Rackspace Ressenys de maig de 2020: el Rackspace és el vostre amfitrió perfecte?

Contents

Què és Rackspace?

Rackspace és una empresa d’allotjament web basada en propietat pública de San Antonio, especialitzada en allotjament gestionat per a empreses i corporacions. Fundada el 1998 per Pat Condon i Dirk Elmehof, Rackspace compta amb centres de dades a Dallas, San Antonio, Vancouver i Hong Kong. Rackspace es va vendre recentment a Apollo Global Management, per la qual cosa alguns detalls poden haver canviat des de la transacció.


Què tan bo és el Rackspace Hosting?

Rackspace és una empresa d’allotjament premium amb suport i serveis addicionals destinats a empreses. No són per al vostre usuari mitjà, amb hosting a partir dels tres dígits al mes. Aquest és un preu elevat, però els beneficis són nombrosos. La companyia no promet cap temps d’aturada i té més experiència amb OpenStack que qualsevol altra empresa del mercat. Certament, Rackspace no és la millor decisió si només voleu allotjar un lloc web. Però aquells que busquen allotjament gestionat, serveis al núvol i serveis d’infraestructura en un mateix ho trobaran amb Rackspace. Tanmateix, els competidors Amazon Web Services i Google Cloud ofereixen carteres de serveis més grans per guanyar diners molt menys.

Veure més funcions Rackspace Reviews 4.2 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (3 vots) Pros

 • Suport fanàtic
 • Tones de funcions
 • Orientat al negoci

Contres

 • El preu de l’espai a l’interior és costós per a l’usuari mitjà
 • Estructura de comptes confusa
 • Les diferents capes de suport no són clares

ResumRackspace no va a l’usuari d’allotjament de temps petit, sinó que es concentren en les empreses i són una solució tècnica, més que en un altre venedor. Tot i ser un usuari a escala empresarial, però, encara falten algunes funcions. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

La nostra revisió oficial d’allotjament de Rackspace

Rackspace té una gran reputació basada en el seu fanàtic servei d’atenció al client i les seves mans en un servei gestionat. L’empresa ha estat anomenada més d’una vegada com “el Nordstrom del núvol.”El seu mercat objectiu és de mitjanes i grans empreses que poden pagar els seus preus més elevats i s’adapta especialment a les empreses amb un departament d’informàtica magre. Aquells que busquen exclusivament serveis d’allotjament i amb la mateixa boutique consideren que haurien de buscar WP Engine, una solució de WordPress gestionada sense els serveis al núvol.

Les millors funcions de Rackspace Hosting

En els darrers anys, Rackspace ha canviat la seva oferta de serveis i de serveis mentre intenten recuperar la seva posició i decideixen quin tipus d’empresa volen ser arran dels serveis web d’Amazon, Pair Networks i altres proveïdors molt barats. La seva marca de gamma alta és clau en aquesta reforma, ja que tants competidors han arribat al mercat.

El servei al client Rackspace és ràpid i elegant

En els plans més bàsics, teniu accés al correu electrònic, el xat en viu i l’assistència telefònica: els missatges de correu electrònic es responen en menys de 20 minuts amb respostes increïblement detallades i les respostes de xat en viu es solen rebre en menys d’un minut. Podeu contactar amb els Rackers el telèfon les 24 hores del dia i us són molt útils per telèfon.

Bona part del personal d’assistència passarà més enllà i us proporcionarà una gran ajuda. Des d’un compte de nivell d’infraestructura, l’assistència no s’iniciarà la sessió i us farà canvis, però en situacions de perill poden avançar-ho i fer-ho de tota manera. Els plans finals més alts permeten això, cosa que us pot estalviar molt de temps i pena. Rackspace s’enorgulleix de proporcionar un suport de primer nivell mundial i en general que ofereixen.

Característiques abundants & Aplicacions web

Rackspace té moltes funcions i pot personalitzar la major part de qualsevol configuració per al vostre lloc. Quan parleu amb un gestor de comptes, es podran trobar les funcions que necessiteu i les maneres de millorar. Suports enriquits, aplicacions mòbils, comerç electrònic, sistemes de SharePoint, SaaS i molts estan disponibles a Rackspace i funcionen perfectament. El seu maquinari és de primera qualitat i us permet tants servidors rellevants com calgui.

100% horari

Rackspace s’executa de servidors dedicats i fa una còpia de seguretat de la informació diàriament, cosa que els permet ajustar i moure ràpidament les coses en cas d’amenaces d’aturada. Quan molts han acusat Amazon Web Services de sobrecarregar els seus servidors, Rackspace sembla que aconsegueix aquest aspecte correcte. Realment tenen els números per demostrar-ho. Des del 2005, Rackspace ha tingut un temps de vida gairebé perfecte del 99,99%.

El preu en espais espacials està basat en l’ús

A partir de 499 dòlars mensuals, per servidor i amb una capacitat de 1.249 dòlars, els servidors dedicats a Rackspace tenen un preu d’acord amb l’espai del servidor que utilitzeu. Els seus gestors de comptes avaluaran els serveis que necessiteu en funció de les necessitats del vostre negoci i us recomanaran una tarifa horària justa per al vostre pla. Aquest tipus de gestió de servidors intel·ligents és de gran ajuda per a les empreses que es plantegen escalar i volen agafar amb ells els seus serveis de hosting i núvol.

Desavantatges de l’allotjament de Rackspace

Rackspace no és perfecte i han estat experimentant amb diferents plans i serveis de preus com a resposta als canvis de la indústria. I ja que són alguns dels proveïdors més cars, val la pena dedicar-vos a mirar amb deteniment el lloc en què es queda breu, mantenint els ulls fora de qualsevol distribuïdor..

Funcionen les necessitats del tauler d’administració i l’estructura

El seu extrem és bastant net i ràpid per molts estàndards. Però encara queda una mica de neteja per fer. Si esteu acostumats a cPanel, no l’utilitzeu, així que prepareu-vos per acostumar-vos a un altre sistema. Un altre inconvenient relacionat amb això és si teniu diversos nivells de compte, haureu d’iniciar la sessió i sortir-ne diversos. L’organització no és del tot intuïtiva i pot crear una corba d’aprenentatge abrupta per als que s’utilitzen a proveïdors d’allotjament de nivell més bàsic.

Capes addicionals

Si voleu canviar l’estat del vostre compte o discutir els preus, haureu de parlar amb els gestors de comptes dedicats, no podreu simplement entrar-hi i canviar-lo. Si ets algú que li agrada passar per tot, això pot ser un benefici, però si t’agrada un cert control i tens una actitud de bricolatge, això pot resultar ser un obstacle addicional.

L’assistència d’entrades pren temps

De vegades, no voleu posar-vos per telèfon i parlar amb algú. si voleu disparar un bitllet i heu de resoldre el problema, potser haureu d’esperar uns 30 minuts. Això és més ràpid que molts hostes, però no és tan ràpid com Siteground. De vegades, ofereixen tornar a obrir la conversa per telèfon al bitllet, però és útil. També prometen respostes immediates a situacions “d’emergència”, però la vostra definició d’emergència pot diferir de la seva.

La primera impressió és aclaparadora

El lloc web Rackspace pot ser increïblement confús per a laics que no tenen una bona versió al núvol i a VPS. Rackspace ofereix una gran quantitat de serveis i els seus plans es poden combinar de nombroses maneres, cosa que significa que la primera visita al seu lloc web pot tenir ganes de vagar sense fi en un laberint. A més, per realitzar una compra heu de registrar-vos primer, bombardejant-vos amb correus electrònics promocionals. Feu-vos un favor i no poseu la vostra safata d’entrada principal com a correu electrònic de contacte si només voleu obtenir més informació. Tanmateix, Rackspace fa un treball fantàstic fent que l’embordatge sigui senzill com a pastís, de manera que si podeu superar aquesta etapa inicial podeu esperar una navegació fluida.

Linia inferior:

La conclusió és que Rackspace és per a empreses, especialment per a empreses amb llocs web grans i / o complexos tècnicament. Si teniu una botiga Magento i necessiteu allotjament complex, considereu Rackspace. Si busqueu un soci tecnològic, envieu-los al mix. Rackspace marca a molts dels seus competidors del núvol en el seu servei d’assistència al client i el seu temps de funcionament. Però, és suficient per compensar els seus preus premium? Per a alguns, la resposta és un entusiasta sí. Però si busqueu una opció més barata, amb menys maneig de gestionar, funcions més familiars i que no tingueu por de patir una mica de temps d’inactivitat, us resultarà més feliç amb un altre servei..

Veure més funcions

FAQs sobre allotjament de Rackspace

Què és únic de Rackspace?

L’allotjament Rackspace és un proveïdor de serveis d’allotjament web que és el major proveïdor d’allotjament en núvol gestionat. Serveix a més de la meitat de les empreses Fortune 100 i es considera líder de la indústria al quadrant màgic de Gartner per a allotjament web gestionat amb Cloud. L’allotjament Rackspace serveix tant a grans empreses com a petites empreses, amb un equip d’experts especialitzats disposats a proporcionar totes les millors i actualitzades solucions d’allotjament web, des de la gestió de seguretat fins a l’allotjament de llocs web, solucions de comerç electrònic per a la gestió de bases de dades i l’allotjament de correu electrònic..

Quin tipus de serveis d’allotjament ofereix Rackspace?

L’allotjament Rackspace ofereix allotjament dedicat, serveis web d’Amazon, Microsoft Cloud o Azure, i Openstack Cloud. Per a hosting dedicat, Rackspace ofereix més de 3.000 enginyers d’allotjament a Linux, Windows i Vmware. Per als serveis web d’Amazon, Rackspace compta amb més de 370 professionals certificats per AWS, que donen suport a les 11 regions públiques d’AWS. Per a Microsoft Cloud / Azure, Rackspace és un soci de hosting de Microsoft per cinc vegades, guanyant el premi més vegades que qualsevol altre proveïdor de serveis d’allotjament web disponible actualment. Finalment, per a Openstack Cloud, Rackspace és el cofundador del servei d’allotjament de llocs web juntament amb la NASA, cosa que significa que Rackspace té més experiència al món per cent vegades.

Quines són les funcions més valorades de Rackspace?

Els usuaris han revisat l’allotjament de Rackspace per aconseguir quatre qualitats destacades. Aquestes quatre grans qualitats són suport, característiques, valor i suport. A tot el tauler, l’allotjament Rackspace ha estat el més ben valorat pels usuaris en temps lliure, el segon en funcions i el que menys té en suport i valor..

Quants dominis pot hostar un client a Rackspace?

Com la majoria de plataformes d’allotjament de llocs web que ofereixen serveis d’allotjament compartit, no hi ha cap límit a quants dominis es poden haver allotjat a través de plataformes d’allotjament Rackspace. Un client controlarà tot el seu servidor Cloud si allotja dominis a través de Rackspace.

Rackspace serà difícil per a aquells que no són coneguts o que no coneixen la webhosting?

L’allotjament a l’espai retrocés pot ser difícil per a aquells que no són coneguts o que no coneixen els serveis d’allotjament web, però depèn. El nivell de dificultat que suposa fer front als serveis d’allotjament Rackspace depèn principalment de la seva familiaritat i nivell d’experiència en ser administrador de sistemes per a servidors d’allotjament web Linux o Windows. Tanmateix, els seus serveis específics d’allotjament en núvol estan especialment orientats a clients i clients nous a l’allotjament de llocs web i volen iniciar la seva allotjament de llocs web des de zero, en comptes de tenir funcions preinstal·lades com amb els serveis d’allotjament de llocs web de Linux o Windows Server..

Què es pot fer amb un servidor Cloud mitjançant l’allotjament Rackspace?

Mentre sigui legal i compleixi l’acceptable política d’ús de Rackspace, es pot fer qualsevol cosa amb un servidor de núvol mitjançant l’allotjament Rackspace. El servei d’allotjament del servidor Rackspace Cloud Server és un servei d’allotjament de llocs web sense restriccions, d’accés a nivell root / administrador, Linux o Windows que es pot executar en qualsevol tipus d’aplicació o servei des d’un servidor d’operacions tradicional, físic o sense administració dedicat a través del núvol..

Can Rackspace m’ajuda amb la instal·lació d’un programari?

Si l’allotjament de Rackspace ajudarà un client o un client a la instal·lació d’un paquet de programari depèn del nivell de servei que aquest client o client s’hagi signat i estigui pagant. Per als comptes de Cloud Infrastructure Managed, el client o client és responsable de la instal·lació i el manteniment de tot el programari del seu servidor, però per als servidors Cloud amb operacions gestionades, Rackspace proporciona suport tècnic quan es tracta de la instal·lació i el manteniment de paquets de programari específics. i fins i tot configuracions del servidor.

Puc reinstal·lar una distribució diferent al servidor Cloud de Rackspace? O he de començar de nou?

Amb l’allotjament Rackspace, es pot tornar a instal·lar una distribució diferent al servidor Cloud. No cal començar tot. L’únic que ha de fer és simplement reprimir el botó Reconstruir al tauler de control i, a continuació, podran seleccionar una nova distribució. Però abans d’aconseguir-ho, assegureu-vos que hi hagi una còpia de seguretat de totes les dades perquè hi ha la possibilitat que aquest procés de reinstal·lació d’una distribució nova i diferent destrueixi les dades anteriors de l’antiga distribució que hi ha al servidor. El procés de reconstrucció d’una distribució nova i diferent també permet guardar la seva adreça IP de l’antiga distribució anterior.

Què passa si faig un error al meu servidor Cloud?

Si algú hauria de desordenar el servidor del núvol, té moltes opcions per corregir el problema. Amb Rackspace, si un client es produeix un error, pot reiniciar el servidor, restaurar totes les dades del servidor en una còpia de seguretat, o simplement eliminar el servidor i començar de nou. També tenen l’opció de reiniciar en un mode de rescat d’emergència i intentar solucionar els problemes per si mateixos, o bé trucar a l’assistència tècnica si escau i si cap de les solucions anteriors fa el truc. La millor i senzilla manera d’evitar qualsevol error al servidor Cloud és mantenir les còpies de seguretat regulars i fer una còpia de seguretat recent abans d’intentar fer canvis importants en la configuració del servidor o abans d’instal·lar algun nou programari..

Rackspace ofereix descomptes per als servidors de Cloud?

Sí, l’allotjament Rackspace ofereix descomptes per a servidors Cloud, però hi ha diferents tipus de descomptes basats en l’ús.

Puc comprar emmagatzematge addicional per al meu servidor?

Els clients poden afegir quantitats addicionals d’emmagatzematge disponible per als seus servidors en qualsevol moment amb el servei d’emmagatzematge en bloc de blocs Rackspace, però l’assignació d’emmagatzematge nativa per a un servidor Cloud es basa en el tipus de Cloud Server que un selecciona..

Per al rendiment del servei, quines diferències hi ha, si n’hi ha, entre servidors de núvols de propòsit estàndard i general?

Hi ha algunes diferències notables i significatives en el rendiment del servei entre els servidors de núvols estàndard i de propòsit general del hosting Rackspace. En primer lloc, els servidors de núvols de propòsit general utilitzen unitats SSD o SSD més ràpides, en comparació amb l’assignació de discs de filatura estàndard usada pels servidors de núvols de propòsit estàndard. En segon lloc, els servidors de núvols de propòsit general tenen fins a 120 GB de RAM disponibles en comparació amb els servidors de núvols de propòsit estàndard que només tenen fins a 30 GB de memòria RAM disponible. Finalment, l’amplada de banda màxima de xarxa per a servidors de núvol amb finalitat estàndard és de 300 mbps de xarxa pública i 600 mbps de xarxa privada, mentre que per a servidors de núvols de propòsit general, l’amplada de banda màxima de xarxa és de 10.000 mbps que es pot dividir entre les xarxes públiques i privades en qualsevol quantitat que el client desitja.

Encara se’m cobrarà si el meu servidor està desactivat?

Sí, l’allotjament Rackspace continuarà facturant els seus clients, fins i tot si els servidors que utilitzen per allotjar els seus llocs web estan desactivats en qualsevol moment i durant qualsevol temps. Quan es crea el servidor, es proporciona als clients una quantitat de memòria RAM determinada i un espai de disc dur disponible. Mentre existeixi aquest servidor, ningú més podrà utilitzar els recursos que s’han assignat. Aquesta és la raó principal per la qual es factura als clients una hora encara que els servidors estiguin desconnectats. Si un client voldria deixar d’incórrer en càrrecs per a un servidor que està desactivat, haurà de suprimir-lo al Tauler de control.

A més, si els clients volen deixar de pagar per un servidor, però encara necessiten o volen conservar les configuracions d’aquest servidor, la seva millor opció és crear una imatge del Cloud Server. Les configuracions del sistema del disc del sistema es conservaran a la imatge i la imatge es desarà als fitxers núvols i es podrà accedir a la pestanya Imatges desades del tauler de control. Tanmateix, hi ha una tarifa associada a l’emmagatzematge de fitxers de núvol, però és significativament inferior al cost d’execució d’un servidor actiu. Els clients també hauran de guardar les dades del seu disc de dades a Cloud Block Storage o Rackspace Cloud Backup per tenir-les disponibles al següent servidor. Aleshores, els clients podran suprimir el servidor original, assegurant-se que sempre poden proporcionar un servidor nou mitjançant la imatge desada del servidor anterior i les dades antigues guardades. Després de restaurar el servidor de la imatge desada, la diferència principal entre els servidors serà que el nou servidor té una adreça IP diferent de l’anterior. Si utilitzeu el nou servidor, cal que els clients actualitzin els registres DNS associats per tal de reflectir la nova adreça IP.

Quants usuaris poden anar a cada màquina?

El nombre de clients o usuaris en una màquina host de servidor Cloud dependrà de la mida dels servidors Cloud dels clients i del tipus de sistema operatiu que comprin..

Els grups de seguretat de les xarxes de núvol són compatibles?

Sí, els grups de seguretat de les xarxes de núvols són compatibles amb Rackspace. Rackspace utilitza el millor i més actual programari per assegurar-se que els servidors Cloud i altres serveis d’allotjament web siguin segurs i segurs per utilitzar i emmagatzemar dades. Més informació a Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map