Revisions de JaguarPC Maig 2020 – Planificació de preus i preus d’allotjament

Revisions de JaguarPC Maig 2020 – Planificació de preus i preus d’allotjament

Revisions de JaguarPC Maig 2020 – Planificació de preus i preus d’allotjament

Contents

Què és JaguarPC Hosting?

JaguarPC és una empresa de hosting privat de propietat privada del Colorado fundada el 1998. Ofereixen una gran varietat de plans d’allotjament compartits, núvol i VPS per a diverses necessitats empresarials. JaguarPC compta amb servidors a Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, Nova York i els EUA. Al llarg de la meitat fins a la fi dels anys 2000, JaguarPC va adquirir diverses empreses de hosting més petites com Hostingzoom, Wowvps i Devpond.


Què tan bo és JaguarPC Hosting?

JaguarPC ha demostrat un creixement constant i impressionant any rere any des de la seva creació. Realitzant inversions freqüents a la seva xarxa i maquinari, s’han apropat gairebé a complir la seva garantia de vida al 100%. Però, mentre que els seus plans d’allotjament compartit tenen, en la seva majoria, un preu competitiu, alguns usuaris poden trobar que altres empreses proporcionin més funcions per al valor del dòlar..

Veure les revisions del lloc oficial de JaguarPC 3.1 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Suport per a Windows i Linux Hosting
 2. Garantia 100% de temps de vida
 3. Extensos recursos de suport
 4. Paquets inclusius

Contres

 1. Política de cancel·lació estricta
 2. No és el valor més competitiu

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

La nostra revisió oficial de hosting de JaguarPC

Si l’allotjament amb una empresa privada més petita és important per a vosaltres, que JaguarPC se situa entre les millors del mercat. Amb gairebé dues dècades d’experiència d’allotjament, no són cap novat. A més, el contracte sobre nivell de servei inclou una compensació de 10 vegades per cada hora d’inactuació que experimenta el vostre lloc. Dit això, si voleu comparar funcions com l’espai del disc, l’emmagatzematge de correu electrònic i els dominis dòlar per dòlar, JaguarPC queda al marge d’altres hostes.

Les millors característiques de JaguarPC Hosting

JaguarPC es troba plenament a la corba de campana en molts departaments, però tenen diversos avantatges que cal destacar, i també alguns llocs on realment brillen.

Suport per a Windows i Linux

A no ser que siguis lleialment fiel a un sistema operatiu respecte a l’altre, això probablement farà poca diferència per a tu. Però el fet que JaguarPC ofereixi ambdues opcions demostra tecnologia i la inversió en equips.

100 per cent de garantia de temps

JaguarPC ofereix la que pot ser simplement la millor garantia de vida en tota la indústria d’allotjament web. JaguarPC us reemborsarà 10 vegades el cost d’aquesta hora. JaguarPC té una gran feina per assegurar-se que sovint no haurien de forjar aquestes devolucions. JaguarPC ha promedia un 99,98% de temps de vida durant els últims anys, situant-los entre algunes de les empreses d’hosting web més fiables del sector, com Dreamhost, A2 Hosting i SiteGround..

Sis centres de dades, cinc als EUA.

JaguarPC té diversos centres de dades: cinc als Estats Units i un als Estats Units. Això permet a les empreses l’opció d’allotjar el seu lloc web en un servidor dins de la seva regió, cosa potencialment beneficiosa per a empreses que serveixen principalment a clients locals. També demostra que la infraestructura de xarxa de JaguarPC és expansiva, cosa que normalment es compromet amb la velocitat de càrrega de la pàgina.

Xat en viu + Suport telefònic + Fòrums d’ajuda extensa d’usuaris

JaguarPC ha dedicat recursos importants a la creació del seu servei d’atenció al client. No només els clients tenen accés 24 hores al xat en directe, suport telefònic i facturació per correu electrònic, sinó que també hi ha fòrums d’usuaris actius i tutorials d’autoajuda. Això significa que els problemes més habituals que tenen els seus clients són clarament indexats i cercables, estalviant-vos fins i tot la necessitat de contactar amb el servei d’atenció al client. A més, la majoria dels seus clients denuncien satisfacció amb el nivell de suport que se’ls ofereix i la rapidesa amb la qual es resolen els seus problemes.

Grans Freebies i Pocs Capgrossos

Fins i tot els plans bàsics de JaguarPC inclouen còpies de seguretat diàries gratuïtes, ús d’un SSL, transferències, creador de llocs, filtre de correu brossa, protector de contrasenya i gestió DNS. Aquesta és una llista bastant extensa i fa que es faci un procés de revisió net i brusc que no us entusiasmi amb problemes.

Desavantatges de JaguarPC Hosting

En cas contrari, no és el millor cop per a tu Buck

Si bé JaguarPC ofereix un servei excel·lent i una garantia de temps de feina convincent, el seu paquet no és especialment competitiu si descomptéssiu els serveis, funció per característica, dòlar per dòlar. Els gegants d’allotjament com HostGator i GoDaddy ofereixen les mateixes característiques i més regalos per a un preu més barat. En comparació amb altres jugadors més petits, stand-out com SiteGround i A2 Hosting els marca als departaments d’atenció al client o de velocitat. Si realment us preocupa estendre els vostres diners pel que fa a conjunts de funcions específics, JaguarPC pot faltar.

Política de cancel·lació estricta

Tot i que és comprensible, JaguarPC no ofereix la política de cancel·lació més simpàtica. Després de la caducitat de la garantia estàndard de devolució de 30 dies, enteneu que no rebreu gaire diners en efectiu per cancel·lació. No us reemborsaran per despeses de servei addicionals, com ara el registre de noms de domini, sinó que només us reemborsin per les taxes d’allotjament. No reemborsen res abans de la data de cancel·lació, cosa que significa que no valoraran el reemborsament. Trobareu el formulari de cancel·lació dins del cPanel i al tauler de control del vostre compte d’administrador.

Linia inferior

JaguarPC ofereix el que probablement sigui el millor acord de nivell de servei en el sector de l’hostaleria per a la seva vida. A més, són fiables, amables i tenen un preu moderat i ofereixen un camí clar per ampliar el vostre pla d’allotjament. Aquestes són raons excel·lents per allotjar el vostre lloc amb JaguarPC. Tot i això, JaguarPC es fa ombra fàcilment quan s’avaluen colze a colze amb altres grans jugadors. És difícil posar-se amb tanta audiència sobre les devolucions d’horari com es podia fer amb velocitats ràpides o amb un servei al client increïble. I si es tracta del valor en dòlars dels seus serveis, els host corporatius guanyaran cada cop. Però JaguarPC és un amfitrió sòlid i fiable que recomanaríem feliçment, si els seus paquets ofereixen tot el que necessiteu a un preu que pagueu, ens sentirem satisfets amb els seus serveis..

Veure més funcions

Preguntes i respostes de JaguarPC

1. Quan va començar la companyia?

Greg Landis volia crear una empresa que oferís proveïdors de serveis d’Internet i serveis d’allotjament web que destacessin dels altres per un motiu: servei i suport excepcional. El 1998, va néixer Jaguar PC, i ràpidament va passar d’una operació individual a un proveïdor líder, que allotjava més de 300.000 dominis. Van traslladar la companyia de Houston a Colorado Springs el 2010, on actualment té la seu.

2. Què passa amb els centres de dades?

JaguarPC ofereix quatre centres de dades diferents, que ofereixen el màxim nivell de qualitat i tecnologia. Els tres centres de dades nord-americans, a Atlanta, Denver i Houston, ofereixen gàbies empresarials, Row1-2 JPC, cablejat net i pdues i commutadors addicionals de la gàbia antiga. Les instal·lacions estan assegurades amb un control de vídeo 24 hores al dia i seguretat armada i només es poden introduir amb un servei de seguretat que inclou targetes de proximitat i escàners de mà biomètrics a Atlanta i accés biomètric de mà a Houston. Les instal·lacions estan ben cuidades, amb fonts d’energia de refrigeració i avançament avançades i accés a més de 100 operadors.

 Al centre de dades del Regne Unit, JaguarPC proporciona un centre de dades de colocació funcional i fiable, amb espai per a servidors únics i gabinets complets. El centre de dades de nivell 3 garanteix un temps de vida del 99,982 per cent amb seguretat activa 24 hores i una subestació in situ..

3. Com funciona el servei d’atenció al client de Jaguar PC?

JaguarPC ofereix als seus clients diverses maneres d’arribar a l’empresa, des de comptes de mitjans socials actius a Facebook i Twitter on interactuen amb els clients i comparteixen informació sobre qualsevol situació possible que puguin experimentar els clients. Tenen un bloc que ofereix indicadors que heu de conèixer a l’hora de seleccionar una empresa d’allotjament web, juntament amb detalls sobre l’empresa i alguns dels seus programes i serveis. Al fòrum de la comunitat, els clients poden discutir amb altres persones i cercar informació sobre les seves situacions. A la pàgina d’estat de la xarxa en directe es parla de problemes d’aturada. Una base de coneixement inclou articles sobre molts dels problemes més comuns que tenen els clients.

L’assistència tècnica està disponible les 24 hores del dia, amb suport telefònic als Estats Units i Canadà, així com per a clients internacionals, a més de xat en viu i sistema de bitllets.

Tot i que s’enorgulleixen d’un excel·lent suport, però, molts clients han constatat que no reben el temps de resposta que esperen de JaguarPC, i alguns clients remarquen que es triguen entre 15 i 25 hores a rebre els seus bitllets. . Quan la vostra empresa es basa en el funcionament del vostre lloc web, experimenteu un temps d’inactivitat com ara perjudicial per a la línia de fons.

Alguns clients han notificat un servei d’atenció al client excel·lent, aconseguint que el seu lloc torni a funcionar i funcionés en pocs minuts, mentre que d’altres han notat que els seus llocs han estat pendents durant hores sense cap resposta..

4. Quins tipus de plans compartits ofereix la Jaguar PC?

JaguarPC ofereix una varietat de plans d’allotjament. L’allotjament compartit de cPanel inclou instal·lacions d’un sol clic per a diverses aplicacions, com WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 i Coppermine. Tenen tres plans compartits diferents, tots amb servei gestionat.

 • Allotjament privat (3,97 dòlars / mes per un contracte de 36 mesos): 35 GB d’espai SSD, 100 GB d’ample de banda, 25 bases de dades MySQL en total, comptes de correu electrònic i FTP combinats..
 • Allotjament web (6,97 dòlars / mes per un contracte de 36 mesos): 75 GB d’espai en disc SSD, 1000 GB d’amplada de banda i transferència de dades i 100 bases de dades MySQL, correu electrònic i comptes FTP combinats. Aquest pla inclou 100 dominis estacionats, còpies de seguretat diàries, accés SSL segur, RV Sitebuilder i Softaculous. També obté CloudFlare, un certificat SSL, LiteSpeed ​​i Spam Expert. La configuració és gratuïta amb aquest compte.
 • Allotjament empresarial (24,94 dòlars / mes per un contracte de 36 mesos): 125 GB d’emmagatzematge SSD, 5.000 GB d’ample de banda i bases de dades MySQL il·limitades, comptes de correu electrònic i FTP i dominis estacionats. Els servidors són semi-dedicats, i inclouen LiteSpeed, juntament amb tots els avantatges del pla d’allotjament web. Obteniu una adreça IP dedicada, RapidSSL premuim, configuració gratuïta i un registre de nom de domini inclòs.
5. JaguarPC admet servidors dedicats?

Els servidors dedicats a JaguarPC ofereixen un temps de vida del 99,999 per cent amb un acord de nivell de servei 10x. Ofereixen quatre plans diferents, tots amb ome amb accés root, 10 Mbps de banda no modificada, reinici remot, trànsit de sortida il·limitat. Hi ha una plataforma per desenvolupar llocs web i aplicacions i teniu la possibilitat d’implementar nuclis personalitzats.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (a partir de 127 dòlars / mes): 4x Cores 8 GB RAM DDR3, disc dur 2 × 500 GB.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (comença a partir de 167 dòlars / mes): 8 MB de memòria cau amb 4x Cores, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB de disc dur.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (a partir de 227 dòlars / mes): memòria cau de 15 MB amb 6 x Cores, 32 GB de RAM ECC, 1x 512 GB SSD i 1x 1 TB de disc dur SATA.
 • 2x Intel E5-2620v3 (a partir de 267 dòlars / mes): memòria cau de 15 MB amb 6 x Cores, 32 GB de memòria RAM ECC, 1x 512 GB SSD i 1x 1 TB de disc dur Sata.
6. Ofereix JaguarPC Hosting per a distribuïdors?

Els venedors de JaguarPC agraeixen les nombroses solucions que la companyia ofereix als seus clients.

Hi ha quatre plans diferents per a distribuïdors als Estats Units i els EUA, amb tots dos plans que ofereixen una varietat de funcions il·limitades, com l’ample de banda, el revenda del compte, les adreces de correu electrònic, les bases de dades i els comptes FTP. Tots els distribuïdors també obtenen els avantatges següents:

 • La venda directa està habilitada
 • Servidors de noms personalitzats
 • CloudLinux i Litespeed
 • SSL ràpid de franc
 • Domini per a la vida
 • Migració de fins a 25 comptes
 • Comptes de distribuïdors de dominis, dominis i SSL
 • RVSiteBuilder
 • Còpies de seguretat diàries de R1Soft

La diferència més gran dels nivells del compte és que els comptes de revendedor de més nivell tant als EUA com als EUA, per exemple, tenen un descompte del 20 per cent en la revenda de VPS i servidors dedicats.

Als EUA, RZ1 és de 11,21 dòlars al mes quan pagueu prèviament tres anys; RZ2 costa 14,96 dòlars el mes per un pla de prepagament de tres anys; RZ3 és de 22,46 $ / mes amb un pla de prepagament de tres anys i RZ4 costa 29,96 dòlars al mes quan pagueu prèviament durant tres anys.

7. JaguarPC ofereix allotjament VPS?

El VPS que allotja a JaguarPC inclou suport per a Windows, CentOS, Debian, Suse i Fedora en quatre plans completament gestionats.

 • 1 (27 dòlars / mes amb un pla de prepagament de 12 mesos): 30 GB d’espai de disc, 1,5 GB de memòria RAM, 2 nuclis, 10 TB d’ample de banda sense cap tipus de quota de configuració.
 • 2 (47 dòlars / mes amb un pla de prepagament de 12 mesos): 60 GB d’espai en disc, 3 GB de RAM, 2 nuclis, 15 TB, sense quota de configuració.
 • 3 (67 dòlars / mes amb un pla de prepagament de 12 mesos): espai de disc de 90 GB, 4 GB de RAM, 3 nuclis, amplada de banda de 20 TB i cap quota de configuració.
 • 4 (97 dòlars / mes amb un pla de prepagament de 12 mesos): espai de disc de 120 GB, 6 GB de RAM, 4 nuclis, amplada de banda de 25 TB i cap quota de configuració.

Aquests plans inclouen dominis il·limitats, correu electrònic, bases de dades MySQL i comptes FTP i amplada de banda d’entrada. A més, els clients reben CloudFlare, dues IP personalitzades, accés root i d’administració en un escriptori remot, còpies de seguretat diàries i un tauler de control – escollit entre cPanel, WHM o Plesk..

8. M’interessa el servei d’allotjament en núvol. Puc trobar-ho a JaguarPC?

JaguarPC ofereix nou plans d’allotjament en núvol diferents, amb el més petit a partir de 32 dòlars / mes i que ofereix 2 nuclis, 20 GB d’espai en disc, 1 GB de memòria, amplada de banda de 5 TH, 1 VE i 2 adreces IP. . Cloud 9, d’altra banda, proporciona 12 nuclis, 370 GB d’espai en disc, memòria 16 GB, amplada de banda de 30 TB, 8 VE i 8 adreces IP..

9. Com és el seu temps de funcionament?

A la majoria d’empreses d’allotjament de tota la indústria, es garanteix un 99,9 per cent de temps de vida, cosa que significa que en un determinat mes, el vostre lloc s’ha reduït una mica menys de 45 minuts. Per això, hi ha força empreses que, si garanteixen un temps de funcionament, s’ajustaran a aquest percentatge; tant com ens agradaria saber que els nostres llocs web mai, mai ni tan sols, això no sempre és una realitat amb la tecnologia. No obstant això, JaguarPC ofereix diverses garanties, destacant en algun lloc del seu lloc web que ofereixen un 99,999 per cent de garantia mentre que els termes del servei enumeren una garantia de funcionament de la xarxa del 100 per cent, cosa que significa que tots els encaminadors, commutadors i cablejat seran funcionant 24 hores, tret que hi hagi un manteniment programat. El seu acord sobre el nivell de servei assenyala que el 100% de vida màxima no inclou programari al servidor, fallades de maquinari, serveis o daemons.

Si la xarxa s’ha reduït, se li acreditarà als clients el 1.000 per cent del temps mort. Això vol dir que, si la xarxa s’ha reduït durant una hora, obtindreu un crèdit durant deu hores d’aturada. El pagament mensual es dividirà en el nombre de dies del mes i en 24 hores al dia per obtenir un crèdit precís. Per rebre el crèdit, heu d’enviar un bitllet en un termini de set dies, inclòs el número del bitllet de l’emissió original que s’informa a la sol·licitud.

10. JaguarPC ofereix una garantia de devolució de diners?

Si sou un client d’allotjament compartit amb JaguarPC, podreu obtenir una garantia de devolució de 45 dies. Aquest no és el més llarg del sector, però supera definitivament la garantia de 30 dies que ofereixen moltes altres empreses. Tanmateix, com és normal, la garantia inclou només les despeses d’allotjament, no els costos de configuració, llicències, registres de dominis o altres complements. Tampoc sou els requisits per a col·locació ni servidors dedicats.

11. Poden ajudar-me a moure el meu lloc web?

Molts clients assisteixen al servei que han rebut per traslladar els seus llocs d’un amfitrió a JaguarPC, i han assenyalat que l’empresa va fer la seva transició sense embuts, fins i tot quan els llocs no estaven controlats amb cPanel. Aquesta és una gran notícia, perquè moltes empreses d’allotjament només us ajudaran si moveu un lloc de cPanel a un altre. La migració no és gratuïta en tots els plans, però s’inclou en els plans d’allotjament VPS i Cloud, així com en alguns dels plans de servidor compartits i dedicats.

12. Té JaguarPC una bona velocitat de càrrega de pàgina?

JaguarPC no pretén fer “ràpides” velocitats ràpides, com moltes altres empreses de hosting, m, però els servidors SSD i la integració CloudFlare, així com molts altres components, ajuden a accelerar una mica la velocitat de càrrega de la pàgina i, a diferència d’altres empreses, JaguarPC és molt fiable i consistent en mantenir aquestes velocitats sòlides. Amb tants visitants del web que esperen carregar de forma instantània els llocs web, assegurar-se que les càrregues ràpidament són clau per al vostre èxit en línia.

13. Què estableix JaguarPC a part de la competició?

JaguarPC té una àmplia gamma de plans gestionats i no cobra ni un braç ni una cama, a diferència de les altres empreses que ofereixen plans gestionats. Proporcionen un camí clar per actualitzar el vostre pla a mesura que el vostre lloc web creix i ofereixen suport constantment fiable a cada nivell. Els plans inclouen una gran varietat de funcions, i la companyia, fins i tot després de gairebé 20 anys, continua sent gestionada i gestionada per la mateixa persona que la va iniciar: aquest tipus de longevitat i passió és rar en aquests dies..

14. Quins són els contres d’allotjament amb JaguarPC?

Hi ha poques empreses d’allotjament perfectes: les ressenyes negatives sovint poden superar les crítiques positives en moltes indústries diferents. Dit això, les revisions negatives de JaguarPC sovint giren al voltant del temps de resposta del servei d’atenció al client.

Ells no tenen molta coherència a l’hora de promoure els seus horaris d’horari, a la llista de percentatges diferents en diversos llocs del seu lloc web..

Quins són els avantatges de l’allotjament amb Jaguar PC?

L’allotjament amb JaguarPC us obrirà les portes a una empresa que garanteixi un percentatge inèdit i el fa una còpia de seguretat amb una garantia extremadament generosa. L’empresa posa com a prioritat la satisfacció del client, proporcionant també una garantia de devolució de 45 dies.

Ofereixen configuració instantània, ajuda de migració del lloc web i atenció al client a tots els nivells per assegurar-se que el vostre lloc s’aixequi ràpidament i es mantingui constantment.

Més en JaguarPC.com

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector