Opinions sobre allotjament d’Arvixe maig 2020: Arvixe és bo?

Opinions sobre allotjament d’Arvixe maig 2020: Arvixe és bo?

Opinions sobre allotjament d’Arvixe maig 2020: Arvixe és bo?

Què tan bo és Arvixe Hosting?

Arvixe és una empresa d’allotjament prometedora que compta amb un conjunt de funcions fort. Tenen algunes coses bones, com ara una àmplia gamma de plans d’allotjament i un munt d’eines que us ajudaran a començar. Alguns inconvenients inclouen un mal temps i una resposta lenta de suport. Una de les coses més frustrants és el mal suport, així que tingueu en compte quan compareu els host.


Arvixe Ressenyes 3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (4 vots) Pros

 1. Moltes eines de creació de llocs web
 2. Transferències mensuals il·limitades de dades
 3. Dominis i adreces de correu electrònic il·limitades
 4. Tant servidors basats en linux com Windows
 5. Àmplia gamma de plans d’allotjament

Contres

 1. Temps de funcionament deficient
 2. Servei d’atenció al client llarg té temps

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

La nostra revisió oficial de hosting d’Arvixe

En un moment donat, Arvixe era al capdavant. Fins i tot van ser el rei del turó pel que fa a PC Mag. Al paper tenen molt potencial. Tot i això, les proves del món real ens diuen que tenen alguna feina per fer.

Les millors característiques de Arvixe Hosting

L’allotjament a Arvixe té alguns dels millors potencials que hem vist. Sembla que tenen les seves coses junts i aquí és el perquè.

Eines de construcció de llocs web capacables

El motiu perquè les persones necessiten un servei d’allotjament és perquè puguin crear un lloc web. Quan una empresa d’allotjament web ofereix eines de construcció de llocs web capaços, és com si matessin dos ocells amb una sola pedra. Aquest tipus d’eines són especialment útils per a principiants que amb prou feines s’embruten les mans. Són compatibles amb Softaculous Script Installer, cosa que significa que podeu instal·lar aplicacions i complements directament al vostre lloc web amb un sol clic.

Transferències mensuals de dades il·limitades

Molts proveïdors d’allotjament web solen posar un plafó a les transferències de dades. Poden limitar quantes adreces de correu electrònic es poden registrar amb el vostre domini, quants dominis teniu, o simplement quantes dades podeu transferir entre el vostre ordinador client (el vostre ordinador portàtil que teniu al vostre davant) i el seu servidor. Els proveïdors d’allotjament també són coneguts per posar límits al nombre de visitants que pot tenir un lloc web al mes. Arvixe ho elimina tot això, proporcionant-vos una tranquil·litat amb les transferències il·limitades de dades mensuals. No us haureu de preocupar pel que esteu transferint ni per la mida que teniu dels fitxers: a Arvixe no li importa.

Dominis i adreces de correu electrònic il·limitades

La possibilitat de fer transferències de dades il·limitades no s’acaba aquí. Al hosting d’Arvixe tampoc li interessa la quantitat de diferents adreces de correu electrònic que voleu registrar al vostre domini. Això us permetrà proporcionar una adreça de correu electrònic diferent i separada per a cada un dels vostres empleats o col·legues. El servei d’allotjament Arvixe és perfecte per a aquells que es dediquen a la renovació de dominis. El que vol dir és que compreu un nom de domini i el “aparqueu”, el retingueu i espereu que algú el compri.

Tant servidors basats en Linux com basats en Windows

Moltes empreses d’allotjament web ofereixen servidors basats en Linux o servidors basats en Windows, però no tots dos. Cadascú té pros i cadascun té cons. Si bé molta gent dirà que Linux és un sistema operatiu millor, més robust i és de codi obert, molta més gent està familiaritzada amb els servidors basats en Windows i després els servidors basats en Linux. De qualsevol forma, al hosting de Arvixe no li importa amb qui preferiu anar perquè ofereixen tots dos.

Àmplia gamma de plans d’allotjament

Arvixe té una àmplia gamma de plans d’allotjament, començant pel més comú: el pla d’allotjament compartit. El pla d’allotjament compartit inclou certificats SSL, que són crucials per executar un lloc web de comerç electrònic. El pas següent ofereix servidors de classe dedicats, cosa que significa que teniu el vostre propi servidor dedicat per a la vostra empresa. La diferència entre els plans d’allotjament compartits i els plans d’allotjament dedicat és que amb els plans d’allotjament dedicats, tot el servidor físic i els recursos que l’acompanyen són els vostres que no s’utilitzen; no es comparteixen entre clients diferents. Entre els plans d’allotjament compartit i els plans d’allotjament dedicats hi ha servidors de classe VPS que us permeten tenir el vostre propi servidor privat virtual. Tots aquests plans són fonamentals i us permeten ampliar el vostre negoci a mesura que creix.

Desavantatges d’Arvixe Hosting

Com he dit abans, el hosting d’Arvixe es veu fantàstic en paper. Tot i així, tenen alguns buits que cal omplir, que són simplement inacceptables.

Poc temps de funcionament

Amb aquestes llacunes és la quantitat de temps de funcionament que podeu esperar amb el hosting d’Arvixe. En un termini de dues setmanes, el servei d’allotjament Arvixe va caure durant un total de 29 minuts i 41 segons. La teníem configurada de manera que podríem controlar el temps exacte que tenia el nostre lloc web a la baixa. La part ofensiva d’aquest temps de funcionament deficient va ser que no es va deure a un problema específic. Els 29 minuts i 41 segons es van difondre de manera esporàdica, uns segons aquí en uns segons. Això em diu que hi ha alguna cosa malament en la connexió i que hi ha un problema més gran.

Servei d’atenció al client llarga

Hi va haver una enquesta feta no fa massa temps en què van preguntar a un gran grup de persones què pensaven que era una definició de servei al client deficient. El factor número 1 que va fer que els clients abandonessin una empresa i anessin a una altra va ser posar les persones en espera. A la gent no els agrada estar en espera, sobretot si necessiten suport. Els llargs temps de manteniment del client per a allotjament amb Arvixe són un problema completament evitable al qual han de prestar atenció.

Linia inferior

L’allotjament a Arvixe té molt potencial. De fet, solien ser un dels millors. Ara mateix, en el moment d’aquest escrit a finals del 2015, la nostra recomanació és que mireu a qualsevol altre lloc. Tot i això, el hosting d’Arvixe té prou potencial i un excel·lent historial d’allotjament web. Això em fa voler estar pendent d’ells per veure si poden omplir els buits i tornar a ser una estrella ascendent.

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector