WebHostingPad Comentaris – Busqueu l’amfitrió web més barat?

Contents

Què és WebHostingPad?

WebHostingPad es va fundar el 2005 i comercialitza els administradors web pressupostaris, com a start-ups o propietaris de petites empreses, que busquen un proveïdor d’allotjament d’ultim cost. WebHostingPad és un dels webs més barats del mercat.


Què tan bo és l’allotjament WebHostingPad?

WebHostingPad té un preu molt bo, amb el seu pla més bàsic a partir de menys de dos dòlars al mes. I per uns preus tan baixos, obté el que paga quan es tracta dels seus serveis. WebHostingPad cobreix les vostres necessitats bàsiques, com ara allotjament de WordPress, correu electrònic i funcions de seguretat. Tanmateix, us agradaria que es poguessin anar per sobre per protegir les vostres dades o per fer que la vostra experiència fos excepcional a un preu tan barat. Així, doncs, s’inscriu a WebHostingPad un desastre que s’espera que passi, o és un moviment intel·ligent per a un administrador web amb un pressupost? Diem, és una mica de les dues coses.

Veure lloc oficial Ressenyes de WebHostingPad 2.8 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (2 vots) Pros

 1. Probablement l’amfitrió web més barat que hi hagi
 2. Garantia de devolució de 30 dies
 3. Clients històricament lleials

Contres

 1. Forma inferior a la mitjana de temps & Velocitat
 2. Només fa còpies de seguretat de les vostres dades "Discreció"
 3. No reemborsament si cancel·leu després del període de devolució de 30 dies
 4. Atenció al client no és estel·lar

Resum Obteniu el que pagueu. És difícil queixar-se molt quan gastes menys de 2 dòlars al mes. Però, és WebHostingPad una ganga total, o és un desastre de vells prims? Continua llegint per decidir quina pot ser per a tu. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

La nostra revisió oficial d’allotjament WebHostingPad

Si esteu llegint aquesta crítica, probablement us atraureu WebHostingPad pels seus preus increïblement baixos. Aleshores, probablement la vostra pregunta sigui, és massa bona per ser veritat? El nostre treball amb aquesta revisió WebHostingPad és gestionar les vostres expectatives.

Millors funcions de l’allotjament WebHostingPad

De fet, hi ha algunes raons força convincents per registrar-se a WebHostingPad. No són el millor amfitrió de cap categoria de funcions, però el preu del paquet no és dolent. Penseu en el preu reduït de manera inextricablement relacionada amb tots els aspectes del servei, i podeu trobar sorpreses agradables. Però primer, parlem de preus de WebHostingPad …

El preu de WebHostingPad és excel·lent

Perdoneu-nos si sentim que estem colpejant un cavall mort en aquest moment, però WebHostingPad és molt, molt barat. No trobareu un servei d’allotjament web més barat a WebHostingPad. De fet, són tan barats que fan publicitat a la pàgina principal que no obteniu el que pagueu, i obteniu més del que pagueu. Amb un preu mínim de 1,99 dòlars mensuals pel seu paquet més bàsic, el desafiarem a trobar un servei d’allotjament web més barat. Estem disposats a apostar perquè els preus baixos són el que us ha convertit en WebHostingPad en primer lloc.

Clients històricament lleials

WebHostingPad té una taxa de facturació molt baixa. La majoria dels seus clients han estat amb ells des de fa molt de temps. Aquesta pot ser una de les raons per les quals són tan assequibles, perquè no han d’afrontar l’obertura i el tancament de comptes tot el temps. Obren més comptes del que tanquen. Tenen més de 75.000 clients estables. En realitat es diu una mica, tenint en compte que van obrir les seves portes el 2005. Han estat obertes durant 11 anys, cosa que significa que si es mesura el seu creixement a un ritme lineal, han guanyat més de 6.000 clients anuals, cada any des de han obert.

Els plans WebHostingPad inclouen cPanel

El fet que tinguin aquesta capacitat estàndard de la indústria a un cost tan baix suposa un enorme avantatge. Tenir cPanel al seu abast permet una transició ràpida, senzilla i familiar per a algú que busqui reduir els costos del seu allotjament web més antic i més premium. cPanel és fiable, té la capacitat d’oferir una instal·lació d’un clic (amb els scripts adequats) i funciona perfectament amb WordPress. Fins i tot alguns amfitrions gestionats per botigues excel·lents, com Rackspace, no ofereixen cPanel.

Garantia de devolució de 30 dies

Sempre és bonic veure una empresa que ofereixi una garantia de devolució de 30 dies. Tot i que això és estàndard, algunes empreses no ho ofereixen. Si ens fixem en la seva base de clients, la seva base de clients creixent, és probable que els clients que sol·liciten devolucions siguin molt pocs. Potser perquè per menys de dos dòlars al mes, per què molestar en cancel·lar?

La seguretat de grau militar arriba estàndard

Es tracta d’un estat de coses frustrants i límit fraudulent que tantes empreses d’allotjament web cobren de més per proporcionar seguretat bàsica per a les vostres dades. Això és generalment vàlid per a les empreses d’allotjament web de pressupost, però no per WebHostingPad. Amb els seus plans de WordPress, obtindreu un escàner automatitzat de programari maliciós i una eliminació de quarantena i malware.

El servei d’assistència WebHostingPad no està malament!

Ens va agradar la sorpresa de trobar que el suport de WebHostingPad s’ofereix a través d’un xat en viu. Ens va agradar encara més que responguessin a les nostres consultes en menys d’un minut. Un cop més, vam estar contents quan les respostes immediates que vam rebre van ser realment útils. Dit això, en cap cas hauríem de pretendre que el suport de WebHostingPad sigui excel·lent, de mitjana. El suport 24 hores al dia 7 és la seva reivindicació, però són molt més difícils d’aconseguir durant les hores fora. I quan els seus servidors baixin (aprofundirem més endavant), és gairebé impossible arribar-hi. No són cap lloc, això és segur. Però, car el preu, el suport de WebHostingPad és molt millor del que esperàvem.

Desavantatges de l’allotjament WebHostingPad

Hi ha algunes frustracions importants amb WebHostingPad que, malgrat els preus seriosament baixos, probablement seran solucions de problemes per a molts usuaris potencials..

Alguns dels temps de càrrega més lents que hem vist ja

De mitjana, les pàgines allotjades a WebHostingPad triguen el doble de temps a carregar-se que altres proveïdors d’allotjament. Això és molt preocupant si es considera que gairebé la meitat els usuaris de la web rebotaran des d’una pàgina que triga més de dos segons a carregar-se. Si esteu intentant obtenir ingressos al vostre lloc, l’allotjament amb WebHostingPad podria alterar dràsticament les taxes de conversió. En aquest cas, recomanem sense reserves un amfitrió web més ràpid i més ràpid. Potser pagueu una mica més, però us n’afegirà més als visitants del lloc que no reblaran. Per obtenir la millor rapidesa al mercat d’allotjament web, consulteu A2 Hosting.

L’horari és abismal – La garantia de temps és inútil

WebHostingPad promet un 99% de garantia de temps de vida. Això sembla una garantia sòlida fins que feu les matemàtiques i us adoneu que l’1% dels temps d’aturada es tradueixen en més de 87 hores d’aturada cada any, o aproximadament 7 hores cada mes. Per empitjorar, WebHostingPad només et compensarà en forma de mes de servei gratuït per cada 8 hores d’aturada superior a la seva garantia del 99%. Això vol dir que el vostre lloc web hauria d’estar a la baixa durant 15 hores al mes abans de recuperar diners. Aquest nombre és difícil d’empassar quan es considera que molts altres proveïdors de pressupostos només experimenten aproximadament 8 hores d’aturada durant tot l’any..

Si depèn que el lloc web tingui accés per obtenir diners, com per a un negoci de comerç electrònic, val la pena pagar per un proveïdor de serveis amb un millor temps de treball. Millor encara, escolliu-ne una que us compensi tan aviat com caigui per sota de la garantia, no pas 8 hores d’aturada després. Un dòlar i mig més al mes podria obtenir un historial de temps de vida del 99,99% amb HostGator.

El domini “gratuït” ve amb moltes advertències

Com molts proveïdors d’allotjament, WebHostingPad publicarà un nom de domini gratuït quan es registrin. Però hi ha moltes cadenes adjuntes que ens porten a aconsellar aprofitar aquesta promoció. Per una cosa, heu d’utilitzar un codi de cupó i aquest codi invalida qualsevol altra promoció que vulgueu aplicar. En segon lloc, el nom de domini només és gratuït durant un any. Després del primer any de servei, haureu de pagar una comissió anual de registre de prop de 15 dòlars. Tenint en compte que la majoria de noms de domini es poden comprar una vegada per menys de 15 dòlars, aquest nom de domini “gratuït” no és en absolut una ganga. Si voleu utilitzar WebHostingPad, us recomanem utilitzar un cupó diferent i comprar el vostre nom de domini en un altre lloc. Estalviareu més diners a llarg termini.

Les dades es fan una còpia de seguretat de les dades només a la seva “Discreció”

Les còpies de seguretat gratuïtes de les vostres dades són excel·lents, oi? Però llegiu de prop:

WebHostingPad, a la nostra discreció, es farà una còpia de seguretat setmanal dels comptes del client, fins i tot fins a 1 GB de fitxers del lloc web. Aquesta còpia de seguretat no inclou adreces de correu electrònic, comptes de correu electrònic, bases de dades ni res que no siguin els fitxers del lloc web. Tots els comptes superiors a 1 GB no s’inclouran en cap servei de còpia de seguretat automatitzada proporcionada per WebHostingPad. En el cas que un client requereixi restaurar una còpia de seguretat, WebHostingPad podrà cobrar una tarifa de servei de restauració única per còpia de seguretat de 39,95 dòlars..

Comparat amb legalitat, en un primer moment no pot ser evident com és de dolent un acord realment. La seva “exclusiva discreció” significa que no podeu fer una còpia de seguretat manual del vostre lloc si, per exemple, el vessis redissenyant. A més, 1 GB de fitxers és reduït i només està limitat als fitxers del lloc web, el que significa que podríeu perdre tots els vostres correus electrònics i la informació de la vostra base de dades. Excedeixi 1 GB de fitxers i el vostre lloc mai es farà una còpia de seguretat. I, finalment, en cas que necessiteu una còpia de seguretat restaurada, haureu de forjar més de 40 dòlars i això no restablirà els vostres correus.

Aquest tipus de mal de cap sembla ser relativament freqüent entre els amfitrions de ganga. El competidor GoDaddy, per exemple, és de forma similar críptica amb la seva freqüència de còpia de seguretat i també us cobrarà taxes desorbitades per restaurar el vostre lloc. Si teniu previst conservar una gran quantitat de dades importants al vostre lloc, feu la vostra investigació abans de triar el vostre amfitrió.

Política de transferència restrictiva

WebHostingPad anuncia transferències de dades gratuïtes per als clients que vulguin traslladar el seu lloc web als seus serveis. Però, en veritat, això només és gratuït per a llocs amb una quantitat de dades inusualment petita: 2 GB. De la mateixa manera que amb les seves respostes de seguretat, aquesta transferència no inclourà correu electrònic, adreces FTP, subdominis ni cap domini addon que pugueu tenir..

Linia inferior

La naturalesa de molts pobles gravita automàticament cap a l’opció més barata disponible. I si els preus baixos són la vostra prioritat número 1 a la cerca d’un host web, llavors WebHostingPad és en realitat un valor força bo per a aquest preu baix. Però, per als administradors web que prioritzen la velocitat, el temps de funcionament o les còpies de seguretat, WebHostingPad només causarà frustració. Si pagueu fins i tot un dòlar més per mes en qualsevol altre lloc us estalviarà una pena de dol.

Veure més funcions

Funcions principals

 • Suport ràpid
 • Preus raonables
 • Tones de funcions

Visita el lloc web oficial

5 millors amfitrions

 • Ressenyes de SiteGround
 • WP Engine Revisions
 • Opinions d’allotjament A2 (antigues)
 • Bluehost Review
 • Ressenyes de WordPress gestionades per GoDaddy

Preguntes freqüents sobre WebHostingPad

Quan va començar WebHostingPad i quins són els seus valors?

WebHostingPad va ser fundada el 2005 a Illinois per líders de la indústria i veterans que volien proporcionar un allotjament fiable i assequible. L’empresa estableix una prioritat elevada en la satisfacció del client, oferint als clients exactament el que necessiten perquè no hagin de pagar pels serveis que no volen. Disposa de certificacions, verificacions i aprovacions d’algunes de les companyies més valorades a Internet. WebHostingPad garanteix un bon servei a preus assequibles.

Quin tipus de plans d’allotjament compartits ofereix WebHostingPad?

Tots els plans de WebHostingPad inclouen els avantatges il·limitats següents:

 • Espai d’allotjament
 • Ample de banda
 • Comptes de correu electrònic
 • Comptes FTP
 • Addon i subdominis
 • Bases de dades MySQL

També ofereixen als seus clients el registre o transferència de dominis gratuïts, així com un creador de llocs web, cPanel. També obtindreu un llistat de directori d’exploració i seguretat avançat de seguretat.

L’empresa té dos plans compartits diferents, el Power Plan i el Power Plan Plus. La diferència més gran entre dues són les poques funcions addicionals del Power Plan Plus, que inclou un filtre avançat de correu brossa, certificat SSL gratuït, accés SSH i estadístiques web avançades..

El preu es basa en la durada dels vostres serveis, amb un any del Pla d’energia amb un cost de 3,99 dòlars mensuals i un any amb el Pla Power Plus amb un cost de 6,99 dòlars mensuals. Si decidiu registrar-vos de tres a cinc anys al nivell de pla d’energia, pagareu 1,99 dòlars al mes; el cost de Power Plan Plus baixa fins a un màxim de 3,99 dòlars mensuals per als clients que es registrin durant quatre o cinc anys de servei.

WebHostingPad ofereix plans de revendedor o VPS?

WebHostingPad té sis plans diferents per a aquells interessats en un pla de revendedor / VPS. Els seus servidors privats virtuals funcionen amb VPSDepot, que permet la mateixa funcionalitat sense els mateixos costos que els servidors dedicats típics.

El seu pla per a principiants, que comença a 29,95 dòlars mensuals durant sis mesos, us proporciona 20 GB d’espai en disc, 100 GB d’ample de banda i 1 GB de memòria RAM. Els clients reben una adreça IP i una CPU .5 CORE.

El tercer nivell, el pla premium, proporciona un espai de disc de 160 GB, una amplada de banda d’1 TB i 4 GB de RAM, per un import de 49,95 dòlars / mes per un pla de sis mesos. També obtindreu tres adreces IP i 2 CPU CORES.

El seu nivell més alt, el pla gestionat, té un cost de 99,95 dòlars mensuals durant sis mesos de servei i us ofereix tres adreces IP, 3 CPU CPU i el nivell més alt d’emmagatzematge: 300 GB d’espai en disc, amplada de banda de 3 TB i 8 GB de RAM..

Hi ha plans entre aquests que us permeten trobar les especificacions que necessiteu. Cada compte VPS inclou moltes funcions gratuïtes, com ara:

 • cPanel / WHM
 • Suave
 • Configuració
 • Migració de llocs web
 • Tallafoc
 • Compte de distribuïdor

Tots els comptes VPS també ofereixen comptes cPanel il·limitats, dominis i subdominis, comptes de correu electrònic i enviament, comptes FTP i bases de dades MySQL.

Com és l’allotjament de WordPress WebHostingPad?

Els plans de WordPress de l’empresa inclouen transferència gratuïta, exploració automàtica de programari maliciós i eliminació, així com comptes de correu electrònic il·limitats, dominis estacionats i espai d’emmagatzematge..

Els plans de WordPress estan dissenyats per ajudar els usuaris de WordPress de totes les capacitats i inclou una varietat de millores de velocitat, com ara el rendiment de Linux Linux, l’emmagatzematge SSD i el CDN Global. El pla bàsic, amb un cPanel dissenyat al voltant de WordPress, comença a partir de 2,99 dòlars mensuals.

El pla bàsic proporciona als clients cinc llocs, amb 1x potència informàtica.

El pla mitjà, WP Pro, que costa 3,99 dòlars el mes, té 10 llocs, 2x potència informàtica i també inclou còpies de seguretat automàtiques gratuïtes.

El pla d’allotjament de WordPress més alt de WebHostingPad, el WP Premium, ofereix un certificat SSL gratuït, còpies de seguretat automàtiques i còpies de seguretat gratuïtes a la demanda, ajuda experta de WordPress i 25 llocs amb una potència informàtica 3x. Aquest pla comença des de 5,99 dòlars al mes.

WebHostingPad té una garantia de temps de funcionament?

WebHostingPad té un 99% de garantia de vida, però només compensarà els clients per cada 8 hores d’aturada més enllà de la tarifa garantida..

Què significa per a mi un espai de disc il·limitat?

WebHostingPad ofereix tots els comptes d’allotjament d’amplada de banda i espai de disc il·limitats, però augmenta l’espai necessari en fases. Cada compte comença amb un límit tant a l’espai del disc com a l’ample de banda, però a mesura que els llocs necessiten augmentar, una simple sol·licitud de correu electrònic a WebHostingPad és tot el necessari per ampliar tots dos. A causa d’aquest sistema l’empresa és capaç d’optimitzar el funcionament del servidor, ja que només s’utilitza l’espai necessari. Com a resultat, el servei per als clients és més ràpid i eficaç.

Abans que l’empresa augmenti l’amplada de banda o l’espai de disc, requereixen que s’utilitzi completament la quota actual i que el propietari del lloc web compleixi els termes i condicions de WebHostingPad..

Com manté l’actualitat WebHostingPad?

L’empresa proporciona un bloc d’empresa que posa de manifest moltes dades diferents que els clients i usuaris trobaran interessants, des de discutir errors i maneres d’arreglar-les, formes d’augmentar la seguretat i parlar de canvis i actualitzacions de l’empresa, inclosos diferents nivells de recompenses i respostes. a les necessitats del client.

El lideratge ha pres mesures recentment per respondre a algunes de les preocupacions més importants dels seus clients, però no només va fer una enquesta per veure quina quantitat de gestors de comptes de verificació voldrien als seus comptes, sinó que també ha actualitzat el seu sistema..

 • Sistema de facturació actualitzat: El sistema ha estat redissenyat per augmentar la funcionalitat i fer més fàcil de gestionar la comptabilitat allotjada.
 • Creador de llocs web Weebly: WebHostingPad col·labora en una col·laboració amb Weebly que permetrà als clients accedir a un sistema de construcció fàcil d’utilitzar.
 • Actualitzacions de cPanel: Si bé canvieu els temes actuals de cPanel al tema Paper Lantern és un requisit per al bon funcionament, també mostren als clients com una pell retro fa que la interfície cPanel més nova canviï més similar a la interfície x3..
 • Servidors actualitzats: Tots els servidors estan actualitzant-se a la nova versió estable de CentOS, una gran empresa que permetrà una experiència encara millor per als clients.
Com manté WebHostingPad els seus servidors?

El centre de dades N + 1 es troba a Chicago i ofereix seguretat a les 24 hores del dia, així com sistemes de ventilació HVAC. Fa una còpia de seguretat del centre de dades cada setmana, però també ofereix còpies de seguretat més freqüents en funció del pla d’allotjament escollit. La còpia de seguretat setmanal inclou comptes i fins a 1 GB de fitxers de llocs web i no inclou adreces de correu electrònic, comptes de correu electrònic, bases de dades ni fitxers de llocs web que no siguin del lloc web. Els comptes superiors a 1 GB no s’inclouen a la còpia de seguretat setmanal, però l’empresa ofereix una restauració de còpies de seguretat única per un cost. També ofereixen un servei de reserva de còpia de seguretat per un suplement.

En cas que hi hagi una interrupció elèctrica, WebHostingPad manté el generador de combustible que farà que els vostres llocs funcionin.

Quin tipus d’assistència ofereix WebHostingPad?

El programa d’atenció al client 24/7 de l’empresa cobreix les necessitats següents:

 • Serveis basats en web, com ara FTP, SSH, cPanel, correu electrònic, MySQL i php. S’asseguraran que els serveis funcionen amb normalitat i comprovaran si els clients creuen que hi ha algun problema.
 • La gestió del servidor inclourà el manteniment, la seguretat i la configuració de tot el programari resident als seus servidors, inclosos Apache, MySQL i php..
 • Mantenir el maquinari amb supervisions i reparacions periòdiques segons sigui necessari
 • Instal·lació de scripts per a scripts de tercers, que no inclou suport, informació sobre ús, funcions, complements o personalització.
 • Les còpies de seguretat de dades no garanteixen la disponibilitat de les dades perdudes de còpies de seguretat habituals. Els clients han d’estar segurs que mantenen les còpies de seguretat actuals.
 • Configuració bàsica de correu electrònic i connexió FTP bàsica

Els clients són responsables de conèixer els conceptes bàsics d’Internet, així com registrar els seus propis noms de domini i el funcionament de tots els scripts i aplicacions.

Ofereixen assistència de xat en directe, correu electrònic i telèfon, així com un servei d’assistència que permet enviar un bitllet d’assistència. L’empresa manté una base de dades amb preguntes sobre una gran varietat de temes operatius, a més de respondre als comentaris a la pàgina de Facebook i al compte de Twitter.

Què passa si WebHostingPad no és per a mi?

La companyia ofereix una garantia de devolució de 30 dies per als nous clients, amb un preavís mínim de tres dies abans de la cancel·lació.

La cancel·lació de VPS s’ha de fer en un termini de cinc dies i només inclou els diners pagats pels serveis d’allotjament; no s’inclouen altres serveis, com ara llicències, constructors de llocs o adreces IP.

WebHostingPad és una opció ideal per a un client que busqui servei de baix cost per a hostes compartits i VPS. L’ideal és que els clients tinguin coneixement del funcionament bàsic d’Internet i d’ordinadors, però l’assistència al client de l’empresa pot ajudar en moltes situacions habituals

Més informació sobre WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map