Revisions de GoDaddy: el vostre allotjament web de GoDaddy és adequat per a vosaltres?

Revisions de GoDaddy: el vostre allotjament web de GoDaddy és adequat per a vosaltres?

Revisions de GoDaddy: el vostre allotjament web de GoDaddy és adequat per a vosaltres?

Contents

Què és GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy és el servei de registre de dominis d’internet més gran del món, gestionant més de 60 milions de dominis. A partir del 2018, ara són el principal host web al món Quota de mercat del 6,5%.


Això els converteix en el millor per a hosting?

No necessàriament.

GoDaddy ha millorat enormement des dels dies de “publicitat ràpida” i són un operador poc complicat que té sempre suport.

Dit això, heu de mirar moltes coses abans de treure el disparador.

Nota especial: Durant la resta del 2018, GoDaddy ofereix el seu allotjament més barat a partir d’1 duro al mes amb aquest enllaç.

Què tan bo és GoDaddy Hosting?

GoDaddy és, possiblement, la companyia de hosting i domini més coneguda. Gràcies als seus provocatius i memorables anuncis de TV i Super Bowl, GoDaddy es va fer ràpidament un nom. Els seus anuncis han presentat sovint dones i bromes poc vestides que el mateix Parsons ha qualificat d ‘”inadequats” i “maldestres”. Potser són l’única empresa d’allotjament que es pot anomenar una marca internacional.

Dit això, GoDaddy és el WalMart de noms de domini i allotjament: barata, omnipresent i la definició de ningú de elegant. Històricament han basat en els preus baixos i la marca per als clients més importants, però, ja que han aparegut nombrosos nous host en els darrers anys, han millorat el servei i la tecnologia al client per mantenir la seva avantatge competitiu..

Es troben a l’era post-Parsons on passen més enllà de la seva controvertida imatge per convertir-la en una marca a llarg termini. Si tot just comences, GoDaddy té tots els fonaments bàsics que podria necessitar un administrador web novell. Però si busqueu funcions, suport i possibilitat de marca més avançades, potser voldreu buscar-lo a qualsevol altre lloc.

Veure lloc oficial

La nostra revisió oficial de GoDaddy

Poca gent no ha sentit a parlar de GoDaddy. Van ser un gran jugador de l’era dot-com de principis dels anys 2000. Encara és a l’entorn i segueix sent un dels jugadors més forts del mercat mundial, la convicció i el protagonisme de l’allotjament GoDaddy són innegables.

Les millors característiques de GoDaddy Hosting

Hi ha molt a dir per poder gestionar el vostre domini, allotjament web i correu electrònic tot en un sol lloc. Una part de la raó per la qual GoDaddy és tan cololassal és que fan que aquest procés sigui increïblement accessible per als administradors web quotidians. Si busqueu la manera més ràpida i ràpida d’executar un lloc web, GoDaddy segur que es lliurarà.

1) Les funcions de GoDaddy són abundants

L’allotjament GoDaddy ofereix més opcions a nivell de consumidor que gairebé qualsevol altre proveïdor d’allotjament del mercat. Han compartit opcions de servidor, així com plans dedicats de servidor i VPS. Hi ha instal·lacions d’un clic per a tots els vostres noms preferits com WordPress, Joomla i Drupal. Són una empresa prou gran que poden oferir gairebé qualsevol nivell de serveis d’allotjament a preus molt competitius i podeu apostar perquè no hi faltaran cap funció. GoDaddy té un conjunt d’aplicacions d’un clic que fan servir per realitzar algunes de les funcions més habituals que pugui necessitar al vostre lloc web. Si esteu configurant un bloc, tenen una sol·licitud. Necessites un carretó de la compra? També ho tenen. Àlbum de fotos? No hi ha cap problema.

2) Temps de càrrega ràpida & Temps de funcionament sòlid

GoDaddy solia ser lentament i propens a estavellar-se, però en els darrers anys han fet grans millores en les dues àrees. GoDaddy ara té una mitjana de temps i una velocitat de càrrega del 99,99% per rivalitzar amb els seus competidors pressupostaris. Tampoc tenen límit de banda ampla; si la vostra pàgina continua acabant viral, l’afluència sobtada de visitants no bloquejarà el vostre lloc. Encara que ho faci, GoDaddy et retornarà els diners per aquest temps d’inactivitat. El que ens porta al nostre següent punt …

2) Garantia de devolució de diners sense data de caducitat

La majoria dels serveis d’allotjament ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. L’allotjament de GoDaddy fa un pas més en oferir una garantia de devolució de diners que no caduca. Per a cada pagament, sempre podeu obtenir un reemborsament pel temps que no vau fer servir si decidiu cancel·lar-lo. S’ha cancel·lat en els primers 30 dies? GoDaddy l’honorarà amb un reemborsament complet.

3) Més que el que vau oferir – Crèdit de Google AdWords

Per ajudar als propietaris d’empreses nous amb l’enorme cost d’iniciar una empresa, GoDaddy ofereix crèdits de publicitat gratuïta que inclouen més de 100 dòlars a Google AdWords per cada 25 dòlars gastats. Per eliminar-ho, aquests crèdits també inclouen 50 dòlars en anuncis de Bing i Facebook. És un bonic bonic per triar el servei d’allotjament de GoDaddy; Un avantatge definitiu de ficar-se al llit amb grans corporacions.

4) Més que plantilles: dissenyaran el vostre lloc web (si voleu)

GoDaddy ofereix un gran nombre de plantilles diverses, incloses les plantilles de WordPress. Tanmateix, si cap d’aquests realment ho fa per vosaltres, GoDaddy compta amb un equip de dissenyadors de llocs web professionals, que estarà encantat d’ajudar-vos a dissenyar el vostre lloc web i fer-lo personal només per a vosaltres..

És fantàstic que ofereixen per dissenyar el vostre lloc, i les botigues pop i mamà molt petites poden utilitzar-les, però molt ràpidament voldreu aconseguir professionals. Al final del dia, GoDaddy és un grup global i no passaran gaire temps amb vosaltres.

5) Integració de GoDaddy WordPress

GoDaddy té importacions de WordPress d’un clic per a llocs autogestionats, però també ofereix un pla d’allotjament de WordPress gestionat. Aquest pla gestionat ofereix actualitzacions automàtiques i molts avantatges de seguretat, entre d’altres.

6) GoDaddy Security és increïble pel preu

GoDaddy ha dedicat un munt de recursos a frustrar els pirates informàtics, els spammers i els estafadors de tot tipus. Una part d’això té a veure amb la seva tecnologia súper actualitzada, i una part és simplement la seva diligència deguda com a corporació enorme. Però, dit això, seria difícil trobar un proveïdor d’allotjament més segur a preus tan baixos. Fins i tot en els plans més barats, fan còpies de seguretat de les vostres dades durant la nit. Aquí és on sentim que fan fora de l’aigua HostGator, el seu màxim competidor en el camp d’allotjament de pressupostos. HostGator només realitza una còpia de seguretat de les dades una vegada a la setmana i té una problemàtica falta de correu brossa i protecció contra virus. Amb el mateix preu i amb moltes de les mateixes funcions que ofereix, GoDaddy és la millor elecció per a administradors web conscients de la seguretat. L’aspecte clau d’aquesta seguretat és que GoDaddy té un munt de polítiques restrictives per evitar el correu brossa, cosa que de vegades vol dir que els plugins, els wikis i fins i tot l’IMAP no sempre funcionen de la mateixa manera. És possible fer aquestes coses, només cal tenir un treball especial que, de vegades, pot comportar més treball. Però si la seguretat és d’important importància per a vosaltres, aquestes solucions són només una de les solucions.

Nota especial: Durant la resta del 2018, GoDaddy ofereix el seu allotjament més barat a partir d’1 duro al mes amb aquest enllaç.

Desavantatges de GoDaddy Web Hosting

Fins i tot si compres regularment a WalMart, és probable que no li agradi tot. GoDaddy és una empresa i, de vegades, pot tenir la sensació que hi hagi una il·luminació fluorescent grossa durant tota l’experiència. Per obtenir una experiència d’allotjament més personalitzada o innovadora, aneu a favor d’un dels nois més petits com SiteGround o A2 Hosting.

1) El servei d’atenció al client de GoDaddy és dolent

Abans d’aprofundir en el servei d’atenció al client, només cal veure-ho temps d’espera atroç de 35 minuts amb suport de xat de GoDaddy:

godaddy 35 minuts d'espera al xat

Això només és terrible. No hi ha raó que m’hauria d’esperar 35 minuts al xat.

I 20 minuts després …

la longitud del xat de godaddy

El xat desconcertat pot resultar tan dolent el 2018. Puc obtenir la línia a la DMV més ràpidament!

Dit això, GoDaddy ho és generalment bastant ràpid en el telèfon. Aquest és el seu mecanisme de suport per defecte, però siguem sincers, de vegades no volen parlar amb el servei d’atenció al client per telèfon.

GoDaddy ofereix atenció al client les 24 hores del dia, però ser una corporació tan gran amb una gran quantitat de clients significa que és probable que trobeu amb la formalització i formalitzacions a cada pas del camí per demanar assistència..

Els representants del servei d’atenció al client de GoDaddy solen respondre ràpidament, però acostumen a remetre’s a la literatura existent o us guiaran a través de totes les tècniques de resolució de problemes que ja heu provat abans de començar realment la prova..

Aquestes tàctiques de caire malauratiu es mostren realment quan truqueu per finalitzar el vostre servei. El servei d’atenció al client de GoDaddy no us facilita la sortida. No es tracta d’una ruptura indolora o simpàtica, i pot deixar un mal gust a la boca durant tota l’experiència. Les opinions de GoDaddy deixades per clients reals expliquen històries de terror sobre els bitllets d’assistència.

2) Pla d’allotjament d’economia limitada

Tenen tres plans: Economy, Deluxe i Unlimited. El pla Economia permet tenir 90 subdominis associats a un sol domini. El mateix passa amb els seus plans Deluxe i Il·limitat. Tantes altres empreses d’allotjament us permeten tenir dominis il·limitats, independentment de quin pla tingueu. Tanmateix, GoDaddy només us permet tenir un domini amb el seu pla d’Economia. Si voleu sobrepassar-ho, esteu obligats a actualitzar-vos. Feu un cop d’ull a Myhosting.com per trobar dominis il·limitats.

3) Problemes ètics & Polèmiques històriques

Aquests problemes poden incomodar o no, però GoDaddy ha patit una gran quantitat de controvèrsies des de la seva creació. Bob Parsons va publicar una vegada un vídeo sobre ell mateix matant un elefant en un safari africà. Els seus anuncis SuperBowl, fins i tot quan no són sexualitzats excessivament, solen tenir punxines crues o insensibles. GoDaddy també va ser un enorme patrocinador corporatiu per a SOPA & PIPA, factures que la privacitat de Internet defensa en general. Només van tornar a suportar les factures després que tants clients boicoteessin els seus serveis. Recentment, GoDaddy ha sanejat la seva marca de gran part del llenguatge i de les imatges violentes i sexualitzades que abans utilitzaven. La seva nova marca els converteix en campions per a petites empreses. Si tota aquesta polèmica històrica t’ha desactivat de GoDaddy, busqueu HostPapa ecològic per a una empresa d’allotjament web que us faci sentir bé per on aniran els vostres diners.

4) Preu més elevat de les renovacions, el níquel i la reducció

“Obteniu el vostre domini per 0,99 dòlars.” 

Així us enganxen. Et porten a la porta a preus barats tant en dominis com en allotjament i, a continuació, les taxes de renovació són elevades!

Les renovacions de domini són de 14,99 dòlars, en comparació amb uns 10 dòlars de NameCheap.

L’allotjament pot ser barat amb GoDaddy per començar, però les renovacions també seran més elevades. Ells saben quan et fan entrar al sistema, poden nickelar-te i endurir-te!

Si organitzeu i gestioneu les vostres renovacions correctament, els preus econòmics poden pagar els pagaments. Més endavant podeu aprofitar els seus preus baixos i canviar els registres de domini. Però si no sou tècnics, això pot ser difícil de fer.

Només heu de ser conscients que us enllacen.

 

5) PHP a GoDaddy Linux Hosting no està actualitzat

L’allotjament compartit estàndard de GoDaddy no permet actualment PHP 7. 

Aquest és un problema amb alguns complements de WordPress, com ara Wordfence:

Això va a demostrar que l’allotjament compartit estàndard de GoDaddy és al darrere dels temps, i no és una gran elecció per a allotjament web seriós.

Linia inferior:

Saltar al llit amb una gran corporació ofereix una gran quantitat d’avantatges: grans porcions per a preus baixos, comoditat i una gran quantitat d’extensions per arrencar. Podeu esperar que GoDaddy tingui una solució fàcil, de baix cost i perfectament adequada per a les necessitats d’allotjament que pugueu tenir. Tot i això, molt pocs administradors d’experts recomanarien GoDaddy, si no és que, en principi, almenys perquè GoDaddy no està realment desenvolupat per a desenvolupadors. Es tracta d’un parador únic que fa que els seus beneficis no siguin perquè ofereixen el millor o més innovador servei al voltant, sinó perquè són barats i a tot arreu. El mateix succeeix que més de 5 milions de persones a tot el món busquen exactament això.

Veure més funcions Ressenyes de GoDaddy 3.4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (26 vots) Pros

 1. Moltes funcions
 2. Molts descomptes a bord
 3. Garantia de devolució
 4. Opcions de l’aplicació amb un clic

Contres

 1. No és el servei d’atenció al client més útil
 2. Pla d’allotjament d’economia limitada
 3. Posicions polítiques i tàctiques de màrqueting controvertides

Resum: A algunes persones els encanta GoDaddy, hi ha qui no s’aproparia amb un pal de deu peus. GoDaddy ha estat històricament relacionat amb els dominis i les publicitats amb dones poc vestides. Darrerament, però, semblen centrar-se en la millora de les seves característiques i tecnologia. Hi ha algunes coses que m’agraden, com ara moltes opcions i opcions d’allotjament i una garantia de devolució de diners. També hi ha molts desavantatges, com ara una assistència al client tacada, un pla d’economia limitada i una sensació corporativa impersonal. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Preguntes freqüents d’allotjament de GoDaddy

Els preus de renovació de GoDaddy són superiors al preu d’entrada?

Sí. De mitjana, el preu introductori d’un pla d’allotjament és entre un 40-50% inferior al que costarà quan aneu a renovar. Per descomptat, el descompte introductori és major en plans més cars.

Hi ha un contracte mínim i quantes vegades he de pagar?

Hi ha diferents tipus de contractes disponibles, que van des dels 3 fins als 60 mesos. Tots els pagaments es fan mensualment, independentment de quin sigui el vostre pla.

Quins idiomes de desenvolupament són compatibles amb l’allotjament de GoDaddy?

GoDaddy suporta PHP 5.4, 5.3, 5.4 i 5.5 personalitzats PHP.ini, PERL i Python.

Quina és la garantia de temps de GoDaddy?

GoDaddy ofereix un 99,9% de garantia d’horari, que suposa 8,76 hores de temps d’inici permès a l’any. Si no mantenen la garantia de servei en el termini d’un determinat mes, tingueu en compte que la falta de manteniment del servei és determinat per ells: podeu contactar amb GoDaddy i sol·licitar un crèdit del 5% de la vostra quota d’allotjament per aquest mes en concret. Si creieu que el vostre lloc web baixava per sobre de la quota mitjana, assegureu-vos que reviseu els termes del servei per assegurar-vos que teniu dret a sol·licitar aquest crèdit..

Es gestionen o es dediquen servidors GoDaddy?

GoDaddy ofereix tots dos. Hi ha diversos plans per a aquells que busquen un servidor gestionat totalment privat, però també hi ha plans amb un servidor Linux. Hi ha diverses opcions de pla per a cada tipus de configuració del servidor.

GoDaddy ofereix plans VPS?

Hi ha disponibles diversos plans de servidor privat virtual gestionats per cPanel. També podeu triar si és autogestionat o gestionat per vosaltres, només tingueu en compte quin és el que voldríeu fer quan trieu el vostre pla..

On es troben els servidors de GoDaddy?

GoDaddy té la seu als Estats Units, amb seu a Scottsdale, Arizona. El centre de dades primari es troba a Phoenix, Arizona.

GoDaddy és una bona opció per allotjar moltes imatges?

Si esteu fent un pla d’allotjament d’entrada, teniu una limitació de 100 GB, però altres plans no es limiten de la mateixa manera i molts ofereixen emmagatzematge il·limitat. El creador de llocs GoDaddy ofereix funcions dissenyades específicament amb imatges en ment, com ara galeries de fotos i vídeos.

Quins paquets he de triar per a la transmissió de vídeo?

GoDaddy ofereix streaming de vídeo, però no està disponible en plans compartits. Els servidors compartits es poden utilitzar per incrustar vídeos d’altres fonts com YouTube, però si voleu utilitzar servidors GoDaddy per reproduir vídeos, necessitareu un pla dedicat del servidor.

Realment tinc amplada de banda i emmagatzematge il·limitats?

Res és realment il·limitat, de manera que tampoc és ni l’amplada de banda ni l’emmagatzematge. Heu de consultar acuradament els termes i les condicions del vostre contracte. Com els altres host grans, GoDaddy es reserva el dret de revisar el vostre compte si es detecta un excés d’ample de banda o d’ús d’emmagatzematge.

Ofereix GoDaddy registre de domini? Si és així, quant costa i puc mantenir la meva informació privada?

Com a líder en la indústria del registre de dominis, GoDaddy ofereix el registre de dominis. Els preus variaran en funció de les opcions que trieu. No obstant això, GoDaddy ofereix dominis gratuïts amb els seus plans d’allotjament. L’oferta s’aplica als plans de 12, 24 i 36 mesos, però no inclou la tarifa ICANN de 0,18 dòlars. Us costarà 7,99 dòlars anuals o més segons els vostres requisits, per mantenir la vostra informació privada.

Hi ha algun descompte a GoDaddy per a estudiants, escoles o sense ànim de lucre?

No hi ha descomptes específics per a estudiants, escoles o sense ànim de lucre, però GoDaddy té uns quants programes de divulgació de la comunitat que estan dissenyats per ajudar a les organitzacions benèfiques. Si creieu que el vostre negoci califica com una de les organitzacions d’aquests grups, podeu consultar el programa GoDaddy Cares per obtenir més detalls.

Hi ha algun tipus de garantia de devolució de diners a GoDaddy?

GoDaddy ofereix una garantia limitada de devolució de 45 dies; tanmateix, no s’aplica a tots els productes i serveis. Si us preocupa recuperar els vostres diners, heu de llegir la lletra petita de cada compra que feu a GoDaddy.

Com és el suport de GoDaddy? Ofereixen suport en diversos idiomes?

GoDaddy ofereix una línia d’assistència 24/7, però no ofereix una opció de suport de xat en línia, que podria ser un problema per a algunes persones. L’assistència GoDaddy està disponible en diversos idiomes, inclosos: anglès, espanyol, portuguès, francès, espanyol, alemany, turc, holandès i diversos altres.

Estic buscant transferir el meu lloc a GoDaddy. Com és aquest procés?

GoDaddy ofereix un suport limitat quan es tracta de transferències de llocs web i de dominis. Si teniu problemes, hi ha una gran quantitat de documentació completa que cobreix tots dos processos disponibles en línia. També hi ha altres organitzacions privades de tercers que us ho passaran o ho faran per vosaltres.

GoDaddy transferirà automàticament les instal·lacions existents de Joomla des del meu amfitrió actual?

Si bé no hi ha cap opció de transferència automàtica, GoDaddy ofereix una guia pas a pas per a les instal·lacions que teniu al vostre host actual. Si necessiteu ajuda addicional per a la migració, hi ha documentació disponible joomla.org.

GoDaddy dóna suport a Magento? Ofereixen suport per a la transferència de llocs existents de Magento?

Tot i que Magento es pot utilitzar a GoDaddy, no es recomana. La companyia suggereix fermament que els clients utilitzin servidors VPS o dedicats per allotjar els seus llocs Magento. GoDaddy no ofereix cap tipus de suport a la migració, de manera que hauràs de resoldre-ho tu mateix.

És costós allotjar i gestionar més d’un lloc web amb GoDaddy?

Un pla d’entrada només admet un lloc, però d’altres plans poden gestionar-ne més. El cost de l’allotjament de diversos llocs a GoDaddy depèn realment del pla i, de les característiques del pla, acabes escollint.

GoDaddy ofereix un programari fàcil de construcció de llocs? Què passa amb les plantilles personalitzables?

GoDaddy ofereix un programa de creador de llocs fàcil d’utilitzar i inclou centenars de configuracions personalitzables. Hi ha tres nivells de plans d’aquesta funció amb diferents temes i plantilles adaptables per a mòbils en funció del pla que trieu.

GoDaddy és una bona elecció per allotjar el meu lloc de WordPress?

GoDaddy ofereix diversos paquets d’allotjament específics de WordPress, tres dels plans disponibles inclouen allotjament gestionat. Atès que GoDaddy suporta i fomenta l’ús de WordPress com a sistema de gestió de continguts, ofereixen una migració integrada també perquè us sigui molt fàcil traslladar el vostre lloc d’allotjament de WordPress a GoDaddy. Tal com s’esperava amb els grans proveïdors d’allotjament, hi va haver alguns incidents de seguretat molt publicitaris en GoDaddy durant els darrers anys. Com a resultat, GoDaddy actualitza i millora constantment les seves polítiques de seguretat.

GoDaddy ofereix cap funció especial de seguretat?

A més dels certificats SSL i els certificats de signatura de codi, GoDaddy també ofereix seguretat del lloc web de Sitelock dissenyat per identificar programari maliciós i controlar el vostre lloc..

Puc acollir el meu comerç electrònic al meu lloc web a GoDaddy mitjançant programes com Prestashop? Podré obtenir un certificat SSL per poder acceptar targetes de crèdit?

Prestashop es pot instal·lar a les plataformes GoDaddy, així com altres solucions alternatives de comerç electrònic en funció del vostre pla d’allotjament específic. GoDaddy proporciona un pla de certificat SSL a partir de 59,99 dòlars. També hi ha diverses opcions si voleu acceptar els pagaments amb targeta de crèdit o bé crear una solució de comerç electrònic completa amb els plans de hosting GoDaddy. S’accepten les principals targetes de crèdit a totes les regions i monedes acceptades; Tanmateix, si teniu previst utilitzar PayPal o Skrill, heu de comprovar que s’acceptarà la moneda que feu servir. També hi ha l’opció d’aconseguir que els serveis professionals de disseny de comerç electrònic també estiguin a la vostra disposició. De nou, segons el vostre pla d’allotjament.

Hi ha un programa de distribuïdors ofert per GoDaddy?

GoDaddy ofereix diverses opcions de revendedor. Hi ha dos nivells disponibles, amb descomptes del 20-40% sobre preus al detall, aparador de comerç electrònic preparat, processament de targetes de crèdit i suport 24 hores al dia.

GoDaddy té un programa d’afiliació?

GoDaddy ofereix un extens programa d’afiliació. L’empresa ofereix programes d’afiliació tant de domini com d’allotjament.

GoDaddy alguna vegada s’uneix a Google AdWords per oferir crèdits publicitaris?

Periòdicament GoDaddy s’equiparà amb Google per oferir crèdits d’AdWord als nous usuaris.

Quina és la història de GoDaddy?

Fundada el 1997 per Bob Parsons, GoDaddy és també una empresa d’allotjament web i asseguren acollir més de 5 milions de llocs web a tot el món. L’empresa té la seu a Scottsdale, Arizona, però té diverses oficines més a tot els Estats i l’Índia. GoDaddy va ser una de les primeres empreses de registre i domini de registre que es va fer gran, convertint-se immediatament en el nom més gran del camp, una vegada que Network Solutions ja no era l’únic lloc on anomenar noms de domini al web. Més informació a GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector