Revisions d’Amazon Web Services, maig del 2020: és el millor preu de AWS?

Què tan bo és l’allotjament de serveis web d’Amazon?


Opinions d’Amazon Web Services 4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (8 vots) Pros

 1. Emmagatzematge escalable automàticament
 2. Oferiu un model de pagament per ús en baix cost
 3. Opcions d’assistència excel·lents
 4. Un pla gratuït per a nous usuaris
 5. Arxius de gran Terabyte

Contres

 1. Els paquets estàndard no estan disponibles
 2. Preus diferents per ubicació
 3. Heu d’estimar i calcular el vostre ús
 4. Suport més difícil per contactar

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

La nostra revisió oficial d’Amazon de Serveis Web d’Amazon

Amazon Web Services, més comunament anomenat Amazon S3 per a “solució d’emmagatzematge simple”, és més que una solució d’emmagatzematge en núvol i una solució d’allotjament. Tot i que no tenen paquets típics que podeu veure als proveïdors d’allotjament, sí que hi ha altres opcions, de vegades més lucratives, disponibles.

Millors funcions dels serveis web d’Amazon

Amazon és una gran empresa. El que va començar com una simple llibreria en línia es va convertir amb èxit en la propera línia Wal-Mart en línia. Per a qualsevol producte tangible que es ven, Amazon probablement el ven. Aquí es mostren les millors funcions d’Amazon Web Services.

Emmagatzematge escalable automàticament

Amazon ofereix un emmagatzematge escalable automàticament. Això vol dir que, per molt que ocupi el vostre lloc web o per l’espai que necessiteu, Amazon s’ajusta automàticament el vostre compte per adaptar-lo. Això vol dir que mai obtindreu un error de “superació de l’ample de banda”. Aquesta és una de les funcions úniques d’Amazon, ja que no us heu de preocupar del que pot passar amb les vostres dades o els vostres visitants si l’ús augmenta.

Pagament per ús; Baix cost

Amazon Web Services ofereix un model de pagament per ús. Això proporciona un model de cost més baix perquè només pagueu pel que feu servir. No hi ha cap tipus de tarifa fixa ni per mes disponible. Amazon Web Services requereix que introduïu les vostres dades en els que anomenen “cubs”. Com a usuari, se us cobrarà una tarifa “per gigaquet” i “per sol·licitud” per tarifar per transferir dades dins i fora del cub..

La bona notícia és que Amazon cobra aquestes peticions per milers. No són diners magnats famolencs que busquen níquel i us amortirien cada pas del camí.

Opcions d’assistència excel·lents

Amazon ha elevat la barra quan es tracta d’assistència al client. Com és possible, Amazon ven molt més que l’espai d’allotjament. Venen gairebé tots els productes físics i tangibles del món. Van crear un model d’atenció al client que altres usuaris intenten imitar. Els seus empleats tenen la possibilitat de gestionar una gran varietat de sol·licituds de clients, deixant feliços els clients sense un munt de burocràtiques. Hi ha quatre nivells de servei als quals podeu accedir amb Amazon Web Services. Aquests inclouen Basic, Desenvolupador, Negoci i Empresa. S’inclou l’assistència bàsica a tots els comptes. A nivell bàsic, rep assistència durant tot el dia les 24 hores del dia amb accés al servei d’atenció al client, accés a fòrums, accés a assistència tècnica per a controls sanitaris, un centre de recursos d’autoajuda i preguntes freqüents sobre el producte..

Un pla gratuït per a nous usuaris

Amazon ofereix un pla gratuït per als usuaris nous amb les següents funcions:

 • 5 GB d’espai en disc.
 • 20.000 sol·licituds GET (vegeu el model “cub” anterior)
 • 2000 peticions PUT (vegeu el model “cub” anterior)
 • 15 GB de transferències de dades sortides durant un any.

Entre els proveïdors d’allotjament de llocs web, hi ha una raredesa total i gratuïta.

Arxius de gran Terabyte

Una característica molt maca d’Amazon Web Services és el fet que podeu transferir fitxers de fins a 5 TB de mida. La majoria de discs durs ni tan sols s’apropen a aquesta mida, i gestionen tot tipus de dades. Sincerament, mai he vist un fitxer de 5 TB ni més gran. Potser si creeu una imatge d’un disc dur de 5 TB, podríeu arribar a aquest límit. La qüestió és aquesta. Amazon Web Services gestionarà gairebé qualsevol arxiu que hi envieu, fins i tot les fotos i vídeos més grans i d’alta resolució.

Desavantatges dels serveis web d’Amazon

És injust que compareu els serveis web d’Amazon amb altres proveïdors d’allotjament. No són la vostra típica empresa d’allotjament web.

Els paquets estàndard no estan disponibles

Comparar Amazon Web Services amb la majoria d’altres proveïdors d’allotjament és com comparar les pomes a les taronges. Quan allotgeu el vostre lloc web amb Amazon Web Services, podeu executar scripts del client, però els scripts del servidor no estan disponibles. Només admeten llocs web estàtics. Si voleu executar qualsevol lloc web de comerç electrònic, Amazon Web Services no us funcionarà.

Preus diferents per ubicació

Amazon és una empresa global. S’espera que cobrin preus diferents a Austràlia que els Estats Units. Tanmateix, en un país, m’esperaria que els preus siguin coherents. Amb Amazon, no sempre ho aconseguireu. Per exemple, si viviu a la regió de Virgínia del Nord dels Estats Units, podeu obtenir serveis de sortida gratuïts a Amazon, però no en qualsevol altre lloc.

Heu d’estimar i calcular el vostre ús

El model de pagament per ús té un desavantatge. Quan pagueu una tarifa plana al mes, ja sabeu quant esteu pagant i per què pagueu. Si teniu en marxa un model de pagament per ús, heu d’estimar i calcular el vostre ús perquè pugueu fer el pressupost adequat.

Linia inferior

Amazon Web Services és un dels millors o un dels pitjors proveïdors d’allotjament web segons la manera de veure-ho. No són una bona solució per executar llocs web de comerç electrònic. Tanmateix, si teniu intenció de tenir un lloc web estàtic utilitzat principalment per a emmagatzematge en núvol, Amazon Web Services té l’esquena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map