Revisions del lloc5: és el lloc Web d’allotjament adequat al vostre lloc?

Què és Site5 Hosting?

Fundada el 1999 durant el boom punt-com i amb seu a Dallas, Texas, Site5 és una empresa d’hostalatge web sota el paraigua d’Endurance International Group. EIG també té Bluehost i HostGator, entre d’altres. Site5 està especialitzat en una experiència d’allotjament web boutique dirigida a dissenyadors i desenvolupadors.


Què tan bo és l’allotjament de Site5?

Site5 és una empresa d’allotjament premium amb temps de vida, velocitat i suport tècnic garantits. El que realment els distingeix dels seus competidors és que ofereixen un completament Prova gratuïta de 30 dies. Es tracta de punts de venda sòlids, però a tot el lloc5 no és molt innovador i té un preu superior a la majoria dels competidors. Alguns dels seus avantatges poden fer que valgui la pena valer-ne la pena en casos concrets, però, en bona part, molts altres host fan el mateix o millor per a un preu més barat.

Vegeu el lloc web oficials5 Opinions 3 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (3 vots) Pros

 1. Plans escalables
 2. Amplada de banda ilimitada i espai de disc
 3. Amfitrió de diversos llocs web
 4. Els certificats SSL vénen de sèrie
 5. Selecció de diverses ubicacions de servidors
 6. Prova gratuïta de 30 dies

Contres

 1. Sense emmagatzematge de la unitat d’estat sòlid
 2. Més car que la majoria
 3. Només un domini al pla més barat

Resum No hi ha res que Site5 faci que sigui necessàriament equivocat, només esperem més pels preus premium i pel màrqueting centrat en els desenvolupadors. En general, la velocitat, el temps de funcionament i el suport són perfectament adequats. Però si les funcions de diversos administradors o una selecció de diverses ubicacions són grans punts de venda per a vosaltres, Site5 podria ser una excel·lent elecció. Aquells que busquen amfitrions de pressupost o una experiència realment premium han de mirar a un altre lloc. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

La nostra revisió oficial d’allotjament 5

Site5 té molta experiència i moltes promeses tittilatòries dirigides a dissenyadors i desenvolupadors, Site5 té moltes funcions atractives que els han guanyat una sòlida reputació i una base de clientela. Però, realment, l’allotjament de Site5 proporciona els diners que es cobren?

Les millors funcions de Site5 Hosting

Site5 sens dubte té l’aparença de saber què fan. Contrasti la seva pàgina d’inici elegant amb els gustos animats d’HostGator o GoDaddy, i sembla que escolliu l’opció d’allotjament més sofisticada. I hi ha molt per agradar!

Desenvolupadors reals, molta experiència

Si teniu antecedents tècnics, Site5 fa servir programes per parlar de desenvolupadors que poden fer-vos sentir com si finalment heu trobat un proveïdor d’allotjament que parli el vostre idioma. Afirmen que mantenen la velocitat del servidor perquè mai carreguen els servidors compartits amb massa dades de clients. El seu personal de suport és completament domèstic, parla anglès i té experiència tècnica per ells mateixos. Els seus enginyers interiors van construir el portal del Backstage Site5 a mida de les vostres necessitats de desenvolupament. Comencen amb la suposició de que també sabeu el que esteu fent i que aquest tipus de confiança en vosaltres com a client és refrescant (sempre que, per descomptat, ja sabeu el que feu).

Els plans del lloc 5 són escalables

Els plans de Site5 comencen força bàsics en menys de cinc dòlars al mes. A continuació, hi ha diverses opcions d’actualització, que us permetran satisfer el vostre pla a mesura que creieu adequat a mesura que el lloc web creix. A la superfície, tenen tres plans bàsics, que comencen amb hostBasic a 4,95 dòlars mensuals, hostPro a 8,95 dòlars mensuals i, finalment, passen a la velocitat del llamp a 11,95 dòlars al mes. Només per als seus plans d’allotjament compartits. Podeu accedir a allotjament de distribuïdors, hosting VPS i fins i tot al vostre servidor dedicat.

Amplada de banda ilimitada i espai de disc

Qualsevol proveïdor d’allotjament web que pugui proporcionar una amplada de banda i un espai de disc il·limitats mereix sempre una segona mirada. Hi ha massa proveïdors d’allotjament web que intenten posar un límit sobre la quantitat de dades que es poden transferir entre els vostres visitants, vosaltres mateixos i el propi lloc. A més, sempre és un mal de cap més gran quan haureu de mirar de prop la quantitat d’espai en disc que utilitzeu. La majoria dels llocs web no utilitzaran 10 TB d’espai de disc, de manera que tenir una idea que puguis utilitzar tant com calgui és sempre una bona característica que tens amb el proveïdor d’allotjament. Amplada de banda il·limitada significa que mai no haureu de preocupar-vos que els usuaris rebin un error que superés el vostre límit d’ample de banda..

Site5 Backstage Permet funcions de multi-administrador

Una excel·lent característica del pla hostPro de Site5 és que permeten allotjar diversos llocs web des d’un sol compte. Cadascun d’aquests llocs web comptarà amb el seu propi plafó d’administració del lloc de backstage que us permet mantenir organitzada aquesta informació. No ho aconseguireu amb el pla hostBasic, que permet un sol domini. Segur que això significa que heu d’utilitzar el pla hostPro o superior, però es tracta d’una excel·lent característica que bàsicament us ofereix les capacitats d’un compte de revendedor per a una fracció del preu. Aquesta característica només pot ser suficient per orientar-vos cap a Site5 si aquesta capacitat és un avantatge important per a vosaltres.

Amfitrió del vostre lloc des d’una selecció de servidors a tot el món

Amb una dotzena de servidors ubicats a quatre continents diferents, situats a prop de grans metroplexes, Site5 us proporciona l’avantatge de poder triar on s’allotja el vostre lloc globalment. Això us pot proporcionar una avantatge addicional en el SEO si la classificació local és una prioritat per al vostre negoci.

Els certificats SSL vénen de sèrie

Qualsevol administrador web que tingui un lloc de comerç electrònic coneix la importància dels certificats SSL, a més de com d’irritant pot ser si el vostre host web ofereix funcions de comerç electrònic gratuïtes, però fa càrrec de la seva seguretat bàsica. Els certificats SSL xifren i protegeixen les transaccions web, guanyant-vos la confiança i els diners dels vostres clients. Si teniu previst incloure el comerç electrònic al vostre lloc, haureu d’obtenir certificats SSL d’una manera o altra. És refrescant saber que amb el lloc5 no haureu de desembossar efectius addicionals quan no hagueu fet pressupost per a això.

Integració WordPress WordPress 5

Com molts hoteres web, Site5 ofereix instal·lacions d’un sol clic per a WordPress, plans d’allotjament de WordPress escalables i servei d’atenció al client que s’està adaptant als principis i fora d’aquest popular CMS. Tanmateix, no ofereixen una posada en escena de WordPress, cosa que suposa un greu inconvenient, tenint en compte la importància que pot ser aquesta eina per als dissenyadors i desenvolupadors, l’autoproclamada demografia de Site5.

Prova completament gratuïta de 30 dies

Moltes empreses d’allotjament web ofereixen una garantia de devolució de diners, però Site5 és un dels únics host web que realment et permet provar els seus serveis durant un mes complet de forma gratuïta. Aquest és gairebé un unicorn al món d’allotjament web.

Desavantatges del lloc de hosting de 5

La majoria de les nostres queixes sobre Site5 baixen del preu. Ells són més cars que altres empreses d’allotjament que proporcionen els mateixos (o de vegades millors) nivells de servei. Per a un allotjament web premium dirigit a desenvolupadors, esperem eines més innovadores.

No fan reemborsaments puntuals

Una cosa és tenir una garantia de devolució fins a un cert punt: la norma de la indústria és de 30 dies. Site5 té una garantia de devolució de 45 dies. Tot i això, tots els altres proveïdors d’allotjament que he vist mai ofereixen un reemborsament proporcional després de superar la marca delimitadora, que en aquest cas és de 45 dies. El lloc5 no proporcionarà cap reembossament. Si pagueu per sis mesos d’allotjament i cancel·leu el 46è dia, no us donaran cap devolució. A més, per obtenir el millor preu en la majoria dels plans, de vegades haurà de pagar per endavant per dos anys de servei. Això és una quantitat enorme d’efectiu per posar a l’abast, així que sens dubte aprofiteu aquesta prova gratuïta abans de comprar-la.

No disposen de conductors d’estat sòlid

Sense SSD, tot el vostre funcionament del lloc web funciona amb discs durs mecànics antics que poden retardar greument el vostre lloc web. Gairebé tots els altres proveïdors d’allotjament web que valen la seva sal ofereixen unitats d’estat sòlid com equipament estàndard. Per descomptat, Site5 mai sobrecarrega els seus servidors amb massa clients. Però potser només es deu al fet que el seu vell maquinari oxidat, literalment, no ho pot prendre.

El preu del lloc 5 és bastant elevat per al que obteniu

El lloc 5 està bé. Però no veiem cap raó per la qual tenen preu al seu gust. Aproximadament pel mateix preu, A2 Hosting proporciona una velocitat i un temps de treball molt superior a Site5. Una altra opció de preu similar és SiteGround, que ofereix un servei d’atenció al client realment excepcional que bufa Site5 fora de l’aigua. O, per aproximadament la meitat del preu, HostGator té les mateixes funcions de Site5, a més d’algunes campanes i xiulets afegits.

Linia inferior

Site5 és un amfitrió perfectament adequat, amb una xapa estètica agradable i experimentada i que segur que apel·larà als dissenyadors i desenvolupadors. Els seus serveis tenen uns avantatges excel·lents que els converteixen en un excel·lent valor per als administradors de webs amb demandes de nínxol. Però si sou un administrador web novell que busqueu un host de pressupost, no hi ha cap raó per incorporar un preu de preus premium per als serveis mitjans. Els dissenyadors i desenvolupadors també haurien de fer una investigació considerable abans d’escollir Site5. Hi ha un munt d’amfitrions web boutique que us proporcionaran més funcions per aconseguir els vostres diners.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Preguntes freqüents sobre allotjament del lloc5

Quant temps ha estat al voltant de Site5? Quina és la missió de l’empresa?

Durant l’auge del punt-com, dos amics van iniciar una empresa d’allotjament basada en la filosofia que l’allotjament hauria de ser divertit, fàcil, fiable i accessible, sobretot, no hauria de ser dolorós. Matth Lighter i Rod Armstrong van començar Site5 el 1999, i mentre van vendre l’empresa el 2008 als actuals propietaris, continuen estretament involucrats amb l’empresa, treballant de forma pràctica per completar projectes més detallats.

El lloc 5 estableix una prioritat elevada en cinc àrees diferenciades, entre les quals cal destacar:

 • No hi ha servidors sobrecarregats: La filosofia d’allotjament de l’empresa està basada en el rendiment dels seus servidors de primera línia.
 • No hi ha assistència subcontractada: Tots els tècnics i membres de servei i suport són empleats de Site5.
 • Sense trucs: Site5 està orgullós de la clara i fàcil d’entendre de l’allotjament web i de les funcions que ofereixen.
 • Garantia de devolució de diners; Site5 ofereix una garantia de devolució de diners sense problemes de 45 dies.
 • Desenvolupadors i enginyers interns: De la mateixa manera que els seus tècnics de suport són tots els empleats de Site5, també ho són els seus desenvolupadors i enginyers, que treballen per millorar els serveis que ofereixen..
Quins són els plans d’allotjament de Site5?

Site5 ofereix una àmplia varietat de plans i programes d’allotjament, que inclouen:

 • web Hosting
 • Allotjament web al núvol
 • Allotjament de distribuïdors
 • Allotjament de distribuïdors en núvol
 • VPS completament gestionat
 • VPS no gestionat
 • VPS al núvol

Tots els plans inclouen moltes funcions diferents, inclosa amplada de banda no modificada, espai de disc no modificat, migracions gratuïtes, còpies de seguretat de recuperació de desastres i suport 24 hores al dia.

On es troben els servidors de Site5? Quines ubicacions puc triar per al meu lloc d’allotjament?

Els servidors Site5 estan ubicats a tot el món i permeten als clients escollir on s’allotgen els seus llocs. Site5 posseeix servidors al centre, est i oest dels Estats Units; Mont-real, Toronto i Vancouver, Canadà; i Joao Pessaoa i São Paulo, Brasil, així com Amsterdam, Bucarest, París, Singapur i Hong Kong.

Quins plans d’allotjament compartits ofereix Site5?

Site5 ofereix tres nivells diferents per als plans d’allotjament web, que inclouen l’espai del disc i l’ample de banda no modificats, la instal·lació d’un script amb un clic i la migració gratuïta i una garantia de devolució de 45 dies..

No modificat a Site5 significa que no hi ha cap límit definit en la quantitat d’espai de disc o d’amplada de banda que els usuaris tenen als seus comptes. Aquesta va ser dissenyada per permetre als clients la tranquil·litat per construir els llocs web que necessiten sense preocupar-se d’arribar o superar els seus límits. Sempre que els clients segueixin els termes del servei i la política d’ús dels recursos, es mantenen bé dins d’un ús normal; la companyia diu que el .1 per cent que cauen fora de l’ús normal normalment violen els termes i els acords.

Els clients d’allotjament web compartit poden triar entre una de les 13 ubicacions diferents per a les ubicacions del seu servidor, la qual cosa és ideal per considerar les ubicacions geogràfiques de la majoria dels usuaris propis de cada client. Tanmateix, hi ha un cost addicional d’1 $ cada mes per als clients que trien un lloc fora de Dallas.

Cada pla d’allotjament web compartit també inclou còpies de seguretat completes nocturnes de cada fitxer i són fàcilment accessibles quan calgui. La interfície de Site5, Backstage, proporciona als usuaris un inici de sessió ràpid i eficient on poden trobar tota la informació important, com ara el registre de dominis, la facturació i els comptes d’afiliació, entre altres fets. També proporcionen a cada usuari SiteAdmin, la pell personalitzada del cPanel que permet als usuaris obtenir la informació que necessiten sobre els seus servidors, bases de dades, comptes FTP, dominis i veure les estadístiques dels llocs web..

Comencen els plans compartits hostBasic, que comença a 4,95 dòlars cada mes quan els clients trien un pla de dos anys; per a aquells que vulguin un pla d’un any, començaran per un cost mensual de 5,95 dòlars.

hostPro, el segon nivell dels plans d’allotjament compartits de Site5, comença en 8,95 dòlars al mes per un pla de dos anys; un pla d’un any comença a partir de 9,95 dòlars cada mes i, en aquest nivell, els clients poden triar un contracte mensual que comenci en 10,95 dòlars mensuals. A més de tot el que s’inclou en hostBasic, els usuaris disposen de llocs web il·limitats.

El nivell més alt de l’empresa és hostPro + Turbo, que comença a 11,95 dòlars mensuals per un pla de 24 mesos. Un any amb aquest paquet costa 12,95 dòlars al mes, i un contracte mensual comença a 13,95 dòlars al mes. Els clients d’aquest nivell obtenen una IP dedicada, així com un control MultiAdmin, que proporciona a cada lloc web del compte un tauler de control independent.

El que ofereix els plans de Cloud Web Site5?

Els tres plans d’allotjament de Cloud Web del Site5 van ser dissenyats per minimitzar els temps d’inactivitat per a l’operació de correu electrònic i lloc web, orientats a clients amb pressupostos informàtics petits, però amb necessitats de temps d’alt nivell. Site5 proporciona als clients de Cloud un pas per sobre de l’allotjament web compartit amb la mateixa qualitat de maquinari i hores de funcionament que un servidor VPS.

Tots els clients de Cloud reben llocs web il·limitats, IP dedicada, còpies de seguretat i Backstage. Cada client també té accés a SiteAdmin i a MultiAdmin.

 • El Més El pla comença a partir de 20 dòlars cada mes amb un compromís de 12 mesos. Plus ofereix 10 GB d’espai de disc i 100 GB d’ample de banda. Per a un pla de mes a mes, els usuaris poden esperar que comencin a partir de 25 dòlars cada mes.
 • El nivell mitjà, Avançat, comença a partir de 27 dòlars mensuals per un pla de 12 mesos i 30 dòlars quan els clients vulguin pagar cada mes. El pla avançat proporciona als usuaris 20 GB d’espai de disc i 200 GB d’ample de banda.
 • El nivell més alt del lloc5, el Premium, ofereix als usuaris una superfície de disc de 40 GB i una amplada de banda de 500 GB, amb un cost mensual de 36 dòlars quan un usuari compra un pla de 12 mesos i costa 40 dòlars cada mes en un pla mensual.
Quines són les opcions VPS de Site5?

Site5 ofereix un nombre impressionant d’opcions VPS, amb 10 opcions completament gestionades. Treballen per mantenir actualitzat el programari, proporcionar un seguiment constant i prendre respostes immediates i proactives a problemes o atacs. També gestionaran les solucions de seguretat.

Els plans completament gestionats comencen a partir de 55 dòlars cada mes per VPS2, que inclou una adreça IP, SiteAdmin / MultiAdmin i Softaculous o cPanel / WHM i Softaculous, 2 Cores, 1 GB de memòria, 50 GB d’espai de disc i 800 GB d’ample de banda. L’elecció entre els panells de control costa 10 dòlars addicionals al mes, però l’opció cPanel / WHM permet als usuaris 2 adreces IP gratuïtes. Els clients també poden afegir còpies de seguretat remotes de 30 dies per 7 dòlars.

El nivell més alt, VPS11, inclou 16 nuclis, 20 GB de memòria, 1000 GB d’espai de disc i 7 TB d’ample de banda per a una adreça IP amb l’opció de SiteAdmin / MultiAdmin i Softaculous. De nou, l’elecció entre les dues opcions del tauler de control costa 10 dòlars, i els usuaris de cPanel / WHM i Softaculous rebran dues adreces IP gratuïtes. Es poden afegir còpies de seguretat remotes durant 30 dies per 125 dòlars cada mes.

Si els clients volen l’accés root, poden triar entre una d’11 opcions VPS no gestionades diferents. El primer, UVPS1, Comença a 25 dòlars cada mes per 2 nuclis, 1 GB de memòria, 50 GB d’espai en disc i 800 GB d’ample de banda. S’inclou accés complet a l’arrel, així com l’elecció d’una plantilla del sistema operatiu CentOS, Debian o Ubunto. Si escolliu cPanel / WHM, s’afegiran 10 dòlars per a la llicència i els clients poden afegir una llicència Softaculous per 1,25 $ cada mes..

El seu nivell VPS no gestionat més alt, UVPS11, inclou moltes de les mateixes funcions, incloses les plantilles del sistema operatiu, una adreça IP i els mateixos costos de llicència per a cPanel / WHM i Softaculous, però afegeix 16 nuclis, 24 GB de memòria, 1200 GB d’espai de disc i 8 GB de banda ampla, a partir de 600 dòlars cadascun. mes.

Les 11 opcions VPS del núvol també estan completament gestionades, amb molts dels mateixos complements gestionats: les còpies de seguretat remotes sumen 5 dòlars cada mes i l’opció del tauler de control costa 10 dòlars addicionals al mes. El seu nivell més baix, CVPS1, proporciona als clients 2 nuclis, 768 MB de memòria, 15 GB d’espai de disc i 600 GB d’ample de banda, a partir de 60 dòlars cada mes. El nivell més alt, CVPS11, té 16 nuclis, 20 GB de memòria, 400 GB d’espai en disc i 7 TB d’ample de banda i comença a 1.490 dòlars cada mes..

Site5 ofereix plans de distribuïdors?

Site5 té tres plans d’allotjament per a distribuïdors, que s’inicien en 23,95 dòlars al mes i inclou tres adreces IP, cPanel / WHM, servidors de noms DNS personalitzats, programari de facturació i còpies de seguretat, així com 50 GB d’espai de disc i 500 GB d’ample de banda cada mes. El nivell més alt costa 49,95 dòlars cada mes per les mateixes funcions, però proporciona 120 GB d’espai en disc i 1000 GB d’ample de banda.

CloudOne, una opció d’allotjament de distribuïdors de Cloud, costa 50 dòlars cada mes i inclou 50 GB d’espai en disc i 500 GB d’ample de banda, juntament amb les mateixes funcions que els plans que no siguin del núvol.

Lloc 5 del lloc hostPro El pla d’allotjament compartit també us ofereix l’opció de gestionar diversos dominis d’un compte, que també es podria fer servir com a compte de revendedor d’il·lusió si teniu un pressupost.

Informeu-me de la garantia de devolució del lloc5.

Site5 ofereix una garantia de devolució de 45 dies, amb un reemborsament complet al seu web compartit i allotjament compartit de Cloud Web, així com al distribuïdor i al revendedor de hosting de Cloud. No prometen captures ni notificació avançada. Tots els plans VPS, inclosos els serveis gestionats, no gestionats i Cloud, disposen d’una garantia de devolució de 15 dies. La garantia no s’aplica al registre, transferència i renovació dels noms de domini i s’inicia quan s’activa el compte.

Site5 també ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% i oferirà un crèdit puntual per a servidors dedicats compartits, revendedors, semi-dedicats, gestionats i servidors dedicats, amb un crèdit del 100 per cent per a factures futures per a una quantitat inferior al 95%. Les seves opcions de núvol (VPS compartit, revendedor i gestionat) ofereixen una garantia de temps de vida del 99,99 per cent i, a menys de 99,5 per cent, els clients poden rebre un crèdit pràctic del 100%..

A més, es concedeixen crèdits per incident als clients que han esperat més de sis hores per rebre una resposta d’assistència tècnica. Les respostes es donen, en mitjana, en pocs minuts, però si un bitllet dura més de sis hores, els clients poden sol·licitar un crèdit d’1 $ per bitllet..

Més informació a Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map