Shqyrtime Kinsta maj 2020: Hosting më i mirë i WordPress?

Shqyrtime Kinsta maj 2020: Hosting më i mirë i WordPress?

Shqyrtime Kinsta maj 2020: Hosting më i mirë i WordPress?

Shqyrtime Kinsta – Pritësi më i mirë i ri i WordPress?

Ballafaqimi me një ofrues hostesh WordPress që nuk ofron asgjë, por shërbime të ndërtuara rreth motorit WP, mund të jetë një krijues i ndryshimeve. Kinsta hosting është një kompani që ka fituar shumë tërheqje vitet e fundit si një ofrues i menaxhuar i WordPress. Ata ofrojnë një platformë që është ndërtuar në krye të sistemit Google Cloud, që do të thotë se njerëzit që kanë nevojë për gjithnjë në web hosting do të kenë më pak shqetësime në lidhje me një qendër të dhënash që qëndrojnë lart. Prmimet e tyre janë gjithashtu në përputhje me shumë ofrues të pritjes së hostuar të WordPress në klasë më të mirë.


kinsta

A përputhet performanca e Kinsta si një vend për të pritur një faqe WordPress? Le të hedhim një vështrim në ofertat e tyre dhe të mirat dhe të mirat e platformës së tyre në këtë përmbledhje Kinsta.

Kush është Kinsta?

Kinsta është një kompani që ishte themeluar në 2013. Me seli në rajonin më të madh të Los Anxhelosit në Kaliforni, ata kanë anëtarët e ekipit në L.A., London, Berlin dhe Budapest. Kompania është e përqendruar në përdorimin e një platforme Google Cloud për të siguruar një host të besueshëm të WordPress dhe asgjë tjetër. Anëtarët e ekipit e shohin veten së pari si zhvillues, por qëllimi i tyre është të ofrojnë një shërbim që

 • E bën hosting WordPress të arritshme për njerëzit që nuk vijnë nga prejardhje hardcore të teknologjisë
 • Vjen sa më afër një zgjidhjeje me një klik të jetë e mundur

Shih Faqen Zyrtare

Features

Nëse jeni të përqendruar thjesht në ndërtimin e një faqe në internet WordPress, Kinsta dëshiron që ju të ndiheni sikur do të punoni me ndihmën e zhvilluesve të kualifikuar. Ndërsa ata nuk do të trajtojnë tërë punën për ju, sistemi i tyre dhe ekipi i tyre mbështetës ofrojnë shumë ndihmë.

Migrimet falas me mbështetje të menaxhuar plotësisht janë në dispozicion për klientët që lëvizin nga kompani të tjera pritëse, të tilla si Cloudways, DreamHost dhe Flywheel. Thjesht informoni folnerët në hostin Kinsta se ku është faqja juaj, dhe ata do t’ju japin një dorë me pjesën tjetër. Për të gjithë llogaritë e nivelit më të ulët, përdoruesit e WordPress gjithashtu mund të kërkojnë ndihmë për kryerjen e punës për klonimin e faqeve.

Në të gjithë botën, kompania mban më shumë se 15 qendra të të dhënave në 5 kontinente. Kohët e ngarkimit janë krejtësisht mbresëlënëse, me temën e paracaktuar njëzet e Shtatëmbëdhjetë nga WP duke marrë vetëm një hije mbi 300 ms për t’iu përgjigjur. Platforma Kinsta ka ndërtuar është krijuar për të maksimizuar plotësisht përgjegjësinë, duke shfrytëzuar sa më shumë:

 • MariaDB
 • nginx
 • PHP 7
 • Enë LXD

Pajisja është optimizuar për shpejtësinë, gjithashtu, me deponimin e trajtuar nga disqet SSD.

Karakteristikat e sigurisë gjithashtu do të thotë shumë. Kinsta ofron monitorim live në vend të kërcënimeve të mundshme, përfshirë sulmet DDoS. Ata gjithashtu marrin masa proaktive për të parandaluar funksionimin e kodit me qëllim të keq. Certifikatat Falas Encrypt Le të jenë gjithashtu në dispozicion si zgjidhje me një klik. Rikthimi i të dhënave kryhet çdo ditë, dhe ruajtja e të dhënave fillon në 14 ditë në planet më të lira dhe shkon deri në 30 ditë në nivelet më të larta.

Nëse jeni të lodhur kur merreni me panelet e kontrollit të shkollës së vjetër si cPanel ose Plesk, do të jeni të kënaqur me ofertat në Kinsta. Pulti MyKinsta është krijuar për të vendosur gjithçka në një vend të vetëm.

Njerëzit që përpiqen të marrin një gatim në sitin e ri do të jenë të lumtur të zbulojnë zonën e skenave. Ambienti i vënies në skenë është një vend i rezervuar në një adresë në internet që lejon zhvilluesit dhe projektuesit të vendosin shpejt dhe të provojnë idetë, pa u bërë ata live për publikun e gjerë. Ky është një version plotësisht funksional i faqes së re që funksionon në platformën kryesore të pritjes. Pasi të jeni të kënaqur me rishikimet tuaja, thjesht mund t’i shtyni ato në faqen tuaj kryesore.

tipare kinsta

Të mirat e Kinsta Hosting

1) Qasja

Një nga gjërat më interesante në lidhje me shërbimin e pritjes Kinsta është mënyra se si ajo i trajton detyrat administrative. Siç u tha më parë, kompania krenohet me pamasë për të qenë ajo që bën punën e administratorit për ju.

Shumë kompani të tjera pritëse në tregun e vetëm WordPress ofrojnë diçka të ngjashme, por ato kanë tendencë të krijojnë gjëra pak për përdoruesit më të përparuar. Me fjalë të tjera, nëse dëshironi tiparet më të vështira, siç është hyrja në SSH dhe aftësia për të importuar certifikata SSL, shumica e konkurrentëve e bëjnë këtë një dhimbje ose i premtojnë asaj dhe më pas nuk e dorëzojnë.

Kinsta hosting në të vërtetë ofron qasje administrative dhe e bën atë të funksionojë. Megjithëse përdoruesit e ditur që mund të kodojnë rrjedhshëm në PHP 7 nuk janë objektivi i kompanisë, Kinsta dhe ekipi mbështetës nuk marrin në rrugën e njerëzve që duan të gërmojnë nëpër zorrët e faqeve të tyre..

2) Prova e Ardhshme

Planet e strehimit janë konfiguruar tashmë me mbështetje për gjëra të tilla si:

 • HTTP / 2
 • Le të Encrypt
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • git
 • Kontrollet e rregullta të kohës
 • Rezervime ditore

Kjo mund të duket si shumë teknikë për njerëzit që janë thjesht duke punuar si dizajner grafik ose tregtar, por ajo që merret me këtë është që faqja juaj të jetë e përgatitur për të ardhmen. Do të keni mundësinë të zgjidhni vendndodhjen e qendrës tuaj të të dhënave, duke ju lejuar të zgjedhni shpejtësinë e faqes për rajonin ku jeton pjesa më e madhe e përdoruesve tuaj. Përdoruesit e WordPress janë gjithashtu të mirëpritur të lidhin faqet e tyre me rrjetin e ofrimit të përmbajtjes sipas zgjedhjes së tyre.

3) Ajo Pult

Pulti Kinsta ka një dizajn modern të pastër, i cili i vendos gjithçka në majë të gishtave. Ndërfaqja funksionon mirë si në mjediset e punës ashtu edhe në ambientet e lëvizshme, duke ju lejuar të vazhdoni me llogaritjen e vizitorëve qoftë në zyrë, qoftë në lëvizje. Ekziston edhe një paketë e fortë analitike në dispozicion për t’ju ndihmuar të identifikoni se si faqja juaj po lulëzon dhe çfarë mund të jeni në gjendje të bëni më mirë.

4) CDN

Opsioni CDN që përfshihet kur përdorni Kinsta është një dhuratë hyjnore. Shumica e trafikut tuaj ka të ngjarë të vijë në formën e trafikut në faqet statike që nuk do të duhet të rifreskohen gjatë gjithë kohës. Më e rëndësishmja, Kinsta nuk e llogarit atë trafik kundër numrit standard të vizitorëve tuaj.

5) Burimet arsimore

burimet kinsta

Ndërsa Kinsta nuk udhëton mbi veten për t’i bërë burimet e saj arsimore në dispozicion falas për botën, në të vërtetë ekziston një bazë e mirë e njohurive duke u fshehur në sit. Kinsta ofron:

 • Këshilla për newbies dhe pro
 • Udhëzues për përdorimin e Kinsta dhe pultin e MyKinsta
 • Artikuj rreth WordPress
 • Lajmet mbi tendencat e projektimit
 • Përditësime mbi gjendjen aktuale të motorit WP
 • Këshilla dhe truket për optimizimin e instalimeve për shpejtësinë e sitit
 • Qasja në informacionet e zgjidhjes së problemeve
 • Këshilla për marketing

6) faqja juaj në skenë

Shtë e vështirë të mbivlerësosh sa e rëndësishme është të kesh një sandbox të dobishëm kur bën zhvillimin ose hartimin e WordPress. Një shkulje e vogël në një linjë kodesh ose shtimi i disa shtojcave të WordPress mund të shkaktojë që një sit të shkojë plotësisht me haywire. Në të njëjtën kohë, nuk ka asnjë mënyrë të mirë brenda WP për të provuar ndonjë gjë përveçse të ndezni kodin, të ngarkoni shfletuesin tuaj dhe të shihni se çfarë ndodh. Askush nuk dëshiron që siti i tyre i prodhimit të jetë në gjendje të shohim-çfarë-të ndodhë, dhe kjo është arsyeja pse është e shkëlqyeshme që Kinsta përdor një mjedis inskenues për ta bërë këtë proces më pak përvojë me kthesën e bardhë.

Të këqijat e Kinsta Hosting

1) Nuk ka shitje të emrave të domain

Mund të duket si një quibble e vogël, por duhet të konfiguroni një emër domain në një llogari me një kompani dhe pastaj ta lidhni atë me llogarinë tuaj Kinsta është akoma punë. Alsoshtë gjithashtu pak dhimbje që duhet të mbani një sy nga një faturë nga Kinsta dhe një faturë tjetër nga kushdo që e keni regjistruar fushën tuaj. Për fat të mirë, menaxhimi i DNS është një fllad, kështu që së paku do të keni një kohë relativisht të lehtë të lidheni me të dy skajet e kësaj çështje.

2) Uptime

Kohëzgjatja e Kanista nuk e bën atë mundësinë më të mirë të hostimit të WordPress në klasën e saj. Ndërsa testet e shpejtësisë i japin asaj pikë të mira për të qenë të përgjegjshëm, kohëzgjatja për muajin e saj më të keq ishte një hije nën 99.8%. Shumica e përdoruesve të WordPress dëshirojnë të shohin diçka afër 99,99%. Koha e ndërprerjes mund të jetë një gabim, por ju inkurajoni të mbani një sy në pult dhe duke përdorur mjetet tuaja të jashtme të monitorimit.

Artikujt e qeseve të përziera

1) Ato migrime falas

Kinsta nuk fshihet nga fakti, por gjithashtu nuk del nga rruga e saj për të sqaruar se ata vetëm ofrojnë migracion falas në sit nga një listë specifike e kompanive pritëse. Shtë pak a shumë “lexoni shtypjen e mirë” për të cilën do të dëshironi të jeni të vetëdijshëm. Nëse keni të bëni me diçka si një faqe WordPress në një server të organizuar në mënyrë të pavarur, procesi i migrimit do të jetë më shumë nga problemi juaj që me disa kompani të tjera.

Në llogaritë më të ulëta, ju merrni vetëm një migracion të vetëm në sit. Në nivelin e 30 $, ju mund të bëni vetëm një migracion të vetëm në vit.

2) Numërimi i vizitorëve

20,000 vizitorë në paketën më minimale nuk janë shumë. Edhe nëse jeni duke përdorur më së shumti rrjetin e shpërndarjes së përmbajtjes dhe një shtojcë memorie mbajtëse, do të tronditeni se sa shpejt ato numra hahen. Shkalla e përsosmërisë duke përmirësuar planin tuaj është e lehtë, megjithatë, por përgatituni të paguani.

3) Integrimi

Nëse tregtia elektronike do të ofrohej me çdo plan, kjo artikull do të ishte në seksionin e mirat. Fatkeqësisht, integrimi i disa shtesave të caktuara, të tilla si Woocommerce, nuk ofrohet nga kutia për planet më të vogla të pritjes.

integrimi kinsta

Aktgjykimi për këtë përmbledhje Kinsta

Shtë e lehtë të kuptohet pse Kinsta është rritur për t’u bërë një e dashur e grupeve të agjencisë, marketingut dhe dizajnit. Shtë një zgjidhje pritëse që mbështetet nga ekspertët e WordPress, duke lejuar përdoruesit të ndjehen sikur nuk kanë nevojë të ecin në një shtrëngim pa rrjetë. Pavarësisht nëse po përpiqeni të merrni një sit të ri ose të merreni me procesin e migrimit, pulti i MyKinsta është krijuar për të bërë sa më të thjeshtë të jetë e mundur.

Probablymimet me siguri do ta mbajnë Kinsta të presë që kurrë të mos jetë opsioni i duhur për koduesit, programuesit dhe zhvilluesit. Thënë kjo, nuk ka asnjëherë një moment të vërtetë “oh, vëlla” për njerëzit me teknologji në anën e administratorit të Kinsta. Ju nuk do të duhet të ndiheni të turpëruar nëse keni nevojë të kërkoni një kodues në staf ose një freelancer që t’ju japë një dorë me gjërat. Në fakt, ata ka të ngjarë të jenë të befasuar këndshëm nga mjetet që Kinsta u ofron atyre gjithashtu.

Koha e reagimit është e shkëlqyeshme, megjithëse koha e duhur mund të bëjë që të jesh më mirë.

Një sit i menaxhuar nga WordPress me Kinsta ndoshta nuk është zgjidhja më e mirë absolute për njerëzit që kanë nevojë për një host të qartë më të mirë të WordPress, por prapë se prapë paraqet një propozim me vlera të mira për askënd që nuk ka kohën për të shpejtuar në kodimin, shtesat dhe sysadmin të nivelit të serverit.

Nëse keni nevojë për një uebfaqe të qëndrueshme, të sigurt, e cila do të jetë shumë e përgjegjshme, është një mundësi që ju patjetër do të dëshironi të hidhni një vështrim të gjatë.

Po kërkoni një premium tjetër, priti një pritje pa kosto të lartë? Shikoni Cloudways – një host i menaxhuar i ulur në Google Cloud dhe AWS, ndër të tjera.

Shikoni Më shumë Karakteristika

Çmimeve

Kinsta ofron një gamë të gjerë të planeve të pritjes. Struktura e çmimeve për secilën përfshin:

 • Vendosni numrin e vizitorëve dhe sasinë e hapësirës në disk
 • Certifikatë falas SSL dhe CDN duke përdorur rrjetin KeyCDN
 • Instaloni WordPress
 • Ekipi mbështetës PHP 7 me të paktën dy anëtarë

Ndërsa vlera e një plani të veçantë pritjeje rritet, numri i vizitorëve, sasia e hapësirës në disk dhe instalimet totale të motorit WP shkojnë lart, gjithashtu.

planet dhe çmimet e kinsta

Në fundin e ulët të shkallës, ata kanë një plan 30 $ në muaj që përfshin një instalim të vetëm WP, 20,000 vizita në muaj dhe 5 GB hapësirë ​​në disk. Tjetra është një plan pritës me 60 dollarë në muaj që dyfishon të gjithë ata numra. Një plan 100 dollarë në muaj përfshin 5 instalime pritëse WordPress, 100,000 vizita në muaj dhe 15 GB hapësirë ​​në disk. Ofertat vazhdojnë të rriten në çmime si ajo derisa të keni arritur planet e ndërmarrjeve më të larta që arrijnë në 1.500 dollarë në muaj dhe përfshijnë 3,000,000 vizita në muaj, 200 GB hapësirë ​​në disk dhe 150 instalime WordPress.

Nëse keni nevojë për një organizim më të madh të pritjes ose diçka më të personalizuar, ekipi i mbështetjes së pritjes Kinsta do të ishte i lumtur t’ju ndihmojë të krijoni një plan që plotëson kërkesat tuaja. Mundësitë e pagesës vjetore janë gjithashtu në dispozicion. Në vend që të përdorë çdo lloj formule për llogaritjen e zbritjes në muaj për mbajtjen në internet vjetore, Kinsta ofron dy muaj falas, si pjesë e një cikli faturimi vjetor. Siç pritet, këto çmime nuk përfshijnë taksat, të cilat mund të ndryshojnë në varësi të vendit ku banoni.

Mimet për Kinsta mund të duken pak të larta, por kompania krenohet me trajtimin e çështjeve të nivelit të serverit për klientët e tyre. Ju nuk do të duhet të jeni një teknik i nivelit të një vetë në mënyrë që të përballeni me problemet si rivendosja e serverit. Gjithashtu, ka një garanci 30-ditore, të kthimit të parave me secilin nga planet.

Pretendoni 20% zbritje

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector