Revisions de Resellerclub de maig de 2020: plans i preus de hosting

Revisions de Resellerclub de maig de 2020: plans i preus de hosting

Revisions de Resellerclub de maig de 2020: plans i preus de hosting

Què tan bo és Resellerclub Hosting?


Veure comentaris oficials de Resellerclub al lloc 2.7 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (11 vots) Pros

 1. Funció d’assistència 24/7
 2. Opció de molts plans
 3. 99,9% Horari d’allotjament
 4. Excel·lent estructura de preus
 5. Podeu triar la ubicació del servidor

Contres

 1. Opinions pobres d’allotjament
 2. Temps de resposta de suport deficient
 3. Preus de dominis més alts
 4. Problemes amb actualitzacions de problemes crítics

Support2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

La nostra revisió oficial de Hosting de Resellerclub

No tots els proveïdors d’allotjament web atenen específicament als venedors. Molts administradors web han de fer front a la revenda d’espai d’allotjament d’un proveïdor d’allotjament web que ofereix molt poc en la forma de revendre. Resellerclub és un somni dels administradors web que es fa realitat.

Les millors funcions de Resellerclub

Com a proveïdor d’allotjament web que es centra exclusivament en la revenda, tenen més funcions que la majoria d’altres proveïdors. Els únics altres proveïdors que he vist que tenen més funcions que Resellerclub són els que es destinen a les grans empreses.

Excel·lents funcions de suport

Quant a l’única característica d’assistència que manca d’allotjament de Resellerclub és un número de telèfon directe. Ofereixen un sistema de venda de suport 24 hores / 24, correu electrònic i xat web en directe. El xat web en directe sempre és una característica benvinguda, ja que molts proveïdors d’allotjament web no ho ofereixen.

Més funcions de les que podeu agitar el pal

El Resellerclub hosting està dirigit a persones que revendre l’espai d’allotjament. Els blocaires i autònoms no trobaran el que busquen aquí. Com que està dissenyat per a administradors web, trobareu funcions ateses a ells, no el vostre propietari mitjà de petites empreses que vulgui allotjar el lloc web. Cadascun dels seus plans és compatible amb MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla i SuperSite Storefront.

Plans, plans i més plans

Allotjament de distribuïdors ofereix gairebé qualsevol cosa que un webmaster podria esperar. Ofereixen plans de combinació, servidors dedicats, servidors gestionats, allotjament VPS, hosting compartit, certificats comodo, seguretat SiteLock, còpia de seguretat de CodeGuard i molt més. Només per començar. Cadascun dels seus plans us ofereix l’opció de triar entre un servidor Windows o un servidor Linux. Tenen quatre plans d’allotjament personal, 10 plans VPS, dos plans compartits i quatre nivells de servei amb els seus plans d’allotjament de revenda.

Equip de vendes conegut

Tenen un equip de vendes ben informat. M’agrada molt que quan parlés amb ells no se sentissin empesos a vendre’m una cosa que no necessitava. Coneixen bé els seus productes i saben quan un producte no anava a funcionar per a mi. No han impulsat el tema, que ha estat bo.

Verificat del 99,9 per cent de l’horari de manteniment

Les dades de tercers verifiquen que tenen un 99,9 per cent d’allotjament en temps lliure. Al 2010, sembla que tenien problemes d’hora, però sembla que han planxat els que hi havia des d’aleshores. Per a qualsevol persona que desitgi veure com de fiable és un proveïdor d’allotjament web, pot trobar el que busca amb Resellerclub hosting.

Excel·lent estructura de preus

No sempre podeu agradar a tothom quan es tracta de preus. Tot i això, mai no he vist una estructura de preus com aquesta. La majoria dels paquets tenen algun tipus de descompte del 30%. A més, sembla que realment intenten provar-lo abans de comprar. Això em fa sentir com si estiguessin intentant que el producte vengués ell mateix en lloc de tancar-vos en algun tipus de contracte.

Arribareu a triar la ubicació del servidor

Aquesta funció és única. Quan configureu aquesta sessió, us demanaran la vostra consulta on voleu allotjar el vostre lloc web. Tenen servidors ubicats estratègicament a tot el món i podeu triar el que es trobi més a prop de la ubicació de casa vostra.

Els avantatges són allotjament de Resellerclub

De vegades, algunes coses són massa bones per ser veritat. Aquest pot ser el cas del hosting de Resellerclub.

Opinions pobres d’allotjament

A qualsevol lloc on vinguis en línia, l’allotjament de Resellerclub té molt bones crítiques. Em va semblar interessant que moltes d’aquestes ressenyes tinguessin almenys 4 anys. Tanmateix, això no els excusa d’alguns d’altres de més recents. També és difícil provocar-ho a un empleat descontent o a algú que ha tingut una mala experiència; hi ha massa..

Temps de resposta de suport deficient

Això pot anar de la mà de les seves males ressenyes d’allotjament, però un dels debats que podeu trobar als fòrums en línia sobre allotjament de Resellerclub és el temps que va trigar a rebre personal amb el suport sobre el tema. Van des d’un parell de dies fins a un parell de setmanes. Per a mi, és inacceptable esperar més d’un parell d’hores quan tinc un problema amb el meu lloc.

Preus de dominis més alts

És possible que tinguin preus excel·lents quan venen els seus plans, però es pot permetre el luxe de mirar a un altre lloc a l’hora de registrar el vostre nom de domini. És gairebé com si es guanyessin els diners. Té sentit, ja que són proveïdors de revenda. Si revedeu la major part del temps, és molt més convenient passar per la ubicació de casa que es vol veure a un altre lloc i després importar-la.

Problemes amb actualitzacions de problemes crítics

Una de les principals queixes que he trobat en línia és que la gent té problemes amb actualitzacions de problemes crítics. Sempre que hi ha una actualització crítica del problema, la gent es queixava que tenia dificultats per rebre-la o rebre errors quan intentaven descarregar-la o instal·lar-la..

Linia inferior

Molts dels problemes que he trobat amb el Resellerclub hosting es van originar fa més de quatre anys. En els últims anys, ha estat més difícil trobar problemes amb ells. Disposen de plans de funcionament sòlids i personalitzables i proporcionen tot el que un webmaster podria esperar.

Veure més funcions Més a ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector