Ressenyes de FastDomain maig de 2020: plans i preus de hosting

Ressenyes de FastDomain maig de 2020: plans i preus de hosting

Ressenyes de FastDomain maig de 2020: plans i preus de hosting

Què tan bo és FastDomain Hosting?

A primera vista, hi ha moltes raons per a què les persones s’acabin de decidir amb FastDomain Hosting com a proveïdor d’hostatge que triï. Aquesta és la part per obtenir una mica de llum en algunes àrees que creiem que FastDomain Hosting podria estar poc pendent.


Ressenyes de FastDomain 1.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Hosting estable per a llocs bàsics
 2. Bon suport tècnic
 3. La relació qualitat-preu és sorprenent

Contres

 1. Poden ser massa senzilles
 2. No hi ha espai per millorar
 3. S’ha sacrificat massa

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

La nostra revisió oficial d’allotjament FastDomain

FastDomain té el negoci des del 2005. Formen part del grup Endurance International, un grup que supervisa i és l’empresa matriu de diversos proveïdors d’allotjament web.

Les millors característiques de FastDomain Hosting

A primera vista, hi ha moltes raons per a què les persones s’acabin de decidir amb FastDomain Hosting com a proveïdor d’hostatge que triï.

Són increïblement senzills

En primer lloc, FastDomain és molt senzill. En lloc d’oferir a persones més de 30 maneres diferents d’acollir el seu lloc web, FastDomain només té una opció. Ara, a la superfície, pot ser que una opció no sembli suficient per satisfer ningú. Al cap i a la fi, les necessitats d’allotjament són tan diverses que pot ser gairebé impossible trobar una solució que es pugui classificar com a mida única. No obstant això, aquesta és precisament la premissa que fa que FastDomain sigui tan atractiu per a diverses persones.

Hosting estable per a llocs bàsics

Tot i que poden semblar que tenen un públic especialitzat i limitat, porten el mantra de mida única per a tot un nivell. Si el que estàs buscant s’ajusta amb el que ofereixen, és possible que hagis trobat una coincidència feta al cel. Ofereixen molt més funcions en el seu únic pla d’allotjament que qualsevol administrador web que possiblement pugui esperar utilitzar, així que no us sorprengui si us adjuntem.

Suport tècnic decent

Tota la premissa de FastDomain és aconseguir que la gent es posi en marxa el més ràpidament possible. És per això que només ofereixen un pla d’allotjament compartit. Amb una premissa com aquesta, cal esperar que el seu públic no sigui un grup de persones que tingui una idea tècnica. Això vol dir que les persones que contracten per assistència tècnica han de tenir prou experiència tècnica per cobrir els buits. L’horari d’atenció al client obert les 24 hores del dia, durant tot l’any. Ofereixen el mateix nivell de servei mitjançant canals de xat i telèfon en directe. Per completar l’oferta d’assistència, FastDomain també acull un excel·lent sistema de venda de suport de correu electrònic.

La relació qualitat-preu és sorprenent

He esmentat anteriorment que FastDomain pot estar buscant clients amb un paraigües única i ajustable. Pot semblar que es distingeixi un públic especialitzat, incapaç d’atendre a persones amb mentalitat tècnica que tinguin un conjunt particular de necessitats. És possible que us estigueu preguntant quina veritat pot tenir en compte el que podeu obtenir en aquest pla d’allotjament. FastDomain ha destacat 67 funcions i raons fantàstiques que els fan destacar. Sembla que potser es recolza tot sota el sol i després alguns.

Desavantatges de l’allotjament FastDomain

Aquesta és la part per obtenir una mica de llum en algunes àrees que creiem que FastDomain Hosting podria estar poc pendent.

Poden ser massa senzilles

Malgrat el gran nombre de funcions que pot oferir l’allotjament ràpid, el fet de tenir un pla d’allotjament únic per a qualsevol mida pot suposar un gran desavantatge per a diverses persones. De ben segur que no deixen massa a la imaginació. El que es pot dir és això. FastDomain no ofereix plans d’allotjament VPS, plans d’allotjament en núvol ni plans d’allotjament dedicats.

Aquesta funció, o aquesta manca de funcions, poden desviar les persones. Diverses persones necessiten VPS i plans de hosting dedicats. Simplement, el fet que FastDomain no ofereix ni VPS ni plans de hosting dedicats farà que les mateixes persones tornin a un altre lloc per satisfer les seves necessitats d’allotjament.

No hi ha espai per millorar

La manca de plans d’allotjament també significa que no hi ha lloc per a les actualitzacions. Ho he dit una vegada abans, però torna a mencionar. FastDomain Hosting no ofereix plans VPS. FastDomain Hosting no proporciona plans d’allotjament dedicats. Finalment, FastDomain Hosting no proporciona plans d’allotjament en núvol.

Si tot el que voleu fer és executar un lloc web senzill, llavors FastDomain us resultaria perfecte. Tanmateix, si teniu previst executar un lloc de comerç electrònic, pot ser que us serveixi millor en qualsevol altre lloc, ja que FastDomain no ofereix programes que us permetin o la vostra empresa escalar o créixer.

S’ha sacrificat massa

FastDomain és un munt de coses. Proporcionen moltes funcions. Proporcionen moltes funcions per a la brutícia propera barata. Tot i així, sembla que van haver de sacrificar moltes coses per assolir aquest nivell. Moltes persones es queixen del seu nivell de vida. Alguns altres es queixen del grau d’atenció al client que reben. Com a resultat, diversos llocs no recomanen FastDomain.

Linia inferior

Si només voleu fer servir un lloc web bàsic, FastDomain és el vostre bitllet. Són assequibles, rics en funcions i, sempre que el vostre lloc bàsic no tingui requisits de comerç electrònic, esteu daurat. Tanmateix, aquí és on la gent té problemes amb FastDomain. Les persones trien proveïdors d’allotjament basats en diversos criteris, molts dels quals són funcions de comerç electrònic. Aquestes funcions inclouen carrets de compra, habilitats de script, certificats SSL i molt més. A més de tot això, si no podeu ampliar el vostre lloc web, ja sabreu, des del primer moment, que passareu d’un proveïdor d’allotjament a un altre en el futur a mesura que creixi.

El que necessites preguntar-se és això: et situes en un públic especialitzat? Teniu la intenció de no créixer mai? Si ho fas, potser et servirà millor per mirar cap a un altre lloc.

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector