Revisions de Mochahost maig 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Revisions de Mochahost maig 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Revisions de Mochahost maig 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és Mochahost Hosting?

Si bé Mochahost té els seus fanàtics i detractors, porten anys i tenen molts clients.


Són adequats per a vosaltres?

Amb un preu inferior de roca (a partir de només 1,95 dòlars), un percentatge de garantia del 100% i una garantia de velocitat, Mochahost val la pena fer una ullada si es troba a la vostra llista.

Vegeu comentaris de Mochahost al lloc oficial 2.3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (8 vots) Pros

 1. Amplada de banda ilimitada i espai de disc
 2. Fàcil creador de llocs web
 3. Garantia lliure de risc de 180 dies
 4. Garantia de descompte per vida
 5. 100 per cent de garantia de temps
 6. Nom de domini gratuït

Contres

 1. La publicitat és una mica vaga
 2. Menys opcions d’allotjament que la majoria
 3. No hi ha opció de còpia de seguretat integrada
 4. Quadres de control Cost addicionals
 5. Suport a l’estranger
 6. Diverses males ressenyes

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

La nostra revisió oficial d’hostatge de Mochahost

Mochahost és un proveïdor de hosting que es va fundar el 2002. Això els posa en negoci des de fa més de 14 anys. A la superfície, Mochahost és un jugador sòlid i competidor en la indústria de l’allotjament web. Hi ha, però, algunes persones que podrien dir el contrari. Com podeu veure a les ressenyes dels usuaris a continuació, no els agrada molt.

Recomanem SiteGround com una alternativa similar amb un suport increïble i baixos costos.

Les millors característiques de Mochahost Hosting

Entre les mans, hi ha diverses funcions que Mochahost proporciona a persones completament úniques. La funció en si mateixa no és única, però la manera com s’ofereixen és.

1. Espai de disc i ample de banda il·limitats

Mochahost ofereix un ample de banda i un espai de disc il·limitats en tots els seus plans d’allotjament. Tot i que això no és completament únic, sempre és agradable veure només perquè molts proveïdors d’allotjament no ofereixen amplada de banda i espai de disc il·limitats. Diversos són culpables de col·locar taps en aquestes dues mètriques. No haver de preocupar-s’hi, garantirà que els usuaris mai rebran un error de “banda ampla superada”.

2. Fàcil creador de llocs web

També és una característica estàndard, la possibilitat de crear llocs web fàcilment mitjançant el programari WYSIWYG és un avantatge: no tots els proveïdors d’allotjament web ofereixen això. WYSIWYG és breu per a “El que veus és el que obteniu.” És a dir, que ni tan sols tingueu habilitats de codificació per construir el vostre lloc web. Es tracta d’un editor visual i es crearà el vostre lloc web amb la forma de veure com es reconstrueix a la pantalla. Tota la codificació us atendrà..

3. Garantia lliure de risc de 180 dies

Sens dubte, aquesta és una característica que va suscitar el meu interès. No tots els proveïdors d’allotjament ofereixen una garantia completa de devolució de sis mesos. Si us plau més informació sobre els termes del servei, el que significa és que podreu cancel·lar-lo en els primers sis mesos, però no rebeu un reemborsament complet del 100 per cent. En canvi, rebrà un reemborsament proporcional. Després de sis mesos, no tindreu dret a un reemborsament que tot. Sens dubte, cal tenir en compte alguna cosa.

4. Garantia de descompte per vida

Aquesta és una característica única. Això vol dir que el vostre preu no canviarà mai. Si us registreu a una tarifa amb descompte, sempre esteu a la tarifa, mai no us elevaran els preus. Ara mateix, això vol dir que podeu registrar-vos en el pla més costós per menys de 2 dòlars al mes. Si mantingueu Mochahost com a proveïdor d’allotjament, això significaria que mai pagueu més de dos dòlars al mes, mai.

5. 100 per cent de garantia de temps

Això també és únic en el futur. Tots els altres proveïdors de hosting que he vist mai tenen, com a màxim, un 99,9 per cent de garantia de vida. Mochahost ofereix una garantia de temps de vida al 100%. Com a part d’aquesta garantia, et compensaran amb allotjament gratuït si mai trobes el seu lloc web a la baixa. És interessant que no tinguin una pàgina d’estat del servidor que us indiqui si teniu una dificultat tècnica o no. De qualsevol forma, aquesta és una característica que no es veu en cap altre lloc.

6. Nom de domini lliure per a tota la vida

Quan us registreu per un nom de domini, costava al voltant de 15 dòlars per any. Tanmateix, amb Mochahost, obteniu un nom de domini gratuït durant tota la vida. En altres paraules, no només obteniu un nom de domini gratuït per començar, sinó que Mochahost us ofereix pagar una quota d’allotjament de nom de domini any rere any.

Desavantatges de l’hosting de Mochahost

Per molt atractiu que pugui semblar Mochahost, hi ha algunes coses en què els hem trobat mancats.

1. La publicitat és una mica vaga

Com es menciona a la garantia sense risc de 180 dies anterior, he hagut de submergir-me en els termes del servei per saber exactament què significava “sense risc”..

Sí, si no us agrada el servei d’aquí a 180 dies, podeu recuperar els vostres diners, tot i que està puntuable.

Si voleu un reemborsament complet, podeu obtenir-ho, però només en 30 dies, i heu d’optar per aquesta opció.

Es sentia com si la seva publicitat fos vaga o enganyosa, ja que aquesta és una característica que no tenen els proveïdors d’allotjament web.

2. Menys opcions d’allotjament que la majoria

No estava segur de si heu de posar això com a avantatge o contra. Tot i que tenen menys opcions d’allotjament que la majoria, què passa si és adequat per a la majoria. Tenen sis opcions de Linux i sis opcions de Windows, en la seva majoria poden satisfer el que la gent busca.

3. No hi ha opció de còpia de seguretat integrada

També es va fer una investigació addicional per esbrinar-ho. Mochahost no fa còpia de seguretat de les seves dades, però no per al seu ús. L’únic ús en cas d’emergència.

En altres paraules, si us convidareu amb vosaltres, haureu de conèixer la vostra pròpia solució de còpia de seguretat.

El 2019, això no és prou bo.

4. Taulers de control Cost addicionals

Aquest va sentir com si Mochahost tractés de nickel i tenyir-te. Tenen la màxima selecció disponible a l’hora de triar un tauler de control, però no són gratuïts.

Els usuaris de Linux tenen més opcions que els usuaris de Windows, ja que poden triar entre cPanel, Easy Web Panel, WHM i Plesk.

Els usuaris de Windows es mantenen enganxats al tauler del lloc web i al quadre Plesk, tenint en compte que Plesk costa més.

5. Suport exterior

No m’agradava que la major part del seu suport estigués a Bèlgica. Tot i que coneixedors, haurien d’estar basats en Estats Units, sobretot tenint en compte que el seu centre de dades es troba a Chicago als Estats Units.

6. Diverses males ressenyes

Vaig llegir diverses crítiques dolentes sobre Mochahost en línia. Si es tractés d’una o dues ressenyes, podria confiar-la fàcilment fins a un empleat descontent o alguna cosa en aquest sentit..

Tanmateix, quan veieu diverses crítiques dolentes en diversos llocs diferents, comenceu a preguntar-vos què hi ha entre bastidors.

Linia inferior

A la superfície, Mochahost sembla un proveïdor web sòlid. Tanmateix, quan us endinseu i feu client, la història canvia. La nostra experiència sembla ser diferent de les ressenyes, no va ser tan dolenta. Per descomptat, només ho estàvem fent amb l’objectiu d’una revisió, però teníem l’experiència del client. Ens va agradar el fet que el servei fos 24 hores al dia i semblava que eren més ràpids del que afirmaven algunes de les ressenyes.

Gairebé em fa pensar com si en un moment no estiguessin tan bé, però sembla com si netegessin el seu acte, cosa que és bo per veure.

Veure més funcions

Més informació a Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector