Opinions sobre iPing Hosting: Hosting Cheap Dirt a 1,99 $ / mes – maig de 2020

Opinions sobre iPing Hosting: Hosting Cheap Dirt a 1,99 $ / mes – maig de 2020

Opinions sobre iPing Hosting: Hosting Cheap Dirt a 1,99 $ / mes – maig de 2020

Contents

iPage: barat i brut

En certa manera, ens encanta el iPage senzill.


Vull dir 1,99 dòlars al mes per allotjament?

Això és gairebé gratis.

captura de pantalla d’allotjament ipage barat

captura de pantalla d’allotjament ipage barat Vull dir que això és bastant assequible.

No pots esperar que el món sigui amfitrió tan barat i, si ho fas, no.

Fundada el 1998, iPage és una empresa d’allotjament web que va ser adquirida per Endurance International Group (EIG) el 2009. L’empresa té la seu a Burlington, Massachusetts. (Els fets avorrits que podeu saber).

Ara les coses emocionants, val la pena?

Què tan bo és iPage Hosting?

iPage no és especialment ràpid ni fiable, les seves funcions poden ser confuses i el seu servei al client no és de classe mundial.

Però, dit, són increïblement barats. A 1,99 dòlars / mes per al seu pla més bàsic (durant els primers 12 mesos), és difícil queixar-se massa per alguna deficiència en el servei. Gairebé sempre recomanaríem pagar una mica més per obtenir un producte millor, però si el vostre pressupost és molt ajustat, pot ser que iPage sigui l’amfitrió que necessiteu. Només estigueu preparats per gestionar les vostres expectatives.

Veure lloc oficial

La nostra revisió expert de hosting d’iPage

És possible que hàgiu activat iPage a causa del seu preu introductiu de 1,99 $ al mes per allotjament compartit.

Wow, això és molt bo.

Durant menys d’un llet alt al mes, rebeu un servidor a mig camí del país que us allotjarà el vostre lloc web per a vosaltres mateixos, format per tècnics experts..

De debò, es tracta d’un allotjament barat.

Certament, un preu molt baix és un motiu tan bo com qualsevol per comprar un pla d’allotjament.

Com a consumidor, depèn de vosaltres el valor del producte. I ens toca ajudar-vos a pesar els avantatges i els contres. En definitiva, pensem que iPage deixa molt a desitjar quant a velocitat, fiabilitat i suport. Però amb un munt de funcions il·limitades i eines de creació web perfectes per a principiants, els preus introduïts barats pot fer que aquest paquet sigui exactament el que estàs buscant..

Les millors característiques de iPage Hosting

Hi ha avantatges clares d’allotjament amb iPage més enllà del preu barat introductor, però comencem per aquí.

1) Els preus d’iPage són estúpids (amb un compromís de 3 anys)

Si bé la majoria dels plans d’allotjament compartits estàndard s’inclouen entre els 4-12 i els mesos, la inscripció amb iPage costa només 1,99 dòlars mensuals durant els tres primers anys d’allotjament. Això els situa en el mateix punt de preu que WebHostingPad (1,99 $ / mes, fins i tot després dels primers 12 mesos), tot i que ens complau informar que els serveis d’iPage són més fiables.

Aquesta oferta d’introducció atrau a tones de clients, però és possible que aquests clients no siguin tan sofocats un cop transcorreguts els primers 36 mesos. El Pla Essencial és l’únic pla d’allotjament compartit, i s’enfila fins a 7,99 dòlars mensuals al 4t any, cosa que els situa de manera àmplia en l’espectre d’allotjament compartit mitjà..

Tanmateix, si estàs provant projectes a curt termini, pot ser que iPage s’ajusti bé. Quan acabi el primer període, tindreu una bona idea de si sou prou feliços per continuar amb els seus serveis.

A més, iPage et permet pagar mensualment, on hi ha massa amfitrions que fan publicitat dels seus preus de mes a mes, però demanen un pagament per un any o dos anys o tres anys per endavant. En comparació amb el pagament d’un any per 1 i 1 o tres anys a l’alça de DreamHost, la facturació de mes a mes d’iPage és molt refrescant per als fòrums de compromís que hi ha..

2) Dominis il·limitats en un sol compte

iPage permet tenir dominis il·limitats registrats en un sol compte. A més, us ofereixen un domini gratuït quan us registreu com a nou usuari. A partir d’aquí, sereu lliure d’afegir tants dominis en un mateix sostre com vulgueu. Per portar aquesta funció encara més, podeu tenir tants subdominis a cada domini com vulgueu.

Hi ha moltes persones que es dediquen a treballar els dominis. Per fer-ho, s’han de comprar i aparcar els dominis. iPage és conscient d’aquest model de negoci i us permet aparcar tants dominis que cregueu adequats.

A 1,99 dòlars mensuals, quants més dominis tingueu, més dolç es fa. El vostre cost per domini pot ser pràcticament insignificant.

3) Les opcions de seguretat de iPage són sòlides

El pla d’allotjament Evey iPage ve equipat amb programari de seguretat SiteLock. SiteLock fa tot el que necessiteu mitjançant un complement bàsic de seguretat, inclosos tallafocs, escaneig i eliminació de programari maliciós, protecció DDoS i, fins i tot, funcionarà per eliminar-vos de les llistes negres. A més, obtindreu còpies de seguretat diàries gratuïtes que es poden restaurar. Aquesta és una bonificació molt bonica que cobren massa empreses. Amb una altra empresa de propietat EIG, HostGator, les còpies de seguretat només es fan setmanalment i et cobren 15 dòlars per restaurar.

4) Aplicacions de tercers compatibles + Freebies

iPage s’integra amb un munt d’aplicacions de tercers familiars d’una manera perfecta, cosa que els converteix en una excel·lent elecció per a principiants. Podeu incloure aplicacions com Google Analytics, Paypal i WordPress fàcilment i el procés d’instal·lació és senzill. Probablement això no és una cosa que influirà sobre els desenvolupadors i administradors web que es guanyen la vida que configuren aquestes coses, però aplaudim iPage per fer que el procés no sigui intimidatori per als no iniciats.

A més, registrar-se amb iPage inclou un munt de crèdits publicitaris per a Google, Yahoo i Bing; un bon avantatge, segur.

5) Eines de construcció de llocs arrossegables i arrossegables per a principiants

Els plans d’allotjament d’Ipage inclouen el creador de llocs web Weebly, que és un mètode d’arrossegament i descàrrega super fàcil i intuïtiu per fer un disseny d’un lloc web. Tot i que no necessiteu conèixer CSS per descarregar un tema de WordPress gratuït, molts administradors novells preferirien fer manualment canvis en directe de la disposició del lloc web. Incloure Weebly a la seva plataforma, fa que iPage sigui una elecció fantàstica per a administradors web que no són un expert en tecnologia, però volen exercir un cert control sobre el disseny del seu lloc..

Interrompem aquest missatge amb un bot de dades de totes les funcions.

Desavantatges de iPage Hosting

La majoria d’aquests inconvenients són difícils de queixar si teniu en compte només els preus introductoris. Però si teniu previst romandre amb iPage més d’un any, presteu molta atenció a aquests problemes. Continuaran fins i tot després que el vostre pla d’allotjament hagi augmentat en un 600%.

1) Temps de càrrega de pàgines molt lents

Les puntuacions d’iPage al terç inferior de tots els amfitrions web que hem revisat per temps de càrrega de pàgines, amb puntuacions mitjanes entre 1.100 i 1.600ms (en comparació amb la mitjana de la indústria de 700ms). I no és poca cosa. El nombre d’estancaments de visitants rebotarà si no es pot carregar ràpidament des de la pàgina, el que és un assassí complet si els necessiteu per gastar diners al vostre lloc.

Cal tenir en compte si considerem que allotgeu el vostre lloc amb iPage. Si esteu introduint realment aquests preus introductoris, us recomanem que tingueu 1 i 1 Hosting, que tenen un paquet d’introducció i un temps de càrrega de pàgina encara més barats ($ .99 / mes). Però si realment prioritzeu la velocitat, us recomanem que mireu DreamHost (el preu mensual del qual és similar a les tarifes de renovació de iPage) o l’A2 Hosting (el més ràpid del mercat, amb preus competitius)..

2) Per sota de la mitjana de temps de treball

A més de la velocitat de càrrega lenta, iPage és una de les opcions menys fiables disponibles en termes de temps de funcionament. Si bé la norma de la indústria és del 99,99% de temps de vida (que es tradueix en 8,76 hores d’aturada a l’any), iPage baixa gairebé tres vegades més sovint que la majoria d’amfitrions del mercat. Aquesta és una notícia terrible per als llocs de comerç electrònic o realment qualsevol lloc que converteixi els visitants en efectiu.

Els temps d’inici com aquest són una bandera vermella per a qualsevol host que reclama oferir dominis i un espai de disc il·limitats. Si els seus servidors no poden ni tan sols estar segurs de forma fiable, no hi ha manera que el seu maquinari sigui prou fort perquè puguis aprofitar l’espai “il limitat”. En teoria, potser mai no en surten, però només perquè el lliurament seria tan lent que mai no tindríeu l’oportunitat d’arribar a un límit..

3) No hi ha dominis registrats de manera privada

Ens va sorprendre el fet de no poder registrar de forma privada dominis amb hosting d’Ipage. El que va doblar la nostra sorpresa va ser el fet que tantes altres empreses de hosting tinguin aquesta capacitat. Sense la possibilitat de registrar de manera privada els vostres dominis, no podreu evitar una llista a la base de dades WHOIS. Això fa que tota la vostra operació sigui molt més susceptible als spammers o altres entitats no desitjades que puguin obtenir fàcilment i fàcilment les dades de contacte de la base de dades..

4) El servei d’atenció al client de iPage experimenta tones d’interrupcions

Si bé estem encantats d’informar que el servei d’atenció al client d’Ipage és força amable i útil en les nostres interaccions amb ells, estigui preparat per estar en suspens. Tant en el xat en línia com al telèfon, són freqüents els retards i les interrupcions de la connexió i, de vegades, es poden fer preguntes senzilles fins a 20 minuts per rebre una resposta satisfactòria..

iPage allotja més d’un milió de llocs web i les revisions dels clients són molt abundants. Com passa amb moltes empreses adquirides per EIG, hi ha una tendència àmplia en les queixes relacionades amb el servei d’atenció al client després de l’adquisició. Seguiu amb els coneixements tal i com vulgueu.

5) Utilitza vDesk en lloc de cPanel

Si bé cPanel no és perfecte, és un estàndard de la indústria un motiu. Amb una gran quantitat de recursos en línia sobre com treure-li el màxim partit i sobre transferències perfectes entre els amfitrions que l’utilitzen, és una elecció fàcil per a allotjament web. Malauradament, iPage utilitza vDesk com a quadre de comandament de fons. vDeck és més intens i intuïtiu i també disposa de menys recursos en línia disponibles per ajudar-vos a resoldre problemes. Tenint en compte les tarifes de renovació costoses d’iPage, és una mica fastigós que cPanel no sigui normal. Fins i tot WebHostingPad ultra barat ofereix cPanel.

6) Realment només fan allotjament compartit

Mireu, ofereixen altres plans, com ara l’allotjament VPS, l’allotjament dedicat i l’allotjament de WordPress, però realment l’objectiu de tot el seu lloc és aconseguir-vos aquest pla dolent d’1,99 dòlars / mes barat..

Un petit intent de hosting de WordPress.

Com podeu veure més amunt, els quiiiindddaa intenten oferir hosting de WordPres.

Però el seu cor no hi és.

Linia inferior:

Mercats d’iPage per a principiants i realitzen una gran tasca assegurant-se que els administradors novells disposen de totes les eines necessàries per posar en funcionament un lloc web..

I amb uns preus introductoris tan baixos, no és estrany que tantes persones tinguin ganes de pujar a bord amb els seus serveis. Però a la llarga, les taxes de renovació fortes no valen el nivell de serveis que s’ofereixen. Hi ha hostes amb un millor servei al client, velocitats, temps de funcionament i funcions per a una fracció del preu mensual estàndard d’iPage.

Per descomptat, potser no són tan barats en registrar-se, però recomanem fermament pagar una mica més per evitar frustracions a llarg termini.

La nostra recomanació? Amb SiteGround encara podeu obtenir preus del dòlar inferior durant els tres primers anys i obtenir funcions excepcionalment millors.

Consulteu els comentaris sobre el lloc oficial d’iPage 3.5 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Hosting molt barat
 2. Dominis il·limitats en un sol compte
 3. Aficions com el nom de domini i els crèdits d’AdWords

Contres

 1. Registre privat del problema de dominis
 2. Domini susceptible de spammers
 3. Utilitza vDeck en lloc de cPanel
 4. Temps de càrrega de pàgina lents, temps de funcionament poc impressionant

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

Preguntes sobre allotjament a iPage & Respostes

Què és allotjament iPage?

iPing Hosting és un proveïdor de serveis d’allotjament web que proporciona als usuaris les eines necessàries per crear una presència en línia per a la seva empresa. Té moltes funcions robustes i actualitzades per ajudar a crear llocs web, cosa que permet als líders empresarials un millor mercat i fer créixer les seves empreses en el món digital actual.

Quines són les funcions clau de iPage Hosting?

L’allotjament a iPage té moltes funcions clau, incloses

 • Un domini gratuït .com al lloc web de la vostra empresa
 • Atenció al client 24 hores i 7 dies i suport tècnic
 • Trànsit il·limitat al vostre lloc web, correus electrònics i DBs
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries
 • Integració de WordPress
Quantes persones utilitzen allotjament iPage?

Ara, iPage hosting allotja més d’un milió de llocs web per a persones i empreses de tot el món.

Quines funcions especials tinc quan faig un compte amb hosting iPage?

Si creeu un compte amb hosting d’Ipage obtindreu desenvolupadors web, venedors o líders empresarials molts avantatges especials, avantatges i privilegis. Els plans amb allotjament amb iPage inclouen un conjunt complet de funcions especials que no només estan dissenyades per ajudar a crear llocs web, sinó per contribuir al creixement d’una empresa en el panorama empresarial digital. En altres paraules, els comptes i els plans amb hosting d’Ipage construiran i comercialitzaran el lloc web d’una empresa de diverses maneres i per a diferents tipus de negocis en línia, com ara augmentar els crèdits i rànquings dels motors de cerca que milloraran els discs diaris de trànsit i l’ajuda -Les empreses comercials creixen construint botigues en línia gratuïtes per a ells.

Un compte o pla amb hosting iPage inclou funcions bàsiques com ara:

 • Espai de disc il limitat
 • Amplada de banda escalable
 • Nombre il·limitat de noms de domini permesos
 • Bases de dades de MySQL il·limitades
 • Domini gratuït durant més d’un any (fins a 14,99 dòlars de valor)

Altres conjunts de funcions especials que inclouen un compte al hosting iPage inclouen:

 • Eines de disseny i construcció
 • Fins a 6 pàgines del programa de desenvolupament de llocs web Weebly Builder
 • Creador de llocs optimitzat que funciona per a dispositius mòbils
 • Instal·lació d’un clic per a WordPress
 • Centenars de temes i plantilles per triar
 • Utilitats i configuracions d’allotjament
 • Gestor d’arxius
 • Gestor FTP
 • FTP segur
 • Pàgines d’error personalitzades
 • Comercialització del lloc web
 • Oferta de Google AdWords de 100 dòlars (només per als EUA)
 • 100 dòlars en crèdit per a Bing
 • Llistat gratuït a YellowPages.com
 • Un número de telèfon gratuït (només per als EUA)
 • Accés a centenars de guies de màrqueting en línia
 • Venda en línia
 • Funciona amb llocs web de comerç electrònic
 • Botiga en línia gratuïta per als minoristes
 • Instal·lació senzilla d’un clic
 • Integració PayPal
 • Cistella de la compra AgoraCart
 • Gestió del correu electrònic: enviament i recepció
 • Adreça de correu electrònic personalitzable que ve amb el vostre domini web
 • Consulteu el correu electrònic en línia o mitjançant dispositius mòbils amb Webmail
 • Reenviament per correu electrònic
 • Tecnologia de gamma mundial i actualitzada
 • Suite de seguretat millorada amb un valor de fins a 100 dòlars
 • vDeck Tauler de control
 • Monitorització de la xarxa 24/7
 • Estadístiques de visitants
 • Informes de trànsit del lloc
 • Atenció al client i suport tècnic
 • Centre d’entrades i centre d’ajuda en línia
 • Tutorials pas a pas
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Suport telefònic i de xat 24 hores al dia
Què tan ràpid i fàcil és crear un lloc web on hosting iPage?

És molt ràpid i senzill crear un lloc web on hosting iPage. Els desenvolupadors web, venedors i líders empresarials poden crear llocs web ràpidament mitjançant programes de disseny i desenvolupament de web fàcils d’utilitzar, arrossegar i deixar anar com Weebly Website Builder. També poden atreure més visitants i generar més trànsit al seu lloc web amb una suite de màrqueting completa i completa, i l’allotjament completament carregat inclou fins i tot un registre de nom de domini gratuït per fer molt menys complicat el procés de tria i construcció d’un domini. estressant.

Quant costa registrar-se en un pla o compte amb hosting iPage?

La inscripció en un compte i un pla amb hosting iPage és sorprenentment assequible, ja que els plans i proveïdors d’allotjament de llocs web. Normalment, l’allotjament iPage inclou una subscripció mensual regular de 11,95 dòlars mensuals, però ara mateix, l’allotjament iPage ofereix un descompte en línia de fins a 1,99 dòlars mensuals..

Com poden els equips d’atenció al client i suport tècnic de l’allotjament d’Ipage ajudar-me a construir el meu lloc web o esbrinar el seu servei?

El hosting d’allotjament iPage té un suport especial i premiat amb equips especialitzats en desenvolupament de webs i serveis d’allotjament web que poden ajudar als desenvolupadors web, comercialitzadors i líders empresarials a afrontar qualsevol desafiament a l’hora de construir, desenvolupar i dissenyar els seus llocs web i comercialitzar i fer créixer els seus productes, marques o serveis en línia. Els equips d’atenció al client i suport tècnic d’allotjament d’Ipage poden ajudar els usuaris amb gairebé qualsevol cosa, des de la gestió del compte i el domini fins al disseny del lloc web, des d’esbrinar la manera d’utilitzar millor les eines de màrqueting SEO disponibles com comercialitzar a través de correu electrònic i molt més. Es pot accedir al 877-472-4399.

Sóc propietari d’una petita empresa. El servei d’allotjament iPage pot ajudar-me a fer créixer la meva petita empresa?

L’allotjament amb iPage pot ajudar a créixer qualsevol tipus de negoci, ja sigui gran o petita. No obstant això, els propietaris i gestors de petites empreses obtenen beneficis especials, ja que les empreses petites necessiten més ajuda per fer créixer el seu negoci. L’allotjament d’Ipage entén que per als propietaris de petites empreses, els llocs web solen ser els primers (i més importants) per connectar-se amb clients potencials i que crear una presència en línia forta és com poden anar de petits a grans, és per això que l’allotjament iPage proporciona Creació de contingut actualitzada i mundial i altres eines de desenvolupament web i màrqueting en línia per a propietaris de petites empreses. A través d’aquestes eines de creació de contingut, l’allotjament d’Ipage ajudarà els propietaris de petites empreses a crear contingut que sigui clar, eficaç i alineat amb la visió, la veu, els objectius i la missió de la seva empresa, de manera que puguin crear un negoci en línia fort i atractiu que atraure. clients potencials, fer-los més connectats i, finalment, ajudar-los a créixer i a comercialitzar el seu negoci en línia.

Què passarà si decideixo cancel·lar el meu compte o planificar amb iPage hositng?

Si decidiu cancel·lar el vostre compte o pla de subscripció amb hosting iPage, és important tenir en compte que els preus introductoris que figuren en aquests comptes i els plans de subscripció són només per al primer termini i, per tant, es renovaran automàticament en qualsevol cosa. la tarifa regular és. Si una persona o empresa ha registrat un domini gratuït a través de l’allotjament iPage i decideixen que vol cancel·lar el seu compte, haurà de pagar una quota de domini no reemborsable de 15 dòlars si vol mantenir el seu domini..

Ofereix allotjament de iPage tant en serveis d’allotjament web basat en Windows com en Linux?

No, l’allotjament iPage només ofereix serveis d’allotjament web basats en Linux.

Ofereix allotjament iPage servidors d’allotjament web gestionats o dedicats

L’allotjament amb iPage proporciona serveis d’allotjament de servidors web completament gestionats i dedicats.

Sóc estudiant o dirigeixo una escola o una organització sense ànim de lucre. Ofereix iPage hosting descomptes especials o altres serveis i plans de subscripció?

No, els descomptes, promocions i altres funcions i detalls del pla de subscripció són generals i universals. Seran els mateixos per a estudiants, escoles i organitzacions sense ànim de lucre que per a líders empresarials amb experiència o empreses i serveis comercials més tradicionals.

Quantes adreces de correu electrònic poden suportar l’allotjament a iPage?

Sota el TOS general, l’allotjament iPage permet adreces i comptes de correu electrònic il·limitats, així com espai d’emmagatzematge il·limitat als servidors d’allotjament web dedicats completament gestionats i dedicats, cosa que significa que podeu allotjar i gestionar diversos llocs web per a diverses empreses en un sol servidor o amb múltiples servidors. dominis (ja que els dominis també són il·limitats) sense haver de preocupar-se mai de quedar-se sense espai d’emmagatzematge o adreces de correu electrònic i comptes que puguis crear, desenvolupar i gestionar mitjançant l’allotjament de iPage.

Ofereix allotjament iPage serveis mensuals o només contracte mínim?

El hosting de iPage ofereix plans de subscripció mensual sense cap tipus de contracte, inclosos els contractes mínims. Tot i això, és important tenir en compte que l’allotjament de iPage oferirà millors preus per a serveis de durada més llarga.

Ofereix allotjament iPage serveis de servidor privat virtual o VPS?

Sí, l’allotjament d’iPage ofereix un Servidor VPS o Servidor Privat Virtual amb una àmplia varietat d’opcions que es creen i estan dissenyades per satisfer les necessitats de qualsevol client, per molt exclusives o complexes..

Quins idiomes ofereixen el servei d’atenció al client i l’assistència tècnica d’allotjament iPage i quins llenguatges de programació suporten els seus serveis?

Tot i que es tracta d’un proveïdor de serveis d’allotjament web que serveix webs de tot el món, l’allotjament iPage només ofereix l’anglès quan es tracta del servei d’atenció al client i el suport tècnic. Pel que fa a llenguatges de programació, la plataforma i serveis d’allotjament iPage admeten tant PHP com Perl.

On es troba la seu de iPage i on es troben els seus centres de dades?

Tot i que es tracta d’una plataforma d’allotjament web global, l’allotjament d’iPage es basa als Estats Units amb la seva seu central a Burlington, Massachusetts. A més, els seus centres de dades, que són d’avantguarda, estan ubicats i funcionen a Boston, Massachusetts, que no és gaire lluny de la ciutat de Burlington.

L’allotjament de iPage té alguna opció de distribuïdor disponible?

En funció del que busquen específicament els clients, l’allotjament d’Ipage ofereix una àmplia varietat d’opcions de distribuïdors de programes d’allotjament web que estan disponibles per a tots els clients, independentment dels seus plans específics de subscripció o del tipus i mida de les seves empreses..

Els equips d’atenció al client i suport tècnic d’allotjament d’Ipage podran ajudar-me a transferir un lloc web o un nom de domini existents als seus serveis?

Si bé els equips d’atenció al client i suport tècnic d’allotjament d’Ipage són capaços d’ajudar els clients a moure completament qualsevol fitxer d’auto-migració, no podran assistir-los completament durant tot el procés ja que actualment l’allotjament de iPage no disposa de cap lloc web disponible i especialitzat. i serveis de migració de noms de domini. Tanmateix, els equips d’atenció al client i suport tècnic d’allotjament d’Ipage podran oferir suport, un fòrum i una base de coneixement suficient per obtenir més ajuda durant el propi procés de migració..

Quins programes admet iPage hosting?

Els dominis i servidors d’allotjament de iPage admeten WordPress i Joomla, tot i que per a Joomla, els fitxers hauran de migrar personalment i manualment (afortunadament, es pot trobar ajuda ràpida i fàcil a través dels equips d’atenció al client i suport tècnic, fòrums i tutorials en línia disponibles). L’allotjament de iPage no és compatible amb Magento, però els clients poden instal·lar Magento ja que els requisits previs per a la instal·lació de Magento estan disponibles a la seva plataforma. El hosting d’allotjament iPage també és un amfitrió adequat per a llocs web de comerç electrònic ja que ofereixen moltes funcions específiques per a llocs web de comerç electrònic com SSL, carros de compra i processament de pagaments a través de llocs segurs com PayPal.

Quin tipus d’opcions de pagament ofereix iPage i quins tipus de pagament acceptaran?

El hosting de iPage accepta targetes de crèdit importants com Visa, MasterCard, American Express i Discover. També accepten pagaments mitjançant PayPal.

L’allotjament iPage és segur? Què tan segura és l’allotjament de iPage?

Sí, l’allotjament iPage és molt segur i segur d’utilitzar. El hosting d’allotjament iPage ofereix una funció de “suite de seguretat millorada” per a tots els seus plans, productes i serveis. Independentment de quin sigui el seu tipus de compte o pla de subscripció, els clients mai hauran de preocupar-se que els seus dominis es vegin compromesos, els llocs web piratejats, o qualsevol altra amenaça i incompliments de ciberseguretat a través del hosting iPage.

IPage acollirà tarifes puntuals per temps d’inactivitat i té una garantia de funcionament?

L’allotjament amb iPage ofereix garanties de devolució de diners en funció de la satisfacció del client, però no el limiten explícitament a temps de funcionament.

Com es compara l’allotjament d’iPage amb altres plataformes i proveïdors de serveis d’allotjament web?

En comparació amb els seus competidors de proveïdors de plataformes d’allotjament web: SiteGround, BlueHost, Arvixe, hosting Inmotion, DreamHost i A2 Hosting: l’allotjament de iPage compara molt bé, ja que és un dels proveïdors de plataformes d’allotjament de llocs web més ben valorats i millor valorats entre els clients..

És possible allotjar un lloc web que tingui una imatge intensa en hosting iPage?

Sí, és possible allotjar un lloc web molt visual o d’imatge mitjançant l’allotjament iPage, gràcies a la seva política d’amplada de banda i espai il·limitat de disc ilimitats. Veure lloc oficial

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector