Revisions de l’IBM Softlayer de maig del 2020: plans i preus de hosting

Revisions de l’IBM Softlayer de maig del 2020: plans i preus de hosting

Revisions de l’IBM Softlayer de maig del 2020: plans i preus de hosting

Què tan bo és l’IBM Softlayer Hosting?

IBM Softlayer es va dissenyar com a lloc d’allotjament a escala comercial més gran i està equipat per gestionar diversos llocs web alhora. Ens encanten els tres nivells diferents de paquets disponibles i la forma en què es descomponen els paquets en funció del rendiment esperat.


Veure lloc oficial Revisions d’IBM Softlayer 3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (1 votació) Pros

 1. Centre de suport a temps complet
 2. Ofereix 3 Tipus de servidor
 3. Servei 100% horari

Contres

 1. Els preus al lloc web són vagos
 2. No hi ha oferta bàsica de paquets per a petites empreses
 3. Opinions del centre d’assistència incorrecta
 4. Els preus són molt més alts en comparació amb altres programes d’allotjament

Support2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 La plataforma d’allotjament IBM Softlayer va ser fundada el 2005. Aquest sistema d’allotjament basat en núvol a escala empresarial, ric en funcions i flexible i ofereix moltes variacions diferents del seu producte per adaptar-lo a un necessitats específiques de l’empresa.

Qui hauria d’utilitzar IBM Softlayer

IBM Softlayer es va dissenyar com a lloc d’allotjament a escala comercial més gran i està equipat per gestionar diversos llocs web alhora. Si bé aquest estil d’allotjament no és ideal per al lloc web individual o per a un blogger, una empresa amb cinc o sis llocs web diferents es beneficiarien d’aquest model d’allotjament..

Característiques

La llista de funcions per a l’IBM Softlayer és pràcticament interminable. Tot i això, la majoria de les ressenyes arriben a la mateixa conclusió: la millor característica sobre IBM Softlayer és que proporciona als desenvolupadors un control total sobre la xarxa. Els usuaris disposen automàticament de control de cables Ethernet, controls de presa d’alimentació i canvis als quadres de control amb una mínima interacció amb l’equip tècnic.

Les funcions addicionals que inclou l’IBM Softlayer són un acord de nivell de servei 100% a l’hora (SLA) i un control complet dels serveis mitjançant la interfície de programació d’aplicacions (API). A més, amb 17 ubicacions geogràfiques i un centre d’assistència a temps complet, sempre tindreu algú que estigui a la trucada i estigui a punt per ajudar-vos, en cas que passi.

Quin tipus de servidor és adequat per a vostè?

IBM Softlayer inclou tres opcions de servidor diferents: servidors dedicats, CloudLayers i servidors gestionats. El tipus de servidor que busqueu depèn de quin propòsit teniu per al servidor.

Els servidors dedicats s’adrecen a aquells que volen administrar els seus propis servidors, especialment per a propietaris d’empreses de mida mitjana fins al nivell d’empresa. L’opció de servidor dedicada inclou una àmplia varietat, des de processadors individuals fins a un nucli hexàctic massiu, té connectivitat de servidor a servidor i memòria d’accés aleatori (RAM) de fins a 32 GB, i fins i tot la vostra elecció de sistemes operatius..

El servidor CloudLayer és perfecte per a algú que desitgi molta flexibilitat en un servidor. CloudLayer funciona amb preus horaris o mensuals sense contractes, es desplega en cinc minuts, i és conegut per ser el pla més personalitzable dels tres. Els plans varien, però hi ha opcions de fins a 16 nuclis, 64 GB de memòria RAM amb un disc dur de 250 GB, sempre que s’hagi escollit el servidor Bare Metal..

Els servidors gestionats estan dissenyats per a aquells que no volen administrar el seu servidor, d’aquí el nom. Els servidors gestionats són perfectes per a empreses que necessiten allotjar més d’un lloc web, però no volen estar al dia de les actualitzacions i del monitoratge del servidor. Els temps de desplegament d’aquests servidors són inferiors a un dia i hi ha disponibles contractes mensuals. A més, aquesta opció ofereix solucions de servidor totalment personalitzades per al vostre negoci, així com còpies de seguretat diàries i mesures de seguretat avançades implementades.

Pros

 • A la majoria dels revisors els agrada el personalització de cada pla
 • Tots els servidors són flexibles i disposen de diferents modificacions, de manera que podeu adaptar el vostre pla al vostre negoci
 • 17 ubicacions geogràfiques de tot el món (Point of Presence)
 • Centre de suport a temps complet
 • Tres plans diferents cobreixen tres tipus diferents de servidors, tots amb finalitats diferents
 • Uptime de gran rang, avalat per un acord de nivell de servei al servei 100% (SLA)

Contres

 • El preu del lloc web és vagi; és difícil entendre el que pagueu
 • Algunes funcions populars que s’espera que formin part del paquet costen addicionals
 • Si bé en el passat IBM Softlayer era conegut pel seu servei d’atenció al client exemplar, ressenyes més recents suggereixen que el centre d’assistència no té res millor.
 • No hi ha paquets “bàsics” reals, aquest sistema d’allotjament no està dissenyat per a propietaris o particulars de petites empreses
 • El preu d’aquest programari d’allotjament és alt en comparació amb altres programes d’allotjament
 • Alguns usuaris experimenten temps de retard més baixos per a les entrades creades (hores en comptes dels vint minuts anunciats)

Linia inferior

IBM Softlayer és molt ric en funcions i es pot personalitzar des de la memòria, la memòria RAM, la velocitat de processament i desplegament. Ens encanten els tres nivells diferents de paquets disponibles i la forma en què es descomponen els paquets en funció del rendiment esperat. A més, IBM disposa d’un centre d’assistència de trucada a tot el món i assegura que totes les entrades s’adreçaran d’aquí a vint minuts.

Tot i això, els últims revisors han experimentat un retard en el servei al client; L’assistència sol trigar més d’un dia a solucionar un problema. Un altre punt comú del dolor és el cost dels serveis: el pla de negocis es va dissenyar definitivament per a empreses mitjanes i grans establertes.

En definitiva, l’IBM Softlayer és un dels millors productes per a empreses mitjanes i grans. Aquest programari d’allotjament adaptarà els seus serveis a les necessitats del negoci en funció de la velocitat, les limitacions de temps, la memòria necessària i la connectivitat. Serà car, però serà personalitzat i controlable.

Veure lloc oficial

Preguntes i respostes d’IBM Softlayer

Al món connectat d’avui, res no és més important que tenir una xarxa forta per mantenir el vostre negoci. Mentre que, antigament, significava crear i construir infraestructures per parlar amb els diferents despatxos, avui en dia es pot ocupar de tot el que hi ha al núvol. En ser més ràpid, més barat i requerir menys manteniment, la creació de xarxes basades en núvol és l’onada del futur i no mostra signes d’alentiment.

Com que el cloud hosting s’està convertint ràpidament en la norma, cada vegada són més les empreses que ofereixen solucions per a empreses que volen velocitat, connectivitat i seguretat al seu abast. Un d’aquests mètodes és el programa SoftLayer d’IBM, que pot proporcionar a les empreses grans i petites totes les necessitats de xarxa.

Durant més d’una dècada completa, SoftLayer ha estat fent les coses més fàcils per a les empreses, però darrerament, s’està convertint en una posició més gran ja que IBM augmenta la quantitat de solucions que SoftLayer pot proporcionar. Per tant, més empreses busquen aquest programa per satisfer les seves necessitats.

Si us interessa SoftLayer, sempre us preguntareu si és una inversió sòlida. Per això, hem recopilat una llista completa de preguntes i respostes relacionades amb el programari perquè pugueu decidir per vosaltres mateixos.

Preguntes més freqüents sobre IBM SoftLayer

Què fàcil és configurar?

SoftLayer és un dels programes més fàcils de configurar. Si necessiteu una xarxa de núvol ràpida i senzilla, podeu estar en funcionament en pocs minuts. Si voleu quelcom més integrat, com ara un servidor gestionat, podeu tenir tot configurat en un sol dia laborable.

Tingueu en compte, però, si voleu, haureu d’invertir més temps en altres programes i complements. Tot i que el procés no és complicat, pot consumir més temps en funció de quins sistemes voleu afegir i quants. El paquet bàsic és extremadament senzill d’instal·lar, però altres programes trigaran una estona més.

Quin tipus de sistema de suport està disponible amb SoftLayer?

Una de les millors opcions de SoftLayer és els seus nivells superiors d’atenció al client. Una part del que fa que aquest programa sigui tan eficaç és que disposeu de membres i tècnics del servei de servei durant tot el dia que puguin solucionar qualsevol problema que pugueu tenir tan aviat com sigui possible.

SoftLayer també ve amb un programa de suport propi, anomenat KnowledgeLayer. Aquest sistema compta amb una àmplia gamma d’eines que podeu utilitzar pel vostre compte per solucionar qualsevol problema tècnic amb el programari, el que significa que haureu de ser capaços d’atendre la majoria de problemes interns. KnowledgeLayer també té un fòrum on podeu solucionar molts problemes que es poden produir.

Quant al servei d’atenció al client, podeu contactar amb l’equip d’assistència de SoftLayer en qualsevol moment, vint-i-quatre hores al dia. Les entrades es responen en el termini d’un dia i el centre de trucades respon immediatament per obtenir ajuda d’emergència. Mai esteu lluny d’aconseguir ajuda amb SoftLayer.

És completament redundant?

Una part de la raó perquè la xarxa basada en núvols és tan popular és que no us heu de preocupar perquè la xarxa es pugui reduir. Amb sistemes de fils de coure antics, si un mòdem o servidor deixés de funcionar, podria arruïnar tota la xarxa.

Amb SoftLayer, mai no us haureu de preocupar de problemes de connexió de xarxa, ja que té una redundància completa integrada. De fet, el programari pot garantir un acord de nivell de servei al màxim 100% per poder operar el vostre negoci amb tranquil·litat. Amb una àmplia gamma de punts de presència, podeu mantenir el vostre negoci en funcionament durant tot el dia sense interrupcions.

Quines funcions es poden fer sense suport tècnic?

Tot i que l’equip d’assistència de SoftLayer és excepcional, no voldreu haver de trucar-los per a tots els problemes que es plantegin. Afortunadament, el programari inclou moltes eines automàtiques que us permeten tenir cura dels problemes de casa sense haver de preocupar-vos del suport tecnològic..

Mitjançant les eines de SoftLayer, podeu reiniciar servidors, tornar a carregar sistemes operatius i tenir cura de molts altres aspectes del servei inclosos amb KnowledgeLayer..

Amb quin sistema operatiu funciona?

Una altra gran raó per utilitzar solucions basades en núvols és que poden ser aplicables a moltes plataformes diferents. D’aquesta manera, no haureu d’estar connectats físicament a les vostres línies de xarxa per parlar amb diverses oficines i, si teniu diversos sistemes operatius, encara podreu comunicar-vos sense problemes..

SoftLayer no és diferent i es pot instal·lar en dispositius Windows, Mac o Linux. Podeu triar el sistema operatiu que us convingui millor, de manera que SoftLayer sigui tan versàtil com valuós.

Què són els velocitats enllaç? Què passa amb el trànsit sortint?

Quan es tracta de mantenir les vostres operacions comercials, voleu assegurar-vos que teniu una connexió fiable i ràpida. No voldreu haver d’esperar per sempre per processar cap tipus d’acció a la xarxa, és per això que necessiteu una velocitat alta d’enllaç ascendent i trànsit sortint.

Amb SoftLayer, podeu obtenir fins a 100 Mbps de velocitat en línia ascendent, cosa que és més que suficient per realitzar negocis de manera ràpida i eficaç. Pel que fa al trànsit sortint, el programari permet fins a cinc terabytes de trànsit, molt per a la majoria de les empreses.

Pel que fa a la RAM, SoftLayer inclou fins a 32 GB de memòria RAM DDR3, depenent del paquet que trieu.

Podeu actualitzar els serveis un cop instal·lats?

Per a algunes empreses, només haureu de necessitar un paquet bàsic per mantenir els vostres treballadors i oficines diferents en sincronització entre ells. Tanmateix, si decidiu ampliar el vostre negoci, invariablement voldreu actualitzar els vostres serveis i solucions, el que significa que voleu afegir-vos a la vostra xarxa existent.

Amb SoftLayer, faciliten l’agregació als serveis independentment de quin nivell estiguis, cosa que significa que a mesura que la teva empresa s’expandeixi, també ho serà la teva xarxa basada en núvols. És extremadament fàcil d’actualitzar, només cal posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client per fer-ho realitat.

Es pot modificar SoftLayer?

De la mateixa manera que voldreu actualitzar el nombre de serveis que teniu, l’altra cosa important és la possibilitat d’escalfar-ho tot si cal. Avui, potser només teniu dues oficines que necessiteu connectar-vos, i demà en podreu tenir una dotzena. Si la vostra xarxa no és escalable, no podreu expandir el vostre negoci de manera efectiva.

Per sort, SoftLayer mai no ha facilitat ampliar les vostres solucions de xarxa, cosa que significa que, quants punts necessiteu, poden fer-ho realitat. Tant si teniu una desena d’oficines o un centenar repartides per tot el món, SoftLayer és completament escalable quan ho necessiteu.

Pot tenir una xarxa híbrida amb SoftLayer?

Tenir opcions per a la vostra xarxa és primordial per tenir un negoci perfecte. Tot i que els sistemes en núvols són certament els més populars en aquests dies, de vegades encara cal connectar-se a una xarxa de fils de coure estàndard per a alguns punts de xarxa.

SoftLayer us ofereix la possibilitat de tenir una xarxa híbrida integrant-se perfectament amb servidors i mòduls físics, donant-vos un control total, sense importar on us heu de connectar..

Quin tipus de servidors de núvols estan disponibles?

Amb SoftLayer, teniu tres opcions principals per als servidors al núvol. De fet, les solucions bàsiques de núvol es proporcionen mitjançant una divisió de SoftLayer, anomenada CloudLayer. Aquest programa és fàcil d’implementar i ofereix solucions immediates en pocs minuts. Les opcions de servidor disponibles són públiques, privades i en metall nu. Aquí teniu el desglossament de cadascuna pel que fa a opcions d’emmagatzematge i càrrega.

 • Servidors públics: màxim de vuit nuclis, 8 GB de RAM i 100 GB d’emmagatzematge
 • Servidors privats: màxim de vuit nuclis, 32 GB de RAM i 100 GB d’emmagatzematge
 • Bare Metal: màxim 16 nuclis, 64 GB de RAM i 250 GB d’emmagatzematge
SoftLayer disposa de servidors gestionats disponibles?

Si prefereixes gestionar la teva xarxa per un tercer, tens aquesta opció amb SoftLayer. En aquest cas, no haureu de preocupar-vos de gestionar el sistema ni de problemes que es plantegin. En canvi, l’equip tecnològic de SoftLayer s’ocuparà de tots els detalls i problemes de gestió diària que es puguin presentar.

Com que està més integrat que una xarxa núvol estàndard, els servidors gestionats poden trigar fins a un dia a instal·lar-se i necessiten un contracte mensual per mantenir-lo.

Quines funcions vénen amb servidors gestionats?

Una part de la raó per utilitzar un servidor gestionat és que es necessita molta càrrega de les espatlles perquè pugueu centrar-vos més en la gestió del vostre negoci. Per a les empreses petites, un servidor gestionat pot ser una millor solució, tot i que pot costar una mica més. Algunes de les funcions destacades que inclouen un servidor gestionat inclouen:

 • Solucions totalment personalitzables
 • Còpies de seguretat diàries
 • Seguiment complet i complet
 • Mesures de seguretat avançades
 • Interfícies separades per a xarxes públiques o privades
 • Cremallera dedicada virtual
 • Còpia de seguretat de EVault

En general, les funcions afegides que obté valen més que el cost addicional i, si actualment no disposeu d’un equip informàtic propietari, pot oferir moltes més opcions que d’altra manera no podrien ser disponibles..

Heu de signar un contracte per utilitzar SoftLayer?

Un altre avantatge fantàstic d’utilitzar xarxes basades en núvol és que no haureu de confiar en un proveïdor de serveis per gestionar-ho tot. D’aquesta manera, si no està satisfet amb el servei, pots passar a un proveïdor diferent que gestioni les coses de manera que s’adapti a les teves necessitats..

Amb SoftLayer, no esteu obligats a registrar-vos en contractes llargs. Tot i que el servei i les funcions que s’ofereixen són més que dignes d’un tracte plurianual, simplement podeu registrar-vos en plans de mes en mes, que us permetran cancel·lar el servei si no esteu satisfets en qualsevol moment..

Quines opcions d’emmagatzematge estan disponibles?

Perquè funcioni la xarxa basada en núvol complet, heu de poder emmagatzemar fitxers i dades al núvol, de manera que es pugui accedir per diferents punts, simultàniament si es requereix. En lloc d’enviar informació cada vegada que necessitava que algú la mirés, només pot penjar-la al núvol i fer-la obrir de forma remota. Amb SoftLayer, teniu cinc opcions d’emmagatzematge diferents: emmagatzematge en bloc, emmagatzematge de fitxers, emmagatzematge d’objectes, còpia de seguretat i servidors d’emmagatzematge massiu.

 • Emmagatzematge en bloc: si heu d’emmagatzemar grans col·leccions de dades, voleu poder-les carregar totes alhora, més que no pas en peces. Aquesta opció d’emmagatzematge permet personalitzar les vostres necessitats i pujar fins a dotze TB alhora.
 • Emmagatzematge de fitxers: Per a quantitats més petites de dades, com ara fitxers i carpetes, podeu utilitzar el sistema d’emmagatzematge de fitxers integrat de SoftLayer. Podeu personalitzar la quantitat d’espai que necessiteu entre 20 GB i 12 TB.
 • Emmagatzematge d’objectes: Si teniu moltes dades aleatòries que cal organitzar i recollir, SoftLayer té un programa que us ajudarà a mantenir-ho tot junt i conservat. El sistema també es pot escalar per poder tenir cura de quantitats massives de dades soltes.
 • Còpia de seguretat: Perquè una empresa funcioni, s’ha de recolzar el màxim possible. Amb SoftLayer, podeu tenir un sistema de còpia de seguretat integrat que emmagatzemarà automàticament les dades o us permetrà fer-ho manualment. Personalitzeu l’emmagatzematge de còpia de seguretat per adaptar-se a les vostres necessitats. El millor és que les dades es xifren de manera que pugueu emmagatzemar dades confidencials si cal.
 • Servidors d’emmagatzematge massiu: per a aquells que vulguin integrar els seus propis dispositius d’emmagatzematge en massa, SoftLayer permet crear una solució SAN o NAS propietària utilitzant servidors que trieu. Aquesta xarxa també es pot xifrar per millorar la seguretat.
Quines opcions de seguretat estan disponibles?

Sempre que tracteu xarxes basades en núvols, la seguretat sempre és una preocupació crítica. Com que podríeu estar enviant dades sensibles a diversos punts oberts, voleu assegurar-vos que no hi ha cap potencial que aquestes dades siguin capturades o corrompudes en trànsit. Per això, SoftLayer té diverses opcions de seguretat per al vostre negoci.

 • Programari de seguretat: SoftLayer compta amb un sistema de seguretat propietat que us ajudarà a protegir els vostres servidors físics i el propi programa contra intrusions externes.
 • Firewall: Per a una millor protecció de seguretat, SoftLayer us permet configurar tallafocs per protegir les dades que considereu oportunes.
 • Certificació SSL: la majoria de les vegades es necessita seguretat mentre es transmeten les dades, no quan ja estan emmagatzemades. Per protegir les vostres dades, SoftLayer inclou Secure Socket Layer Certification, que garanteix que totes les dades es desplacin de manera segura a la xarxa.
 • Compliment: cada dia apareixen noves amenaces i cal estar al dia. SoftLayer compta amb un equip d’experts en seguretat que esbrinen quines són aquestes amenaces i despleguen solucions per protegir-les.

Més informació a Softlayer.com

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector