Opinions sobre FatCow: El seu allotjament a FatCow és realment fantàstic per als principiants?

Contents

Què és FatCow Hosting?

FatCow és un proveïdor d’allotjament web fundat el 1998 a Burlington, Massachusetts. L’empresa ofereix un únic pla d’allotjament compartit comercialitzat en administradors web de primer nivell, com ara propietaris de petites empreses. FatCow va ser adquirida pel grup Endurance International el 2007.


Què tan bo és FatCow Hosting?

FatCow comercialitza els propietaris inicials de llocs web i fa un cas molt atractiu per al seu negoci. A només oferir un pla inclusiu, se’ns fa molta estrès per triar les funcions adequades. FatCow, i amb una taxa d’introducció molt assequible, sembla ser un dels millors preus per a l’allotjament web per a principiants al mercat. Però, mentre que FatCow ofereix una senzillesa i una transparència refrescants d’alguna manera, els seus plans s’ofereixen amb increments enganyosos i redundants, velocitat i temps de funcionament pobres i altes taxes de renovació..

Veure lloc oficial Ressenyes de FatCow 2.8 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Solució d’allotjament web ecològic
 2. Dominis il·limitats
 3. Súper accessible per a administradors d’entrada de nivell
 4. Recursos de publicitat gratuïta

Contres

 1. No hi ha servidors VPS ni dedicats
 2. vDeck En lloc de cPanel
 3. Certificats SSL Limitats
 4. Upsells enganyosos
 5. Per sota de la mitjana de temps de funcionament i de la pobra velocitat

Resum Amb el seu nom còmic, preus baixos d’introducció i un format amigable per als principiants, FatCow pot semblar l’opció natural d’un primer webmaster. Un examen més ampli del seu servei i rendiment, però, suggeriria el contrari. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

La nostra revisió oficial de hosting de FatCow

Hi ha diverses coses per les quals lloarem amb molt de gust l’allotjament de FatCow. És a dir, ofereixen una solució d’hosting web web neta i senzilla a curt termini que no és en el menys desconcertant per als no iniciats. Tot i això, la nostra opinió és que FatCow és una mala elecció per a qualsevol persona que desitgi allotjar un lloc web més enllà del període de la seva oferta de preus introductòria. Es pot perdonar la velocitat i el temps de funcionament inferiors, confuses augments i un servei d’atenció mediocre al client per 4 dòlars al mes. Però quan aquestes tarifes augmenten a gairebé 13 dòlars / mes després de la renovació, aquestes qüestions són molt més perjudicials.

Les millors característiques de FatCow Hosting

On FatCow sobresurt és de fàcil accés. Des del seu nom i una mascota capritxoses fins al pla únic d’allotjament compartit que ofereixen, aconsegueixen calmar gran part de la molèstia tècnica que pot començar un administrador web en triar un allotjament web i un pla d’allotjament. A més, no es pot negar que el seu preu introductori és un tracte fabulós. Aquí teniu el que fan bé i per què poden valer la pena tenir en compte:

Un pla d’allotjament compartit exclusiu (principalment) tot inclòs

Un pla únic per a tots els principiants no és òptim per a algú que es construeixi o mantingui llocs web per guanyar-se la vida. Però el públic objectiu de FatCow és el no iniciat, i fan una gran tasca de simplificar el seu producte per ser digerible per a principiants. Ofereixen només un pla d’allotjament compartit que inclou dominis il·limitats, adreces de correu electrònic il·limitades, espai de disc il·limitat, amplada de banda, eines de creació de llocs arrossegats i arrossegats, crèdits de publicitat digital i un nom de domini gratuït per al primer any. El procés d’acotar amb precisió el que es necessita d’un proveïdor d’hostatge web pot ser terriblement intimidador i estressant per a un administrador web de nivell. Agraïm que FatCow ofereix molta transparència i senzillesa des del primer moment.

Bloqueu una tarifa introduïda en preus excel·lents de fins a tres anys

Per als que es registren per primera vegada amb FatCow, el seu percentatge de introducció és de només $ 49 / any, aproximadament 4 dòlars al mes. Tenint en compte que el seu paquet és força competitiu amb un nom de domini gratuït (el primer any) i una gran quantitat d’emmagatzematge per a fitxers de correu electrònic i web, aquest és un valor bastant tremenda. És més, si esteu disposats a pagar per endavant, podeu bloquejar aquest preu molt baix fins a tres anys.

Recursos de publicitat gratuïta

De la mateixa manera que la major part dels amfitrions web EIG, incorporar-se a FatCow comporta molts avantatges de crèdits de publicitat digital. Això inclou 100 dòlars tant en crèdits Bing i AdWords, com en una llista gratuïta a YellowPage.com. Per descomptat, YellowPage.com està bastant obsoleta i està obsoleta l’efectivitat dels directoris en línia és qüestionable, però gratuït és gratuït.

Desenvolupat per energia eòlica

Si ets sensible a la sensibilitat corporativa, el fet que FatCow sigui propietat d’EIG pot suposar una desactivació per a tu. Això és comprensible, però FatCow té algunes qualitats bescanviadores i molt poc corporatives. És a dir, tenen un segell verd que els verifica com a potència 100% de l’energia eòlica. Ho aconsegueixen compensant el consum d’energia a tots els seus centres de dades, servidors i oficines amb una inversió del 200% en certificats d’energies renovables..

Desavantatges de FatCow Hosting

Malgrat la seva estructura i màrqueting molt adequada per als principiants, hi ha un bon nombre de banderes vermelles associades a FatCow que hauríeu de tenir en compte abans d’inscriure-us. Si bé mantenim que els seus serveis són un bon valor per als preus introductoris, hi ha diverses raons per les quals FatCow no és un bon ajust per a una solució d’allotjament web a llarg termini..

Taxes de renovació Espiga 310%

Els preus introductoris de FatCow són molt importants, i podeu bloquejar-lo fins a tres anys si pagueu per endavant. Tanmateix, estigui preparat per a un greu xoc adhesiu un cop finalitzat aquest període. El preu anual de FatCow va des de 49 $ / any fins a 155 $ / any, passant de la companyia d’allotjament de pressupost a una de les opcions més cares del mercat en un sol torn de la pàgina del calendari. Ara, estem encantats de pagar preus premium per serveis premium. Tanmateix, tal com us mostrarà la resta de la nostra revisió, FatCow és molt inferior a la qualificació com a prima.

Temps de càrrega de pàgines molt lents

Com el seu nom podria indicar, l’allotjament de FatCow no és ràpid. De fet, els temps de càrrega de pàgines han estat constantment molt inferiors a la mitjana de la indústria cada mes durant els darrers anys. Quan la mitjana de la indústria del temps de càrrega de pàgines se situa al voltant dels 700ms, FatCow promedia els 1200ms. Això és seriosament lent, i pot suposar un gran perjudici per al vostre lloc web. No només pot danyar els rànquings del motor de cerca, sinó que també pot augmentar notablement el percentatge de rebots del visitant. Amb aquests servidors tan retardats, és poc probable que mai pugueu aprofitar l’amplada amplada de banda que us prometen a la inscripció..

Per sota de la durada mitjana

En general, els allotjaments web de propietat EIG no tenen el millor historial amb mitjanes de funcionament. iPage és un exemple perfecte, mentre que Web.com pot ser l’excepció. Si bé FatCow no té la pitjor mitjana de temps de vida que hem trobat, és per sota de la mitjana, i això és el que hauria de preocupar a qualsevol client potencial seu. FatCow acaba de disminuir en un 99,9% de temps i la meitat del temps és inferior a aquesta nota. Per dir les coses en perspectiva, la majoria d’empreses d’hostalatge web ofereixen una garantia de temps de vida del 99,9%, el que significa que emetran devolucions parcials per a qualsevol temps d’inactivitat més enllà de les assignades 15 hores per any d’aturada. FatCow no ofereix aquesta garantia, i la seva trajectòria tampoc és tremendament tranquil·litzadora.

No hi ha servidors VPS ni dedicats

FatCow només ofereix un tipus d’allotjament: allotjament compartit. Per descomptat, això treu molta de l’anàlisi-paràlisi fora de la presa de decisions inicial, però també pot ser un perjudici per als clients existents que experimenten molt creixement. Al no oferir servidors dedicats ni línies VPS, són alienacions que els públics sencers requereixen o poden arribar a requerir aquests serveis. Això significa que si esteu al govern, a l’assistència sanitària o, si no, emmagatzemeu informació sensible, FatCow no és una bona opció per a vosaltres..

Sense cPanel

FatCow utilitza un tauler de control personalitzat en lloc de cPanel. Tot i que això no és necessàriament una contra, és una desviació de la norma de la indústria. Això és alguna cosa a considerar si esteu acostumat a cPanel, si teniu previst aprofitar que abunden els recursos relacionats amb cPanel al web. També pot ser que tingueu en compte si voleu deixar FatCow en el futur; alguns hostes web només es transferiran pel vostre lloc web des d’una empresa d’hosting web que també utilitza cPanel. Un petit taronja és un exemple.

Reputació deficient en l’assistència al client

L’assistència al client pot ser difícil de jutjar, però hi ha alguns indicadors clau de la gravetat que una empresa prioritza al seu servei d’atenció al client. En primer lloc, sol ser un bon signe si una empresa ha invertit en la creació d’una biblioteca robusta de recursos d’autoajuda i guies de problemes. Si bé FatCow ho ha fet fins a cert punt, no es troben a prop del nivell de GoDaddy o HostGator. Les guies d’usuari de FatCow se centren principalment en la configuració del vostre lloc web, en temes no més avançats o problemes de tir de problemes.

Per a aquells problemes que no es poden resoldre mitjançant els recursos de bricolatge (dels quals hi ha moltes possibilitats), FatCow també ofereix telèfon, bitllet de correu electrònic i assistència de xat en directe. Tot i que aquest ventall d’opcions és recomanable, el temps de torn dels tres canals és menor que ràpid. Espereu esperar uns 15 minuts en espera o a la cua per obtenir assistència de xat i més d’un dia per obtenir una resposta per correu electrònic. Per empitjorar, sembla que els representants d’atenció al client s’entrenen principalment com a venedors en lloc de personal de suport. A continuació, es mostren algunes de les novetats que pot esperar que es declini si decidiu registrar-se amb FatCow:

Engañosos i redundants trastorns

Si bé felicitem FatCow per haver fet la primera mirada inicial dels seus serveis molt transparents, és una història diferent de l’hora de sortida. Estigueu preparats per ser bombardejats amb petits complements redactats en un llenguatge terriblement confús. Tingueu cura de no pagar el seu “hosting de WordPress”, que és una forma terriblement críptica de dir que podeu pagar-los per preinstal·lar alguns plugins mediocres que, d’altra manera, podríeu trobar de franc. Mireu també abans de comprar Google Apps (Consell: Google les ofereix de manera gratuïta) o les còpies de seguretat diàries automàtiques (Consell: això ja està inclòs al vostre paquet). Per a qui ho sap, això és un enorme apagat. Oferir aquests complements com a “serveis” és, bàsicament, sol·licitar principiants que no coneixen millor.

Linia inferior:

FatCow podria ser una gran opció a curt termini per a algú que desitgi provar un munt de coses en diferents dominis, però el cert és que els seus serveis no són extremadament fiables. Els temps lents de càrrega de pàgines i el temps de vida mediocre poden ser tolerables pel baix preu introductori, però aquests problemes seran seriosament perjudicials amb les seves taxes de renovació. Els recomanem si teniu necessitats molt específiques a curt termini amb un pressupost que coincideixi, però no com a solució d’allotjament a llarg termini.

Veure més funcions

FatCow Hosting Preguntes i respostes

FatCow Hosting: el que cal saber

FatCow Hosting té un nom molt divertit, un lloc web carregat de capritxós i una llarga trajectòria de clients satisfets. Entre aquests milers d’empreses d’allotjament web, però, algunes coses fan que l’empresa es distingeixi de les altres. Vam mirar els valors i productes de l’empresa i vam trobar que, a part del seu nom i el seu logotip, FatCow Hosting té plans sòlids que han fet feliços aquests clients.

Com va començar FatCow Hosting?

L’empresa és una de les empreses d’allotjament més antigues que hi ha, amb el fundador Jackie Fewell que va començar el 1997 i es va posar en marxa el 1998. Després d’uns pocs anys, la companyia va experimentar un creixement enorme, augmentant els ingressos al voltant d’un 25 per cent cada any i ampliant el benefici. marge del 4 a l’11 per cent.

Aquest creixement, combinat amb la fidelitat de la base de clients i l’oferta de productes constantment sòlida, va cridar l’atenció d’Endurance International Group, una empresa matriu en creixement de més de 75 empreses d’allotjament diferents. Fewell, que va estar al capdavant de FatCow durant més de set anys, va continuar sent vicepresident de màrqueting quan EIG va comprar FatCow el 2004. Després de dimitir, va exercir com a assessora abans de traslladar-se a una altra indústria..

Com moltes altres empreses que han estat comprades per EIG, FatCow va tenir excel·lents crítiques de clients que van perdre part de la seva il·lusió després de l’adquisició. Continuen afirmant que es dediquen a proporcionar valor empresarial real als seus clients donant-los un servei excel·lent al client i atenent les seves necessitats mitjançant una filosofia d’un sol pla i de preu únic que fins i tot aquells nous a l’allotjament poden començar a utilitzar de seguida..

Què diferencia FatCow?

FatCow Hosting està governat pel seu Jurament HeiferCratic, que diuen que es dedica a “donar suport i crear creativitat”. El jurament afirma que volen reconèixer i alimentar les passions dels seus clients a través dels mitjans escollits oferint suport 24 hores que ajudarà els clients a resoldre qualsevol situació amb actitud positiva. Volen oferir als seus clients una experiència en línia agradable i senzilla.

Per a això, FatCow s’ha situat en la posició d’un procés de signatura net, fàcil d’entendre i navegar, d’assistència i atenció integral i d’integració amb diversos proveïdors de serveis diferents. Malauradament, molts clients que ho van apreciar al principi han constatat que des de l’adquisició, FatCow està caient en la norma de no complir les seves expectatives publicades i promocionades..

Quin tipus de plans d’allotjament compartits ofereix FatCow?

El pla original de FatCow, anomenat exclusivament El pla original de FatCow, costa només als 49 euros els primers anys per al primer any. Els clients aconsegueixen dominis il·limitats, espai en disc i amplada de banda: “oodles”, cosa que significa que sempre que compliu els seus termes i no superi l’ús normal per a operar un lloc de la vostra mida, haureu d’estar bé. i no fer front a cap pena greu.

A més, FatCow proporciona altres recursos il·limitats, com ara usuaris FTP i subusuaris i bústies de correu electrònic POP. També obté un nom de domini gratuït, a més de que les eines el posin en funcionament, com ara el creador de llocs web amb una subscripció gratuïta a Script Barn, seguretat SSL, integracions de carret de compres i 1 GB d’emmagatzematge a JustCloud.

Després del primer any, el pla té diverses opcions de renovació, des de 14,95 dòlars mensuals per un, tres o 12 mesos, 13,95 dòlars mensuals per un termini de 24 mesos o 12,95 dòlars mensuals per un termini de 36 mesos..

FatCow ofereix cap servei dedicat al servidor?

FatCow Hosting té una escala lliscant que pot satisfer les necessitats del servidor dedicades a tres nivells diferents. Tots els plans inclouen cPanel, que és l’estàndard de la indústria i és una característica excel·lent, un nom de domini gratuït i CentOS 6.4 per al seu sistema operatiu..

L’allotjament dedicat també ofereix suport 24/7 dels seus experts, cosa que significa que a mesura que el lloc creix, obtindreu nivells de seguretat i rendiment elevats, amb un temps de resposta ràpid per als vostres visitants. Els clients que opten per servidors dedicats tenen un control complet sobre els servidors privats. Poden crear dominis i subdominis il·limitats, comptes POP3, bases de dades MySQL i comptes FTP, inclouen 13 scripts preinstal·lats diferents i inclou registres d’errors i remitents, accés de registre brut i AWstats.

 • El pla d’inici inclou dos nuclis en un servidor Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ, amb 4 GB de RAM, 500 GB d’emmagatzematge, 5 TB d’ample de banda i tres adreces IP, per una taxa promocional inicial d’119,99 dòlars / mes, que es renovarà a 149,99 dòlars / mes..
 • El pla Professional inclou 4 nuclis en el servidor Intel Xeon E3-1265LV2 de 3.2 GHz amb 8 GB de RAM, emmagatzematge de 1000 GB, amplada de banda de 10 TB i quatre adreces IP. El pla té un descompte introductor de 151,99 dòlars al mes i es renova a 189,99 dòlars el mes.
 • El pla Enterprise inclou 4 nuclis de memòria RAM de 16 GB en un servidor Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ amb un emmagatzematge de 1000 GB, una amplada de banda de 15 TB i cinc adreces IP per 191,99 dòlars / mes (es renova a 239,99 dòlars / mes).
Què passa si vull alguna cosa entre allotjament compartit i dedicat a FatCow Hosting?

L’allotjament VPS, o servidors privats virtuals, són servidors semi-privats que tenen menys clients que un servidor compartit, i que us ofereixen un nivell de control més proper a l’allotjament dedicat amb un preu inferior a un pla dedicat real. Obteniu assistència experta les 24 hores del dia i és una bona manera d’acollir llocs en creixement amb recursos flexibles.

Els plans VPS de FatCow Hosting inclouen cPanel, juntament amb un accés root opcional o un pla completament gestionat. Els plans també reben un registre de domini gratuït, juntament amb els plans de registre i registre inclosos en els plans d’allotjament dedicats. Aquests plans també inclouen dominis i subdominis il·limitats, comptes POP3, bases de dades MySQL i comptes FTP.

Hi ha tres opcions de pla diferents, totes inclouen CentOS 6.4.

 • El pla bàsic comença a 19,99 dòlars / mes per al primer trimestre i es renova a 24,99 dòlars el mes. El pla inclou 1 nucli de CP i 1 GB de RAM, amb emmagatzematge de 40 GB, amplada de banda de 1 TB i una adreça IP.
 • El pla de negocis, que comença a 47,99 dòlars el mes per al primer termini i que es renova a 59,99 dòlars al mes, inclou 2 CPU bàsiques, 4 GB de RAM, emmagatzematge de 90 GB, amplada de banda de 3 TB i dues adreces IP.
 • El pla Optimum inclou 4 CPU principals, 8 GB de memòria RAM, emmagatzematge de 120 GB, amplada de banda de 4 TB i dues adreces IP per 79,99 dòlars al mes en primer terme i 99,99 dòlars / mes després de la renovació..
FatCow Hosting té algun pla especial per a WordPress?

Ofereixen dos plans compartits de WordPress compartits, tots dos amb un tauler de control personalitzat, temes preinstal·lats i plugins com W3 Total Cache i Jetpack. Una associació amb SiteLock augmenta la vostra seguretat i protecció mitjançant l’eliminació de programari maliciós mentre dormiu, i optimitzen el vostre servidor limitant el nombre de clients, aconseguint-vos una velocitat màxima i una autonomia constant..

 • WP Starter, el pla bàsic, inclou un registre de domini gratuït, juntament amb l’espai de disc i l’amplada de banda il·limitats, per 3,75 dòlars mensuals per al primer termini de servei.
 • WP Essential, que costa 6,95 dòlars mensuals per al primer termini, inclou una opció més gran de temes i plugins, el paquet de seguretat deluxe, assistència experta 24 hores i servidors basats en SSD que augmenten la velocitat. Aquest pla també inclou un registre de domini gratuït.
Quin és el temps de funcionament de FatCow Hosting i està garantit?

Si bé FatCow Hosting no ofereix cap garantia en el seu temps de funcionament ara, antigament, van oferir una garantia de temps de vida del 99,9 per cent, cosa que significa que el vostre lloc es reduiria menys de 45 minuts cada mes. Els clients actuals han vist un temps de vida mitjà mitjà del 99,89 per cent, el que suposa una mitjana d’uns 47 minuts i mig de temps d’inactivitat cada mes. Han passat alguns mesos, però, quan els clients han tingut un 99,99 per cent de temps de lliurament, donant-los un temps de funcionament excepcional, cosa que significa que hi ha hagut menys de cinc minuts d’aturada cada mes..

La mitjana no és dolenta i s’apropa al que ofereixen els altres i, si aconseguiu un mes amb un bon temps d’obtenció, obtindreu un benefici més gran. Malauradament, però, moltes d’aquestes altres empreses estan garantint el seu temps d’obtenció, cosa que sovint significa que obtindreu crèdits per a qualsevol temps d’inactivitat i que no és una opció amb FatCow Hosting.

Hi ha cap garantia amb FatCow Hosting?

El costat brillant, FatCow Hosting ofereix una garantia de devolució de 30 dies per als clients que no estan contents amb el seu pla d’allotjament. La seva garantia és similar a la majoria d’altres, destacant que rebràs un reemborsament pels serveis prestats per FatCow Hosting; tarifes de tercers, inclosos el registre de nom de domini de 15 dòlars. Això significa, però, que si decidiu canviar d’empresa, podeu portar el vostre nom de domini amb vosaltres.

Tingueu en compte que, a diferència d’altres empreses, FatCow Hosting només fa aquesta garantia a disposició dels clients que pagaven amb targetes de crèdit quan es van registrar.

Com puc començar?

FatCow té un procés d’inscripció relativament fàcil, sense haver de fer grans pressions per afegir a la vostra venda. El que més ens agrada de FatCow Hosting és que, ja que han inclòs cPanel en la majoria dels seus plans, poden oferir transferència gratuïta per a gairebé tots els llocs web. Això vol dir que, un cop hàgiu decidit canviar a FatCow, les seves tecnologies traslladaran el vostre lloc als seus servidors i us asseguraran que tot fos com ho havíeu dissenyat abans de viure en directe..

FatCow Hosting ofereix solucions verdes?

L’empresa vol mantenir les pastures verdes, i tots els altres, mitjançant opcions ecològiques. Les seves oficines i centres de dades estan completament alimentades per energia eòlica, compensant el consum energètic en un 200 per cent; per a cada KWH d’electricitat que utilitza FatCow, l’empresa compra el doble de certificats d’energia renovable per generar energia eòlica. Com a resultat, cada any han aconseguit mantenir 999 tones mètriques de diòxid de carboni de l’atmosfera.

On s’allotgen els seus servidors?

Els centres de dades de FatCow es troben a Boston, on tenen diversos petabytes d’emmagatzematge repartits per milers d’emmagatzematge. En conjunt, aquests centres representen més de 2.400 peus quadrats d’emmagatzematge. Mitjançant els servidors combinats, la primera màquina disponible per als plans compartits serà la de servir als clients que busquen accedir al lloc web d’un client, cosa que, segons diuen, permet un temps de càrrega més ràpid i menys temps d’inactivitat..

FatCow ofereix cap tipus de còpia de seguretat?

L’empresa té un emmagatzematge connectat a la xarxa que permet accedir a totes les dades de la màquina. A través de la xarxa agrupada, cada màquina es correspon amb una màquina idèntica que es farà càrrec en cas que hi hagi un accident o un problema amb la unitat primària. Les còpies de seguretat es fan a un altre conjunt de servidors amb una còpia mirall de les dades.

Els termes del servei de la companyia estableixen clarament, però, que els clients són responsables de fer una còpia de seguretat dels seus llocs web, contingut i correus electrònics en un ordinador local, juntament amb una còpia addicional. FatCow té algunes còpies de seguretat temporals per als clients de VPS, però només les manté per poc temps en cas que hi hagi un error en el maquinari; l’empresa no garanteix aquestes còpies de seguretat.

Com és el servei al client de FatCow?

La companyia solia rebre comentaris crítics pel seu servei, però en els darrers anys, el client s’ha queixat de llargues línies d’assistència al client, incoherència per a aquells amb plans que inclouen suport expert, problemes sense resoldre i poca empatia per als clients que experimenten aquests situacions.

Ofereixen més d’una manera d’arribar-hi, des de correu electrònic o formularis, fins a telèfon i xat en directe, i noten que el seu equip d’assistència està disponible les 24 hores del dia per ajudar-vos. A més, disposen d’una àmplia base de coneixement i guies d’usuari per a preguntes freqüents.

Recomanem FatCow?

En comparació amb altres hostes, FatCow té un pla detallat i molt rendible per al primer any. Els seus plans dedicats i VPS seria millor per a aquells que tinguin una mica de experiència, però els plans compartits i WordPress ofereixen una àmplia llista de funcions i avantatges per ajudar a millorar el vostre lloc web i donar-li al lloc web que el vostre negoci necessita per créixer..

Més a FatCow.com

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map