Esteu buscant un amfitrió web nou? Utilitzeu aquesta llista de comprovació

Esteu buscant un amfitrió web nou? Utilitzeu aquesta llista de comprovació

Esteu buscant un amfitrió web nou? Utilitzeu aquesta llista de comprovació

Si intenteu triar un amfitrió web nou i us heu perdut completament, us entenc.


He estat allà abans.

Esteu cridant al proveïdor d’allotjament mitjançant els fils d’assistència. Xuclen per respondre, són poc útils, no estan disposats a comprometre’s.

O potser mai no havíeu creat cap lloc web i no tingueu per on començar.

Potser heu vist els centenars de llistes de “millors host web” i no sabeu en qui confiar.

Doncs avui, us acosto una mica més. Utilitzeu aquesta llista de verificació per ajudar-vos a determinar qui ha de ser el vostre pròxim host web.

Llista de comprovació d’allotjament web per a principiants

Aquesta secció inclou els conceptes bàsics. Si no heu utilitzat mai un host abans, comenceu aquí. Més avall a l’article parlem de funcions avançades que poden arribar a ser massa confuses. Així que si acabeu de començar, passeu aquesta llista. Ajuda a elaborar un document Excel comparant les empreses d’allotjament que esteu considerant i amb quina mesura compleixen els criteris següents.

 • Quin tipus d’assistència ofereix l’empresa de hosting? Cerqueu assistència 24 hores per telèfon, correu electrònic i xat. Moltes emergències d’allotjament no passen durant l’horari d’oficina.
 • Què tan ràpid és el suport? Algunes empreses poden trigar hores o dies a respondre a les entrades (Rackspace). Altres són molt ràpids i responen immediatament (SiteGround).
 • Quants llocs web poden contenir el pla d’allotjament? Alguns paquets inicials en amfitrions com WP Engine només permeten un lloc web. Mentre que d’altres com SiteGround i HostGator permeten llocs web il·limitats. Aquesta és una característica important, però no baseu la vostra decisió només en això.
 • Quina és la garantia de temps de funcionament? L’empresa d’allotjament ofereix una garantia de temps de vida del 99,99%? Això vol dir que garanteixen que el vostre lloc web no caurà gairebé mai. Llegiu les ressenyes d’allotjament a la web per veure experiències reals dels usuaris.
 • L’amfitrió ofereix migració gratuïta? Migrar el vostre lloc web a un amfitrió nou és una tasca descoratjadora. Fins i tot els desenvolupadors experimentats i els propietaris de llocs cometen errors al transferir hosts. Si la vostra empresa de hosting l’ofereix per a vostè, això és un avantatge enorme.
 • Fan una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc? Es produeixen errors. Els millors hosts fan una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc. Alguns ordinadors hostes no s’inclouen i us poden cobrar fins a 150 dòlars o més si suprimiu el vostre lloc accidentalment.
 • L’amfitrió inclou instal·lacions fàcils per a plataformes de llocs web populars? És molt comú que els amfitrions web incloguin instal·lacions d’un sol clic per a aplicacions populars com WordPress, Magento, Drupal, etc. Assegureu-vos que el vostre amfitrió ofereix això, si no, és una bandera vermella..

Llista de comprovació d’amfitrió web avançada

Passant a algunes funcions més avançades, es tracta de coses que no us podeu perdre si teniu una mica més d’experiència. Són coses que podríeu haver-hi topat amb el passat, que són molt frustrants a faltar. Fins i tot si sou un principiant, si teniu un lloc força gran o complex, voldreu prendre nota d’aquests.

 • L’amfitrió ofereix una posada en escena d’un clic? És molt important crear una còpia d’escenificació per al desenvolupament de llocs. Pot ser un dolor per crear i transferir dominis d’escenificació. Trieu un amfitrió que us faci més fàcil.
 • Tens un límit a les mides d’una base de dades per fer una còpia de posada en escena? Fins i tot les empreses d’allotjament que ofereixen escenificació d’un clic poden tenir un límit en la mida de la base de dades. Això pot ser molt frustrant. El que contribueix a la mida de la base de dades és la mida i la qualitat de les imatges, el nombre de pàgines, tant si teniu o no una plataforma de comerç electrònic i altres punts de dades.
 • El lloc ofereix una integració Git? FTP és l’antiga manera d’escolaritzar el vostre lloc. Els veritables desenvolupadors de llocs utilitzen alguna forma de gestió de canvis, com ara Git. Els bons amfitrions ofereixen una integració fàcil per al vostre lloc.
 • Quantitat limitada d’inodes perquè funcioni Git? Els inodes són petits fitxers creats pel vostre lloc i sovint es poden afegir si feu servir un lloc de comerç electrònic o un altre lloc amb molts punts de dades. Pot ser molt frustrant tenir un allotjament “il·limitat” i, després, te n’adones que no s’aplica als inodes.
 • Què passa si el vostre lloc és piratejat? Un lloc web client on treballava ha estat piratat i el lloc web host SiteGround va treure tot el nostre lloc per evitar que contagiessin altres llocs del hosting compartit. Això pot ser necessari des de la seva perspectiva, però no ens semblava just. No ens van avisar adequadament i va causar un gran mal de cap.
 • L’amfitrió ofereix un control de programari maliciós? Un altre element agradable per tenir, tot i que també haureu d’aconseguir un servei dedicat com Sucuri.net per assegurar-vos que esteu coberts.

Hi ha una multitud d’altres elements a buscar quan escolliu un amfitrió nou. Mirar el preu és només un aspecte. Si creeu un lloc web petit per aficions, esteu bé d’allò més barat que pugueu trobar amb ressenyes dignes. Però si la vostra empresa es basa en el vostre lloc web d’alta qualitat, haureu d’aconseguir un amfitrió en el qual podeu confiar. Un amfitrió amb les característiques i la qualitat que necessita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector