Revisions 000WebHost maig 2020 – Plans de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és 000WebHost Hosting?

Moltes persones poden pensar que un proveïdor d’allotjament web que sigui gratuït, o bé, serà restrictiu en les seves funcions, pot ser completament publicitari o no serà fiable. Ahh – per descomptat. Hi ha desavantatges d’utilitzar l’allotjament 000WebHost. De fet, es poden dir els mateixos inconvenients sobre qualsevol proveïdor d’allotjament web gratuït.


Veure el lloc oficial 000WebHost Opinions 1.8 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (6 vots) Pros

 1. Són lliures
 2. Estan lliures d’anuncis
 3. Ofereixen un sistema de suport decent
 4. Ofereixen diverses funcions gratuïtes més enllà del servei d’allotjament web

Contres

 1. Diverses queixes dels usuaris
 2. Se’n surten com poc fiables
 3. Surten com a estafa de màrqueting

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

La nostra revisió oficial de 000WebHost Hosting

Es pot dir diverses coses sobre l’hostatge 000WebHost. Obtenen els tres zeros al seu nom a partir de 0,00 dòlars i volen dir-ho. Són un proveïdor d’allotjament web gratuït i no us cobrarà cap centenari per allotjar el vostre lloc web.

Millors característiques de 000WebHost Hosting

Moltes persones poden pensar que un proveïdor d’allotjament web que sigui gratuït, o bé, serà restrictiu en les seves funcions, pot ser completament publicitari o no serà fiable. No sembla que aquest sigui el cas del hosting 000WebHost.

Són lliures

El primer que notareu sobre l’allotjament de 000WebHost és que són gratuïts. No us cobraran cap centavu pels seus serveis. No tenen funcions actualitzables amb les quals intenten nichejar i escorcollar-se el camí mitjançant un intent de fer-vos pagar. Gratuït significa gratuït. L’única manera de pagar és si envieu el vostre lloc web i aneu a qualsevol altre lloc.

Estan lliures d’anuncis

No solament no inundaran el vostre lloc web amb anuncis, sinó que també podreu allotjar els vostres propis anuncis al vostre lloc. Per a moltes persones, la publicitat és una font d’ingressos. A la vista de com no obtenen ingressos dels anuncis que afectin al vostre lloc, es pot preguntar com guanyen diners.

L’allotjament 000WebHost es pot permetre les seves operacions perquè estan patrocinats per Hosting24: una empresa de pagaments d’allotjament web i una opció d’actualització en cas que necessiteu allotjament pagat.

Ofereixen un sistema de suport decent

El fet que allotjaran el vostre lloc web de forma gratuïta no vol dir que es negaran a donar-vos suport. Ara, potser no ofereixen servei telefònic 24 hores al dia, ni tan sols xat en directe, però sí que ofereixen un sistema de suport a les entrades de correu electrònic. Segons la meva experiència, he hagut d’utilitzar-la, no només han estat ràpids a respondre a la meva consulta, sinó que eren coneixedors i m’han ajudat a resoldre el meu problema. El meu problema no era tan tècnic com algunes de les persones que he llegit, però el fet que no he hagut de treure les dents per obtenir assistència en un servei gratuït era sens dubte un avantatge. Tenia la sensació que tinguessin els meus millors interessos en ment.

Ofereixen diverses funcions gratuïtes més enllà del servei d’allotjament web

El fet que són un proveïdor d’allotjament web gratuït no vol dir que no tinguin funcions plenes. Ofereixen 1,5 GB d’espai en disc, 100 GB de trànsit, PHP, MySQL, FTP, cPanel, un creador de llocs web, un instal·lador automàtic i molt més.

Si compareu les funcions al costat de Hosting24, la seva versió d’actualització, potser no obtindreu tant com creieu, però, de nou, aquesta és gratuïta. La funció més gran que obteniu per tenir un proveïdor d’allotjament web gratuït, és que no dificulten l’experiència del vostre lloc web obligant anuncis al vostre lloc. Tota la resta és preliminar: podeu crear el vostre lloc com vulgueu.

Desavantatges de 000WebHost Hosting

Ahh – per descomptat. Hi ha desavantatges d’utilitzar l’allotjament 000WebHost. De fet, es poden dir els mateixos inconvenients sobre qualsevol proveïdor d’allotjament web gratuït.

Diverses queixes dels usuaris abunden a Internet

Quan obteniu alguna cosa de franc, la gent diu que no us podreu queixar. Tanmateix, si us adjunteu com a proveïdor d’allotjament web fiable i gratuït, haureu de poder lliurar-lo. Les persones que han tingut problemes amb l’allotjament web de 000WebHost són les que consideren que el proveïdor d’allotjament no segueix les regles que van establir per ells mateixos. Es queixen dels fitxers suprimits, no hi ha opcions de còpia de seguretat i molt més.

Se’n surten com poc fiables

Amb totes les queixes que hi ha, la més habitual és que no siguin fiables. Hi vaig haver una queixa que vaig llegir sobre el lloc on només utilitzaven 42 MB amb espai de disc i el seu lloc web es va tancar. El primer motiu per prendre-la va ser que estaven executant alguna estafa. Tot i això, tenint en compte els detalls del que havia de dir el client i que no era un lloc web comercial, et fa pensar dues vegades. Un cop tancat el lloc, ja no es considerava que era un client del servei d’allotjament 000WebHost, cosa que els feia inelegibles per a l’assistència al client. Va ser un perpetu Catch-22 amb el client a l’extrem amarg del pal.

Surten com a estafa de màrqueting

Ara, aquesta no va ser la meva experiència, però va ser una queixa de la gent. Molts diran que 000WebHost Web hosting surt com una estafa. Diuen que és perquè cada vegada que necessitaven atenció al client, la seva solució ha estat aconseguir que els actualitzessin i paguessin el seu allotjament web. Això els fa sortir com una estafa de màrqueting. Es gratuïta fins que tingueu problemes i haureu de pagar?

Linia inferior

Com a proveïdor d’allotjament web gratuït, he trobat que són molt fiables i agradables de treballar. Tot i això, hauria d’agafar tot el que diuen amb un gra de sal simplement perquè són lliures. Si jo creés un lloc web de comerç electrònic, no triaria 000WebHost hosting. Tanmateix, si només volgués llançar unes quantes fotografies juntes per compartir-les, aquest seria el camí a seguir.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Més informació a 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map