrònim de hosting optimitzat per a WordPress. És un servei de hosting de WordPress gestionat a través d’HostPapa. És ideal per optimitzar l’experiència de WordPress i ofereix productes ràpids i segurs. És una manera excel·lent d’utilitzar WordPress per a qualsevol plataforma de blocs.

Què és ManageWP?

ManageWP és un programa utilitzat per HostPapa que permet a l’usuari accedir a diversos llocs de WordPress. Podeu accedir al programa des del tauler de control o al lloc web de ManageWP. Hi ha moltes eines i funcions per millorar la vostra experiència amb WordPress i aportar més trànsit al vostre lloc.

Si el meu lloc web baixa, el meu compte es canviarà a un altre servidor?

Si un servidor està desactivat, HostPapa funcionarà perquè el servidor torni a funcionar i funcionar el més aviat possible. És poc freqüent que els servidors baixin, i el fet de traslladar el vostre lloc a un altre servidor realment necessitarà més temps que si haguéssiu d’esperar que restablíssim el servidor. A més, si es manté un servidor, seria impossible que accedíssim al vostre lloc per traslladar-lo a un altre servidor. Si bé HostPapa demana disculpes per les molèsties, no seria més fàcil ni ràpid traslladar el vostre lloc a un altre servidor de manera puntual.

Quan es programen actualitzacions normalment?

Quan es programi una actualització, HostPapa enviarà notificacions per correu electrònic a tots els clients. Es poden produir situacions d’emergència durant el dia, que tancaran els servidors. HostPapa treballarà de manera ràpida i eficaç per assegurar el manteniment adequat dels servidors. HostPapa té en compte la quantitat de trànsit potencial per assegurar que no inhibirà el màxim nombre de consumidors en cap lloc web.

Què és un arbre de reconstrucció?

Un arbre de reconstrucció és un servidor d’amfitrió web compartit que conté milions de fitxers diferents. Quan hi ha un gran volum de trànsit a un servidor compartit, es pot produir una corrupció al lloc. La comprovació de l’arbre o els sistemes de fitxers de reconstrucció soluciona la corrupció i aquest procés pot trigar des d’una o quatre hores. En determinats casos, és possible que el sistema triga fins a vuit.

Més informació sobre HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map