WPX Hosting (Was Traffic Planet) Opinions de maig de 2020 – Preus i plans d’allotjament

Què és bo l’allotjament WPX (abans Traffic Planet)?

WPX Hosting és un servei de hosting especialitzat en algunes de les velocitats d’allotjament més ràpides. Els plans comencen a partir de 24,99 dòlars al mes, cosa que costa una mica per a alguns usuaris, però aquest pla cobreix allotjament per fins a cinc llocs web. En comparació amb els amfitrions de preus més elevats, obteniu molts diners aquí!


Tot i això, us recomanem uns quants altres hostes superiors a WPX. Si busqueu el millor valor d’amfitrió de WordPress, aneu amb SiteGround. Si busqueu una velocitat molt carregada, aneu amb A2 Hosting. Si voleu un amfitrió de WordPress premium amb suport de nivell 1, aneu amb WP Engine o Kinsta.

WPX Hosting (Was Traffic Planet) Ressenyes 3.1 / 5 Revisor {{comentaris general}} / 5 Usuaris (5 vots) Pros

 1. Temps de càrrega ràpids
 2. Atenció al client sensible
 3. El pla bàsic acull fins a cinc llocs web
 4. Migració de llocs gratuïts
 5. Manté les còpies de seguretat
 6. Interfície fàcil d’utilitzar
 7. Es pot utilitzar per a altres sistemes de gestió de contingut més enllà de WordPress

Contres

 1. Major punt de partida dels plans
 2. tantes funcions de la interfície com competidors

ResumTraffic Planet està centrat en els usuaris que administren llocs web de WordPress i busquen obtenir un servei més eficient per a aquest tipus de llocs web. Ofereixen rapidesa als seus usuaris ja que tenen aquest enfocament a WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

La nostra revisió oficial d’allotjament WPX

WPX Hosting s’adreça als usuaris de WordPress i els atrau per la velocitat que poden oferir. La seva rapidesa en combinació amb el servei d’atenció al client sembla ser el que impedeix que les persones agafen un servei d’allotjament. Voleu saber més sobre el seu servei? Seguiu llegint per obtenir més informació.

Es tracta d’una revisió editorial basada en experiències dels usuaris procedents de ressenyes en línia. Si voleu prendre la vostra decisió final, també heu de llegir les ressenyes que podeu trobar juntament amb els detalls del seu lloc web.

Millors funcions de l’allotjament WPX

Aquestes són les funcions que als usuaris els agrada molt l’allotjament WPX.

1. Velocitat

La majoria de les revisions dels usuaris assenyalen que la velocitat del seu lloc web ha augmentat respecte a l’anterior hosting que havien estat utilitzant. En l’actualitat que moltes persones solen tenir avui en dia, això pot ser realment important en el funcionament del vostre lloc web a l’hora de mantenir els clics que us han atret al vostre lloc..

wpx mons de CDN més ràpid

Fins i tot tenen el CDN de WordPress més ràpid del món, amb fins a 3 vegades la velocitat del vostre lloc.

2. Atenció al client

Probablement aquesta va ser la segona característica preferida que els usuaris ofereixen aquest servei. Estan molt satisfets de la rapidesa amb què es responen les entrades un cop enviades.

Fins i tot arreglen programari maliciós que pot atacar el vostre lloc!

3. Webs múltiples

Altres serveis solen permetre als usuaris només tenir un lloc web pel seu pla bàsic i, a continuació, el preu augmenta bastant per als plans que cobreixin allotjament per a diversos llocs web. Amb WPX Hosting, podràs allotjar cinc llocs web segons el seu pla bàsic. El seu pla professional cobrirà fins a 15, i la seva elit n’abastarà fins a 35.

Ets un comerciant afiliat, o algú que només li agrada escriure nous llocs? Després, aneu amb WPX!

4. Migració del lloc

Una de les coses que normalment manté una persona amb el mateix servei d’allotjament és que no volen preocupar-se de fer la migració d’un servidor a un altre..

wpx que ofereix la migració gratuïta

Confieu en nosaltres, això és un dolor a l’A!

Aquest no és un problema amb l’allotjament WPX. Ells gestionen la vostra migració del lloc de forma gratuïta i ho tindran fet en aproximadament 24 hores. Alguns usuaris van informar que es va fer encara més aviat que pels seus llocs.

5. Còpies de seguretat

Conserven dues setmanes de còpies de seguretat diàries del vostre lloc web. Si alguna cosa va malament, la restauraran a la còpia de seguretat sense cap càrrec.

6. Interfície

La interfície que han instal·lat per als usuaris per gestionar els seus llocs web és molt fàcil d’utilitzar. Això pot ser un avantatge per a persones que encara estan aprenent.

7. Sistemes de gestió de continguts

WPX no et restringeix quan es tracta de sistemes de gestió de contingut com ho faran alguns altres host que se centren en WordPress, de manera que aquest servei d’allotjament es pot utilitzar per a altres sistemes de gestió de continguts més enllà de WordPress. Això us pot ser útil si ja teniu diferents sistemes en ús.

Desavantatges del planeta Hosting

Ara bé, tot i que hi ha moltes crítiques positives sobre aquest servei d’allotjament, no és un 100% perfecte. Com en qualsevol empresa, els usuaris tindran algunes coses que els agradaria veure millorades o canviades. Hi ha només alguns per a allotjament WPX.

1. Preu

El pla més baix és el pla d’empresa i us costarà 24,99 dòlars al mes. Això no és massa dolent en comparació amb alguns competidors, ja que es tracta d’allotjar fins a cinc llocs web, però per a algú amb un lloc web molt més senzill que no requereixi molta velocitat, hi ha alguns serveis d’allotjament que no són tan cars..

2. Característiques

Alguns usuaris creuen que els competidors més cars tenen un avantatge respecte al WPX Hosting, ja que ofereixen més funcions d’interfície per al vostre lloc web.

Linia inferior

La conclusió de l’allotjament WPX és que sembla bastant difícil fins i tot trobar molts usuaris no satisfets amb aquest servei..

L’ambient global d’aquest servei d’allotjament és molt positiu.

Als usuaris els agrada la rapidesa amb què es dóna suport i molts informen de velocitats molt més ràpides als seus llocs després de migrar. El punt de preu pot ser una mica elevat per a algú amb un lloc web més senzill que estigui buscant presència en línia, però als usuaris amb més d’un lloc web els encantarà l’estalvi que poden veure mensualment amb aquest amfitrió..

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

El WPX Hosting sovint es compara amb allotjar motor WP de pes pesat, HostGator de gran marca i Pagely de gran toc. Com es compara?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

El que més ens agrada de WPX és el seu focus en la velocitat, el servei al client i les funcions, tot i que ofereixen tarifes assequibles per als propietaris de diversos llocs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map