Revisions InterServer de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Revisions InterServer de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Revisions InterServer de maig de 2020: Plans de preus i preus d’allotjament

Què tan bo és l’allotjament InterServer?

Veure les ressenyes oficials del InterServer del lloc 4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (0 vots) Pros


 1. Pla VPS altament personalitzable
 2. Temps de càrrega excel·lents
 3. Garantia de temps de manteniment del 99,5%
 4. Garantia de bloqueig de preus
 5. Longevitat demostrada

Contres

 1. L’allotjament il·limitat no és il·limitat
 2. VPS Hosting té una curva d’aprenentatge abrupta
 3. No hi ha opció de còpia de seguretat

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

La nostra revisió oficial d’allotjament InterServer

El servei d’allotjament InterServer està basat a Nova Jersey i porten des del 1999. No fan publicitat gaire, però no haurien de fer-ho de nou. Bona part del seu negoci prové del boca a boca avalat per la seva creença en un servei d’alta qualitat.

Les millors característiques de l’allotjament InterServer

Hi ha molts que agradar amb l’allotjament InterServer. Els venedors eren simpàtics i he de parlar personalment amb algunes persones del seu equip executiu. Aquí és el que més m’ha agradat de la meva experiència.

Pla VPS altament personalitzable

El seu pla VPS és altament personalitzable. Gairebé tot és personalitzable per l’usuari. Podeu decidir exactament què voleu utilitzar com ara el vostre sistema operatiu preferit, la quantitat de memòria RAM que voleu utilitzar, quanta potència de CPU necessiteu. Amb moltes empreses d’allotjament, el seu pla VPS s’ofereix amb un munt de “bloatware”: un munt de programari addicional que de veritat no necessiteu. No és el cas de l’allotjament InterServer. Trieu per què pagueu i pagueu només pel que feu servir.

Temps de càrrega excel·lents

Em vaig adonar que el meu lloc es carregava de manera molt ràpida, així que el vaig cronometrar i vaig comparar les dades amb altres empreses de hosting que he provat. No cal dir que l’allotjament d’InterServer va ser satisfactori ràpidament. No tinc cap queixa en aquest àmbit.

Una velocitat com aquesta sempre és necessària. Quan creeu un lloc web, heu d’anar amb compte amb quants complements instal·leu al vostre lloc. Com més connectors instal·leu, més lent es carregarà i reaccionarà el vostre lloc. Si es carrega i reacciona massa lentament, podria afectar l’experiència de l’usuari, especialment per a aquells que hi ha en dispositius mòbils. Una empresa d’allotjament ràpid amb excel·lents temps de càrrega significa que puc instal·lar més plug-ins que facin més responsive el meu lloc sense renunciar a l’experiència dels meus usuaris.

Garantia d’horari

Vaig aprendre a ser curós amb les garanties de temps de vida. Moltes garanties de temps en funcionament de moltes empreses d’allotjament diferents no proporcionen cap compensació ni tan sols esmenten en el seu SLA: el seu acord de nivell de servei. Una garantia no significa gaire, tret que l’empresa estigui disposada a fer còpia de seguretat de les seves paraules amb algun tipus de compensació. L’allotjament InterServer té una garantia d’allotjament de temps de vida del 99,5 per cent. Tenien cura de dir que compensen clients per client. Interessant de tenir en compte: ofereixen una garantia del 100 per cent d’electricitat ininterrompuda.

A les meves pròpies proves, vaig trobar un temps de vida del 100 per cent durant 30 dies sòlids. No tinc cap queixa aquí.

Un TOS que significa un negoci

Moltes empreses d’allotjament – i moltes empreses, per aquest motiu, ofereixen accés al seu ToS o als seus termes de servei. El que no compten és que la gent la llegeix. De fet, alguns d’aquests documents de ToS estan escrits de manera que depenguin de que no es prengui el temps per llegir el que sigueu.

Vaig resultar una experiència agradable quan vaig llegir el document ToS que proporcionava el InterServer hosting. Era clar, exhaustiu i fàcil d’entendre. Això també significa que l’allotjament InterServer intenta ser transparent definint clarament les seves regles i estipulacions i mostrant-se previ sobre el que podria esperar.

Garantia de bloqueig de preus

Molts proveïdors d’allotjament intenten atraure els clients oferint un preu baix al principi i, un cop tancat i utilitzat el servei, comencen a cobrar més. L’allotjament InterServer ofereix una garantia de bloqueig de preus. En altres paraules, us prometen que no ho faran. El preu que us ofereixen al principi és el que ofereixen durant tot el temps que els utilitzeu com a proveïdor d’allotjament.

Longevitat demostrada

Això és una altra cosa que acostumo a buscar a les empreses d’allotjament. El servei d’allotjament InterServer porta des del 1999: té 16 anys i continua fort. En aquell temps, no han canviat de mans, no han tingut cap revisió important ni han canviat realment la manera de fer negocis. Els clients han esperat un cert nivell de qualitat, i el hosting de InterServer els lliura. No són un servei de vol per nit. Ja estan aquí per quedar-se.

Desavantatges de l’allotjament InterServer

Com he dit abans, cap proveïdor d’allotjament no està sense pecat. Aquestes són les coses de les quals no estàvem tan segurs.

L’allotjament il·limitat no és il·limitat

Mentre navegueu pel seu lloc, trobareu que l’allotjament InterServer ofereix diversos plans il·limitats. Tot i això, gràcies a la claredat i la transparència que ofereix el document ToS, podeu descobrir ràpidament que l’allotjament il·limitat no és exactament il·limitat. Comproveu-ho, directament a les seves Condicions del servei.

“Cap compte d’allotjament compartit únic no pot utilitzar més del 20% dels recursos del servidor alhora. Un compte únic està limitat a 250.000 nodes en un moment donat. Els clients de la plataforma d’allotjament compartit SSD Il·limitada amb més d’1 GB d’espai es traslladaran a SATA. “

Ho diré sobre ells, si més no, estan al capdavant.

VPS Hosting té una curva d’aprenentatge abrupta

Hi ha un desavantatge del pla d’allotjament VPS molt personalitzable. Com que és tan personalitzable, té una forta corba d’aprenentatge. Si busqueu un pla VPS on es triï tot per a vosaltres, aquest no és el pla VPS que busqueu.

No hi ha opció de còpia de seguretat

No em va agradar el fet que no vegués cap opció de còpia de seguretat. No hi havia cap opció de còpia de seguretat automàtica o manual. Això em permet fer una còpia de seguretat de les meves dades. No és un gran problema, però altres proveïdors de hosting ofereixen còpies de seguretat automàtiques, cosa que pot suposar un bon canvi de ritme i tranquil·litat..

Linia inferior

M’agrada l’hosting d’InterServer. Són assequibles, no tenen molt de pas, i compleixen les seves promeses. Mentre llegeixis els termes del servei, sabràs exactament què esperar d’ells. Són fiables des del 1999 i no mostren cap signe de desacceleració. El seu creixement ha estat lent, i crec que és una cosa bona. Lent i constant significa que l’allotjament InterServer gaudeix d’una audiència substancial i fidel. Ei, no puc discutir amb això! Veure més funcions

Més informació en InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector