Revisions pagoses de maig de 2020: millor que WP Engine i SiteGround?

Què tan bo és l’allotjament pagès?

Ressenyes paganes 3.4 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (0 vots) Pros


 1. Desenvolupat per Amazon
 2. La capacitat de personalitzar el vostre pla
 3. La Promesa Pagosa: 100% percentual de temps
 4. Còpies de seguretat automàtiques diàries
 5. Suport de WordPress
 6. Vistes / visitants il·limitats de pàgines

Contres

 1. No hi ha assistència de xat en directe
 2. Sense cPanel
 3. Cap període de prova o garantia de devolució de diners
 4. Incapacitat per comprar un domini

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

La nostra revisió oficial de pagaments

Pagely és una plataforma de Software-As-A-Service. A Pagely li agrada molt. L’únic problema que veig amb Pagely és que són molt específiques de nínxol. Si pertany al seu nínxol, realment no és un problema.

Les millors funcions d’allotjament pagès

En realitat no és just anomenar Pagely un servei d’allotjament. Ni tan sols es diuen ells mateixos. Es diuen ells mateixos un servei de WordPress gestionat.

Desenvolupat per Amazon

Tothom sap sobre Amazon. De fet, no té cap explicació. Veient com Pagely estan allotjats per Amazon, els clients poden esperar el mateix esperit de Pagely que si Amazon fos el seu amfitrió.

La capacitat de personalitzar el vostre pla

A primera vista, pot semblar que Pagely només té tres plans. Això no és cert. Tenen diversos altres plans que permeten accedir a un que podeu tenir quatre servidors privats virtuals. El que és molt bo de Pagely és que no heu de triar cap dels plans predefinits. Tenen una funció on podeu personalitzar completament el vostre propi pla amb ells.

La Promesa Pagosa: 100% percentual de temps

Pagament promet un temps de funcionament 100 per cent. Per a qualsevol temps d’inici que es pateixi, ofereixen crèdit d’allotjament. Veient com són allotjats per Amazon, no he vist ningú queixar-se de temps inactius ni haver d’obtenir crèdit a causa de temps inactius..

Còpies de seguretat automàtiques

Pagely realitzarà una còpia de seguretat del vostre lloc web diàriament. Amb una excel·lent seguretat de xarxa, al fet que acullen algunes de les empreses més grans del planeta i que s’allotgen en servidors d’Amazon, els clients poden gaudir d’una ment que les seves dades no es perdran mai.

Suport de WordPress

Això no cal dir-ho. Pagely coneix com és Pagely un servei de gestió de WordPress més que un servei de hosting, Pagely coneix WordPress. Tenen tot un equip d’experts dedicats llestos i disposats a ajudar-vos en qualsevol dels vostres problemes de WordPress. Per a moltes persones, només vol dir començar.

Vistes / visitants il·limitats de pàgines

Algunes empreses d’allotjament us limitaran a un nombre de vistes de pàgines o de visitants al mes. No tot és així, fins i tot hi ha algunes empreses de gestió de WordPress que faran el mateix. A tota la taula, hem trobat que Pagely no col·loca un cap a les visites de pàgines ni als visitants. La manera de dir-ho és així, per què algú pagaria per això?

Desavantatges de l’allotjament pagès

Fa falta de pagaments en diversos àmbits. Poden tenir un servei d’allotjament i velocitats de gran incís, però també es poden permetre augmentar el seu joc.

Falta suport econòmic

A la gent no els agrada que Pagely no ofereixi assistència de xat en directe. Bé, això no és del tot cert. Pagament ofereix assistència de xat en directe, però només si esteu disposats a pagar un mínim de 400 dòlars al mes pel pla VPS. No ofereixen atenció telefònica, però esperen que la gent esbrini el problema per primera vegada abans del servei de contacte. Tenen un sistema d’assistència de bitllets 24 hores al dia i afirmen que responen a totes les consultes en dues hores. Tanmateix, si teniu un pla VPS, el xat en viu està disponible. Perduda de credibilitat per aquesta, entenc que potser algú pagui més, però què fa que el seu negoci sigui més important que el meu? Si Pagely es pot permetre oferir serveis de suport en xat en directe a alguns dels grans jugadors, llavors es poden permetre el servei d’atenció al xat en directe a les empreses més petites..

Sense cPanel

Aquest no sorprèn. Com que Pagely no és una empresa d’allotjament web per si mateixa, no hi ha cap raó que hagin d’oferir un cPanel. Tot i així, ofereixen un panell administratiu propi que us ajuda a fer l’única cosa que fan: gestionar WordPress. Des d’aquest panell, podeu iniciar la sessió i gestionar el lloc de WordPress des de la seva plataforma.

Cap període de prova o garantia de devolució de diners

Pot ser difícil determinar si Pagely és adequat per a vostè si no ofereixen un període de prova ni una garantia de devolució. Ells esperen el pagament anticipat el primer dia. Li donen la possibilitat de parlar amb un equip de vendes, però l’equip de vendes té en compte un objectiu: aconseguir que adquiriu un pla. El millor equip de vendes del món no seria capaç de determinar si Pagely és adequada per a mi. Això proporciona una certa desconnexió que pot desactivar la gent.

Incapacitat per comprar un domini

Això tampoc no és una sorpresa. Com a servei de gestió de WordPress, esperen que ja tingueu un domini al vostre lloc. Dit d’una altra manera, això no és per a propietaris empresarials que només intenten mullar-se els peus. Pagament és per a professionals experimentats que saben el que volen i saben el que fan.

Linia inferior

Pagely és un servei fantàstic, si poden proporcionar el que busqueu. Són molt específics per a nínxols i no ofereixen moltes de les regalies que podríeu esperar d’altres serveis d’allotjament com ara crèdits publicitaris o eines de creació de llocs web. Si teniu un lloc web en marxa, us el prendran a Pagely, però no necessàriament de forma gratuïta. Si compres un dels seus plans de negoci, ho faran de forma gratuïta. En cas contrari, cobraran 100 dòlars per lloc web per aportar-vos a Pagely.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map